Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 14 jan 10, 13:24
Endret: 14 jan 10, 13:25
Endret av: danieltr

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Hvem er "vi"? Du har gjort det noen ganger. Har til og med påpekt det for deg. Og det handler ikke om å kritisere ham, det skal det være all mulig rom for; men det handler om usaklig personhets og helt udokumentert ryktespredning. Nordlie bør kritisereres, men noen synker virkelig ned på barnehagenivå...

Jeg tviler på om det kun var min "folkeskikk-kommentar" du sikter til, for eksemplene på ren personhets her er mange. Udokumentert personhets tatt ut av luften eller ut av en sammenheng er selvsagt noe vi alle bør holde oss for gode til, det er jeg veldig enig i. Jeg vil likevel på ingen måte trekke kommentaren for den står jeg for 100%, siden jeg har godt belegg for synspunktet.

TN var tidligere inngiftet i min familie og jeg må innrømme at man opplever mennesker på både godt og vondt når man er i familie, men med denne mannen var det kun det siste.

Når det er sagt kan man jo gjerne si at jeg er inhabil siden TN nå har ny familie og nye barn og vonde skilsmisser gjør at man velger side, men "et kurs i folkeskikk" står jeg på at denne mannen trenger. Jeg er overhodet ikke overrasket over hvordan hans karriere har utvikliet seg i forhold til mengde støy rundt hans person slik jeg kjenner ham fra tidligere.

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340