Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 03 jun 09, 20:37

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av schpa84

Jeg forstår ikke alt dette maset om å kle seg i klubbens farger. Jeg tror ikke spillerne bryr seg om at stadion er fyllt med hvitt og rødt. Det jeg derimot tror at de bryr seg om er at de HØRER supporterne. Jeg vil mye heller ha et stadion uten klubbens farger som høres, enn et stille stadion i rødt og hvitt.

Hvorfor er dere så opptatt av blussing og flagging da...?

Eg berre spør!

Blussing og flagging synes mye mer siden det er i bevegelse. Det gir utrykk for et engasjement. Det å kle seg i klubbens farger har ingen visuell effekt synes jeg. Hvertfall ikke så lenge folk står stille og ser helt døde ut. Da er det bedre å legge mye penger i å lage en fet tifo. DET gir inntrykk.

 

Det var en annen som sammenlignet det å gå i vanlige klær på kamp med å ta seg joggedress i kirka. Det er den latterligste sammenligningen jeg har hørt. Det er en kleskode for forskjellige formelle instutisjoner, IKKE for en fotballkamp. Jeg kler meg ikke som en idiot bare fordi mange andre gjør det. Jeg pleier heller ikke å klage på at folk kler seg i klubbens farger når det er kamp, men her var det faktisk ikke jeg som kritiserte dere.

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340