Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

theodora

A-lagspiller

Ble medlem: 19 apr 04
Innlegg: 244

Lagt til: 07 nov 09, 14:24

Opprinnelig postet av Flisa

Hva er det med folk?

Hvor mye har Raio gjort for oss? En yttring i media så er hele inntrykket ødelagt?

Helvette heller, Raio har vært en aristokrat for oss i mange år og har reddet oss fra nedrykk og skaffet oss cupgull nesten alene, og vært med mye å bidra til sølv! Mener dere at vi heller skal ha inn noen som vil blø for drakta...? Nevn en person som blør mer for drakta enn Raio...

Tiden til Raio i FFK er over, han har yttret tidligere at har ønsket nye utfordringer slik at dette ikke var ovveraskende!

Til alle her som plutselig mener at Raio ikke er en helt i FFK... ******

Helt enig!!!

Kan ikke komme på en spiller som har jobbet så hard og gitt 200% i hver kamp. Mannen har uten tvil vært en av de viktigste spillerne for FFK. Ikke bare for at han er dyktig, men for at han virkelig sloss for laget!! Han har fått en smell, blitt stiftet igjen og kranglet med støtteapparatet for å få lov til å fortsette kampen. Mannen er en helt!

At han nå ønsker større utfordinger enn å spille kamper mot Nybergsund og Alta... er ikke det naturlig? Litt ambisjoner bør man jo ha. Og er det samtidig slik at han er misfornøyd med ledelsen så blir jo ikke valget vanskelig.

Blir det slik at Raio har spilt sin siste kamp for FFK vil jeg bare si TAKK!!!!! Uten hans innsats hadde vi rykket ned for lenge siden! Men jeg håper han blir siden vi trenger en kriger på laget

 

---------------------------

..."og ballen er rund"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340