Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-Sarp 08

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 03 mai 16, 00:36
Endret: 03 mai 16, 00:37
Endret av: b-tribunesliter

Faktum: Vi er altså nå så langt nede som det er mulig å komme i forhold til uinnfridde forventninger over flere år.

FFK spilte sist en jevn kamp mot Sandefjord, en typisk uavgjortkamp som vi ikke var i nærheten i å avgjøre til vår fordel. MEN; tapet skyldes ikke at Sandefjord har mange muligheter. Nei, de utnytter den ubesluttsomhet som råder i FFK's rekker for tiden, der vi til tross for nok folk i og rundt "16" ikke er nok "PÅ" når deres ene sjansen kommer!

Det positive etter å ha sett i krystallkulen: Vi skal til 4 runde i NM, etter å ha slått ut Sarp 08 etter straffespark konkrranse. Vi trenger bare å ta ut noe mer guts for å skrive historie denne kvelden, OG; vi skal altså ikke møte Juventus, langt derifra...

SmileHvordan ? FFK kjører ultradefensiv taktikk, og gjør kampen så utrolig kjedelig for deg og meg at vi får lyst til å gå i første pause. Men det gjør vi ikke, og vi piper heller ikke laget vårt ut slik vi ofte gjør denne kvelden. Fordi at vi vet at dette er eneste måten vi kan komme videre på i NM til torsdag, skikkelig Sogndal borte-taktikk i 120 minutter mot et bedre lag.

Lagoppstilling:

                      Per Morten

      Magne S - Sansara/Strait - Tønne

 Åsheim-Karoliussen-Westgaard-Aalbu-Badr 

                      Kapidzic

Brix og Ndaje får komme inn når de andre har løpt seg tomme, må nok opp et par hakk de der for å fortjene en plass på laget .

Filip Westgaard setter inn avgjørende straffe, Per Morten Kristiansen kveldens mann! GLEDER MEG ALT Smile

 


jorhan

Juniorspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 159

Lagt til: 03 mai 16, 09:13
Endret: 03 mai 16, 09:16
Endret av: jorhan

Det beste er vel om Fredrikstad publikummet holder seg hjemme så spillerne ikke blir utsatt for det grusomme presset som er i Fredrikstad by (ironi) ;)

---------------------------

jorhan


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 03 mai 16, 11:59

Dette er kanskje litt kontroversiellt å si men jeg håper bare vi kommer fra denne kampen uten "sekken full" og uten skader. Vi må konsentere oss 100% om å overleve i Obos, cup-en er en bonus vi ikke får.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 04 mai 16, 23:14

Med antall bomber som smalt i dag, er det kanskje lov til å håpe på en ny i morgen. Begynner å få god følelse jeg nå

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 05 mai 16, 18:29

Synging på Båthuset unnagjort. Veldig klar for cupskrell nå.

KOM IGJEN GUTTÆR!

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 05 mai 16, 18:44

Liker ikke det jeg ser. Alt for mye blått på tribunen. Lite på plankehaugfeltet

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5424

Lagt til: 05 mai 16, 19:52

Jævla fløyteblåsær skulle vært hevet i ælva. Makan til idiot. 

Ellers en bra omgang

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 05 mai 16, 21:50

Men hvem sitter ved siden av en tulling av en fløyteblåser uten å reagere, tilkalle vakter etc.  når dette skjer flere ganger ?

 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 663

Lagt til: 06 mai 16, 04:19

nå når vi har sett hva en tulling med fløyte kan gjøre, håper jeg at noen reagerer neste gang.

det burde ikke være vanskelig å få stoppet det med en gang.

Ellers syns jeg FFK spillte en god kamp og hadde fortjent mere enn de fikk. Fortsetter de sånn blir det mange poeng fremover.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 06 mai 16, 08:51

Vi staret kampen godt og tok ledelsen fullt fortjent. Utover var vi det klart beste laget men fikk ikke flere mål. Så kommer vår spiss alene mot keeper. Han hadde absoluitt tid og plass og dette var en sjangse man SKAL score på. Isteden så det ut som han var midstopper på Særp som bare skulle sikre ballen inn til keeper. Han ilustrerte med dette problemet vårt, vi har ingen spiss som er i nærheten av å fungere. Det hjalp ikke at vi skapte mye når vi var helt hjelpeløse forann mål. Det hjalp ikke at vi spilte årets beste kamp når vi ikke fikk flere mål. Nå må vi se framover og tenke på kampen for å ungå nedrykk. Denne kampen starter igjen med bunnoppgjøret og "6-poengkampen" mot Ull Kisa. Hva med å starte denne kampen med Aalbu som spiss? Vi har jo ikke mange alternativer, men Aalbu er jo god og han burde få sjangsen.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 mai 16, 10:57

Opprinnelig postet av tynter

nå når vi har sett hva en tulling med fløyte kan gjøre, håper jeg at noen reagerer neste gang.

Vi er i og for seg godt vant med tullinger med fløyter på stadion, men dette tok kaka, vil jeg si.

Han andre med fløtyta var heller ikke god, og klarte overhodet ikke å signalisere en konsekvent linje fra start, og det var vel derfor det utarta seg litt og.

Jeg får mark av dommere som overser etterslengere, men gir gult for at noen puffer ballen noen meter fra seg. Den typen dømming kunne like godt mor mi gjort...

Jeg fatter ikke hvorfor ikke forbundet instruerer sine dommere i å la de som kan spille fotball få lov til å spille fotball. Dette er noe som FFK taper på i hver jævla runde. Dommern tillater nesten alt i destruktivt spill, og for å opprettholde "balanse" blir det hauger og lass av "pirking" på FFK.

Er ikke rart det blir mye kriging i norsk fotball når dommerne ikke blåser frispark til tross for armbruk, dytting, etterslengere og trøyeholding. Det er disse tingene som burde vært slått ned på, og det er disse tingene som ville på sikt gjøre at norsk fotball ville utvikle seg. Denne typen spill blir nemlig ikke akseptert noe annet sted i verden.

 


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 07 mai 16, 21:26

Fikk nettopp en e-post fra Billettservice med en oppfordring om "please review your event", så jeg får vel komme med noen tanker om kampen.

Første omgang var årsbeste, med god margin. Både innsats og tempo var upåklagelig og Sarp fikk stadig problemer, og 1-0 kom ikke som noen overraskelse.

Men så var det denne fløyta da. Jeg irriterte meg tidlig over den og lurte på hvorfor ikke noen fikk beslaglagt dritten tidligere. Da smurfene satte 1-1 trodde jeg faktisk selv at det var dommeren som hadde blåst for ett eller annet. Strengt tatt synes jeg dommer burde stoppet spillet ved en av de tidligere anledningene. Når han ikke hadde gjort det tidligere kunne han ikke godt gjøre det "bare" fordi det ble mål heller, men han burde grepet inn tidligere. Utfallet var selvsagt veldig frustrerende for både spillerne og for oss på tribunen - jeg var neppe den eneste som øste vrede mot den ukjente fløytisten i det første omgang ebbet ut med 1-1.

Så startet 2, omgang nokså bra sett med rødhvite øyne, og alt lå jo til rette for cupskrell da smurfene ble redusert til ti mann. Men akk - det kampbildet vi da fikk viste seg å være alt for likt det vi har slitt med mot langt svakere motstand. En motstander som ligger lavt og kan kontre. 1-2 kom ikke direkte på en kontring, men angrepet som ledet til frisparket de scoret på, kom ved at de vant ballen lavt og gikk fort i angrep mens vi var i ubalanse. Dødball imot har vært en annen svakhet for oss, så når de først fikk et frispark i farlig posisjon var det ikke noen bombe at det gikk skeis.

1-3 kom vel mest av at vi måtte satse enda mer i angrep, samt at Tønne var for het i huet - det burde gått greit å følge smurfen til linja uten å sette inn en takling, siden han hadde retning utover mot cornerflagget. Tydelig illustrert ved at han falt på utsiden av feltet, slik at mange rundt meg på felt M trodde taklingen skjedde utenfor.

Det svir alltid å tape mot særpinger, det være seg i fotball eller hockey, men denne gangen var det i utgangspunktet forventet, dermed har det gått lettere å fordøye denne. Og en ting er sikkert: Klarer FFK å ta med seg dette spillet tilbake til hverdagen i 1. divisjon så blir det mange poeng framover.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340