Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: FFK - Strømmen søndag 06. juni 15:00

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 06 jun 15, 13:39
Endret: 06 jun 15, 21:27
Endret av: Rey

Mye folk borte fra trening i dag. Nystrøm ute, Åsheim ute, Masalin ute sammen med Standerholen og Berg. Hammar litt usikker men trolig klar. Kjeldsrud er meget usikker. Testes i morgen. I tillegg er Burgos borte med landslaget

Jenssen

Rafn - Straith - Hammar - Sansara

Olsen - Adaramola - Nazari - Begby

Westgaard - Shaswari

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


jjunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 07 jun 15, 10:43

I utgangspunktet ikke en altfor gæli førsteelver fortsatt det der. 

Men jocke har er poeng i mangel på vinnerskaller. I så måte håper jeg virkelig kjelsrud'n blir klar. Han er vel det nærmeste vi kommer en vinnerskalle i dagens tropp. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 07 jun 15, 13:07

Stortalentet Anas Farah er forresten med i troppen i dag. Sier litt om hvor tynn stall (og hvor stort talent han er) når en som knapt er fylt femten år er med i kamptroppen.

Farah har forøvrig en treårig proffkontrakt med klubben etter at de signerte han slik at Sarp skulle holde fingrene av fatet. Da de signerte han hadde han ikke lov til å spille for klubben i år fordi han var for ung, men endrede aldersgrenser gjør at han likevel kan spille for oss i år.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 161

Lagt til: 07 jun 15, 16:53

Tja.

Wibe: 1 poeng i snitt pr kamp, - 0,14 (eller noe sånt) i målforskjell pr kamp

Vikarene: 0 poeng, - 4 (!) i målforskjell

Erlandsen: 0,67 poeng, - 0,67 i målforskjell.

Mulig jeg har regnet litt feil i farten, men sånn ca.

Det er lenge igjen av sesongen, er det ikke så det heter?

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 jun 15, 20:21
Endret: 08 jun 15, 16:45
Endret av: arte et labore

Ikke så ille i dag egentlig. Bakover virker det tryggere, mens det forover sløses for mye og presisjonen er altfor dårlig. Passasjerfly har jo mindre luft under seg enn cornerne i dag. Erlandsen bygger vel laget opp igjen og starter med forsvaret. Håper bare det er nok igjen av sesongen til at han også får rettet på angrepsspillet. En del sjanser, men elendig uttelling.

Nå gikk vel omtrent ingen av resultatene vår vei i dag heller, utenom at Åsane tapte. Alle de tre andre lagene under streken vant jo i kveld.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 07 jun 15, 20:51

Trygt bakover i dag og greit med sjanser framover. Spesielt Olsen skal score på sjansene sine.

Shaswari positiv, spesielt i første omgang, Begby syns jeg var god. Sansara bra med framover i første omgang og mye av våre sjanser i den omgangen kom fra den siden. Sikkert derfor Strømmens høyreback ble offret i pausen også.

Keeper Jenssen virket også trygg i dag. Et par veldig gode redninger i en kamp han ikke har altfor mye å gjøre i.

Mest skuffende i dag syns jeg tilskuertallet var. Litt over 3500 solgte billetter, men om det var over 2000 innenfor portene blir jeg overrasket.

Igjen gjør også dommer Bjørn Hansen (fra Levangerkampen) en dårlig figur på Fredrikstad Stadion. Ufattelig at Schultze ikke får kort på tacklingen på Shaswari. Ikke engang frispark. Ellers en jevnt over dårlig kamp fra ham.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 07 jun 15, 21:07

Dommeren var helt på trynet idag. Rett og slett latterlig nivå på en dommer! Idag synes jeg at laget er på vei i riktig retning. Må få inn minst 1 spiss i sommer. Men idag hadde gutta fortjent en seier! Men jeg er fortsatt skuffet over nivået til Nazari og Hammar.Håper de kommer igang snart de også. Heia FFK.

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 07 jun 15, 21:47

Jeg synes ikke vi spilte dårilg i dag, vi skapte jo en rekke sjangser, men vi er i sterk motgang og fikk ikke mål. Heldigvis var vi gode bakover og unge Jenssen gjorde en god figur. Uavgjort hjemme mot Strømmen er ikke godt nok i den siturasjonen vi er og nedrykket kommer nærmere. Jeg tror ikke vi overlever med mindre vi får inn forsterkninger noe som sier sitt om krisa vi er i.

At den jævla gjøken igjen blir satt opp som dommer etter fadesekamen mot Levanger er for meg en gåte, det må jo være mulig å forstå at vi ikke har noen tilltit til han. Er han inkpentent eller korrupt?


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 07 jun 15, 22:12

Dette er en type dommer som burde få slippe å dømme kamper over 5 divisjonsnivå (bedrift altså), men det er vel dommermangel da? Når det er sagt så ser vi jo også gang på gang linjedommere som kun er linjemenn for å sjekke offside linja og om ballen har vært ute. Når de står noen få meter unnna og har den bedte utsikt til ulike situasjoner som holdinger, fellinger etc. så feiger de ut og . Når da dommeren er mer eller mindre blind så gjør ikke det saken noe bedre....


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 07 jun 15, 23:51

Virker som en del(ikke nødvendigvis her på forumet) er brukbart fornøyd med dagens kamp og mener at det er bedring i spillet. Er forsåvidt enig i at det var litt fremgang i dag, men føler samtidig at vi har lagt lista veldig lavt for hva som er tilfredsstillende. Hadde denne kampen vært spilt i f.eks. 3 serierunde så hadde sannsynligvis laget blitt pepet av banen. Jeg hadde forøvrig ikke vært med på pipinga, det er bare ødeleggende. 0-0 hjemme mot Strømmen, omtrent likt i sjanser, ca 3-4 til hvert lag, det er i min bok kun middels minus. Greit nok hadde vi litt vel høye forventninger før seriestart. En del pga utalelser om opprykk, og litt pga gode treningskamper. Nå virker det å være motsatt, etter 1-6 og 1-4 før Erlandsen kom inn, så er vi brått ok fornøyd med 0-0 og 2-2 hjemme mot Strømmen og Follo. Dette er lag vi hadde krevd seier mot for 2-3 måneder siden. Vi kan ikke være fornøyd med dette, da rykker vi ned. Det venter mange tøffe kamper fremover nå, vi må opp 2-3 hakk om det skal bli 3 poeng, uavgjort er ikke godt nok, spesielt ikke på hjemmebane. Vi står med 1 seier på 12 kamper. Arne Erlandsen står med 0 seier på 3 kamper, er redd toget for å beholde plassen snart går fra oss. Vi har ikke sikra plassen bare fordi AE har tatt over, jeg føler meg langt fra trygg på det. 

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Shaniza

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 08 jun 15, 09:13
Endret: 09 jun 15, 08:29
Endret av: Marthe

Folk er ikke fornøyd med resultatet, og avslutningene og innleggene var ganske håpløse. Men det folk vel ser er at resten begynner å ta form nå. De er tryggere bak, de er bedre på overganger (selv om det til tider stoppet litt opp i går og) og vi går fra å slippe inn 6 og 4 mål på to kamper, til å slippe inn 2 på siste to. Det betyr at ting som Erlandsen har jobbet med begynner å sitte. Jeg forventer at avslutninger og dødballer forran mål kommer til å være på agendaen neste to ukene, for i alle fall sistnevnte har de ikke jobbet med med Erlandsen ennå, og jeg kan vel ikke si jeg synes det virker som om de har jobbet spesielt mye med det første...

Han har selv sagt at han ikke kan gi dem for mye informasjon av gangen, ellers får de ikke noen kontrol på noe av det - det er vel ganske normalt i alle former for arbeidsliv. Jeg synes vel vi ganske tydelig kan se at dette gjøres bit for bit, og de bitene begynner å falle litt på plass. I tillegg så jobbet de ganske iherdig i stort sett 90 minutter, og var mer agressiv på forsvar; det er det lenge siden vi har sett.

Alt er relativt, og man kan ikke sammenligne dagens nedrykkslag med forventingene for hva de skulle få til i begynnelsen av sesongen. Men at vi er nødt til å begynne og vinne nå, det er det ingen tvil om.

-Shan


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 10 jun 15, 11:03

Enig i at dette resultatet ikke er tilfredstillene, men men ny trener blir det en re-start, og det vil ta noe tid før Erlandsen får satt sitt endelige preg på laget. Men vi må begynne å ta 3 poeng både hjemme og borte.

Så er det greit å ta med seg at når man først er på sikker plass, så er det som regel ikke mange poengen opp til den siste kvalikplassen. Om man når den, og har en stigende formkurve, ja da er alt mulig. Håpet lever....

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 10 jun 15, 11:20

Hvor store problemene er kan være vanskelig å si. Hvis vi ser på hjemmekapmen mot Kristiansund og de fleste bortekampene har vi vært helt sjangesløse og ikke vist noe som kan tyde på annet enn nedrykk. Strømmen er et lag vi egentlig skal slå hjemme slik at resualtet var skuffende. Hvis vi ser på kampen var den mye bedre enn det vi har sett og vi spilte egentlig ganske bra og hadde fortjent å vinne kampen. Dermed kan man kanskje si at man kan være fornøyd fordi det vi fikk se var mye bedre?

Men jeg tror fortsatt vi rykker ned hvis vi ikke får forsterkninger.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 10 jun 15, 20:36
Endret: 10 jun 15, 20:45
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Erikk

Hvor store problemene er kan være vanskelig å si. Hvis vi ser på hjemmekapmen mot Kristiansund og de fleste bortekampene har vi vært helt sjangesløse og ikke vist noe som kan tyde på annet enn nedrykk. Strømmen er et lag vi egentlig skal slå hjemme slik at resualtet var skuffende. Hvis vi ser på kampen var den mye bedre enn det vi har sett og vi spilte egentlig ganske bra og hadde fortjent å vinne kampen. Dermed kan man kanskje si at man kan være fornøyd fordi det vi fikk se var mye bedre?

Men jeg tror fortsatt vi rykker ned hvis vi ikke får forsterkninger.

Ut fra spill og sjanser hadde vi vel også fortjent å slå Levanger og Follo ... uten at det hjalp oss noe.

Nå så jeg riktignok ikke kampene mot Follo og Strømmen, men forsto det slik på det jeg leste at Follo egentlig var Levanger i reprise - en fortjent 2-0-ledelse som ble rotet bort på grunn av at laget ikke holdt mentalt i 90 minutter. Strømmen-kampen var muligens annerledes (vel, noe var åpenbart annerledes siden den endte 0-0)

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 jun 15, 17:40

Follo var langt fra en Levanger i reprise. Av positive ting så skapte vi mer sjanser mot Follo enn vi har gjort på lenge. Av negative ting så lå vi veldig lavt og ballbesittelsen var nok 70-30 i favør Follo. Follo styrte kampen og var nære ved å få gode målsjanser flere ganger, men oppofrende spill og blokkeringer i 16 meteren fikk stoppet de. Etter målsjanser å bedømme så hadde vi helt klart fortjent å vinne mot Follo, der var vi uheldig som kun fikk 2-2. Levanger kampen derimot var helt annerledes. Da dominerte vi i både banespill og sjanser. Valset over Levanger og burde vel ledet 4-5 null før de fikk 2-1. Etter 2-1 så kollapset vi og spilte dårlig derfra ut. Men altså, mot Levanger så var det overkjøring fra vår side fram til 2-1, mot Follo så var det ingen overkjøring, men vi lå dypt og kontret.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3