Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 26 sep 08, 18:44

Punkt 1: Ulf Berg er valgt til stillingen gjennom et demokartisk valg. Gang på gang blir det ramaskrik her inne men de personen det blir klaget på blir gjennvalgt, dette tyder da på at enten så møter ikke de som skriker høyt opp på generalforsamlingen og da bør de seriøst holde kjeft eller så er de rett og slett i mindretall og bør da akseptere dette.

Punkt 2: Ja det bør diskuteres om dette er riktig at PH skal støtte stjernen men for å prøve å se hva som kan komme ut av dette så er jo dette tettere bånd for toppidretten i byen. Jeg er personlig for at Stjerne og FFK slår seg sammen og blir på en måte samme klubb slik det er i VIF i dag. Dette vil da kanskje kunne føre til en bedre toppidrets kultur i byen. Stjerne er nok de som har mest på å tjene på dette, men jeg tror også at FFK kan få noe ut av dette både på det administrative og andre sider.


Så kanskje dette er første steg på vei til et tett og godt sammarbeid mellom de to toppklubbene Fredrikstad har. Men til alle dere som er mot jeg skjønner meget godt dette og har full forståelse for at folk reagere litt på dette.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340