Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 mai 09, 19:39
Endret: 18 mai 09, 19:40
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Biscuitman88
Hva gjør DU i en slik situasjon da - hvis en gjeng kommer og begynner å pepre deg med glass, askebegre, stoler og bord? Snur ryggen til for å stikke av, og blir et enkelt mål for flygende objekter??

Folk som kaster glass og andre gjenstander rømmer man fra om man ikke vil sloss ja. Det er da logisk og noe enhver burde klare å skjønne av egen vilje. Å gå mot slike folk og begynne å sloss er i hvert fall ikke veien å gå. Hva tror du ville skjedd om de angrepne hadde løpt? Iskoboys hadde kommet løpende etter med 10 bord, fem stoler og en armfull av askebegre? Ville du gjort det samme om noen hadde løsnet skudd mot deg? Du kunne jo ikke løpe vekk, du kunne jo ha blitt truffet! Da er det nok mye klokere å gå mot vedkommende, da treffer han deg sikkert ikke...

Utfra videoen så syns jeg i grunn ikke det minnet om noe stygge, slemme folk og uskyldige selvforsvarende snille gutter fra FFK. Det virket i grunn ganske så jevnt.

Du får det til å høres ut som det var en armé av glass, stoler og bord som kom fra oslofolket, jeg regner med det var mye mindre enn som så. Og på vidoene så er det få som kaster noe som helst, uten at det ser ut som det gjør at disse uskyldige gjør noe for å forlate stedet.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340