Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 26 apr 09, 22:12

Dette var fryktelig pinlige greier, mens AAFK øyensynlig fikk seg en overhøvling av en sur reke i pausen har tydeligvis Grønnis klinka til med en "det ornær seg", for hvordan man kan gå fra det presset i første omgang til den gjennomført bedritne forestillingen vi fikk i andre omgang er meg en gåte.

Jeg husker jeg var avmektig begeistret når vi fikk Wehrman til klubben, vår egen Gennaro Gattuso i tippeligaformat, og trofast moste han seg vei gjennom gjennom motstanderne i den herlige fjorsesongen. Nå er det ikke lett og vite hva man skal tro, men noe er åpenbart ille gæli, og en Wehrman-exit til sommeren er alldeles ikke usansynlig. Trist som faen, som Ari ville sagt.

Hva laget i sin helhet driver med når det kommer til å score mål er enda mer mystisk, for denne gjengen er ufattelig impotent foran kassa. Jeg har opplevd hele spekteret av følelser i min tid som FFKsupporter, ekstrem glede og ekstrem skuffelse, men kampene så langt i år har ikke gitt annet enn frustrasjon, kansje den kjipeste følelsen av alle.

 

 

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3