Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

becks723

Juniorspiller
Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 145

Lagt til: 26 sep 08, 23:57

Litt usikker på om jeg leste dette her eller under kommentarene under saken på f-b.no..  greia var at det var noen som var veldig bekymret over at medlemskontigenten dems ble brukt på ting som ikke interesserte dem.. men hvis man legger sammen noen tall så kan det ikke være vanskelig å se at det kommer inn noen andre inntekter enn medlemskontigenten? Hvordan kommer disse pengene inn? jo fortrinsvis via sponsing og dugnad.. hvor mange her inne har vært med på dugnader i det siste? ikke mange vil jeg tro, hmm... men samme det..

Når det gjelder hva Beaverene kan hjelpe Plankehaugen med, kan det helt sikkert være mye, TIFO? Dugnader? Ideer? Vil ikke tro det er negativt med ett sammarbeid, det kan være veldig bra for begge parter.

Når det gjelder det å klage på Ulf Berg, hvorfor? Tror dere virkelig det er han som bestemmer alt i Plankehaugen? Og hvis dere leser artikkelen i f-b, så står det vel ganske klart at det var Jaran Berg som kom i kontakt med Runar Sandsengen? og Ikke Ulf? Og hvorfor skal dere henge ut enkeltpersoner? Det er da selvfølgelig styre som bestemmer dette, ingen enkeltpersoner! og styret har vel for f*** sjekket økonomien før dem bestemmer å støtte stjernen økonomisk. Og hvis jeg ikke husker helt feil, hadde vel Plankehaugen rundt 500 000 på konto ved forrige ordinære generalforsamling. Og de siste årene har resultatet vært positivt, vært år...

Føler ikke jeg har mer å si akkurat nå, men hvis noen har noe imot hva styret gjør, og hva de skal "få lov" til å gjøre, hvorfor i all verden møter dere ikke på GF'en?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340