Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5534

Lagt til: 06 jan 10, 11:48

Opprinnelig postet av jag

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Nå tar vi en ting om gangen, og først tar vi Tom Nordlie. Det spillet han kjører nå handler kun om å dra mest mulig penger fra klubbkassa med seg på vei ut dørene på Stadion. Det synes jeg ikke han fortjener noe sympati for. Om han var opptatt av sitt gode navn og rykte kunne han hoppet av før deg gikk så langt. I stedet gikk han for pengene. Når han engasjerer advokat Elden så er ikke det for å redde ryktet sitt, men for å få mer penger med seg. Jeg kan ikke se hvordan noen kan støtte ham i dette, men deg om det.

Seriøst, dersom du hadde blitt behandlet slik av en bedrift ville du da sagt opp selv når du VET at om 1 mnd eller 2 så vil du uansett bli sagt opp og da får du i tillegg med deg over 2 millioner kroner ut døra.

Selvfølgelig er det en herlig revansj for Tom Nordlie som selvsagt tar dette kjempetung, og som kommer til å godte seg glugg ihjel når FFK må punge ut med lønn + kompensasjon for ødelagt navn og rykte.

 

Du sier at dette ikke er for å redde ryktet, men bare for å få med seg mest mulig penger ut døren. Det er nok en sannhet med mye forbehold. Det er klart at dersom FFK blir dømt i retten til å betale TN erstatning så vil mye av det som har frekommet om TN miste sin betydning og store deler av ryktet vil dermed være rettet opp. En dom mot FFK vil derfor bety en betydelig oppreisning for TN både i form av økonomi og at rykte bedres betraktelig. Da er det FFK som sitter igjen som de er "idiotene" og ikke lenger TN. Da går TN seirende ut av denne konflikten.

 

For det er faktisk slik at TN kunne ikke brydd seg mindre om FFK går konkurs, eller om utgiftene vi får på han betyr at vi rykker rett ned i 2.div. For han er det revnende likegyldig, han driter i FFK så snart han har fått sparken.

Og hvem kan klandre han for det?

Tom Nordlie så dette komme lenge før "han ble dårlig behandlet av FFK". Misnøyen med Nodlie ble behndlet internt før det kom ut i media med full styrke, og Nordlie ble informert hele veien.

At FFK må ut med flere millioner for å bli kvitt ham, og likevel velger å gjøre det, bygger vel ikke akkurat imagen til Nordlie. Nå kommer nok dette aldri til rettssystemet, men blir nok avgjort i forlik.

Ett paradoks er at Peter Mueller fikk sparken uten etterlønn(selv om det ikke er 100 % avklart) fordi han ble tatt i kjønnsdiskriminering. Mye av det Nordlie har prester er vel betydelig verre, men går klar. Jeg tror FFK kunne hatt ett case med å sparke Nordlie for trakkasering av spillere.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340