Husk meg
Brukernavn
Passord

Overgangsvinduet Juli 2007

Flat Trådet Nøstet
Side 13 av 39 13

DrDRE

Landslagsspiller

Ble medlem: 19 mai 04
Innlegg: 1134

Lagt til: 16 jun 07, 17:39

Opprinnelig postet av Fasen
Jeg syns vi bør gå for en løsning hvor han kommer til FFK etter sesongen. Da får vi og Kasey mest for pengene. Ellers syns jeg det hadde vært veldig interessant med Erik Huseklepp også. Han har også kun 6 mnd igjen av kontrakten!

Helt uening, vi har bruk for ham nå. Satser vi på å få ham neste sesong risikerer vi å miste ham til en annen klubb.

---------------------------

Norgesmester


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 16 jun 07, 17:43
Endret: 16 jun 07, 17:43
Rey, jeg ser at reglene kun sier noe om gule kort for samme klubb. Vet du hva som er tilfelle ved klubbskifte? Tar spilleren med seg de gule kortene, eller begynner han på scratch?

---------------------------

Ære være Plankebyen


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 16 jun 07, 17:52
Man tar med seg kortene.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 16 jun 07, 17:53
Endret: 16 jun 07, 17:53
Du finner hele reglementet her

Og som det står i reglementet:
Opprinnelig postet av NFF

§ 1-3    Klubbskifte

Spiller, trener eller leder hefter for advarsler, utvisninger eller bortvisninger også etter et eventuelt klubbskifte.Wehrman vil derfor ta med seg de gule kortene han har pådratt seg i LSK over til FFK. (Det samme skjedde jo med Tamas Szekeres i fjor)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 16 jun 07, 18:43

erik huseklepp kunne kanskje vært no på vår høyre kant. er jo et sted vi mangler spillere. men spørs om han vil ta turen over hit. noen som vet hvorfor han ikke har skrevet ny kontrakt med brann? vil han ikke? eller har han ikke fått noe tilbud?

wehrmann hadde vært fint å fått i sommer. men skal vi kjøpe han fri med et halvt år igjen så er han vel ikke verdt mer enn 1 mill. skal de ha mer så bør vi vente til vinteren.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 16 jun 07, 22:22

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Jeg forstår heller ikke hvordan f.eks. en spiller som Daniel Nannskog kan spille for Stabæk men absolutt ikke kan tenkes å spille for FFK. Eller hvordan Pelle Nilsson kan spille for Odd, men absolutt ikke FFK. Eller hvordan Hæstad og Strømsatd kan spille for Start men absolutt ikke for FFK. Alle disse spillerne er blant TLs beste på sine plasser, og alle er omtrent på nivå med Martin Andresen.

Poenget er jo at disse spillerne har blitt noe i de klubbene de er nå...

Raio Piirja spiller for FFK, men vil neppe spille for Odd eller Aalesund.

Tarik spiller for FFK, men vil neppe gå til Odd eller Aalesund.

osv

Akkurat som Andresen, Nannskog, osv hvem du nå enn nevnte neppe vil gå til FFK

Hadde Odd i nedrykksdesperasjon bladd opp 15 mill for Piiroja og tilbudt dobbel lønn av det han får i FFK så hadde han gått til Odd på dagen. Det er i alle fall ingenting med det sportslige nivået som er til hinder for det. Det kan være personlige grunner, greit nok, men jeg forsøker å diskutere hvilket sportslig nivå spillerne FFK trenger må være på.

Jeg tror aldri jeg har vært en av de som har undervurdert Martin Andresen eller latt meg rive med av all den uskalige personhetsen han utsettes for av supportere i Norge. Men jeg synes det blir for dumt å erklære MA som så god at det av den grunn er uaktuelt å tenke seg ham, eller spillere på hans nivå, i FFK. Tvert i mot, det akkurat spillere på MAs nivå vi trenger. Hvordan kan spillere på et signifikant lavere nivå forventes å styrke troppen vår? Det begriper jeg ikke.

Nannskog kommer nok ikke til FFK, og Tarik går nok ikke til Stabæk. Jeg kan heller ikke tenke meg at det skjer. Men det er da virkelig ikke det sportslige nivået til verken spillerne eller klubbene som avgjør det. Det er DET som er mitt poeng med Martin Andresen også. Han kommer ikke til FFK, nei, men det er ikke fordi Andresen er en for god spiller og FFK en for dårlig klubb. Jeg blir noe i nærheten av fornærmet på FFKs vegne når det påstås (det argumenteres ikke, det bare påstås) at FFK er en slik bunnklubb(/drittklubb) at de beste spilleren i TL selvsagt ikke er aktuelle for rød/hvit-trøya.

Hadde noen spekulert i at John Anders Riise muligens var aktuell for FFK så hadde jeg vært enig i at det var en meningsløs spekulasjon. Når det gjelder landslagskapteinen vår så forstår jeg det ikke. Forskjellen er tross alt ikke så veldig stor på de beste og de dårligste lagene i TL. MA er ikke så vanvittig mye bedre enn vår egen Bjørkøy.

Hvis ikke FFK skal hente spillere på MAs nivå så forstår jeg heller ikke hvordan noen kan forvente at klart dårligere spillere enn dette kan gå rett inn og forsterke laget. På meg virker dette totalt meningsløst.

Personlig ville jeg uansett heller hatt Wehrman enn Andresen, ettersom vi primært trenger en defensiv midtbanespiller.

Men jeg kan IKKE skjønne hvordan Erik Huseklepp kan være et interessant navn hvis MA (av sportslige grunner) ikke er det. Jeg hadde satt pris på om noen kunne forklare meg det. Hva i all verden skal Huseklepp til FFK for? Vil ikke det med nødvendighet innebære et skritt tilbake for hans del?

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 jun 07, 22:47
Endret: 16 jun 07, 23:08
Jeg tror egentlig bare forsøker å være vanskelig nå, FlightOfTheRat... Eller?

Martin Andresen går ikke til FFK på grunn av: Som landslagskaptein og serielederens viktigste spiller, har ikke FFK økonomi verken til overgangssummen eller lønnen hans. Det er helt totalt urealistisk what-so-ever å diskutere en overgang med Andresen til FFK. Det har ikke bare med kvaliteten på spilleren å gjøre, men hvilket lag han allerede spiller for, hvilken status han allerede innehar og hvor kjent han faktisk allerede er. Slike overganger er uhyre sjeldne, og da som regel begrunnet av personlig årsaker.

Selvfølgelig kan FFK sikre seg spillere som rent kvalitetsmessig er på høyde med Andresen, og det har heller ingen sagt noe imot, men FFK må trolig finne spillere som er ubeskrevne blad her til lands. Et eksempel på det kan være Marek Sapara til Rosenborg, vår egen John Anders Bjørkøy eller Per Nilsson til Odd. Rent kvalitetsmessig er alle disse klassespillere, og innehar en klasse det helt klart er mulig å få til FFK gjennom dyktig kartleggingsarbeid (gjerne gjennom ansettelse av en talentspeider), men det er helt usannsynlig at disse spillerne - navnsmessig - går til FFK nå.

Det her jeg tror du mister hele poenget i diskusjonen. Det er klart skille her, og det skillet har du ikke - i alle fall ikke til nå - klarte å oppfatte. Å tro at Marek Sapara - eller Cristiano Ronaldo - skal gå til FFK, er det samme som å tro på tannfeen. Men at FFK kan klare å sikre seg en "Sapara" med tid og stunder - det skal du ikke se bort ifra.

At du ikke fatter hvorfor det kan være mer aktuelt med en overgang for Huseklepp til FFK enn Martin Andresen er jo en vits i seg selv. Det kan være en sportslig opptur for Huseklepp å komme til FFK for å spille fast tippeligafotball, og dermed utvikle seg videre. Derimot er det mer tvilsomt om det vil være en stor sportslig opptur for Andresen som kaptein og fast på Brann-laget å gå fra gullstrid til bunnstrid.

Når det er sagt, har jeg ikke særlig sansen for Huseklepp, og håper ikke han er aktuell for FFK med det første.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 16 jun 07, 22:48
Det er faktisk en veldig utbredt greie i norsk fotball at vi har "de fire store klubbene": Rosenborg, Vålerenga, Brann og Lillestrøm. Noen vil ta med Viking også. Dette er klubber som over lang tid har vært med i toppen av norsk fotball, er profesjonelle bedrifter, holder til i de største byene (med unntak av Lillestrøm, men er tross alt 10 min unna Oslo og en del av "stor-Oslo") med solid økonomi og haugevis av landslagsspillere. Det går ikke an å argumentere mot at disse klubbene anses av "folk flest" for å være de største klubbene i Norge.

Bak disse klubbene stiller blant annet FFK sammen med Strømsgodset, Start, Odd, Tromsø, Stabæk og noen til. Mellomstore norske klubber med en del gode og attraktive spillere, men klubbene anses ikke for å være like store.

Poenget er at en attraktiv spiller for en av de mellomstore klubbene veldig sjeldent vil melde overgang til en av de andre mellomstore norske klubbene. Et klubbskifte vil enten gå til en av de "fire/fem store" eller til utlandet. De mellomstore klubbene er verken interessante nok sportslig eller økonomisk til at et klubbskifte vil være et smart karrieretrekk. Det må i såfall være unntakstilfeller (personlige årsaker).

Det skjer ikke i praksis at en klubb som Odd blar opp f.eks. 15 mill for Raio Piiroja. Det blir altfor hypotetisk.

Og for å svare på det med Huseklepp -- en overgang til FFK eller en annen "mellomstor norsk klubb" vil ikke være et tilbakeskritt i hans karriere dersom han går fra en benketilværelse for en storklubb (Brann) til å få spilletid hver uke i en mellomstor klubb (FFK).

Hvis Martin Andresen skulle være interessert å forlate en storklubb som Brann, hvor han er kaptein og kjemper om seriegull, til en mellomstor klubb som f.eks. FFK -- så er det rimelig å anta at det er nødt for å være personlige grunner som ligger bak. Slik tilfellet var med Raymond Kvisvik.

Så ærlige må vi være folkens. Stikk finger`n i jorda!

Defoe

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 aug 05
Innlegg: 14

Lagt til: 17 jun 07, 22:18
Nå som det er snakk om Werhman i alle medier og Høili vil ha han på laget. Er det noen som tror litt mer på at han klar som jeg skrev? Alle her inne skrev jo bare dritt pga jeg ikke hadde skrevet mer enn 9 innlegg totalt. Det var kun Paco som trodde på meg, hørte han ble kastet ut av forumet også. Vet ikke hvorfor men...

Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 17 jun 07, 22:27
Det man reagerte på var vel at det ble påstått at han var klar uten at noen kilde eller dokumentasjon ble lagt fram. Har du noen slik dokumentasjon? Hvis Wehrman er klar, hvorfor har ikke klubbene offentliggjort overgangen?

---------------------------

Ære være Plankebyen


Defoe

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 aug 05
Innlegg: 14

Lagt til: 17 jun 07, 22:38
De venter nok til juli

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 17 jun 07, 22:43
Er Paco hivi ut?? Det er i såfall en skandale av Holters!!!

toreped3

Knøttespiller
Ble medlem: 13 jun 07
Innlegg: 25

Lagt til: 17 jun 07, 22:47

Kasey er klar ja men det vil selvfølgelig ikke bli publisert ennå.


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 17 jun 07, 22:50
Hvorfor ikke?

---------------------------

Ære være Plankebyen


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 17 jun 07, 23:08
Hvis jeg hadde vært Tom Nordlie så ville jeg neppe spilt med Kasey Wehrman fra start (når han har andre gode alternativer) dersom Wehrman allerede er klar for en konkurrerende klubb. Det virker for meg ganske utenkelig. Tviler ikke på at Wehrman blir FFK-spiller, men tviler sterkt på at han allerede er klar.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 jun 07, 23:12
Tviler ikke på at FFK er i forhandlinger med Wehrman. Han passer godt med Morgan Andersens beskrivelser og spillertypen vi er ute etter, samt uttalelsene hans om FFK var veldig positive. Om Wehrman er - eller blir - klar, så er det en enorm forsterkning for oss. Han tar oss kanskje ikke til gull, men er en spiller som vil bringe FFK oppover på tabellen, og en spiller jeg har ønsket til FFK lenge (av realistiske alternativer).

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 17 jun 07, 23:12
Han er jo ikke klar! Hvorfor er da Fjørtoft ute i media å sier at Whermann ikke blie billig?? Trur han kommer til oss, men han er nok ikke klar

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 jun 07, 23:14
Endret: 17 jun 07, 23:15
Opprinnelig postet av toreped3
Kasey er klar ja men det vil selvfølgelig ikke bli publisert ennå.

Hvorfor ikke? Må da være ekstremt sjeldent - om noen gang - at en overgang ikke blir offentliggjort når den er i boks. Og en overgang er ikke i boks uten legesjekker m.m, og hadde legesjekken vært gjennomført, ja, da hadde FFK gått ut med det.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 17 jun 07, 23:15
Nordlie (og enhver annen trener) vurderer vel å bruke de spillere som til enhver tid er det beste for laget. Dagsform, skader og taktikk i forhold til hvilken motstander man møter. Hvis Kasey da vurderes som det beste alternativet mot Enga, vil han bruke han slev om han er (eller vil bli) solgt. Nå ble Kasey byttet i pausen, så da vurderte han vel annerledes etter 1. omgang. Hvis da ikke Kasey signerte kontrakten i nettopp den pausen

Lasse Båtstad

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 154

Lagt til: 17 jun 07, 23:22
Endret: 17 jun 07, 23:23
Men vist vi kjøper kasey så har vi vel et problem eller???? han er ikke innen eu reglemanget og det vil si at vi må velge to av kasey, west, fofana og Kouadio til vær tropp som vi skal ha med på kamp.... kan vi kreve i kontrakten at han skaffer seg norsk pass???? det ville vært en ide eller??? kasey er god han men det vinnes mange gode spillere som passer til den beskrivelsen morgan har gått ut med...

---------------------------

Lasse BåtstadFlat Trådet Nøstet
Side 13 av 39 13

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3