Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 26 sep 08, 17:57
Endret: 26 sep 08, 18:00
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Thor Gunnar

Opprinnelig postet av Jon Syversen

Tror du Kim Jong-il bestemmer alt selv i Nord-Korea?

Jeg er lei av at ALLE legger skylden på Ulf Berg når det skjer noe i Plankehaugen, skal man refse noen så får det være hele styret, tror ikke Berg har turet gjennom dette alene uten styrets samtykke, det vill vært rart

Det er jo ganske så merkelig at når han var i styret så holdt PH på med sånne ting som det her, og nå når han er tilbake skjer det ganske fort igjen. I tillegg har jeg snakket med et par styremedlemmer (nevner ikke navn) som mener at Ulf Berg er en person som tar veldig stor plass og er manipulativ. Det er vel kanskje ikke noen bombe eller noen tilfeldighet at rett etter at han kom tilbake til styret satses det også hardt på kooooze-treff med rivaliserende supportere som Brann og RBK.

Vet du hva jeg er lei av? Folk som ikke greier å skille en persons arbeidsinnsats og gode vilje, med evnen og å sitte i styre og jobbe for medlemmenes interesser.

 

 

Forøvrig vil jeg Stjernen alt godt og kommer til å komme på et par kamper og gi min støtte, men at PHs medlemmer skal betale for Ulf Bergs personlige relasjon med MA er bare kvalmt. Dette er en stor og veldig merkelig investering som i beste fall kan betegnes som korrupsjon. De bruker pengene som er samlet inn av medlemmene og bruker dem på ting som går i strid med PHs formål UTEN å ha forhørt seg med medlemmer i det hele tatt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340