Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 16 jun 07, 22:47
Endret: 16 jun 07, 23:08
Jeg tror egentlig bare forsøker å være vanskelig nå, FlightOfTheRat... Eller?

Martin Andresen går ikke til FFK på grunn av: Som landslagskaptein og serielederens viktigste spiller, har ikke FFK økonomi verken til overgangssummen eller lønnen hans. Det er helt totalt urealistisk what-so-ever å diskutere en overgang med Andresen til FFK. Det har ikke bare med kvaliteten på spilleren å gjøre, men hvilket lag han allerede spiller for, hvilken status han allerede innehar og hvor kjent han faktisk allerede er. Slike overganger er uhyre sjeldne, og da som regel begrunnet av personlig årsaker.

Selvfølgelig kan FFK sikre seg spillere som rent kvalitetsmessig er på høyde med Andresen, og det har heller ingen sagt noe imot, men FFK må trolig finne spillere som er ubeskrevne blad her til lands. Et eksempel på det kan være Marek Sapara til Rosenborg, vår egen John Anders Bjørkøy eller Per Nilsson til Odd. Rent kvalitetsmessig er alle disse klassespillere, og innehar en klasse det helt klart er mulig å få til FFK gjennom dyktig kartleggingsarbeid (gjerne gjennom ansettelse av en talentspeider), men det er helt usannsynlig at disse spillerne - navnsmessig - går til FFK nå.

Det her jeg tror du mister hele poenget i diskusjonen. Det er klart skille her, og det skillet har du ikke - i alle fall ikke til nå - klarte å oppfatte. Å tro at Marek Sapara - eller Cristiano Ronaldo - skal gå til FFK, er det samme som å tro på tannfeen. Men at FFK kan klare å sikre seg en "Sapara" med tid og stunder - det skal du ikke se bort ifra.

At du ikke fatter hvorfor det kan være mer aktuelt med en overgang for Huseklepp til FFK enn Martin Andresen er jo en vits i seg selv. Det kan være en sportslig opptur for Huseklepp å komme til FFK for å spille fast tippeligafotball, og dermed utvikle seg videre. Derimot er det mer tvilsomt om det vil være en stor sportslig opptur for Andresen som kaptein og fast på Brann-laget å gå fra gullstrid til bunnstrid.

Når det er sagt, har jeg ikke særlig sansen for Huseklepp, og håper ikke han er aktuell for FFK med det første.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340