Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lunddesign

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 09
Innlegg: 133

Lagt til: 16 mai 10, 18:32

Opprinnelig postet av 1947modell]

Opprinnelig postet av Lunddesign

Opprinnelig postet av 1947modell

Jeg blir så frustrert, men en tabell topper vi og det er ; nr 1 på dårligste trener i Adeccoligaen. Når blir det tatt tak på trenersiden. Dere kan si hva dere vil, men jeg står forsatt for at hverken trener eller assistenter fyller krava til FFK.

Da burde du kanskje komme med noen argumenter? Om du i det hele tatt er interessert i en diskusjon.

Ingenting å argumentere om, jeg står på mitt. Det er ledelsen som skal ta grep, argumentere ? Nei vet du hva ; her inne kan vi diskutere, men da må det tåles kritïkk. Vi har ikke alle samme mening og oppfatning av det som foregår på banen, og gudskjelov for det. Men kritikk mot TFA står jeg inne for. Hadde Sandstø ledet FFK ville nok resultatet blitt anderledes. Vi kan ikke stole på at Piroja skal bli toppscorer i Adecco. Han er vel toppscorer nå ? Det er forsatt ingen likheter mellom Trosvik og LøvHam.

Nå roter du vel noe veldig? Jeg vil be deg om å lese gjennom hva du har skrevet en gang til. Først mener du at det ikke trengs noen argumenter for en påstand og deretter mener du at forumet er til for å diskutere? Og at det må tåles kritikk? Jeg er helt enig i at samtlige individer i denne verden skal få ha sine helt egne meninger, men alle har en grunn for sine meninger. Det er dette som skaper diskusjoner. Er du klar over hva en diskusjon består av? To eller flere motparter som diskuterer begge siders argumenter... Jeg skal ikke nekte deg å si hva du vil for så uten å komme med hvorfor du sier det, men da kan du heller ikke regne med å bli tatt særlig seriøst, dessverre.

For å gi deg ett lite spark bak for å komme i gang så kan du starte med å fortelle om hvilke krav vi bør stille til en trener som skal trene byens stolthet? Eventuelt hvilke krav Tom Freddy ikke oppfyller?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340