Husk meg
Brukernavn
Passord

Bør Eggen gå ?

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 22 mai 06, 11:01
Opprinnelig postet av Brukernavn
Opprinnelig postet av oleberg
Opprinnelig postet av Jepmaster
Brenne trenger en kamp på benken.


Eller 2.


Brenne på benken????  i alle dager....


Nå har Bjørkøy og Ramberg vært mer stabile enn det Brenne har vært, defor mener jeg det. Mulig vi også forventer mer av Brenne.

---------------------------

"Jeg fikk ingen indikasjoner på at FFK ønsket å beholde meg, men jeg ble ikke presset ut, sier Markus Ringberg som har laget 76 mål på 102 kamper for Fredrikstad"


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 22 mai 06, 11:53
Endret: 22 mai 06, 12:08
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Hjelper det med morsom fotball når det smeller i treverket og måkene er utrygge over stadion, mens motstanderne setter ballen INN I mål? Det gis ikke stilkarakterer, ser heller en dritkjedelig sesong som ender med medalje. Utopisk? Ikke basert på trenerens utsagn, dette er sesongen hvor det meste skulle skje.


Kunne ikke vært mer Uenig!! Fortsetter guttane å spille som dem gjør nå, VIL det løsne, å enda bedre om vi kunne fått inn en spiss som ikke bare vet hvor målet står, men hvordan man skal på trøkka kula inn å!!
Som noen sier her, marginene vil utjevne seg utover sesongen.. Ja, da ender vel vi i nærheten av LSK da? De har hatt maks flyt med marginer, mens vi har hatt ganske lite flyt.. Hadde vi hatt 6 p mer, de 6 p mindre, så hadde vi vel vært ganske likt med dem? Hvem hadde klaga da?? 
Da hadde Hyll ditt å hyll datt trådene rent inn. Å det er tross alt ikke mye som skal til, men nå er det å score det viktigste i fotball, i likhet med selvtillit! 
Håper mest av alt at Tarik scorer vårt neste mål, for han trenger en nettkjenning! Han er KNALLgod, men sliter maks inni 16 metern. Et mål vil gjøre både ham å de rundt ham godt!

Jeg ser hvertfall lyst på de kommende kampene

Akkurat sett sjansene på web, å det var som jeg antok på kampen, AMATØRMESSIG markering på 2-0 målet! Først prøver de seg på et kjapt frispark ut til høyre, der en ligger HELT alene. Dommeren tillater det ikke, men vi gidder fortsatt ikke passe han som ligger HELT alene til høyre! Istedet står Raymond kjappfot å holder på en sandefjordspiller inntil muren?!?! BRA! Å det med at Raymond ble griseholdt?? Synes det var omvendt jeg! Men han skulle jo for svarte passa han på kanten
Når jeg ser sånt, ser jeg brått ikke sååååå lyst på det lenger!

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 22 mai 06, 23:35
Opprinnelig postet av FFK1903
Til bjervell:

Mulig de siste avsnittene ikke var direkte til meg, men ettersom du skrev at du ikke var enig i det andre jeg skreiv så kanskje du tolket det som om at jeg var villig til å få inn en annen trener nå. Alt jeg har skrevet baserer seg selvsagt på at innledningen av sesongen blir sammenlignbart med det som er resultatet når siste kamp er spilt. Og foreløpig ser det jo ut som vi kommer til å slite nede i bunnen som tidligere år. Vi spiller brukbart hjemme, men ikke godt nok til å vinne altfor mange kamper, borte er vi resultatmessig like dårlige som før. 

Som jeg har skrevet, og som du også skrev, vi bør forvente å se en viss fremgang fra tidligere sesonger i Tippeligaen ved sesongslutt. Hvis vi for tredje året på rad sikrer plassen med et nødskrik, og vi har de samme problemene som før i kampene, så har ikke Eggen gjort det som er jobben hans, nemlig å gjøre FFK til et bedre lag og luke bort feilene. Jeg er sikker på at han ser hva som er problemene, men jeg er i tvil om han vet hvordan han skal takle og løse dem. Her kunne kanskje friskt blod gjort noe med det problemet med en gang. Men når han har bygd opp FFK til det det er i dag, er det vanskelig å sitte midt i det og få en objektiv oppfatning av det. Mens en som kommer utenifra kan se det med en gang.

Du, med flere, sier at det ennå er tidlig i sesongen. Det blir litt feil, vi er faktisk ferdig med over en tredjedel allerede. Når vi har spilt mot Rosenborg, Tromsø, Odd og Lyn så er vi halvveis. Jeg ser ikke helt at det skal løsne så veldig før den tid, og da er brått sommeren her og status quo skal gjøres opp. Det er fort gjort å si at det er tidlig i sesongen og det brått går opp for en at vi faktisk er kommet ganske langt. Og etter halvspilt serie bør vi kunne se rimelig godt hvor på tabellen FFK ligger også etter sesongslutt. I 2004 hadde vi en fantastisk høstsesong, men vi klartet bare fire plasser på tabellen, så med mindre miraklene igjen skal overraske oss, bør vi peile ut allerede vel halvspilt sesong hvor vi ligger ved sesongslutt også. Og det er ikke sikkert at vi får en god høstsesong heller, kanskje vi fortsetter i samme sporet.


Du har vel stått for 80% av skrivingen på denne posten 1903, hvilket gjør det umulig å kommentere alt. Endel vettuge oppfatninger/synsinger kommer du med, men definitivt også mye vrøvl.
 Uansett, det bør vel  være rimelig stor krise dersom en trener, som tross alt har gjort FFK meget godt, skal sparkes midt i sesongen.  Klubben er vel definitivt ikke inne i en krise nå. Hadde Tarek vært litt mer kjølig og rutinert ville han skapt de største overskriftene i tabloid pressen, og FFK ville ha ligget trygt plassert på topp 5. Marginer er det eneste som skiller oss i år. De to foregående har ikke prestasjonene vært gode nok.
Laget kommer!!!

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 23 mai 06, 00:20
det jeg syns er positivt i år er at med unntak av et par kamper , så er vi mer stabile. jeg syns vi stabilt spiller god fotball.. det kan jeg ikke akkurat si vi gjorde ifjor..fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 23 mai 06, 00:22
Endret: 23 mai 06, 00:23
Opprinnelig postet av FFK1903
Etter litt research tror jeg at jeg fant fasiten:

Eggen tok over som trener for Moss i 1997, samme år rykket dem opp til vår øverste divisjon og var trener til og med 2001-sesongen, fra 2002-sesongen var han trener for FFK. Så her følger en aldri så liten interessant liste:


1997 - Trener for Moss - Opprykk til øverste divisjon
1998 - Trener for Moss - 9. plass
1999 - Trener for Moss - 10. plass
2000 - Trener for Moss - 9. plass
2001 - Trener for Moss - 10. plass (Brakstad overtar etter den sesongen, blir sparket, Tangen overtar, Moss rykker ned likevel)

2002 - Trener for FFK - Opprykk til førstedivisjon
2003 - Trener for FFK - Opprykk til Tippeligaen
2004 - Trener for FFK - 10. plass
2005 - Assistent i FFK - 11. plass
2006 - Trener for FFK - Foreløpig 10. plass

Det er vel ikke bare jeg som ser et mønster her? På seks sesonger i Tippeligaen med to forskjellige lag har han to 9. plasser og fire 10. plasser (årets sesong er selvsagt ikke ferdigspilt) å vise til. Det ser litt ut som han har noe av det samme som Nordmark har. Flink til å rykke opp, men derfra stopper utviklingen.


lurer på hvorfor det blir slik, er han ikke dyktig nok med de "små" midlene som FFK har (evt moss da i den tiden), ville han gjort det bedre i en klubb som f.eks RBK hvor han har masse midler økonomisk å ta av, eller ville det blitt det samme der?

Jeg tror han ville gjort det bedre med mer midler, men om han er like dyktig som Senior Eggen er jeg usikker på..

sånn helt ut av det blå, hvis dere kunne velge hvilken trener som skulle overtatt for eggen etterhvert, hvem ville dere valgt da??

(vær realistiske da, tenker ikke på sven gjøran erikson eller Sir Alexs eller slike "store"  )

Selv ville jeg nok gått for Tom Nordli, har sansen for han, kan ikke noe for det, han viser masse entusiasme og er rett og slett klin gæærn....

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 23 mai 06, 00:23
Opprinnelig postet av Husgutt
det jeg syns er positivt i år er at med unntak av et par kamper , så er vi mer stabile. jeg syns vi stabilt spiller god fotball.. det kan jeg ikke akkurat si vi gjorde ifjor..
Enig, minner mye om 2004 sesongen, da spilte vi også mye bra fotball! Men heller ikke da kom resultatene med engang...

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


karl_marx

Knøttespiller

Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 43

Lagt til: 23 mai 06, 00:24
Opprinnelig postet av Husgutt
det jeg syns er positivt i år er at med unntak av et par kamper , så er vi mer stabile. jeg syns vi stabilt spiller god fotball.. det kan jeg ikke akkurat si vi gjorde ifjor..Sitat Egil Drillo Olsen:
Det hadde jeg det hele og fulle ansvar for!

Superboy

Juniorspiller

Ble medlem: 21 aug 05
Innlegg: 140

Lagt til: 23 mai 06, 00:26

Bare for å understreke det først som sist, så er jeg en STOR tilhenger av Eggen. 

Men hvis jeg skulle valgt en evt etterfølger, ville jeg ha valgt Stabæk-trener Jönsson eller Reka.

---------------------------

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much more important than that!"
-Bill Shankley


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 06, 04:23
Opprinnelig postet av djpete
Du har vel stått for 80% av skrivingen på denne posten 1903, hvilket gjør det umulig å kommentere alt. Endel vettuge oppfatninger/synsinger kommer du med, men definitivt også mye vrøvl.
 Uansett, det bør vel  være rimelig stor krise dersom en trener, som tross alt har gjort FFK meget godt, skal sparkes midt i sesongen.  Klubben er vel definitivt ikke inne i en krise nå. Hadde Tarek vært litt mer kjølig og rutinert ville han skapt de største overskriftene i tabloid pressen, og FFK ville ha ligget trygt plassert på topp 5. Marginer er det eneste som skiller oss i år. De to foregående har ikke prestasjonene vært gode nok.
Laget kommer!!!


Meget mulig jeg kommer med mye vrøvl i dine øyne, men hvis du først skal komme med en slik påstand, så får du vel også komme med på hvilke punkter? 

Om det er til meg eller andre du fortsetter å skrive til; jeg har ALDRI sagt at Eggen skal sparkes nå. Alt jeg har sagt at vi bør ha en diskusjon på dette etter sesongen hvis det viser seg at denne sesongen blir en reprise av 2004 og 2005. Poengmessig (og det er faktisk det vi må gå ut i fra) er ikke denne sesongen noe bedre enn de to foregående.

frecjoha

A-lagspiller

Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 382

Lagt til: 23 mai 06, 05:23
Endret: 23 mai 06, 05:25
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Sånn helt ut av det blå, hvis dere kunne velge hvilken trener som skulle overtatt for eggen etterhvert, hvem ville dere valgt da??

Selv ville jeg nok gått for Tom Nordli, har sansen for han, kan ikke noe for det, han viser masse entusiasme og er rett og slett klin gæærn....

Kremt...  Nordli vil jeg aldri se i Fredrikstad

Per-Mathias Høgmo kanskje....

---------------------------

Eggen: Du trenger faktisk ikke lenger å trene Rosenborg, for å lede toppklubben i Norge. En av de neste kan faktisk bli FFK.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 23 mai 06, 10:42

For å sitere en gammel "elendig" melodi " Will the circle be unbroken", dette er repitisjon.
3,året i Tl, samme melodi.
Eneste forskjell er at det virker som om "koret" har vokst.

Ps.
Bedre å være uspiselig enn "seikæll" 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


hhem

Knøttespiller
Ble medlem: 08 mai 06
Innlegg: 32

Lagt til: 25 mai 06, 09:29
Opprinnelig postet av FFK1903
Etter litt research tror jeg at jeg fant fasiten:

Eggen tok over som trener for Moss i 1997, samme år rykket dem opp til vår øverste divisjon og var trener til og med 2001-sesongen, fra 2002-sesongen var han trener for FFK. Så her følger en aldri så liten interessant liste:


1997 - Trener for Moss - Opprykk til øverste divisjon
1998 - Trener for Moss - 9. plass
1999 - Trener for Moss - 10. plass
2000 - Trener for Moss - 9. plass
2001 - Trener for Moss - 10. plass (Brakstad overtar etter den sesongen, blir sparket, Tangen overtar, Moss rykker ned likevel)

2002 - Trener for FFK - Opprykk til førstedivisjon
2003 - Trener for FFK - Opprykk til Tippeligaen
2004 - Trener for FFK - 10. plass
2005 - Assistent i FFK - 11. plass
2006 - Trener for FFK - Foreløpig 10. plass

Det er vel ikke bare jeg som ser et mønster her? På seks sesonger i Tippeligaen med to forskjellige lag har han to 9. plasser og fire 10. plasser (årets sesong er selvsagt ikke ferdigspilt) å vise til. Det ser litt ut som han har noe av det samme som Nordmark har. Flink til å rykke opp, men derfra stopper utviklingen.


Mønsteret er at hvis dere sparker Eggen vil det gå som i Moss, nedrykk !

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 25 mai 06, 10:06
Opprinnelig postet av hhem
Opprinnelig postet av FFK1903
Etter litt research tror jeg at jeg fant fasiten:

Eggen tok over som trener for Moss i 1997, samme år rykket dem opp til vår øverste divisjon og var trener til og med 2001-sesongen, fra 2002-sesongen var han trener for FFK. Så her følger en aldri så liten interessant liste:


1997 - Trener for Moss - Opprykk til øverste divisjon
1998 - Trener for Moss - 9. plass
1999 - Trener for Moss - 10. plass
2000 - Trener for Moss - 9. plass
2001 - Trener for Moss - 10. plass (Brakstad overtar etter den sesongen, blir sparket, Tangen overtar, Moss rykker ned likevel)

2002 - Trener for FFK - Opprykk til førstedivisjon
2003 - Trener for FFK - Opprykk til Tippeligaen
2004 - Trener for FFK - 10. plass
2005 - Assistent i FFK - 11. plass
2006 - Trener for FFK - Foreløpig 10. plass

Det er vel ikke bare jeg som ser et mønster her? På seks sesonger i Tippeligaen med to forskjellige lag har han to 9. plasser og fire 10. plasser (årets sesong er selvsagt ikke ferdigspilt) å vise til. Det ser litt ut som han har noe av det samme som Nordmark har. Flink til å rykke opp, men derfra stopper utviklingen.


Mønsteret er at hvis dere sparker Eggen vil det gå som i Moss, nedrykk !


Det er jo en stor forskjell på han og Nordmark da, og det er at Nordmark rykker ned igjen! Eggen rykker aldri ned og jeg trur at han vil klare å bygge et storlag her i byen hvis han får bli!

hhem

Knøttespiller
Ble medlem: 08 mai 06
Innlegg: 32

Lagt til: 25 mai 06, 10:20
Opprinnelig postet av ffkmufc
Opprinnelig postet av hhem
Opprinnelig postet av FFK1903
Etter litt research tror jeg at jeg fant fasiten:

Eggen tok over som trener for Moss i 1997, samme år rykket dem opp til vår øverste divisjon og var trener til og med 2001-sesongen, fra 2002-sesongen var han trener for FFK. Så her følger en aldri så liten interessant liste:


1997 - Trener for Moss - Opprykk til øverste divisjon
1998 - Trener for Moss - 9. plass
1999 - Trener for Moss - 10. plass
2000 - Trener for Moss - 9. plass
2001 - Trener for Moss - 10. plass (Brakstad overtar etter den sesongen, blir sparket, Tangen overtar, Moss rykker ned likevel)

2002 - Trener for FFK - Opprykk til førstedivisjon
2003 - Trener for FFK - Opprykk til Tippeligaen
2004 - Trener for FFK - 10. plass
2005 - Assistent i FFK - 11. plass
2006 - Trener for FFK - Foreløpig 10. plass

Det er vel ikke bare jeg som ser et mønster her? På seks sesonger i Tippeligaen med to forskjellige lag har han to 9. plasser og fire 10. plasser (årets sesong er selvsagt ikke ferdigspilt) å vise til. Det ser litt ut som han har noe av det samme som Nordmark har. Flink til å rykke opp, men derfra stopper utviklingen.


Mønsteret er at hvis dere sparker Eggen vil det gå som i Moss, nedrykk !


Det er jo en stor forskjell på han og Nordmark da, og det er at Nordmark rykker ned igjen! Eggen rykker aldri ned og jeg trur at han vil klare å bygge et storlag her i byen hvis han får bli!


Hvor kommer Nordmark inn i bildet?

Det jeg mente å si var at det vil være dumt av FFK å sparke Eggen for da vil de rykke ned.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 25 mai 06, 10:22
Mente ikke til deg, men han som skreiv før deg! Det håper jeg du skjønte..

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 25 mai 06, 16:06
Opprinnelig postet av FFK1903

. Alt jeg har sagt at vi bør ha en diskusjon på dette etter sesongen hvis det viser seg at denne sesongen blir en reprise av 2004 og 2005.


Så la oss isåfall ta den diskusjonen etter sesongen da. Du er vel den største bidragsyter for at denne diskusjonen blir ført nå, og det synes jeg er unødvendig. Eggen har gjort seg fortjent til bedre.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 25 mai 06, 16:27
Det er altfor tidlig å si åssen det går. Vi ligger ikke så forbaska langt bak 4.plassen. Det som skremmer meg mest er at ikke laget greier å prestere bedre enn døm gjør. Tenk om vi plutselig hadde slått til med 3 strake seire nå. Da hadde vi vel kjempa rundt Royal League-plass. Det er ikke mer som skal til, men ....... Så var det det å greie det da.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 mai 06, 18:34
Endret: 25 mai 06, 19:02
Opprinnelig postet av djpete
Så la oss isåfall ta den diskusjonen etter sesongen da. Du er vel den største bidragsyter for at denne diskusjonen blir ført nå, og det synes jeg er unødvendig. Eggen har gjort seg fortjent til bedre.


Når likevel spørsmålet kom opp på banen (for det var ikke jeg som startet denne diskusjonen) så er det vel greit å lufte sine synspunkter? Og du har ennå ikke svart på hvilke punkter jeg har skrevet vrøvl...

Denne tråden har jo også utviklet seg til noe både Eggen og vi har nevnt nå, nemlig at vi må forsterke hver sommer. Og ettersom Eggen allerede har nevnt det, så er det vel også helt greit for oss å gjøre det?

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 28 mai 06, 11:31
kunne dette vært en trener for FFK: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=117801

---------------------------

Ta en titt på forumet mitt.. Det er avstemning om FFK sine kamper. Du må være registrert, men når du stemmer så vil ingen se hva du har stemt.. se da

http://keiko99.net


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6578

Lagt til: 28 mai 06, 11:44
Endret: 28 mai 06, 11:45
På sikt ser jeg gjene at Jørn Andersen kommer tilbake til FFK og Fredrikstad. Som hovedtrener.

Men det er for meg ingen problemstilling nå. Knut Torbjørn Eggen blir her forhåpentligvis noen sesonger til.

Så er selvsagt faren for at Jørn Andersen i mellomtiden bygger seg opp en for god karriere ute i Europa slik at han vokser fra lille Fredrikstad...Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708