Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 09 jan 11, 15:24

Opprinnelig postet av Tøfflus

Hvis det hadde vært den offside-plasserte spilleren som ble felt, hadde det vært feil å gi straffe. Men siden det var han som slo pasningen (og således ikke hadde gjort noe regelbrudd) som ble felt, ville det riktige vært å dømme straffe.

Hvis derimot fellingen hadde skjedd etter at spillet allerede var avblåst for offside, ville det ikke vært straffe - med mindre fellingen ble ansett som så grov at dommeren anser det som straffbart - i det tilfellet dømmes det jo straffe selv om ballen ikke er i spill. (Jevnfør da RBK fikk straffe mot Viking i 2010-sesongen etter at Jarstein dyttet overende en RBK-spiller inne i straffefeltet etter at ballen hadde gått ut av spill)

Men her var det altså snakk om felling før en offside-plassert spiller fikk ballen, og da skulle det vært straffe.

Her blir det jo mye pirk og hvordan man tolker situasjonen. Det du sier er jo korrekt. Men ballen hadde forlatt beinet til han som ble felt akkurat i det han blir felt, altså har jo da offside situasjonen skjedd noen få tideler før han felles. Er vel egentlig en sann situasjon hvor det er riktig å blåse straffe samt ikke blås. Irritere meg den holdinge rett etter for den hadde veggen kaster tatt uansett fra den vinkelen

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340