Husk meg
Brukernavn
Passord

FK Tønsberg - FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 17 mar 05, 09:09
Vi diskuterte dette i fjor også - dårlig innsats/moral gjennomsyrerspillerne.

Så fikk vi påfyll av nye friske spillere på sensommeren/høstkanten - det blåste en nye vind gjennom laget og vinnerinnstiktet kom tilbake - plassen i TL ble reddet.

Nå har "de nye" trent med FFK en stund og laget er tilbake til det samme moral-nivået som i fjor vår.

stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 17 mar 05, 09:12
INNSTILLING!!!
Det virker på meg som om det er der problemet ligger. Jeg for min del tåler knapt å tape i ludo. Hater å tape. Hater. Det er det minste man kan forlange av en Tippeliga spiller. Er så lei av den sytinga når det gjelder skader. Virker som om hele troppen er gjennomsyret av en negativ holdning. Trodde Drillo skulle luke vekk de med feil holdning. Var fortvilet over akkurat det samme under oppkjøringen 2004. Så er det verre enn noengang. Virker som om det har en viss status å være skadet.
Når t.o.m. sa1 ikke finner lyspunkt i kampen mot Tønsberg, da blir jeg virkelig skremt.
De er så heldige å spille for laget vårt, da skal de fa.. i meg blø for drakta hver jæv.. gang de har den på.

---------------------------


pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 17 mar 05, 09:14
"stengodt" sagt....

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 17 mar 05, 09:25
Som så ofte før, så er det bare å slutte seg til det stenhard skriver.

"Blø for drakta"

---------------------------

La oss selge hele laget!!


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 17 mar 05, 09:28
Jeg likte din innstilling ang. ludo, jeg pleier å si når jeg er ute å løper ;
en som jogger - er trening
to som jogger - er konkurranse

Husk at spillerne selv har valgt å være fotballspillere - de har stilt seg til vår disposisjon og da kan vi forlange at de yter maksimal til enhver tid.

pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 17 mar 05, 09:33
og 22 kæll som springer - det skal være krig!

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 17 mar 05, 09:37
Endret: 17 mar 05, 09:37
Godt å se at det ikke bare er FFK som sliter: Viking sliter de og.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 mar 05, 12:00
Endret: 17 mar 05, 12:14
Carlsberg; Dette var et engangstilfelle (eller togangstilfelle om det er noe som heter det) for Vikings del, de har jo gruset mange lag i løpet av vinteren. Når det er sagt, så er ikke det positivt for Viking. Laget er hypa veldig opp her nå (Rogaland) og når alle forventer noe av Viking går det som regel den andre veien :)

Takk til Snæbbus #1 for et ærlig kampreferat uten bortforklaringer. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så forventer jeg at spillerne yter hundre prosent året rundt, ikke bare når sesongen starter. Er man en profesjonell fotballspiller skal en gjøre seg fortjent til lønna året rundt, ikke kun i 26 seriekamper og en og annen cupkamp.

Jeg for litt følelsen av at Drillo er for snill med spillerne. Hadde det vært Eggen sr som hadde vært trener hadde spillerne vært døve i øra en uke etterpå og aldri gjort en så dårlig kamp igjen. Det virker som spillerne er trygge på sine plasser uansett hvordan de gjør det i treningskampene.

Det virker som om treningskampene betyr like mye for spillerne som for enkelte her inne, nemlig ikke en dritt. Jeg ser det heller på muligheter for å spille seg inn på et lag. Gir de ikke hundre prosent skal de heller ikke føle seg for trygg på en plass på laget. Det høres ut som flere av spillerne har troen på at de kommer til å spille uansett.

Jeg blir i hvert fall bekymra når Sørlie slipper inn fire mål og er kampens beste, det sier vel alt om hvem som dominerte kampen...

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 18 mar 05, 01:15
Tønsberg kampen var den første treningskampen i vinter, som vi stillte med et lag, som minnet veldig sterkt på det de fleste betrakter som en 1. ellver.

Hvorfor spillte vi da så dårlig i den kampen i forhold til kampen mot Lyn, hvor vi stillte med et B/junior lag, forsterket med et par sikre 1. lagsspillere?

Jeg tror svaret er enkelt.

De ellve som spillte kampen mot Lyn har ikke vært vesentlig skadet i vinter, har trent godt hele tiden og var sultne etter å vise seg frem mot en, på papiret, god motstander.

Mot Tønsberg var det på en måte motsatt.
Der spillte vi mot en motstander, som på papiret burde være mye dårligere enn Lyn. Og med flere av våre sentrale spillere tilbake på laget, så følte nok både vi supportere og spillerne selv at nå skulle vi virkelig vise at vi kan spille god fotball og begynne å vinne kamper igjen.
Men det er nok slik at spillere som har vært borte lenge, er redde for å få nye skader og er bla. på grunn av det, rett og slett ikke i stand til å yte i nærheten av normal standard.

Derfor kan man kanskje trekke den konklusjonen at de nest beste spillerne i øyeblikket, som ikke har vært utsatt for skader er minst like gode som "stjernene " på laget, som har vært langtidsskadet, og det er selvfølgelig bekymringsfullt.

Derfor er nok det store spørsmålet nå, med 2 treningskamper igjen og 3 uker til seriestart:

Kan Drillo klare å få Bora, Raio, Enerly, Ramberg, Brenne, Røn og West kampklare til 10. april?

Vi får bare tro, håpe og glede oss til den datoen og satse på at med 110 % innsats og tæl fra samtlige spillere, så vil vi få en god start på sesongen med seier over Lyn 10. april. :D---------------------------

FFK på toppen i 2005


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 18 mar 05, 08:43
jeg fortsetter litt på resonnementet ditt;
Hvorfor ikke heller benytte de nest beste spillerne, de som er sultne og skadefrie? Og la de etablerte (halvskadede) hvile til de virkelig er friske nok (og sultne nok) - om det så er et stund etter at serien har begynt.
Drill da en ny første 11`er (den som spilte mot Lyn) de neste to treningskampene og mot Lyn 10. april.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 18 mar 05, 22:00
Opprinnelig postet av aavdst

Hvorfor ikke heller benytte de nest beste spillerne, de som er sultne og skadefrie? Og la de etablerte (halvskadede) hvile....

Drillo vet bedre enn de fleste at INNSTILLING er avgjørende i fotball, og tar ut de som han i øyeblikket tror vil prestere best. Dette er kanskje den største forskjellen mellom Drillo og KTE, som ser ut til å kvie seg veldig for å benke etablere og erfarne selv om prestasjoene er synkende, og andre er på vei opp. Hvor mange ganger fikk ikke Drillo kritikk for utakk og disponeringer under landskampene, kritikk som ofte forstummet etter kampslutt.
Slik det ser ut nå, et hvem som er i sesongens første startelver et helt åpent spørsmål, og ikke bare pga skadesituasjonen.


Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4