Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oasis

Knøttespiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 55

Lagt til: 05 jan 10, 09:14

Opprinnelig postet av freud

Opprinnelig postet av oasis

Tom Nordlie fortjener full støtte!.Først og fremst arbeidsro. Han har kun tatt over et bånnlag noen kamper før sesongslutt. 

Vi kan da ikke snakke om at han ikke er fremtiden i FFK, når han akkurat er ansatt av klubben. Hva er dette? En komedie? Dette blir totalt meningsløst og uprofesjonelt mener nå jeg, men det er kanskje et slik FFK mange fortsatt ønsker? 

Jeg mener vi helt klart må gi mannen sjansen med FFK!

Har du fulgt med her i forumet i det siste, eller vært til stede under trening, eller lest PAC's brev som var gjengitt i f-b? Alt dette viser at den uprofesjonelle delen i dette var å ansette TN i første omgang. Så må det nødvendigvis bli støy når man innser tabben. Men bedre nå enn om et halvt år.

Så håper jeg at man bruker de ressurser som er igjen i klubben. Gi Aune en sjanse, det er det beste FFK har råd til. Da viser man den rette edruelighet i forhold til kreditorene. Vi er ikke verdens mest attraktive arbeidsgiver heller, og må overprise for å lokke "den rette" (hvem nå det er..) hit.

Forumet her er ikke med på å skape min oppfatning. Ja, jeg har sett Tom Nordlie under trening opptil flere ganger. Både med FFK og Lillestrøm. Jeg er imponert over den gløden og entusiasmen han skaper, men det krever også at spillerne setter krav til seg selv. De må ville bli best mulig. 

Pål Andre Czwartek sitt brev inneholdt heller ikke noe nytt for meg. Det viser bare en skremmende dårlig dømmekraft til en person som har vært lojal mot klubben, som velger å avslutte forholdet på en illojal måte ved å gå til avisen. Veldig proft! En person som gjerne omtales som en vi må lytte til når han snakker ut, burde vist bedre. Siden han har vært i klubben i mange år, har han sterke påvirkningsmuligheter ved å bruke interne kontakter i klubben. Ikke media.  Men det var ikke Czwartek jeg ville diskutere, men Nordlie.

Gi Aune en sjanse? Det er han som er gymtrenern, som det gjerne blir snakket så mye om! Ikke assistenten til Nordlie. Det er ikke det beste FFK har råd til, da snakker vi null ledelse og la spillerne bestemme hele veien. Aune har fått sin sjanse. Han duger som hjelpetrener, men ikke hovedtrener. Det har han bevist at han ikke er klar for.

Det beste FFK har råd til er å beholde Nordlie! Gi mannen støtten han trenger for å få FFK tilbake til tippeligaen.

 

---------------------------

"I always said that it was an honour to serve Tottenham Hotspur and I feel the same every time I walk back into the stadium."

Sir Bill Nicholson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340