Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bjørnen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 03
Innlegg: 412

Lagt til: 06 nov 09, 22:03

Opprinnelig postet av FFK1903

Opprinnelig postet av Bjørnen

Imponert over at dere klarer å snakke så mye om dommeren etter en kamp dere tapte fullt fortjent.

 

Nå håper vi mossinger bare at KIL banker særp. Er redd særpinger i TL kan bli minst like arrogante og motbydelige som dere har vært.

 

Dette blir vel sletta, men det er ufattelig deilig å bare ha skrevet det her.

Se hvem som kravlet ut av hiet sitt etter å ha vært borte i halvannet år :o) Du liker å kalle oss arrogante og motbydelig også, uten at jeg kan helt se dette noe sted. Ingen her har vel diskutert med en mossing på fire-fem sesonger. Det er jo dere som har holdt liv i hatet alle disse årene det har vært en divisjon mellom oss ;)

Innlegget ditt skal få stå, FFK har gjort dagen for sarpingene, da kan vel jeg være like generøs med deg. Hyggelig at livgnisten din er tilbake etter den tunge sølvsesongen vår i fjor!

Dommeren var ræva, at dette blir diskutert i en kamptråd er vel ikke så veldig rart. Jeg tror ikke du finner mange som skylder tapet på dommeren etter kampen...

 

Det spiller for faan ingen rolle. Det er klart det er bittert. Ekstra bittert blir det når dere får all arrogansen og selvhøytideligheten rett i fleisen nå. Hovmod står for fall skrev jeg i mange krangler med FFK-supportere (hvor mange av dem var på stadion hele kampen i kveld) for noen år siden. Du aner ikke hvilken skadefryd, barnslig sådann, vi har i kveld.

 

Men særp må for all del ikke rykke opp. Det kan fort bli enda verre.

---------------------------

MFK - Østfolds stolthet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24