Husk meg
Brukernavn
Passord

Eggen JR: «Uaktuelt å forlate FFK nå»

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 22 okt 04, 00:31
Jeg postet egentlig dette på VGD, men det passer jo like godt her:

Fra Fredriksstad Blad:

– Jeg blir i FFK, sier Eggen og avfeier derfor samtidig ryktene om at han kan være en kandidat til å overta etter Ola By Rise som det i går ble klart at gir seg i Rosenborg etter sesongen.
– Så du kan med hånden på hjertet si at du trener FFK i 2005-sesongen?
– Ja, jeg har i hvert fall tenkt til det sjæl. Vi skal fortsatt bo i Moss og jeg skal trene FFK. Det er helt uaktuelt å flytte til året.

Herlige nyheter for oss FFK-supportere, og dette bare bekrefter de påståelsene jeg har kommet med rundt dette tidligere: Eggen vil bygge noe selv i Fredrikstad, og ikke leve i skyggen av sin far på Lerkendal!

Det er rett og slett herlig at det fortsatt finnes noen lojale sjeler der ute. Jeg tror faktisk aldri Eggen har stukket av fra en kontrakt. Han fullførte vel tiden som både i Aalesund og Moss?

Derimot var følgende ikke fullt så gode nyheter:

Eggen har kontrakt med FFK ut 2006-sesongen. Han har en klausul i den at kan gå til Rosenborg eller en utenlandsk klubb.
– Men det kan ikke skje før etter neste sesong, understreker han.
– Jeg kan ikke utelukke hva som skjer i fremtiden, men det er ikke noe tema nå. Det er uaktuelt å forlate FFK nå, poengterer Eggen .

Men jeg får ikke dette helt til å stemme overrens med hva FFKs styreleder uttalte til TV2 nettavisen tidligere i dag:

- Dette har vi ikke diskutert. Vi har en åpen dialog med Knut Torbjørn, og forholder oss til Knut Torbjørns kontrakt som går ut om to år. Vi har ikke hørt noe annet fra ham. Og vi sitter på gode kort hvis noen skal forsøke å få tak i ham. Det er ingen klausuler som gjør at han kan forsvinne for en slikk og ingenting heller, sier Fredrikstads styreleder, Frode Kværneng, til TV 2 Nettavisen.

Så FFK... Har Eggen RBK-klausul, eller har han det ikke?

Bli i Fredrikstad du, Knut Torbjørn! Ta vare på familien og bring FFK til toppen av tabellen! Ting tar tid, men du er allerede et godt stykke på vei!

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Anduril

A-lagspiller
Ble medlem: 19 aug 03
Innlegg: 741

Lagt til: 22 okt 04, 10:18
Huff og huff ....

Sitter her med hodet fullt av forvirrende tanker akkurat nå. Jeg velger å tro på KTE når han sier at han trener oss neste år også.

Omtrent samtlige riksmedier og diskusjonsforum svømmer over av artikler og innlegg om at KTE er det beste valget som ny trener i RBK, og at han før eller senere kommer til å havne der, er vel nesten udiskutabelt.

Jeg vet ikke hvordan kontrakten mellom KTE og FFK er formulert, bare at den kan reforhandles neste år.

Så hva er best for oss ? Selges KTE til RBK nå, bør FFK kreve en klekkelig sum slik RBK fikk når de mistet Hareide til NØFF. Bør dette foretrekkes fremfor å risikere å miste KTE gratis til RBK neste år ?

Det er ikke flust med gode alternativer til å ta over etter KTE, Høgmo kunne muligens være aktuell. Ellers vet jeg ikke om så veldig mange.

Vi må for all del ikke ende opp som Moss, selge unna for å oppnå kortvarig økonomisk glede og glemme alt som heter sportslig satsing. Men overlever vi TL, som vi selvfølgelig gjør, og kan velge mellom 5 millioner og et godt alternativ til KTE, eller KTE i 1 år til før han forsvinner gratis ..... så ..... jeg vet ikke jeg ......

Snurr debatt !

---------------------------

Anduril - Pennen er sterkere enn sverdet !


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 22 okt 04, 10:28
Det beste hadde selvfølgelig vært om KTE ønsket å bygge sitt eget livsverk her hos oss, og ikke bare overta pappas arbeid. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være mer motiverende å bygge noe selv, enn å ta over etter pappa og for alltid bli målt opp mot ham. Men nå har det vel aldri vært noen stor hemmelighet at KTE vil til RBK og da er det like greit at vi får penger for ham nå, som at han går gratis etter neste sesong.

Per Matias er jo arbeidsledig så...

---------------------------

La oss selge hele laget!!


ketoyo

Juniorspiller

Ble medlem: 22 jan 04
Innlegg: 157

Lagt til: 22 okt 04, 10:29
Endret: 22 okt 04, 10:30
Dersom KTE tar medalje til neste år med FFK, så vil han bli historisk.

En trener som frivillig forlater en eliteserieklubb (Moss) og henter opp en klubb fra 2 divisjon på så kort tid, er allerede en stor helt.

Dersom han klarer å ta medalje til neste år, kvalifiserer han til å stå på sokkel ved siden av Frederik på torvet i Gamlebyen.

Oppturen og legendestatusen er innen rekkevidde i Fredrikstad.

I Trondhjem er fallhøyden stor, og det kan ikke være så morsomt å være trener i en klubb som sparker en trener som leder serien og har kvalifisert klubben for Champions League.

Eggen, du har alt å vinne på å bli i Fredrikstad!

---------------------------

Hvem er raskest: Brian West eller Vidar Hansen?


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 22 okt 04, 12:04
Det må være digg å valse inn på NYE FREDRIKSTAD STADION, som trener, med et superlag 2006 sesongen....etter å overaskene vinne serien 2005..he..he
Eggen er allerede helgen her i by`n, her har`n bygd opp et lag, her har`n startet en ny epoke i FFK`s historie...blir nok ikke RBK på en stund.
EGGEN ! det er utrolig deilig å vinne serien og cuppen med fredrikstad, bli så får du se !
:ffk::ffk:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


Kamma4ever!

Knøttespiller
Ble medlem: 06 jul 04
Innlegg: 52

Lagt til: 22 okt 04, 13:23
Vil tro at det er enda mer uaktuelt for en trener en for en spiller å bytte klubb på denne måten. I likhet med kammas egen Ståle Solbakken har jo Eggen skapt visjoner og gjort drømmer til virkelighet, og er på en måte en slags skaper av et mesterverk. Etter den enorme oppturen Eggen har hatt med FFK, må det være uaktuelt å bare dra sin vei midt i det hele, man vet jo aldri hvor langt det kan gå. Og med den lojaliteten man opparbeider seg, og alle mennesker som følger en, så føler man seg pliktet til å uføre det ansvaret man er gitt. Godeste Bratseth kan nok ikke regne med å klare å skulle ødelegge for noen av tippeligalagene i denne saken.

---------------------------

Et lag, kamma i hjertet mitt!, vårt blod renner i grønt og hvitt!


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 22 okt 04, 13:55
[quote=Anduril] år ?

Men overlever vi TL, som vi selvfølgelig gjør, og kan velge mellom 5 millioner og et godt alternativ til KTE, eller KTE i 1 år til før han forsvinner gratis ..... så ..... jeg vet ikke jeg ......

quote]
Det er nok det det vil dreie seg om, vil RBK betale nok til FFK for en rask overgang, eller setter de inn "gamle-erik" i vente på at junior skal bli ledig ?

At KTE uttaler seg på en slik måte som han gjør nå, er naturlig så lenge det er snakk om løse rykte og han har en kontrakt og et lag å forholde seg til. Det ville vært meget amatørmessig å melde sin interesse i media på nåværende tidspunkt.

Alle kan erstattes, også en trener som kalles KTE. Det er vel ikke mer enn noen måneder siden, hvor det var flere som ønsket han byttet ut.

orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 22 okt 04, 14:11
Endret: 22 okt 04, 14:12
Denne var ikke veldig positiv for FFK.

Eggen til RBK ? Stavanger Aftenblad 22 okt kl 11.53.

Skulle det bli aktuellt, får vi håpe de betaler rikelig.

Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 22 okt 04, 14:33
RBK :mad:
Greit å vite hvem vi skal hate nå som Moss sansynligvis forsvinner.
Men hvem er det som TØR bli trener i den dr..klubben der nå da, når dems egen keeper fra gamledaar blir stukket i ryggen på denne måten.
Greit at resultatene har blitt dårligere de siste kampene for RBK, med de er da for svarte med å kjemper i toppen av norsk fottball.
RBK har vel blitt en gjeng med bortkjemte unger...de skal liksom velge bort treneren når de selv ikke strekker til....fy skamme seg! Nå er jeg litt irritert:mad:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 22 okt 04, 14:41
Enig med Brukernavn. Her ligger de på toppen av Tippeligaen, så sparker de treneren for dårlige resultater. På tide å jekke ned trøndrane. Håper VIF tar gullet. Det har blitt en selvfølge at de skal vinne serien noen serierunder tidligere. Nå er jeg lei den blaserte gjengen der. Nok er nok.

---------------------------


seal_dm

A-lagspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 416

Lagt til: 22 okt 04, 14:49
Selfølgelig håper vi på vif. Forandring fryder.
Tror nok KTE er 100% ærlig når han sier att han blir. Men allt har sin pris. Han kan muligens få ett tilbud han rett og slett ikke kan si nei til, for allt hva vi vet. Og ting kan snu fort.

Når det gjelder det som har skjedd i RBK, bør jo dette få en del konsekvenser for spillerne når sesongen er ferdig. Jeg synes det er helt skandaløst det spillerne presterte å si på pressekonferansen. Hoftun med fler er nok på vei ut også.

Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 22 okt 04, 15:13
For en flau avsluttning for Hoftun, han MÅ jo ut.
:(
For en usedvanlig dårlig håndtert "krise" av sjefen sjøl, Bratseth !
:(
Kansje Bratseth bør ut?:confused:
Nå er jeg ikke irritert lenger.:rolleyes:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 22 okt 04, 15:31
Endret: 22 okt 04, 19:52
Se her!!!!!!!

:confused:Link

Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 22 okt 04, 17:14
Synes hele greia er latterlig. Bare fordi Rosenborg ikke leder er det krise. De ønsker å finne en syndebukk, og det ble Ola. Dette fordi de ikke har selvinnsikt. Bl.a. Bratseth. Få ut Bratseth. Heller ikke Ola sin feil at pasningene til spillerene på banen ikke kommer frem.
Men det er ganske moro her oppe nå. Er i Trondheim nå. Alle snakker om det. Men jeg skulle gjerne vært hjemme igjen til søndag. Rekker ikke kampen. Vanvittig kjipt men jeg skal fly rundt med drakta her i Trondheim.

---------------------------

Fredd


Taxinord

Juniorspiller
Ble medlem: 08 jan 04
Innlegg: 130

Lagt til: 25 okt 04, 15:16
Sikre kilder har meg fortalt.....

Eggen blir !

:ffk:


Så bare håper vi at mine kilder er sikrere enn uttalelsene til Hoff og Davy :D

---------------------------

En for Alle og Alle for En!


Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 25 okt 04, 15:22
Endret: 25 okt 04, 15:23
Opprinnelig postet av Taxinord

Så bare håper vi at mine kilder er sikrere enn uttalelsene til Hoff og Davy :D


Kom ikke og si at du ikke kan stole på Ivar Hoff også nå da? Hva er det den mannen noengang har sagt som ikke stemmer a??
Kan ikke komme på noe i farta..

Hehe..

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Taxinord

Juniorspiller
Ble medlem: 08 jan 04
Innlegg: 130

Lagt til: 25 okt 04, 15:34
nei og nei... huff....

Farer jeg med vill ledelse her....

Kanskje jeg skal trekke tilbake den uttalelsen.....hmmmm

*oppe til vurdering*

---------------------------

En for Alle og Alle for En!Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4