Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 des 09, 09:43
Endret: 24 des 09, 09:47
Endret av: Ymer

Opprinnelig postet av Larifari

Merker at du er veldig lite villig til å innse realtieten her Ymer, vi har klart å unngå konkurs før nyttår, vi trenger rundt 10 millioner før utgangen av januar for å unngå konk igjen og du snakker om at det økonomiske ikke er noe problem når det gjelder å sparke TN. Tenke langsiktig sier du. Det er klart vi må prøve å legge til rett så godt som mulig for fremtiden. Jeg understreker mulig. Som jeg sa tidligere tipper jeg ffk må prøve å reforhandle lønninger uten at det gir penger til overs for å sparke TN. De er jo desperate etter å få det til å gå rundt om dagen.  Greit du mener det er verdt mye å få ro i spillergruppen og sparke TN, jeg er i og for seg enig i at det er verdt en del å bli kvitt han. Problemet er at den verdien ikke kommer med i regnskapet og heller ikke betaler regninger i nærmeste fremtid

Realitetene slik jeg ser dem bør vel ikke være de samme som du ser i "din verden"?Jeg ser poenget ditt, men Nordlie skal ikke ha 2,4 millioner cash i januar om han får sparken. han skal ha lønn i ett år, og det skal han om han blir i klubben også. GymHansens lønn forsvinner med Nordlie. Utgiften blir da Ny treners lønn minus GymHansens lønn. Forskjellen dekkes enkelt av spillernes 10% lønnsreduksjon..
Får vi ikke ro i spillergruppa slik at den fungerer så kan det bli jævlig dyrt å sitte med en trener som koster 2,4 mille og spille i 2.divisjon... Klarer Nordlie å klamre seg fast et år til så må vi uansett betale ham lønn ut kontrakts-tiden. Da driter vi skikkelig på draget..

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24