Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 27 apr 09, 11:09

Opprinnelig postet av Lemmy

 

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Når jeg nå ser høydepunktene på nytt igjen ser jeg jo at karate-Raymond burde og skulle hatt ett rødt kort etter nedslaktingen av Fredrik Carlsen nede ved eget cornerflagg foran Plankehaugen i første omgang. Han tar rennafart og planter knottene i knehasene hans, en hel meter unna ballen. Han ser jo ikke på ballen engang. I tillegg var dette bakfra, noe som gjør det vanskelig for Carlsen å komme seg unna. Når han i tillegg må byttes ut pga denne hendelsen synes jeg hele situasjonen blir litt flau for Raymond.

Fra min posisjon (helt oppe under taket på motsatt langside) så det ut som et soleklart frispark. Det så ut som om Raymond var furten over å ikke få frispark noen sekunder tidligere (midt på banen). At unge Carlsen ikke fikk frispark så helt uforståelig ut for meg der og da. Visste ikke at jeg hadde så rett.

Så vi var faktisk heldige som fikk fullføre kampen med fullt lag. Når det er sagt, var ikke dommer Sælen mye til hjemmedommer heller. Vil faktisk påstå at han nesten hadde satt pengene sine på Aalesund på Oddsen i dag. Mye rart fra den kanten.

Hva er problemet til våre spillere?? Tåler vi ikke litt motgang? Kvisvik fyller 35 (!!!) år i år, han burde i det minste være rutinert nok til å ikke miste hodet slikt. I tillegg Wehrman (som også er vår nest eldste) oppfører seg som en sutrete unge når det butter litt. Nei, brett opp ermene og trå til!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3