Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

erikjorstad

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 455

Lagt til: 15 mar 09, 08:31
Endret: 15 mar 09, 08:44
Endret av: erikjorstad

Footstar-tippeligaen, runde 1

KingsWings - Vikings FC 0-2

Vi starter med kampen det nok var knyttet størst forventninger og spenning til på forhånd. De fleste eksperter forventer at et av disse to lagene vil stikke av med trofeet etter endt sesong, og i så måte blir de innbyrdes oppgjørene disse to imellom veldig viktige. Derfor var det også to ganske reserverte lag som entret Lekegrinda klokken 15:00 lørdag den 14. Mars. Vikings fokuserte sine angre gjennom midten, med tre farlige spisser og en støttende OM rett bak. Med noen av norges beste spisser i Torstein Teigen, Albert Oein og Stig Myhre var det klart at det å holde nullen ville bli en vanskelig oppgave for KW, spesielt ettersom deres taktikk var mer fokusert på å forsvarer for eventuelle kantangrep, samt å lempe baller over på venstresiden, der Anders Vold og Steinar Hovde ventet på å kunne slå sine farlige innlegg til KWs også meget habile spisser. Kampen utartet seg også ganske som forventet, med to lag som prøvde å føle litt på hverandre i begynnelsen. Allikevel klarte Vikings, ved Stig Myhre, å score allerede etter 12 minutter, med et lavt skudd helt nede ved stolperota, utenfor Eskolas rekkevidde. Deretter skjedde det ikke så mye frem til pause, selv om Vikings hadde et par brukbare muligheter til å doble ledelsen. Vikings var i føringen, og virket å kunne trygg inn en kontrollert seier i serieåpningen. Men Truls Halvorsen viste allerede tidlig i andre omgang, at dette ikke skulle bli så lett som det så ut. Han fyrte av to knallharde skudd allerede etter 25 sekunder av omgangen, og det neste kvarteret styrte KingsWings, med flere brukbare muligheter, dog uten tellende resultat. Deretter gjorde Vikings et par taktiske forandringer på laget, og KW fikk ikke lenger presset Vikings like langt tilbake. Resten av omgangen forløp med et par halvsjanser til hvert lag, før Trond Numme fastsatt sluttresultatet til 2-0. En sterk sliteseier for Vikings, i en kamp som kunne vippet begge veier. Kingswings hadde ballen mest, og flest skudd, så uavgjort hadde kanskje vært mer fortjent, men alt i alt er det antall mål som telles opp, og her var Vikings det beste laget i dag.

Banens beste: Albert Oein. Hans dribleraid skapte hele kampen store problemer for Kingswings' forsvar, og selv om han ikke scorte noen mål var han veldig innflytelsesrik i Vikings angrepsspill. Han bidro også med flere viktige taklingsforsøk, som stoppet Kingswings' angrep tidlig.


Underdal IL - N.S 2-0

To nyopprykkede lag, begge tippet til en tøff sesong i bunnen, burde være oppladningen til et tett, spennende og intenst oppgjør. Kampen var jevn og spennende, men Underdal virket hele veien å ha det lille ekstra, og lå i spill litt foran lenge. Så oppsto en diskutabel avgjørelse etter en halvtime spilt, der dommeren mener at Leif Oein dytter Luis Mata inne i straffefeltet, og han dømmer straffe til Underdal. Avgjørelsen var tvilsom, og dommeren kan trolig være glad at Kozlowski blåste straffen utenfor målet. Resten av omgangen forløp uten noe særlig å snakke om fra begge lag, men Underdal tok kommandoen rett etter pause. Ett innøvd frisparktrekk førte til at den danske midtbanespilleren Christoffer Madsen kunne sette inn 1-0 for UIL. NS prøvde febrilsk å sette press på Underdal etter dette, men selv ikke et par spillerbytter klarte å sikre dem det trykket, og når stortalentet Robert Hagen i det 73. minutt fikk rom, kunne han sette inn 2-0. NS klarte heller ikke etter dette å etablere noe særlig trykk, og kampen ebbet derfor ut i 2-0 til UIL. Alt i alt en fortjent seier, i en kamp der Underdal hele tiden var litt bedre enn sine motstandere.

Banens beste: Den norske 23-åringen Robin Teigen viste frem fine fotballferdigheter da han la opp til begge Underdals mål i kveld. Ellers ble det også slått mange fine innlegg fra den unge venstrevingen.

Motstanderne - Hattrick FC

Eleven mot læremesteren, bunn mot topp. Motstanderne tar imot Hattrick, i det som er ventet å bli den minst jevne kampen denne runden. En taktisk geniplan kreves av Rune Numme dersom Motstanderne skal ha mulighet til å komme ut av denne kampen med poeng, mot et Hattrick-lag som ikke ønsker å la Vikingene gå forbi i antall ligagull. Motstanderne stilte naturlig nok i en litt defensiv formasjon, en 4-1-2-1-2 med diamant på midten, mens Hattrick stilte langt mer offensivt med hele 5 angrepsspillere, og et klart fokus på å angripe på deres høyreside. Det ble tidlig klart at Motstandernes venstreback, Jan Flo, ville få kjøre seg i denne kampen. 90 minutter senere var det klart at det sto en spiller mellom Motstanderne og 1 poeng, en landslagsspiss med VM-gull og flust av landskamper, Norges best rangerte spiller, Thomas Rushfeldt. Rush satte standarden allerede etter 1:51, da han viste frem sin utrolige målteft. Før pause hadde han satt ytterligere to i nettet bak unge herr Møller. Han ville heller ikke starte 2. omgang på noen dårligere måte, og satte inn sitt 4. for kvelden etter 47 minutter. Manager Erik Hoff virket fornøyd med at laget spilte bra, men langt mindre fornøyd med at Rushfeldt stjal mesteparten av oppmerksomheten. Derfor valgte han å ta av Rushfeldt etter 60 minutters spill, og da var det også slutt på målene, selv om det fortsatt ble produsert sjanser. kampen endte da 4-0, et fortjent resultat mellom et lag som vil kjempe i bunnen denne sesongen, og et som vil være nær toppen.


Banens Beste:
Ingen overraskelse at dette ble Thomas Rushfeldt, som var i en klasse for seg selv. Med 4 mål og ellers mange flotte involveringer var han helt klart den mest toneangivende spilleren på banen.


FK Fotball - Leoløperne


Også denne kampen var forventet å bli jevn, da den ble spilt mellom de to lagene som er forventet å kjempe om 4. plassen som gir sikker plass i tippeligaen. Begge lag ligger litt bak de beste i Norge, men er allikevel mer enn kapable til å utfordre de 3 store. Hjemmelaget stilte i en balansert 3-5-2 formasjon med angrepsfokus i midten, mens Leoløperne ønsket å spre spillet mer ut mot kantene, i det laget ville ligge bak og vente på de riktige kontringsmulighetene. Kampen startet veldig friskt, med flere sjanser begge veier i de første 20 minuttene. Vi fikk i løpet av denne perioden også se mål, først ved Per "Stjärnan" Stjärnsten for FKF, og deretter to mål fra Leoløpernes Johan Falholt og Christian Nygard. 10 minutter senere var det klart for mer jubel i Leoløperne-leiren, da Anders "Utter'n" Utterbratt knallet inn 3-1 fra sin kantposisjon. Deretter roet kampen seg litt frem mot pause, men hjemmelagets Mohd Aide bin Mohd Faud klarte å pirke inn en redusering like før sidebyttet. Etter pause gikk FKF ut i et forrykende tempo, og allerede etter 3 minutter hadde den svenske "Stjärnan" satt inn sitt andre mål for kvelden, og med det sikret balanse i regnskapet. Etter dette var det dog kun et lag på banen, men gjentatte forsøk fra Leoløpernes angripere ble stoppet av den trygge dansken i Fotballs mål. Dermed endte kampen 3-3, noe Leoløperne helt klart vil være minst fornøyd med.


Banens beste:
Allerede før sesongen advarte Leoløpernes manager Gisle Ostby om den fremadstormende vingen Jan Karlsen. Når han tar fatt på sin andre sesong i klubben, blir det mer og mer klart hvorfor vi burde holde øynene våre åpne for ham. I dagens kamp slo han til med 3 assist pluss mange pasninger, driblinger og innlegg, noe som sikret ham tittelen banens beste.


---------------------------

Test dine managerferdigheter - Hattrick.org
-------
FK Hattrick Fredrikstad, et lag i 7.divisjon


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3