Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Egersund - FFK 31.08.2019 kl 1700

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 31 aug 19, 20:30

                     

              Jenssen

Åsheim Nielsen Molde Begby

   

      Hagen  Veeteli

Solberg   Drage  Love

            Kjelsrud/Nilsen

Ikke at jeg er så fan av etterpåklokskap, men som sagt, bortebane mot godt formlag, dårlig bane, og vanskelige vindforhold. Keep it simple

Og i utgangspunktet hva jeg startet med, FFK gjør den samme feilen de alltid gjør, overvurderer seg selv. Så enda ett eksempel av at hovmod står for fall. Etter denne runden kommer vi til å ligge 4 poeng bak blink. Er redd for at direkte opprykk er kjørt nå, så FFK burde innse det selv og planlegge for å klare kvalikkplassen og forberede seg på nerve og vankelige kamper, og slutte å være naive.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 31 aug 19, 21:28

Det kladda skikkelig mot Levanger hjemme? Akkurat det tror jeg ikke det er så mange som mener? Mange mente det var årets beste kamp av FFK, vi vinner 3-0 og burde hatt enda flere mål.

Jeg tror forøvrig heller ikke på direkte opprykk. Vi chocker jo alltid når det gjelder som mest.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 31 aug 19, 22:37

Kvallik er jo supert for oss, vi har jo vært helt rå i disse de to siste årene.


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 634

Lagt til: 31 aug 19, 23:18

Jeg savner fart i laget,og mere innsats. Et lag med proffer skal vinne over amatører hver gang, i hvertfall ta de på innsats. Det ser ofte ut som at de ikke er sultne nok og det er for dårlig når de spiller for FFK.  


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 01 sep 19, 00:04

Joda jeg fikk med meg skrytet fra den kampen, men at vi spilte nesten halvanene omgang før det ble mål, vi bommer på straffe, slurver i avslutningene. Og ting begynner ikke skje før Drage kommer på banen. To spisser som ikke klarer å samarbeide, Andreas Hagen som faller fullstendig igjennom på midtbanen, mangler tempo, lite gjennombrudshissige, ett gjennomgående svakt tempo. Massevis av passningsfeil. Det er så svakt, og når vi møter de laga vi konkurere med opprykk mot, så ryker vi på sårbarhetene, og det er utrolig irriterende å se det skjer , gang etter gang. Tror det er bortekampe mot Blink jeg symes er den mest strukturerte kampen vi gjennomfører, om det er av betydning, da møter vi en favoritt, og styrer den defansive delen av kampen på en god måte. Mens vi mister poeng på tåplig vis mot svakere motstand, på hjemmebane. Fravær av rutine og lederskap, fravær av struktur, som jeg sa i ett tidligere innlegg, stallen er kanskje den mest konkuransedyktige troppen på mange år, men det prestasjonen er ikke gode nok over tid.

Det jeg prøver å illustrere er at vi er så ekstremt sårbare. Og fordi det leveres godt nok til tider og at vi får ett greit resultat her og der, så uteblir kritikken på det som er det gjennomgående problemet, disiplin og struktur. Og når også trenerne begynner å gamble så taper vi på poengsnittet til konkurentene. Jeg mener at om ikke dette blir tatt tak i så fort som mulig, så kommer til og med kvalikk til å ryke.

 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 01 sep 19, 15:53

Jeg sitter og tenker i forhold til at vi har spilt en vårsesong hvor mange (ink meg) har vært veldig på at vi trenger en stor spiss som er god i boks og som blir viktig på dødballer. Når vi fikk Kjelsrud Johansen tilbake synes jeg det var helt fantastisk. Vi ser nå at vi foreløpig ikke har blitt bedre med han i laget. For ca et år siden hadde vi jo akkurat det samme og det var svært gode nyheter å få høre at vi hadde fått Aalbu tilbake. Noen år tidligere fikk jo Ulrik Flo på sommeren og situasjonen var den samme.  


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 01 sep 19, 17:33

Der hadde vi flaks!!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 01 sep 19, 17:43

Jeg er veldig usikker om vi hadde flaks eller ikke. Hvis Blink hadde vunnet ville de fått et forsprang som vi sanynelig aldri ville tatt igjen. Imidertid har de et lettere program enn oss igjen blandt annet fordi de møter oss hjemme. Hvis man ser på hvilket lag som har spilt best i avdelingen er det vel vanskelig å komme fra at det er dem. Jeg er helt overbevist om at de vinner hele skiten og at vi må sloss med Kvik om 2. plassen. Hvis man ser det på denne måten er det ikke bra at de fikk et poeng og er forbi oss på tabellen.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 01 sep 19, 17:58
Endret: 01 sep 19, 18:00
Endret av: Ebenfalk2

Om målet til FFK er direkte opprykk så hadde vi flaks, burde jeg kanskje spesifisert.

Man kan jo selvfølgelig drømme om at de andre lagene skal snuble litt og ikke levere like solid.

Men med den klokskapen Blink viser så er de en soleklar favoritt. Sterkt kamp a de, som de burde vunnet med bom på straffe. Bortsett fra det var de solide, målet til Kvikk er mål man sjeldent kan forsvare seg mot..

Blir spennende å se med hvilken innstilling og strategi BJ og PMH legger inn mot sesongavslutningen, skal de fortsette utprøvingen og gamble, eller skal de være kyniske og krige om poengene..


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 02 sep 19, 22:13

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Man kan jo selvfølgelig drømme om at de andre lagene skal snuble litt og ikke levere like solid.

Med tanke på at Blink ligger 2 poeng foran FFK selv om FFK visstnok leverer alt for dårlig så er det vel mer enn en drøm at de skal snuble litt. De har jo allerede gjort det flere ganger. Vi har snublet bort to poeng mer enn Blink, men de er ikke Barcelona anno 2009 de heller.

Når det er så jevnt etter 2/3 av sesongen så tenker jeg som så: Dette blir ubehagelig jevnt helt til siste spark på ballen. Med tanke på at FFKs kamper mot Blink og Kvik kommer så sent i sesongen ligger mye an til at disse kampene blir rene opprykksfinaler.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 03 sep 19, 12:49

Blink har levert, med press på seg hele sesongen, de har spillere som leverer og avgjør kamper gang etter gang. De har forsvart 1 plassen bortsett fra i en serierunde, påfølgende kamp roter vi bort hvor de leverer. Kvikk og Egersund har hatt en stigende formkurve, Egersund har to spisser som leverer gjevnt med mål, Kvikk har ett sterkt kollekti og, de har tatt inn på oss gjevnt over. Det er FFK som har negativ tendens i forhold til de andre lagene. Du kan gjerne kalle det flaks og en dårlig periode, jeg forklarer ikke tendensen med det. FFK klarer ikke prestere når det gjelder, skal ganske mye til for å benekte det. Gjevnt over så har vi lag med betydelig mindre ressurser som leverer bedre, forrige sesong så var Raufoss bedre en oss, med tilnærmede like ressurser. Årets sesong sett over ett burde vært enklere. Hva har FFK levert på i serien, de er med på toppen, joda, men må man forvente av ett så på papiret sterkt lag, med de ressursene vi har nå. Samtidig, de synes det er greit å levere de 5% dårligere en andre lag Jeg klarer heller ikke se i det taktiske eller i det tekniske at det har blitt noe særlig bedre over de siste 4 kampene, uavgjort mot Byåsen hjemme,  en tilfeldig seier mot Bryne borte, avgjort 5 min på overtid, der FFK skårer alle målene, Levanger kampen, Joda vi skårer 3, men ingen god kamp her heller, og Egersundkampen, som rett og slett er svak på alle plan . Og det er i detaljene. Resultater over tid avslører FFK.. null kontringer, ingen strategiske endringer for å endre kampbilde, svake på dødballer. Det hentes inn en spiss som nesten ikke skårer mål i Kjelsrud, endrer taktikk som ikke akkurat gir ett bilde av at de har kontroll. I mine øyne blir det for tynt. Postnord ligaen handler om en ting, å få resultater, det er ikke en utviklingsarena dette her altså.. Og å ende oppi ben situasjon der det er kampene mot opprykksrivalene så har FFK over tid vist seg å være urolig svake når det gjelder.. håper på opprykk, og kanskje FFK kan få flaksen over på sim side, men tendensen forteller meg noe annet, er vi skikkelig uheldig så kommer vi bak både kvikk og Egersund også.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 03 sep 19, 13:16
Endret: 03 sep 19, 13:16
Endret av: Erikk

Jeg tenker litt samme veien selv også. Har vi hatt mer flaks enn uflaks? Har vi domindert kampene på egen hjemmbane? Hvem har egnetlig spilt best av oss Egersund Kvik og Blink? Er det å tro på julenissen hvis man tror vi skal slå Blink borte? "VI er fortsatt med", men hvor mange poeng tror dere vi tar borte mot Arendal, Hødd Vidar og Blink? En annen sak er at Kvik har vært veldig gode borte i år, jeg mener at det er alt annet enn enkelt for oss å vinne den kampen selv om den er hjemme.

Hadde vi spilt bedre generellt sett hadde jeg vært mye mer optimistisk 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 634

Lagt til: 04 sep 19, 11:26

Sånn jeg ser det har vi hvertfall ikke hatt flaks hittils denne sessongen. Vi måtte gjøre unna 2/3 av serien før vi fikk vår første staffe. Blink har vell fått nærmere 10. Har vi fått noen billige mål som f.eks selvmål ? Kan ikke huske noen. Helt gjennomsnittlige keepere leverer ofte årets kamp når det spilles mot FFK.  Så jeg syns vi har måttet jobbe for de poengene vi har. Det som bekymrer og som gjør at jeg ikke helt tror at vi klarer det til slutt ,er jo at vi som oftest ikke spiller bra i en hel kamp. Vi klarer ikke å avgjøre nok kamper til vår fordel, men hvis vi får vår andel flaks på slutten av sesongen kanskje det går allikevel ?


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 04 sep 19, 12:50
Endret: 04 sep 19, 13:33
Endret av: Erikk

Vi har vel hatt både flaks og uflaks slik som er vanlig. Jeg vil nevne noen eksempler:

Mot Moss borte var de på full fart inn i kampen igjen, men så klønet mossespilleren det til og fikk rødt kort. Når jeg så det første gangen så det ut som straffe til Moss og ikke rødt kort. 

Mot Levamger borte var jo de det absulutt beste laget, men vi fikk 1-0 "mot spillets gang"

Mot Blink hjemme fikk vi 1-0 svært sent i kampen, dette målet er årsaken til at vi fortsatt "henger med"

Mot Bryne borte fikk vi mål på "overtid av overtid". Hadde dette kommet andre veien hadde vi iallfall snakket om uflaks.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 sep 19, 13:00
Endret: 04 sep 19, 13:01
Endret av: Ebenfalk2

Om vi kan analysere de to påstandene om fravær av flaks, rundt straffer og selvmål.

Jeg har ikke tid til å finne frem statistikk, men vi kan kanskje jobbe oss litt bakover. Antall straffer handler først og fremst om hvor mange ganger man er i box, hvor man faktisk produserer en målsjans, som i tillegg krever at motstander må gjøre feil.

så vi kan jo da kanskje tenke oss at, når vi faktisk er i boks, så er vi så forutsigbare at motstander ikke blir presset til feil, som igjen handler om hva slags situasjoner motstander forventer, eller har ferdigheter til å håndtere. Igjen har vi kvaliteten på pasninger, innlegg og hvor godt man bearbeider motstanderen før situasjonen oppstår. Det finnes sikkert tall på dette som Jan gi ett mer nøyaktig tall.

samme med selvmål egentlig, hvor ofte ser vi gode skudd som endrer rettning, høyt press i dødballsituasjoner og situasjoner der motstanderen stresser når FFK er i angrep. Sikkert muligheter for å finne tall på dette også.

ser for meg at flaks, som jo Drillo sa var en viktig faktor i fotball, ikke skjer av seg selv. Situasjoner der feil blir gjort som skaper utslagsgivende ønsket resultat er vel som alt annet, ett resultat av det nevnte. Dette følger egentlig resten av de tidligere resonnementene jeg har hatt. Sårbarhet ved forutsigbarhet og gjennomgående lavere oppnåelse av tellende situasjoner. 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 04 sep 19, 14:20
Endret: 04 sep 19, 14:21
Endret av: kanogvetalt

I kategorien flaks/uflaks kan en legge til dommeravgjørelser som en vesentlig faktor. Altså ikke bare straffer, men frispark, innkast, corner og offside. Dette kan ikke bare føre til målsjanesr, men også til å bryte en tendens i spillet. F.eks at et lag presser, det andre lager får en feilaktig corner/frispark, som fører til en ny corner og kanskje enda en.

 

Den viktigste faktoren er at vi møter bedre lag, enn de vi kniver med i toppen av avdelingen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 04 sep 19, 15:46

Med dette antar jeg du mener at de fleste lagene yter mer mot oss enn mot de andre topplagene? Det vil jeg ikke nødvendigvis ta for gitt. De fleste ser nok kampene mot FFK som større enn mot Stjørdals-Blink og Kvik Halden, men det betyr ikke automatisk at de presterer bedre. Noen gjør nok det, men andre får høye skuldre og leverer dårligere.

Jeg tror nok det like mye er mellom øra på våre egne spillere det sitter. Det forventes at FFK skal rykke opp. Det kommer like mye folk på våre hjemmekamper som på de andre lagenes hjemmekamper til sammen. Så fort laget spiller en dårlig kamp murres det. 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 04 sep 19, 15:53

Jeg mener, litt som du viser til, at lagene vi møter er max motiverte, og at de har alt å vinne. Som regel slår det positivt ut. F.eks i Egersund har man snakket om kampene mot oss siden avdelingsoppsettet ble klart. De har vært kanskje det beste laget vi har møtt, både hjemme og borte, mens de gikk på en skikkelig mine mot Moss.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 sep 19, 17:56

Men dette har man vist og snakket om lenge, og er en faktor og regne. Men hvilke tiltak blir gjort? Skal vi akseptere at, ja motstanderen er mer motivert en oss.. også er det greit at man ikke fikk ett resultat..Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3