Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 01 feb 10, 22:30

Ser ut som det er rimelig solid flertall av folk som når det kommer til stykket støtter sitt lokale lag. Godt.

Videre ser jeg ikke noe særlig til det fenomenet som særlig VGD er hardt rammet av: Den voldsomme ovenfra-og-ned-holdningen som råder begge veier i spørsmålet om nordmenn som heier på lag i utlandet.

Man må nnse at for det store flertall av norske fotballinteresserte eldre enn 25 år var det, om noe, engelsk fotball som var interessant i oppveksten - fordi det var det vi så på TV. Spesielt for alle dem som ikke hadde noe lokalt lag på høyt nivå her i Norge var det selvsagt interessant å ha et favorittlag i England å følge med på. For en del har denne interessen blitt en lidenskap - og jeg skjønner ikke dem som skal stemple disse som "anglofile tapere", som $tabæk $upport valgte å stemple de fremmøtte røde djevlene i gymsalen på under treningskampen sist lørdag.

Samtidig skjønner jeg virkelig ikke dem som følger lag i utlandet og samtidig velger å rakke ned på både norsk fotball og de som er mest opptatt av å støtte sitt lokale norske lag. Dog har jeg inntrykk av at dette gjerne er yngre folk som ikke hadde noe forhold til fotball før den virkelig brede TV-dekningen av PL, Serie A, Primera Division og Champions League tok av på slutten av 90-tallet. Vil tro de aller færreste som begynte å følge med på engelske lag før dette gjorde det fordi engelsk fotball var så fantastisk stinn av kvalitet.

Selv er jeg nok rimelig anglofil (selv om jeg synes den svarte tribunehumoren innimellom kan bli for svart), men selvsagt - om FFK møter Manchester United i en kamp som betyr noe, så er det den hvite trøya som gjelder. På en treningskamp ville jeg stilt med FFK-trøye og United-skjerf Cool

Helgens sitat fra England:

"Chelsea, wherever you may be, don't leave your wife with John Terry"

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340