Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 06 jan 10, 12:18

Opprinnelig postet av Saturnus

Ingen bedrift kan forvente at folk skal si opp stillingen sin fordi kollegaer og arbeidsgiver henger dem ut i media. Det er tvert imot uprofft, graverende og uetisk. Hvis arbeidsgiver går inn for å sverte/psyke ut en ansatt ender det ofte i rettsak med påfølgende erstatning. I denne saken tror jeg advokat Elden får en enkel jobb med å få FFK til å betale en millionerstatning hvis de sparker ham. FFK har tross alt i et slikt tilfelle ikke bare sagt opp mannen (og brutt kontrakten), men i tillegg redusert hans sjanser til å få seg en ny jobb.

Hvis en bedrift lokket noen av oss til å bytte arbeidsgiver for deretter å kjøre karrierene våre i dass eller presse oss ut etter kort tid hadde vi også blitt forbannet. FFK headhuntet Nordlie fra KIL. Greit at Nordlie har høy lønn i FFK, men han hadde omtrent den samme lønnen i KIL. Nordlie gikk til FFK fordi de ga ham en langvarig kontrakt.

Du er helt på jordet. Når har FFK hengt ut Nordlie i media? Hvilke kollegaer har hengt ut Nordlie i media?. Hvilken arbeidsgiver har i Nordlie sitt tilfelle gått inn for å sverte/psyke ut en ansatt? Elden får en meget vanskelig jobb om han skal prøve å bevise at FFK som arbeidsgiver har prøvd å bruke ufine metoder mot Nordlie.
Elden bør kanskje konsentrere seg om å forsvare Nordlie når hans sjikanering, mobbing og raserelaterte drittslenging blir tema i avskjedssaken hans. Det er faktisk straffbart i dette landet å oppføre seg sånn og å sjikanere folk. Dette har skjedd i vitners nærvær. Tøff jobb Elden! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340