Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 01 jun 09, 22:01
Endret: 01 jun 09, 22:26
Endret av: A.Scheie

Så ikke trøyene, og har i bunn og grunn ikke noe imot Brigaden. Gidder heller ikke å irritere meg over dette, men synes t-skjorter med denne påskriften isåfall er rimelig smakløst.

Mulig jeg også er totalt blottet for humor, men da er det ihvertfall en del andre som er totalt blottet for historie. Her snakker vi om en tragisk hendelse som kostet 96 mennesker livet, deriblant 38 som ikke engang rakk å bli 20 år. Det er mange mennesker som har jobbet i 20 år for å frigi dokumenter slik at man kan få alle fakta på bordet.

Å bruke en slik sak som en parallell til et slagsmål på Torshow blir både barnslig og regelrett smakløst. Dette er på så lavt nivå at jeg ikke gidder bli irritert engang. Men likevel så skuffet at jeg ville si hva jeg mener om påfunnet.

PS! JA jeg er Liverpool-supporter, og folk vil helt sikkert hevde at jeg ikke er objektiv her. Men å bruke tragiske ulykker der folk omkommer på denne måten, synes jeg faktisk man droppe. Det er alltid ofre og pårørende.


EDIT: Så kan jo de av dere som skulle være i tvil om hvor mye den saken engasjerer, så kan dere gå inn på dette klippet og sole frem til 1h4m og se det neste minuttet. Mannen som taler er Storbritannias sportsminister... 30 000 mennesker.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340