Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 06 jan 10, 11:58

Opprinnelig postet av oasis

Hva vil du jeg skal svare på? At jeg støtter Nordlie fordi han er en glimrende trener og en person med stor medmenneskelighet? At han har en stor fotballfaglig trener og klarer å få det beste ut av spillere som vil yte en innsats? Føler det er grunner nok for enhver klubb som ønsker suksess. 

Hva vet du om Nordlie bortsett fra det du leser i media fra disse to avdanka spillerene? Hvis ikke de tåler presset bør de finne seg noe annet å gjøre.

Hvilken Tom Nordlie snakker du om  her? Han som "ydmykt" kaller folk for "fucking monkey", "fittetryne" og all slags dritt på trening? Og som på den måten viser sine glimrende egenskaper som trener og sin store medmenneskelighet? Han som blir sparket ut av klubb etter klubb fordi han oppfører seg hinsides alt som har med folkeskikk å gjøre og derfor ikke greier å skape resultater over tid.
Hvilke klubber av alle de han har fått sparken i sparket Nordlie fordi de ikke ønsket suksess? Tror du ikke det muligens var nettopp for at de ønsket suksess at de sparket ut Nordlie? Eller har du andre grunner for at VIF, SIF, Odd, Start o.s.v. sparket ham?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340