Husk meg
Brukernavn
Passord

Klubbtråden!

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 03 aug 17, 15:53

Det skal investeres 40 mill over 10 år.. FredrikstadFK kunne med ett godt initiativ fra byens næringsliv toppet dette med 10 mill i året lett. Handler om å gjennomføre godt håndverk fra start. Med en dyktig sportssjef, og uten innblanding fra byens makt"elite" så hadde dette vært grei skuring!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3501

Lagt til: 03 aug 17, 16:46
Endret: 03 aug 17, 16:53
Endret av: Erikk

Jeg må si meg enig i at det er trist at nyheten ikke er at han kom til oss. Start er en klubb som også har slitt, men som det er mye som tyder på at nå tar en del gode avgjørelser. Når man snakker om økonomi er et stikkord prioriteringer, noe som ikke er vår kjære klubb sin sterkeste side desverre.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5449

Lagt til: 03 aug 17, 22:55

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

http://www.dagbladet.no/sport/tv-2---karlsen-sportsdirektor-i-start/68563744

Og hvorfor har ikke FFK vært på her? 

Amatørmessig av FFK og ikke hive seg på i kampen om denne mannen!

Er vi sikre på at vi ikke har vært på her? TKK ble i følge enkelte observert på stadion om søndagen. Kan jo hende vi prøvde oss

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 03 aug 17, 23:42

Da var det evt for å se på spillere.. regner med at han har rimelig god oversikt over hva han skal plukke med seg fra Obosligaen for Start til neste år..

Tenker Veeteli og Shola er to spillere som er på radaren, samme er nok Åsheim og Jensen..


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5554

Lagt til: 04 aug 17, 11:26

Trenerne vår var vel i dialog med Karlsen da vi hentet Trebotic, så det er nok en dialog på ett eller annet nivå.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 aug 17, 11:48

Det er nok ikke mangel på forsøk som gjør at TKK ikke kommer til oss denne gangen. Ikke bare ville vi hatt problemer med å dekke lønna hans, som mest sannsynlig er ganske høy, men det er lite poeng i å betale en sportssjef med slikt enormt nettverk store summer om klubben ikke har midler til å hente spillere, både mtp lønn og betale overgangssum. Det er sprøytet hele 40 millioner inn i Start fra personer i bettingbransjen. Om det lokale næringslivet i Fredrikstad hadde hatt anledning og vilje til å toppe den summen så ville nok både troppen og det sportslige apparatet vårt sett ganske annerledes ut i dag.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 aug 17, 11:50

Alt er opp til motivasjon. TKK er motivasjon nok.


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 04 aug 17, 12:57

Kan vel også hende kællen er en smule brent av forrige oppholds erfaringer her hos Fredrikstad kaosklubb.

---------------------------

Griseforsiktig optimist.


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 aug 17, 13:19
Endret: 04 aug 17, 13:22
Endret av: ey1984

^ også et godt poeng. Det er nok dessuten mer fristende å komme til en klubb med økonomisk satsning og sportslig stabilitet og kontinuitet, enn det mildt sagt usikre kortet vi er om dagen.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 aug 17, 13:26

Det var da en defensiv holdning! FFK er vel Norges største utfordring for en fagmann, med en oppside uten sammenligning.. At det ikke klarer å lages ett fristende opplegg for en av fotballens mest profesjonell menn, ligger på styrenivå, vilje og ambisjoner.. ingen klarer å lage en toppklubb ut av FFK når man ikke har vilje til å hente inn kompetanse som er på det nivået som vi bør strekke oss etter. Man lærer ikke nye grep av seg selv..! Det er vel det som er Fredrikstads bane, man klarer ikke å se hvor elendig man er på kompetanse i denne byen, men ved å hente inn folk som kan og vet hvordan det bør jobbes så er det konflikt med egene ambisjoner! Som jo er svaret på udugeligheten i FFK også..


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 aug 17, 18:22

Det handler ikke om vilje- det handler om hva arbeidsplassen FFK har å lokke en ambisiøs sportsdirektør med akkurat nå. Helt enig i at et FFK i medgang, med støtte fra næringslivet og høyt publikumssnitt er et attraktivt prosjekt. Men et FFK med 3,7k på kamp som akkurat har nok penger til å lønne de spillerne som er i klubben og som faktisk står i reell fare for å rykke ned til 2. divisjon, det er helt naturlig at en sportsdirektør med Karlsens nettverk og ambisjoner heller går til en klubb hvor han får utnyttet nettverket sitt. Hadde klubben hatt 40 mill til rådighet så hadde det nok stilt seg annerledes, men om man ser på uttalelser fra Mariann Høili, og at vi bare så vidt klarte å skaffe oss hovedsponsor før sesongen, tyder ikke akkurat på at pengene sitter løst hos næringslivet i byen (noe som vel må sies å være forståelig mtp resultater og hvor elendig klubben har blitt drevet de siste årene).

Men for all del- at vi trenger å få inn mer fotballkompetanse inn i klubben stiller jeg meg gjerne bak, satsningen på dette de siste årene har vært uforsvarlig dårlig. Men at det at TKK går til Start er et tegn på at dagens styre nedprioriterer fotballkompetanse går jeg ikke med på.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 aug 17, 19:12
Endret: 04 aug 17, 19:14
Endret av: Ebenfalk2

Beklager, men jeg synes dette er å snakke klubben ned. At vi må ha medvind for å få til noe er bare piss. Når man gjør de rette grepa, jobber med de riktige folka, utvikler klubb i riktig retning. Fredrikstad og FFK har da mye mer en familien Høili.

at man går ut i mediene og er offansivt, og forteller om satsningen og hvilke strategi klubben har, for så å si vi er på leting etter riktig person for jobben burde enhver styreleder i FFK ha som oppgave. Snakke om hvordan man skal bygge klubben tilbake igjen. Men istede så møter vi en klubb som famlerbi blinde.

Hadde man startet jobben med å hente inn Karlsen og hatt han her når jobben i Israel var ferdig. Ja så er det ikke sikkert vi hadde vært der vi er nå.. 

Men bra vi er enig i at klubben drives av folk med for lite fotballkompetanse og utviklings teft. Heier virker å være en bra man, tross mine spådommer før sesongstart. Men at klubben lider av å ha for dårlig sportslig apparat traff jeg på. Men, etterpåklokskap er den eneste ekte viten og med det vi ser idag, kom ikke å si at med ett kompetent styre så hadde FFK hverdagen vært helt annerledes.. Hadde jeg vært styreleder i FFK, så hadde jeg ditto på telefon med TKK og hele byens næringsliv fra den dagen det ble kjent han var ferdig.. men uansett sportssjef skulle vært prioritert lengefør dette..


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 aug 17, 17:28

https://www.f-b.no/ffk/jan-rafn/arne-erlandsen/tidligere-ffk-profiler-det-er-en-ukultur-i-klubben/s/5-59-845076

Dette er vel noe flere, meg inkludert, har ment lenge? Det er ingen tvil om det fortsatt sitter gamle spøkelser igjen i stadionlokalene i form av småkonger som tror de vet best og vil heller forsure ,iljøet om de ikke får viljen sin, enn å faktisk kanskje stikke fingeren i jorden og innse at det er de som kan ta feil.

Det er fint og flott med tradisjoner, men om det sitter grinebitere der som drar klubben ned i gjørmen, så er det vel på høy tid å rydde i skapene og børste slike folk ut av klubben en gang for alle, og få inn nye, yngre og positive ansikter innad i klubben.

Med så mange forskjellige trenere som har feilet, og så mange spillere som har visnet før de har blomstret andre steder, så har det vært rimelig klart ganske lenge at det ikke er trenere og spillere isolert sett som er problemet, men at det dessverre ligger mye dypere enn som så.

Det er gjerne slik det er med tyngre tradisjonsrike klubber, det er altfor mange bedrevitere som skal ha sin mening og som forventer å bli hørt. For mange sure kokker blir til altfor mye søl. Få de ut en gang for alle, og ansett folk som jobber for et felles mål og som setter klubben, ikke sine egne meninger, i første rekke. Hvis ikke, vil aldri den klubben få tid og rom nok til å stable seg på beina igjen.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5449

Lagt til: 22 aug 17, 20:57

Opprinnelig postet av arte et labore

Det er fint og flott med tradisjoner, men om det sitter grinebitere der som drar klubben ned i gjørmen, så er det vel på høy tid å rydde i skapene og børste slike folk ut av klubben en gang for alle, og få inn nye, yngre og positive ansikter innad i klubben.

 

Vet ikke hvem du mener er gamle grinebitere, men Onsdagsgjengen er litt sure på Loberto for at han ikke vil møte dem og diskutere fotball med dem.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 22 aug 17, 21:05

Denne saken har flere sider, det snakkes om folk med uformell makt! Men slik er det jo stort sett overalt i samfunnet, vi finner det på arbeidsplasser, i idrettslaget og i skolegården. Utfordringene ligger på hvilke mennesker ansetter man, jo mer krav om suksess og forventning krever en sterkere mann ogen mer erfaren mann. At Erlandsen og Kosten ikke opplevde dette som vanskelig handler om erfaring og at de er tykkhusmdet, og det slike ledere klubben trenger. Derfor jeg er kritisk til ansettelsene som har vært gjort. At det er sterke krefter som ønsker å vinne er positivt, men man MÅ være av rett kaliber, det rr ett fakta!


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 22 aug 17, 22:53

Er nok ikke bare gamle grinebitere med uformel makt det snakkes om her. Er også ansatte i klubben med mange års fartstid. Som stadig dukker opp i rykter. Og har gjort det i 10- 15 år. At disse sitter trygt er det i følge ryktene folk med uformel makt som sikrer. Jeg ser at Klubben med Heier vil ta tak i dette. Håper han lykkes!


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 22 aug 17, 23:43

Opprinnelig postet av Rey

Vet ikke hvem du mener er gamle grinebitere, men Onsdagsgjengen er litt sure på Loberto for at han ikke vil møte dem og diskutere fotball med dem.

De har visst flytta treninga litt senere på dagen på onsdag så Loberto og Olsen kan ta en prat med Onsdagsgjengen. Sånn rent bortsett fra signalene det gir når ikke de møter på medlemsmøte (eller klubben ikke ser det som viktig nok at de er der ved å legge møtet på en annen dag enn fridagen), så er nok sikkert dette en bedre løsning for alle parter.

Jeg må si jeg alltid blir nesten litt brydd når enkeltpersoner i en forsamling på 100-150 mennesker begynner å fortelle hovedtreneren hva de gjør feil og hva de bør gjøre i stedenfor. I tillegg har det lite for seg å stille dem til veggs med spørsmål om hvorfor de gjorde det og det byttet i den og den kampen. Tid og sted for begge deler

-M.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3501

Lagt til: 23 aug 17, 08:16

Altså kort fortalt eksploderer Jocke mot ukulturen på podcast. f-b.no kontakter flere og stort sett alle er enige med Jocke. De to som ikke sa seg helt enig på egne vegne var Erlandsen og Kosten som begge har pondus. Trist at dette er en situasjon som har vart i flere år og som vi hører om en gang i mellom. Det jeg synes er rart er at det engasjeres svært unge mennesker i nøkkelposisjonene daglig leder, styreleder og hovdtrener når situasjonen i klubben er slik den er.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5554

Lagt til: 23 aug 17, 09:24

Opprinnelig postet av GodeGeir

Er nok ikke bare gamle grinebitere med uformel makt det snakkes om her. Er også ansatte i klubben med mange års fartstid. Som stadig dukker opp i rykter. Og har gjort det i 10- 15 år. At disse sitter trygt er det i følge ryktene folk med uformel makt som sikrer. 

Det er vel ikke noen "gamle" som er ansatt i klubben nå? Administrasjonen teller vel ikke stort mer en 4 pers, med en snittalder på ca 40.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 23 aug 17, 10:34

Opprinnelig postet av Erikk

Altså kort fortalt eksploderer Jocke mot ukulturen på podcast. f-b.no kontakter flere og stort sett alle er enige med Jocke. De to som ikke sa seg helt enig på egne vegne var Erlandsen og Kosten som begge har pondus. Trist at dette er en situasjon som har vart i flere år og som vi hører om en gang i mellom. Det jeg synes er rart er at det engasjeres svært unge mennesker i nøkkelposisjonene daglig leder, styreleder og hovdtrener når situasjonen i klubben er slik den er.

 

Kan jo være disse grå fyrstene synes det er greit å ha noen som de kan dytte rundt, heller enn f.eks en KTE som forener klubben på tvers av stridighetene.

---------------------------

Griseforsiktig optimist.Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340