Husk meg
Brukernavn
Passord

Plankehaugen er rævva!!!!!

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 14 aug 06, 00:10
Opprinnelig postet av A.Scheie
Opprinnelig postet av endre
Opprinnelig postet av Finn
Problemet er ikke at folk holder seg hjemme, men at så mange av de som velger å dra ikke er supportere men tilskuere.
Og de som ikke heier kjempehøylydt er ikke verdt noe på kamper mener du?


La oss holde slike hvem er best supporter diskusjoner. Det pleier å være like konstruktivt som når to 7-åringer sitter i sandkassa og diskuterer hvem som har sterkest pappa. Prøv heller og kok debatten ned til hva dette egentlig handler om:

1. Hvordan skal den gruppen som velger å være syngende supportere få ut maks av potensialet sitt?

2. Hvordan skal få flere av supporterne til å bli syngende?


Kommentar til spørsmål 2:
Personlig har jeg liten tro på at fulle menn i 20-30 årene praktisk drar 11-12 åringer opp av setet og roper at skal du være her så får du F##N meg stå og synge. Sikkert en skikkelig positiv opplevelse for unge med potensiale til å bli viktige bidragsytere på sikt (sammenlign med utvikling av fotballtalenter).... Slik oppførsel, DET er ræva det!!!


Det er jo klart ingen skal tvinges til å synge, men jeg mener at folk burde vite sin plass på tribunen. Er du syngende supporter, stå sammen med de syngende supporterne. Er du en sittende tilskuere, sitt med de andre tilskuerne, da blir alle fornøyde

Når det gjelder å få flere syngende supportere/få maks ut av potensialet så må drastiske tiltak til. Jeg tar PH-feltet som et eksempel. Her står det flere indianere hver eneste kamp, de verken synger eller klapper(klapper ihvertfall en sjelden gang i blandt), de bare står der som noen påler. Formålet med PH er vel ikke å skape en spøkelsesarena med noen svake, spede rop i det fjerne? Derfor vil jeg tro det mest effektive å gjøre er å fortelle indianerne at om du ikke synger, så må vi ekskludere deg fra PH-feltet, enkelt og greit. Da vil de enten tenke "hmmm, kanskje jeg ska begynne å synge fra nå av?" eller "dette er ikke jeg interessert i, jeg finner meg et annet sted å stå". Såpass ærlige må en supporterklubb være, ellers tror jeg PH vil gå dukken som en supporterklubb om ikke lenge.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 14 aug 06, 00:26
godt å se at hvertfall en del supportere er villige til å diskutere denne saken. dette med synging og støtte fra tribunen er noe vi må ta tak i snarest! så diskusjoner som denne ser jeg på som veldig positiv. det negative i denne saken er at styret i plankehaugen ikke gjør jobben sin. for det første virker det som de driter fullstendig i å gjøre noe med dette problemet, for det andre er det ingen av de som deltar i debatten her og svarer litt for seg, og for det tredje så er det svært få av de som sitter i styret som i det hele tatt er med og synger! lars thoresen er allerede nevnt, andre som bør nevnes er berg-familien fra torsnes. jaran står og leker fjortis og prøver seg på småjentene, mens han tar et bilde innimellom, mens faren hans står og planlegger neste dugnad i stedet for å synge. dette er skandaløst, og det bør skje radikale endringer i PH-styret til neste sesong. vi bør få inn folk som er genuint opptatt av supporterkultur og det å synge og støtte laget verbalt. for det er faktisk det PH er stiftet for å gjøre. hvis det ikke blir endringer i PH (enten utskifting av styret, eller at det nåværende styret tar tak i problemene og heller driter i alt det andre tullet de bruker tid på) så bør ALLE som er interessert i å synge og støtte laget danne en egen gruppe, om det er brigade rødhvit eller hva vi nå velger å kalle det, spiller ingen rolle. poenget er at de som er på stadion for å støtte laget verbalt bør samle seg , helst på en egen plass, og synge av full hals sammen, slik at vi slipper å stå sammen med indianere og andre dyr som kun er på stadion for å se på tippeliga-fotball. folk jeg ville sett sitte i et styre i en slik gruppe er zoran, dag jørund, bønna, gøran karlsen, jon syversen m.fl. dette er folk som vet hva supporterkultur er. jeg vet jeg er veldig direkte nå, og en del folk i plankehaugen føler seg kanskje tråkka på nå (særlig dere i styret, hvis dere i det hele tatt tar dere bryet verdt med å lese dette). men det må til! folk må i større grad tørre å si meninga si og være litt kritiske til det som skjer i PH for tiden, ikke bare dilte etter styret fordi de er så snille og kozzzzelige osv... Noe må gjøres!!!!!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 14 aug 06, 00:34
Opprinnelig postet av ajg
godt å se at hvertfall en del supportere er villige til å diskutere denne saken. dette med synging og støtte fra tribunen er noe vi må ta tak i snarest! så diskusjoner som denne ser jeg på som veldig positiv. det negative i denne saken er at styret i plankehaugen ikke gjør jobben sin. for det første virker det som de driter fullstendig i å gjøre noe med dette problemet, for det andre er det ingen av de som deltar i debatten her og svarer litt for seg, og for det tredje så er det svært få av de som sitter i styret som i det hele tatt er med og synger! lars thoresen er allerede nevnt, andre som bør nevnes er berg-familien fra torsnes. jaran står og leker fjortis og prøver seg på småjentene, mens han tar et bilde innimellom, mens faren hans står og planlegger neste dugnad i stedet for å synge. dette er skandaløst, og det bør skje radikale endringer i PH-styret til neste sesong. vi bør få inn folk som er genuint opptatt av supporterkultur og det å synge og støtte laget verbalt. for det er faktisk det PH er stiftet for å gjøre. hvis det ikke blir endringer i PH (enten utskifting av styret, eller at det nåværende styret tar tak i problemene og heller driter i alt det andre tullet de bruker tid på) så bør ALLE som er interessert i å synge og støtte laget danne en egen gruppe, om det er brigade rødhvit eller hva vi nå velger å kalle det, spiller ingen rolle. poenget er at de som er på stadion for å støtte laget verbalt bør samle seg , helst på en egen plass, og synge av full hals sammen, slik at vi slipper å stå sammen med indianere og andre dyr som kun er på stadion for å se på tippeliga-fotball. folk jeg ville sett sitte i et styre i en slik gruppe er zoran, dag jørund, bønna, gøran karlsen, jon syversen m.fl. dette er folk som vet hva supporterkultur er. jeg vet jeg er veldig direkte nå, og en del folk i plankehaugen føler seg kanskje tråkka på nå (særlig dere i styret, hvis dere i det hele tatt tar dere bryet verdt med å lese dette). men det må til! folk må i større grad tørre å si meninga si og være litt kritiske til det som skjer i PH for tiden, ikke bare dilte etter styret fordi de er så snille og kozzzzelige osv... Noe må gjøres!!!!!Flott skrevet, helt enig

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 14 aug 06, 00:38
Endret: 14 aug 06, 00:39
Nå veit jeg ikke hvor konstruktivt det nødvendigvis er å navngi enkeltpersoner, istedenfor å ta styret over en stor kam..
Men nok om det.. :)
Uten at jeg har peiling, kan ikke medlemmer av en organisasjon be om ekstraordinære styremøter?
Slik som ståa er nå, hadde det i tilfelle vært ett sjakktrekk, nå som folk er engasjert?!
At man kunne renske opp i utydeligheter og få satt en ny plan på dagsorden!

Håper inderlig at de som faktisk har mulighet til å gjøre noe med dette, tar styring og tar bladet fra munnen snart!

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 14 aug 06, 01:04
Er påtide med  endringer hvertfall, når de viste PH på tv på åråsen så folket ut som en gjeng golfgroupies som satt og ventet på å få servert en kopp te.

---------------------------

feilen med å være politisk korrekt, er at det er så forbasket kjedelig.

Rød og hvit tvers igjennom


christer

Bedriftsspiller

Ble medlem: 02 jan 05
Innlegg: 13

Lagt til: 14 aug 06, 03:57
Endret: 27 aug 07, 02:59

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 14 aug 06, 11:27
Opprinnelig postet av Snæbbis
Er påtide med  endringer hvertfall, når de viste PH på tv på åråsen så folket ut som en gjeng golfgroupies som satt og ventet på å få servert en kopp te.


Mangla bare pilsen og potetgullet i handa så var det komplett.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 14 aug 06, 11:30
Opprinnelig postet av endre
Nå veit jeg ikke hvor konstruktivt det nødvendigvis er å navngi enkeltpersoner, istedenfor å ta styret over en stor kam..
Men nok om det.. :)
Uten at jeg har peiling, kan ikke medlemmer av en organisasjon be om ekstraordinære styremøter?
Slik som ståa er nå, hadde det i tilfelle vært ett sjakktrekk, nå som folk er engasjert?!
At man kunne renske opp i utydeligheter og få satt en ny plan på dagsorden!

Håper inderlig at de som faktisk har mulighet til å gjøre noe med dette, tar styring og tar bladet fra munnen snart!


Jeg mener å huske fra siste medlemsmøte før sesongstart, at de sa at de skulle ha møter med jevne mellomrom, men det har ikke skjedd. Hvorfor ?? Har styret gitt opp for i år ??

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 14 aug 06, 13:05

Dette her er ikke enkelt, og jeg har ikke tid eller lyst til å være i med i noe styret for det ene eller andre. Lars Thoresen er forøvrig en meget ressurssterk person som er utrolig flink, så jeg håper han fortsetter. Når det er generalforsamling i Plankehaugen så bør dette med supporterkultur være noe som bør opp til debatt. Og da bør alle som skriver her møte opp. Vi må snakke sammen.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 14 aug 06, 13:36
noe MÅ skje!!! drittlei indianere, og gamle fjøsnisser på PHfeltet..

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 14 aug 06, 14:28
Endret: 14 aug 06, 14:29

RTja, da hiver jeg meg på.

 

Innsatsen til Plankehaugen på Åråsen var skandaløs. For det første må vi samle oss mye mer, å _STÅ_ (kommer tilbake til det) mye tettere. For det andre så skulle den delen til høyre for inn/utgangen STÅTT, og ikke minst SUNGET. Man sitter ikke å ser på fotballkamp når man er på bortebane. Jeg kunne også telle antall syngene supportere, og det var kanskje en rundt 20-25. Noen her, noen der. Det er for dårlig! Jeg ser godt voksne mannfolk, med kraftige stemmer som ikke åpner kjeften engang! Sånt irriterer vettet av meg! Hvem andre skal synge hvis ikke vi gjør det? Jeg er også for variasjon. "Fredrikstad - klappklappklapp", finnes det grenser for hvor mange ganger jeg syntes det er morsomt å rope når det finnes mange andre sanger som jeg veit vil dra med seg mange fler. Dessuten er det kjekt at når ikke Zoran er der, at alle kan dra igang, men det er viktig at når en prøver seg, at man følger opp å synger med med en gang, så ikke han som prøver seg føler seg som en komplett idiot. Jeg veit hvordan det er.

 

Hjemmeinnsatsen våres har ikke vært så aller verst nå i det siste syntes jeg. Har sett de fleste kampene på DVD i seinere tid, og vi høres ganske godt. Men det hadde blitt mye mer TRØKK! om alle hadde sunget, og ikke en tredjedel som jeg antar av plankehaugenfeltet som synger nå. Jeg syntes det er på tide at PHstyret tar opp dette som ett alvorlig problem, noe jeg syntes det er. Ekskludering fra feltet syntes jeg er en god løsning, for å sette det på spissen.

 

Foreløpig syntes jeg det er greit å bare si ifra til de som ikke synger. Men hvis dette fortsetter, må virkelig noe skje. Plankehaugen er på vei til å bli en tilskuerskare, og ikke en supporterskare. Og det er for meg feil.

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 14 aug 06, 14:34

LArs thoresen?event noen i ledelsen, kan dere komme med en kommentar om hvorfor ting er sånn det er og hva som dere har tenkt til å gjøre med det?

Flere aktivitetsdager for barn hjelper ikke, noe må skje på tribunen og det NÅ!!!

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 14 aug 06, 15:03

Som sagt i mitt forrigge innlegg. Nå hjelper ikke med noe møte virksomhet. Det som hjelper er at alle tar en tak i og vi prøver å lage liv på Ullevål til lørdag. Ser at det er en del engasjerte mennesker og det er bra. Ta kontakt med meg på Ullevål før kampstart så skal vi prøve å få orden på ting og tang...

 

 

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 14 aug 06, 15:41
Endret: 14 aug 06, 15:42

Jeg var ikke på Åråsen om lørdan, men i bryllup i Sverige.

Generelt vil jeg si at trøkket er falt betraktlig på stadion også. Noe må gjøres og tiden er ikke der for å halshugge styret, men å synge når det blir dratt i gang.

Det som skuffer meg like mye som at ikke alle synger er de som sitter til venstre for PH feltet. De sitter å er ikke engasjerte i det hele tatt. Der bør det skje noe radikalt! En må ta ansvar der borte!

 

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


linbus

Knøttespiller

Ble medlem: 07 mai 03
Innlegg: 52

Lagt til: 14 aug 06, 15:50
Trøkket har falt ja, og noe må gjøres, og folk må synge. Men hva som skal gjøres er jo ikke et lett spørsmål. Drar folk på PH-feltet kun fordi det er billig?? Isåfall er det en skandale...

---------------------------

FFK i mitt hjerte - Erik Røed


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 14 aug 06, 16:07
ikke at jeg tror det hjelper så vanvittig, men det bør være et skilt ved PH inngangen der det står: KUN FOR SYNGENDE MEDLEMMER

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Jaran Berg

Juniorspiller
Ble medlem: 19 des 03
Innlegg: 182

Lagt til: 15 aug 06, 00:34


AJG, jeg vet ikke hvem du er, men du har tydligvis noe i mot meg? Hva mener du med at jeg står å leker "fjortis", at jeg prøver meg på små jentene, OG at jeg aldri synger på kampene?  

Og til alle dere som etterlyser at styret i Plankehaugen ikke svarer dere her inne, er det kanskje ikke så rart, det er ikke alle som har tid til å lese igjennom alt som står her inne... Hvis dere vil ha svar på noe, så send en mail eller ring så får dere helt sikkert svar. Men da må dere vel kanskje ut med fult navn... og det er ikke like gøy...

Jaran Berg

---------------------------

Jaran Berg
jaran.berg@plankehaugen.no


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 15 aug 06, 01:07
Tror ikke det vil bli noe vesentlig bedre denne sesongen. Blir spennende å se til neste år. Tror nok det kan bli en del bedre da. Regner med at det blir flere som blir med å synge på hjemmekamper. Noen som vet hvor mange plasser haugen får neste år?

---------------------------

Fredd


Finn

Juniorspiller

Ble medlem: 26 mai 03
Innlegg: 149

Lagt til: 15 aug 06, 08:45
Endret: 15 aug 06, 08:45

Jaran: Du er jo med i styret i Plankehaugen. Så hvorfor kan ikke du svare? Du leser jo tydeligvis forumet.

Synes vi skal være forsiktige med å henge ut enkeltpersoner i styret. Men det er allikevel på sin plass å stille spørsmålstegn ved hva som blir gjort i forhold til å bedre den situasjonen vi nå er i. Fra Plankehaugens vedtekter:

Plankehaugens mål er å støtte FFK visuelt og verbalt under kamp, samt å være en konstruktiv og kritisk diskusjons- og samarbeidspartner for FFK utenom kamp. Plankehaugen skal tilstrebe å skape et godt og inkluderende sosialt miljø for sine medlemmer, særlig i forbindelse med FFKs kamper.

 

I hvilken grad blir dette ivaretatt?

 


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 15 aug 06, 09:05

Opprinnelig postet av Fredd
Tror ikke det vil bli noe vesentlig bedre denne sesongen. Blir spennende å se til neste år. Tror nok det kan bli en del bedre da. Regner med at det blir flere som blir med å synge på hjemmekamper. Noen som vet hvor mange plasser haugen får neste år?

 

Hvorfor skal det helt plutselig bli bedre uten at noe skal skje?Tviler på at den saueflokken som står der å ikke synger forandrer seg i løpet av natta

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»
Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708