Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 09 jan 10, 11:58
Endret: 09 jan 10, 12:00
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av denialsander

Skjønner ikke problemet når det gjelder kritikken av Hønefoss. De har ikke signert 5 rådyre spillere, men et par som - for alt det jeg vet - er finansiert eksternt.

Lag som rykker opp får det som regel litt mer romslig økonomisk hvis de har vært fornuftige tidligere, og det har vel Hønefoss vært.

Så det faktum at de legger litt penger på bordet for å kjøpe seg en solid, erfaren midtstopper og en spiss som har vist seg både å kunne score og samtidig kan være en investering, synes å være svært fornuftig.

Når det gjelder FFK er jeg er iallefall glad til så lenge vi ser ut til å klare å beholde noen spillere med erfaring (som Raio), og jeg håper vi ikke selger spillere som Wallace og Borges for glansbilder og knappenåler siden dette er spillere av et godt nivå som kan bli enten viktige eller gi mye penger seinere.

"Salget" av Gashi var i så måte et skrekkens eksempel på hvordan FFK ikke skal selge/gi bort spillere - og vi var heldige at FSI hadde både vett og baller til å gjøre noe med det...

Hønefoss var en av klubbene som var i fare for å miste lisensen (og hadde negativ EK) de har et lite publikum og jeg vil si begrenset publikumspotensiale, og da blir det på jordet å kalle det "fornuftig". Generelt så brukes det alt for mye penger i norsk fotball, noe denne sesongen har vært et knusende bevis på. Høye lønninger på middelmådige spillere. Hvordan mener du salget av Gashi var feil? I situasjonen vi er i (både klubben og resten av markedet) er vi godt tjent på å slippe 2 millioner i lønnsutgifter i året, og er i akutt behov av kostnadskutt. Hadde likt å ha med Gashi videre, men er han ikke villig til å gå ned i lønn (uavhengig av Nordlie), med den lønna og situasjonen FFK befinner seg i, ja da kan vi gjerne bli kvitt ham.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340