Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Saturnus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 6

Lagt til: 10 nov 09, 21:31

Som KIL-supporter må jeg bare komme med noen kommentarer. Kanskje litt langt, men jeg håper noen gidder å lese. 

Nordlie sliter på omgivelsene. Det er ingen hemmelighet og skjedde også på Kongsvinger. Det er derimot ikke Nordlies skyld at FFK rykket ned. Det er spillerenes skyld. FFK spillerene minner mest om en gjeng bortskjemte unger som vil bestemme selv. De siste avsløringen bekrefter mer eller mindre dette. Nordlie sliter på omgivelsene over tid, men han har jo knapt kommet til klubben. 

Når Nordlie kom til KIL høsten 2008 lå vi elendig an, langt, langt bak sikker plass og et mye dårligere utgangspunkt enn FFK hadde. Derimot ble Nordlie ønsket velkommen av spillergruppa som VILLE ledes og VILLE ha endringer. Effekten ble et lag som på et par uker gikk fra bunnlag til topplag. Akkurat samme spillerstall plukket plutselig massevis av poeng og var et av topplagene hvis man hadde oppsummert poengene for den perioden Nordlie var trener. I år har KIL vært i toppen i hele år, og hadde ikke dere tatt fra oss Tom er jeg sikker på at vi hadde tatt en av plassene som ga direkte opprykk.

I FFK derimot var det ingen av spillerene som ville ha endringer eller ledelse. Kanskje ville de ikke innse hvor dårlige de var? Det er ofte farligere å "være for gode til å rykke ned" enn nederlagsdømt. Ei spillergruppe som er vant til fyll og slossing og ikke engang vil ha en ny trener i utgangspunktet? Allerede der tenkte jeg at dette kom til å bli vanskelig. Nordlie effekten kommer vanligvis av at spillerne ønsker ham som trener og er innstilt på å blø for drakta. Når sant skal sies tok Nordlie flere poeng med FFK enn jeg hadde trodd med slike forutsetninger.

Så hva bør FFK gjøre? Jeg ser det er mange her som påpeker 2 problemer (Nordlie og Henriksen), men hva med spillergruppa? Her må det tas en skikkelig opprenskning. FFK er vel en av de få klubbene som har klart å kjøpe seg til nedrykk. Her må det inn med sultne spillere som vil blø for klubben og treneren (uansett om det er Nordlie, Aune, Grönhagen eller noen andre). Hva FFK gjør med Nordlie bryr meg egentlig ikke så mye. Kan han trene dere opp i Tippeligaen neste år? Absolutt. Kan han trene klubben i to år til uten store konflikter? Tvilsomt. Men Nordlie skal iallefall ikke ha skylda for at dere rykket ned eller at det har vært en ukultur i spillergruppa hele året. Det er også bare tull at det blir vanskelig å få spillere til klubben med Nordlie ved roret. Toppspillere ønsker å spille i Tippeligaen, så de er uaktuelle uansett. Blant de nest beste/lovende vil FFK være et attraktivt valg uansett hvilken trener dere har.

Lykke til i 2010, så håper jeg vi slipper å spille mot dere neste år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340