Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 02 mar 09, 11:16
Endret: 02 mar 09, 11:17
Endret av: Lars 29

Nå tviler jeg vel sterkt på at Beckford noen gang vil havne i Fredrikstad da flere Premier league klubber har lagt ut agnet etter han.Beckford på sitt beste er en klassespiller som er bedre enn alle spissene som FFK har.Det må det ikke være noen tvil om.Beckford ville utvilsomt hevdet seg i norsk tippeliga.Leeds har også flere lovende ung gutter som nok dessverre vil bli solgt på grunn av Leeds sin anstrengte økonomi..

Når det gjelder nivået på league one, så er nok det litt undervurdert..De beste lagene spiller meget bra fotball til tider og tror nok ikke at alle tippeligalagene ville hevdet seg på topp i den serien, Fredrikstad inkludert..

Leeds har spilt bra fotball i det siste, men har vært alt for ujevne sesongen sett under et..Men i og med at de nå har vist en stabilitet i det siste..Så er ikke direkte opprykk helt utenfor rekkevidde.

Var selv å så play off,en på Wembley i mai i fjor..og en større nedtur skal man vel se lenge etter..Måtte være opprykket som glapp for FFK mot Gjøvik Lyn..

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340