Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 02 feb 10, 15:28

Opprinnelig postet av kjell

Mye rart

 

Her var det så mye skrivefeil at jeg måtte lese flere ganger for å skjønne hva du mener.

Men, det er tøft å være fotballsupporter eller ivrig og engasjert tilskuer. Det er bare ett lag som kan vinne kampen, og halvparten av lagene havner under midten av tabellen. For de supporterne som får reultatene mot seg er nok dette tungt å bære. Noen klarer ikke å bære det. De som sier "vi var gode i dag" etter en seier, men sier "døm var elendige " etter et tap. har man litt skjør psyke og en tung hverdag kan dette være en løsning. Fint og identifisere seg med vinner, men ikke med tapere.

Om du opplever en bedre hverdag med dine holdninger, så deg om det. For at FFK skal kunne være et topplag i Norge så trenger de støttespillere på alle nivåer. De trenger et positivt engasjement blant folk i byen, eller markedet som sponsorer vil kalle det. Klubber uten dette engasjementet vinner heller ikke fotballkamper i det lange løp.

Om FFK skulle tape mot S08 i dag vil mange av dine meningsfeller hevde at dette er en bekreftelse på at Aune ikke er rett mann som trener, etter en uke. Og at pila for klubben fortsatt peker nedover.

Hvis alle hadde tenkt slik ville dette vært et selvoppfyllende profeti. Heldigvis finnes det annerledes tenkende. De er nok vel så lykkelige.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340