Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 21 mai 10, 17:33
Endret: 21 mai 10, 17:52
Endret av: Jens Henrik
Opprinnelig postet av bennygullfot

Opprinnelig postet av mysthical
Er du helt seriøs nå??? Skjønner du ikke denne???? Kl 1754 eller noe sant skriver du at du ikke vet hvem som har kastet blussen så kl 1838 skriver du at du vet nøyaktig hvem som kastet den. Ser du seriøst ikke at du her møter deg selv i døra????

Poenget mitt er at ingen av de på bildet kastet bluss!! Om det var de som ga "orderen" om å kaste blusset(ene) det vet jeg ikke!  

Møter meg ikke i døra, jeg er usikker på om det ble kastet flere bluss, og om det da eventuelt var noen fra supras som kastet bluss! Men vet hvem person fra Brh som kastet! Forøvrig så har jeg også kapitulert når det gjelder BRH! Bare opptatt av at rett skal være rett! 

Synes det er merkelig at Fredrikstad Fotbalklubb ikke gir de som føler seg urettferdig behandlet en grunn for utestengelsen! Alle kan godt si at grunnen er soleklar osv, synes fortsatt ffk burde grunnlegge en såpass alvorlig ting å gjøre!

Mod: Fikset sitering

 

Rett skal være rett, ja. Men det virker ikke som du har fått med deg at det ble kastet mer enn et bluss. Det første blusset som ble kastet bommet på Dickens, og landet i gågata. Dette blusset ble kastet fra personen som gikk rett til venstre for meg, og var, uansett hvor mye du nekter for det, den personen jeg tidligere har referert til. Når det er sagt, er det ikke noen poeng i at vi diskuterer dette i det vide og brede her i plenum. Resultatet av det er at vi med stor sannsynelighet trøtter ut andre forumdeltakere. Jeg foreslår at vi eventuelt tar dette videre på PM. PS: Jeg har aldri hevdet at Ultras kastet bluss.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24