Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 07 mai 07, 13:53
Håpeløs dommer i denne kampen og, ser det flere ganger at han rett og slett gjør feil, virker som om dommerne legger mere prestisje i og dømme jevnt til begge lag istede for og dømme for situasjonene som skjer på banen, da snakker vi om tofofotstaklingen til Knutsen som gir gult kort, samtidig som PAC får gult kort for noe som med litt overdrivelse kan kalles en hekting, Og når Knutsen for andre gang klipper ned Tarik så får han tilsnakk? klart og tydelig et gult kort og derfor skulle han ha vært utvist. Samme gjelder Lindepere, han får gult kort for en stygg takling, samtidig som han prøver og filme til seg en straffe, filming er gult kort, ergo spiller nr 2 ute av kampen.

Skjønner Tarik veldig godt at han faller når andre spillere takler/prøver og takle han stygt, for og holde dommern alert, det er tross alt hans karriere det er snakk om og når dommerne er så dårlige som de er så er det konsekvensen.

Skal FFK komme godt ut av det denne sesongen må vi begynne og vise krigeransikt på banen, stå opp og takle så det suser, obstruere og dra på seg noen gule kort for holding og legge seg på den samme linja som motstanderlaget, ulempen med og være ett teknisk lag er at det er for enkelt og ta ut spillere av kampen, slik som f.eks Fofana blir gjort uten at han viser krefter og blir litt tøffere i spillestilen, midtstopperne til tromsø gikk ikke på fintene hans og gikk i kroppen/obstruerer. En annen sak er også att spillerne må bli flinkere til og sette tempo i kampen, det er noe FFK har slitt med på bortebane, Rami prøver på det, men når ikke de andre spillerne hjelper til så er det ikke så mye og gjøre med det. Nå som vi tilslutt lå under med 3 og 4-1 sier det eg selv at man må jage og skyve opp folk, som igjen gjør alt mye være, men FFK kunne med litt rutine av noen av spillerne skrudd ned tempoet ved 2-1 og heller venta på at sjansene skulle by seg, noe vi så skjedd uansett. Problemet til FFK er ikke og skape sjanser.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340