Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 18 mai 09, 00:28
Endret: 18 mai 09, 01:10
Endret av: Holters

Vi har lagt ut en nyhet på vår hjemmeside nå. http://www.brigaderodhvit.com/

Opprinnelig postet av brigaderodhvit.com

Etter gårsdagens tumulter og medieoppslag har vi valgt å komme med en kort redegjørelse.

Før kampen 16mai valgte deler av BRH og andre Fredrikstad-tilhengere å sette seg på en pub litt utenfor bykjernen i Oslo, for å lade opp til kampen med litt alkohol, sang og sosialt prat. Når klokken nærmer seg 3 bestemmer de aller fleste fra BRH seg for å ta T-banen til Ullevaal for å sikre seg en god plass på tribunen, mens resten blir igjen for å drikke opp det de har i glassene samt å vente på andre Fredrikstad-tilhengere som er på vei.

Få minutter etter at de fleste med tilhørighet til BRH har tatt turen mot Ullevaal, ankommer et 20-talls litt eldre Vålerengagutter puben Fredrikstad (10-15 gutter) sitter på. Vålerenga kaster askebeger, stoler og glass mot Fredrikstad. Det renner over for flere fra Fredrikstad som kaster tilbake for å prøve å holde Enga på avstand fra oss og de andre gjestene på puben

Vi siterer direkte fra NRK.no: "Vitner forteller til Østlandssendingen at det var pøblene fra Vålerenga som yppet til bråk.
- Fredrikstad fansen satt rolig å spiste og drakk øl på Oskar Braaten. Plutselig kommer Vålerenga fansen løpende og kaster stoler og bord og begynner å sloss, forteller en servitør på vertshuset.
Også Petros mener det var Vålerenga tilhengerne som startet det hele ved å kaste stoler og bord ved uteserveringen til Oskar Braaten."

Etter litt håndgemeng klarer Fredrikstad tilslutt å jage Vålerenga fra stedet, omtrent på samme tidspunkt som både politi og media ankommer stedet. Polititet anholder alle de får tak i fra begge hold. Alle de innbrakte med tilhørighet Fredrikstad (5-6 personer) blir sluppet ut med 1 - 3 timers mellomrom på stasjonen.

Vi kan bekrefte at 4stk. av de involverte hadde tilhørighet til Brigade RødHvit. De 4 er informert om at de fra nå av er uønsket i Brigade RødHvit som har hovedfokus på tribunelivet. Vi vil med dette igjen presisere at BRH tar avstand fra vold og ikke vil bli forbundet med slike hendelser.

// Et samlet Brigade RødHvit

PS. Vi informerer om at Tirsdag 19mai klokken 18 blir det avholdt et tribunemøte på 1903. Vi håper at alle som har meninger om tribunelivet i Plankehaugen tar turen dit, så vi kan diskutere hvilke tiltak som er nødvendig for å få det lydtrykket vi alle drømmer om.

17/05/2009

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340