Husk meg
Brukernavn
Passord

Det er av sine egne......

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 5 1

LaJo

Juniorspiller
Ble medlem: 01 mar 04
Innlegg: 131

Lagt til: 11 apr 04, 01:33
man får høre det.
Ser at denne siden tipper FFK på nedryksplass. Jaggu bra SUPPORTER side dette. Synes synd på spillerne, de føler virkelig at supporterne deres virkelig har trua på dem trur jeg. Er spillerne våres så dårlig at selv vi ikke har trua på dem? Dere kunne vist litt solidaritet og tippet dem på 12 plass i alle fall.

---------------------------

Hattrick.org- Ett vanvittig artig fotballmanager spill!!


poppey

Juniorspiller

Ble medlem: 10 jan 04
Innlegg: 141

Lagt til: 11 apr 04, 01:43
enig med deg LaJo.
ikke mye moro for spillere og lese dette:mad:

---------------------------

PISSBOY #1

Bajs är kul :)

epostadresse er jon.kilen@tiscali.no


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6578

Lagt til: 11 apr 04, 01:58
Endret: 11 apr 04, 02:08
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.

Men til forsvar for tabelltipset:

Undertegnede har i tabelltipset lagt seg på en mest mulig objektiv innfallsvinkel. Av den grunn er det veldig enkelt å forsvare at FFK ikke tippes på trygg grunn. Tipset er ene og alene basert på hvordan spillerstallene til de ulike klubbene er pr. dags dato - har forsøkt å ikke blande inn følelser eller stor grad av subjektivitet. Da ville jo FFK havnet på 1. plass.

Det er mer enn nok av "uhøyidelige" tabelltips rundt om på nettet hvor egne lag gjerne plasseres kunstig høyt mens rivalene i bunn. Gjennomgangen av motstanderne er ofte gjerne overfladiske, sarkastiske eller feilaktige også. Eller alt på en gang. På FFKSupporter.net har vi forsøkt å få frem en ganske objektiv gjennomgang av lagene sånn de ser ut på papiret, for så å sette de opp mot hverandre. Har valgt denne innfalsvinkelen fordi det er nok av de mer "useriøse", og fordi jeg tror flere ønsker en litt mer saklig og "objektiv" gjennomgang. Illusjoner klarer man fint å bygge opp selv i sitt eget hode. Når vi har tippet alle de andre lagene saklig og objektivt, ville det vært tåpelig å gjøre noe annet når vi kom til FFK. Selv om siden heter FFKSupporter.net

Ut i fra disse kriteriene har jeg ingen problemer med å forsvare tipset. Burde kanskje ha presisert i begynnelsen at meningen med tabelltipset var å forsøke å distansere seg fra en subjektiv innfalsvinkel, men mente kanskje det var underforstått.

Dessuten oppfyller vi jo blant annet ønsket til Tor Trondsen m.fl i FFK som nettopp ønsker at de skal bli tippet i bunn. Og bare for å ha det klart: Selvsagt håper vi at tipset går til helvete! Ingenting ville gjort meg gladere hvertfall. I fjor tippet vi vel FFK på 5. plass om jeg ikke husker feil. Husker hvordan det gikk... Håper tipset blir minst like feil i år!!
:ffk:

PS! Det er undertegnede som er ansvarlig for tabelltipset.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 02:24
Opprinnelig postet av LaJo
Synes synd på spillerne. Dere kunne vist litt solidaritet og tippet dem på 12 plass i alle fall.

Er dette dagens vits...:confused:

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 12:20
Endret: 11 apr 04, 12:22
Er enig med Costanza i at det er mer enn nok uhøytidelige tabelltips som plassere sitt eget lag kunstig høyt, men jeg tror samtidig at dette er første gangen en supporterside har tippet sitt eget lag på nedrykk!! Det blir for meg helt feil. Selvom tipset bør innholde en del grad av seriøsitet, så bør man ikke legge alle subjektive meninger til side heller, er tross alt vi som vet mest om klubben. Jeg syns egentlig det er ganske hårreisende, vi er jo ikke aftenposten heller, vi er ffksupporter.net, og vi bør ha trua på våre egne.

Opprinnelig postet av Costanza
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.

Dessuten oppfyller vi jo blant annet ønsket til Tor Trondsen m.fl i FFK som nettopp ønsker at de skal bli tippet i bunn.

Det å bli tippet nord og ned gir spillerne en ekstra motivasjon til å vise alle at de er bedre enn det, men det skal ikke være nødvendig å bevise det ovenfor egne supporter. Det tror jeg heller ikke Trondsen & co. mente, de mente nok at alle andre tipper dem nord og ned gir økt motivasjon, men vi er ikke alle andre, vi er FFKsupporter.net, og tror ikke de hadde regna med å måtte bevise noe får oss, det skal ikke være nødvendig heller.

Jeg er ikke enig i tabelltipset til FFKSUPPORTER.net!!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 11 apr 04, 12:58
Jeg er mer enig i Stabæk supporterene som tipper oss på 7. plass.

---------------------------

Å være FFk-supporter gir deg et godt utseende, klarsyn og fantastiske utsikter.


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 11 apr 04, 14:31
Det er jeg og .. når man har en siden som er ffksupporter.net så må man være litt opptemister .. så syns jeg faktisk dere kan dra til å tippe FFK på 4 plass eller no :ffk:

---------------------------

1 plass. 2005


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 14:36
Endret: 11 apr 04, 14:37
Dette skal tross alt være et tabelltips basert på objektiv analyse,
...og ikke en ønskedrøm !

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 11 apr 04, 14:50
Endret: 11 apr 04, 14:51
Siden jeg står ansvarlig for det som blir publisert på denne siden, så kan jeg si følgende:

Dette er en objektiv analyse sett utifra papiret per dags dato - ikke med tanke på hva som KANSKJE kan komme til sommeren. Faktumet er at på papiret har Fredrikstad en svak stall, og det sier også sitt når Eggen omtrent går ut i sin dagbok og beklager at det ikke har blitt hentet inn flere spillere. Det hjelper ikke å si at til sommeren blir det hentet inn spillere som kommer til å heve laget kraftig - den regla har vi hørt en stund nå! (Jeg troen både på Koskela, Hornseth, Brenne og West).

Førsteeleveren til Fredrikstad er god nok for å klare seg i tippeligaen, men hva gjør vi om en spiller som Markus Ringberg blir langtidsskadet?

Det ville vært så voldsomt konservativt og ventet om vi tippet Fredrikstad på kvalikk. Trond Johansen hadde et ønske om å være radikal, og dermed har tabelltipset blitt som det er.

Og når det er sagt... Jeg både tror og håper at Fredrikstad er bedre enn de aller fleste tror. Kan aldri tenke meg at forskjellen på toppen av 1. divisjon og nedre halvdel av Tippeligaen er så enorm som alle skal ha det til.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 15:45
Jeg skjønner at dere/Costanza har forsøkt å være så objektiv som mulig, men jeg syns ikke det er på sin plass å tippe FFK på nedrykk her på FFKsupporter.net. Uansett om jeg prøver å være objektiv så klarer jeg ikke å være enig i at FFK kommer på en av de to siste plassene. Mellom 12-10 hadde jeg vært mer enig i. Jeg har trua på de guttane vi har pr. dags dato, selvom de ikke er på langt nær så profilerte som spillerne til de fleste andre laga, så har jeg TRO på at de har minst like mye kvaliteter som et lag! Det syns jeg også de ansvarlige for ffksupporter.net burde hatt.

Poenget her er ikke at det er helt på tryne å tippe FFK på nedrykk sånn 100% objektivt sett, men jeg syns det er helt på tryne at FFK sin egen supporterside ikke klarer å se nok positive ting i laget til at de tipper laget litt høyere enn nedrykk!! Er dere ikke enig i det?

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 11 apr 04, 15:54
Er man supporter så er man supporter!

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


JA

Juniorspiller
Ble medlem: 29 mar 03
Innlegg: 165

Lagt til: 11 apr 04, 15:59
Skal ikke økonomien også vurderes i forbindelse med tabelltipset da? FFK har økonomi til å forsterke i mye større grad til sommeren enn de de i verste fall skal sloss med rundt streken. Vi kommer til å knuse billettinntektsbudsjettet før sommeren håper jeg, og da har de enda mer å gå på. (Jeg skriver "VI" fordi det jo er vi som betaler billettene). Det er vel tabellen i oktober dere skal tippe, ikke i juli? Eg berre spyr......

---------------------------

Høsten -74: Kai Roger Olsen sikret opprykk med bananskudd fra venstre ving med over 11.000 på stadion!


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 11 apr 04, 16:16
Endret: 11 apr 04, 16:29
Til Costanza og Holters:

En ting er å være objektiv (er gjerne det selv jeg), men når dere kaller sidene for
www.ffksupporter.net så er vel det kanskje ikke det rette stedet å tippe FFK på nedrykk? Litt selvmotsigende kanskje?

Noe av det dummeste jeg har sett her ihvertfall....

Forresten vil jeg legge til at Snæbbuss-aristokrat #78 har, etter min mening, et veldig bra poeng: "Poenget her er ikke at det er helt på tryne å tippe FFK på nedrykk sånn 100% objektivt sett, men jeg syns det er helt på tryne at FFK sin egen supporterside ikke klarer å se nok positive ting i laget til at de tipper laget litt høyere enn nedrykk!!"

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 11 apr 04, 16:32
Endret: 11 apr 04, 16:34
Helt enig A.Scheie, og Snæbbuss-aristokrat #78.
Når man er supporter må man fokusere på det positive ved laget sitt og ha trua! Det hadde jeg venta at dere gjorde å. Syns det er helt totalt latterlig og amatørisk å tippe sitt eget lag på nedrykk. Alle og enhver kan jo bli hjernevaska av alt det negative som står i avisene om FFK, men jeg trodde, og forventa, at dere ikke hadde blitt det...der tok jeg feil...dette var et gigantisk tilbakeskritt for denne siden, hvertfall for min del.....

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!


kimito

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 apr 04
Innlegg: 11

Lagt til: 11 apr 04, 16:37
Hei, jeg vil komme denne mannen i forsvar. Jeg hadde tenkt å sende han en mail for å skryte av tabelltippingen hans. Selv er jeg fuglafan, men har frekventert sidene deres etter jeg leste analysen av LSK etter tips fra forumet på www.kfl.no. Siden deres kan definitivt smykke seg med å ha den mest grundige og saklige tabelltippingen i landet (i alle fall av alle jeg har sett). Når den er så objektivt utformet så er det godt å se at det gjennomføres til bunns. Når jeg satt opp min egen tabell, prøvde jeg hardt å lete etter argumenter for å holde dere oppe (for jeg håper at dere klarer dere). Jeg fant to: Knut Thorbjørn Eggen og ressurser. Men ingen av disse spiller kampene og det er som kjent der det avgjøres...og hvis dere sliter til sommeren kan det bli vanskelig å hente kvalitetsspillere til klubben selv om dere har penger. Uansett så bør alle forhåndstipsene være en kjempemotivasjon for laget. Bare motivasjonen tiltrer etter 1. serierunde :) (ja, det var subjektivt).

Gratulerer med beste tabelltips! (Kåret av undertegnede)

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 11 apr 04, 16:56
Kimito:

Ikke uenig i tankegang eller argumentet. Poenget er at mitt er på hva slags side det blir gjort på... Greit å være realistisk, men det må da også være realistisk å tro at laget sitt klarer plassen, sier jo ikke at vi skal vinne serien!

Hvis man ikke ser postive ting nok i laget sitt til at man, ivhvertfall tror man ikke rykker ned, så syns jeg personlig at man skal spare seg for å kalle seg supporter...

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 17:10
Endret: 11 apr 04, 17:18
Opprinnelig postet av A.Scheie
...men når dere kaller sidene for
www.ffksupporter.net så er vel det kanskje ikke det rette stedet å tippe FFK på nedrykk? Litt selvmotsigende kanskje?

Beklager, men hva har det ene med det andre å gjøre ?

Man er vel fortsatt supporter av sitt kjære lag selv om man samtidig mener at dagens mannskap ikke evner å holde seg i den øverste divisjonen.

Dette er jo ment som en objektiv analyse av situasjonen per idag,
...hverken mer eller mindre.

Merkelig at noen ikke forstår dette...

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 17:24
Opprinnelig postet av A.Scheie
Hvis man ikke ser postive ting nok i laget sitt til at man, ivhvertfall tror man ikke rykker ned, så syns jeg personlig at man skal spare seg for å kalle seg supporter...

............:confused:

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 11 apr 04, 17:39
Er ikke overrasket over at Costanza tipper FFK på nedrykksplass. Han har jo hele tiden gitt uttrykk for at FFK har den svakeste stallen i TL, etter hans vurdering. Når han da skal sette opp et tabelltips, og samtidig beholde en viss grad av troverdighet, gir resultatet seg selv.
Men jeg tror vel de fleste her hadde "tilgitt" ham å være litt ukonsekvent i sine uttaleser, ved å gi FFK en plass i neste års TL.
:)
Personlig er jeg litt usikker på hvor vi står i forhold til konkurentene våre. Håper og tror at vi skal klare å berge plassen, men det kan jo være hjertet som tror det...
Men vi vet jo at det laget vi hadde i fjor, presterte gode kamper mot TL-lag. Stallen er ytterligere forsterket i år. Sesongoppkjøringen har ikke vært optimal, med alle de skadene vi har hatt. Nå er vel alle skadefrie igjen, og med litt tid og samspill, tror jeg vi vil se et FFK-lag som kan være sterke nok til å overleve i årets TL.

antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 11 apr 04, 18:53
Synes det er positivt at både "Conzanza" og "Holters" tør å komme med dette tipset.
Et tips som er basert på det de mener er en objektiv annalyse.
Mener forresten også sjøl, som enkelte helt sikkert har fått med seg, at FFK pr.dato er min hjerne er en klar nedtrykkskandidat, selv om hjertet sier noe annet.
tror det er slik med de to overnevnte også.
Så hva er en "supporter" og hva forlanges av en "supporter", for meg er et enkleste svaret en som følger laget sitt i tykt og tynt, men som samtidig er tøff & ærlig nok til å mene at laget ikke bestandig er godt nok. Mao stå fast ved laget, selv om hjernen sier at det kommer mange tap!!!!

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 5 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

03/12/2023 17:09 | 3b28eb70