Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Birkebekk

Knøttespiller
Ble medlem: 03 jul 03
Innlegg: 63

Lagt til: 11 mai 04, 23:04
Endret: 11 mai 04, 23:26
Opprinnelig postet av FFK1903

Det eneste laget med styrke de har møtt er vel Tromsø, eller så har de møtt Sogndal uten Håvard Flo, og den spilleren gjorde visstnok at det ble et nytt lag i går, så vi skal passe oss.


Det er bare det at Håvard Flo spilte hele kampen mot oss så der tar du feil :) Men ellers så skal det bli artig å se HamKam-FFK på briskeby.

Bare se her:
Sogndal-Hamkam

HamKam er det eneste laget i årets tippeliga hittil som har tatt poeng mot Tromsø. Hadde ikke dommern annulert det ene målet HamKam fikk mot Tromsø hadde vi hatt 3 poeng der også. Da til og med Tromsø keepern sa det selv at det ikke skulle vært annulert. Det skal helelr ikke glemmes og HamKam har sluppet inn færrest mål. 2 innslupne på 5 kamper for et nyopprykka lag er ikke dårlig.

Men jeg er enig at vi har hatt en stor fordel av motstanderne i starten av årets serie i henold til dere da en god start gjør veldig mye for laget. Da dem vet at dem kan hvis dem vil. Meen skal bli artig å se etter 13 kamper spilt. Da kan ingen komme med forskjellige unnskyldninger da alle har møtt alle 1 gang.

Tenk over det at selv om HamKam og FFK hadde byttet program er det ikke sikkert FFK hadde gjort det no spesielt bedre selv om HamKam mest sannsynlig hadde hatt noen poeng mindre. Det får vi aldri svar på. Men det er en dårlig unnskyldning.

---------------------------

Kamma for livet ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340