Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK stall 2015

Flat Trådet Nøstet
Totalt 19 sider Alle

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 nov 14, 18:40

Litt usikker på om dette er rett emne, men dere kan jo fikse bedre om dere mener at dette ikke er rett Laughing

så vi må rydde i våre rekker. hvem forsvinner og hvem blir ?

 

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 09 nov 14, 20:11

Her er en som i hvert fall ønsker å bli: http://www.f-b.no/ffk/jeg-er-skuffet-over-klubben-1.8648013

Jeg synes det er åpenbart at Vidar bør få ny kontrakt. Han er like god som Sansara, han er lokal, og vi er i ferd med å selge en forsvarsspiller (Aleesami). Om vi ønsker at laget skal være bedre neste år, er store utskiftninger i forsvaret en dårlig start.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 09 nov 14, 21:57
Endret: 09 nov 14, 21:59
Endret av: Costanza

Ja, endelig kan vi sette strek over den miserable 2014-sesongen og heller se frem mot 2015. Nye muligheter osv.

Det som er helt klart er at spillerstallen i 2015 bør se ganske annerledes ut enn 2014-utgaven som er den tristeste jeg har sett i min tid på Stadion. 

Erfarne spillere som Bjørnar Holmvik, Robert Stene, Vidar Martinsen og Lars Grorud er heldigvis på utgående kontrakter. Det bør her ikke være noen tvil om at Holmvik og Stene ikke ikler seg FFK-drakta i 2015. Jeg skal ikke være like bombastisk vedrørende Lars Grorud som tross alt har hatt en ganske ok sesong. Jeg mener likevel at Grorud kan finne seg en annen klubb, da jeg ønsker at vi skal bruke 1. divisjonstilværelsen på å bygge opp et nytt lag som på sikt vil kunne etablere seg i Tippeligaen. Grorud er en habil 1. divisjonsspiller i dag, men har ikke noe utviklingspotensial. Vi trenger ikke mer enn én midtsopper på feil side av 30-årene i klubben, og da foretrekker jeg Vidar Martinsen. Ergo må vi hente inn en eller helst to nye stoppere til neste sesong.

Vidar Martinsen ser jeg gjerne bli værende en sesong til. 

Nicolay Solberg er også på utgående kontrakt og er garantert ferdig. Har som kjent vært skadet i 90 % av tiden i FFK, men leverte heller aldri da han spilte. 

Da står vi igjen med denne kjernetroppen:

Jon Masalin
Håvar Jenssen
Netan Sansara
Vidar Martinsen
Simen Rafn
Ola Lønn Jenssen
Ludvig Begby
Christian Berg
Håvard Åsheim
Julius Adaramola
Filip Johansen Westgaard
Steffen Nystrøm
Simen Standerholen
Rozhat Shaswari
Dag Alexander Olsen
Momo

Alle disse spillerne er såvidt jeg vet under kontrakt ut 2015- eller 2016-sesongen. Likevel kan det jo hende man kan komme til enighet om å avslutte arbeidsforholdet. Personlig hadde jeg ikke begynt å gråte om Christian Berg bestemmer seg for å legge opp i vinter. Han har overhodet ikke levd opp til forventningene og virker ikke å ha den nødvendige sulten (eller tempo) som må til. Steffen Nystrøm har også vært svak og kunne med fordel reist videre. Men han sitter på kontrakt ut 2016-sesongen uten å være attraktiv på markdet, så han kommer sikkert til å bli. Standerholen og Shaswari har begge vært skadet det meste av sesongen, men de representerer noen artistiske egenskaper som har vært savnet i år, og som bør dyrkes i 2015, dersom de blir skadefrie. Momo har vært her i mange år nå uten å få noe gjennombrudd. Det kommer han neppe til å få i 2016 heller, så vi kunne med fordel byttet han ut med en annen allerede nå.

I tillegg er det en del juniorer som har snust på a-laget og vært innom benken i år, men jeg har ikke oversikt over hvem som bør være med på a-lagskontrakt i 2015. Det som er sikkert er at vi må ha inn en del nye spillere, og at disse antakelig må hentes på gratis overgang og til edruelig lønn. 

Uansett hvem som kommer inn porten, så håper jeg å se en bedre sammensatt FFK-stall neste år, der vi henter spennende spillertyper som har hurtighet, teknikk og fysikk til å heve den triste 2014-utgaven til en mer moderne og offensiv 2015-utgave.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 09 nov 14, 22:12

Opprinnelig postet av Costanza

I tillegg er det en del juniorer som har snust på a-laget og vært innom benken i år, men jeg har ikke oversikt over hvem som bør være med på a-lagskontrakt i 2015.

Av det jeg har hørt burde Jonas Alexander Olsen være en god kandidat til å få A-lagskontrakt (Har ikke sett han). Han er stopper så hvis han får kontrakt holder det å hente en stopper. Kanskje klarer vi oss uten å hente en stopper avhengig av hvordan de prioriterer Sansara og om vi beholder Martinsen.

Ettersom Aleesami forsvinner er venstrebacken et veldig usikkert kort. Personlig føler jeg ikke Begby er klar for den posisjonen enda og da er alternativene å resignere Holmvik for bruk på den plassen eller bruke Sansara der. Det er i tilfelle eneste grunn til å beholde Holmvik. Han bør absolutt ikke spille på midtbanen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 09 nov 14, 23:02

Er enig i vurderingene til Costanza. Tror og håper Christian Berg går over i en trenerrolle nå, han virker å ha gjort sitt på toppnivå som spiller. Begby bør få sjansen til å vise at han kan mestre venstre back plassen, hvis ikke han gjør det så kan vi flytte ut Sansara der eller vurdere å flytte Rafn over på venstre back og la Lønn få prøve seg på høyre back. Er sikkert flere muligheter enn det også, men Holmvik håper jeg virkelig ikke er en av de mulighetene. Og hvis de resignerer med Stene så vet jeg jaggu ikke om jeg orker å gå på en sesong til, men det kan de vil ikke gjøre? Blir spennnende å se, men må innrømme at troen på at HWL og Bakken skal stille et offensivt og slagkraftig lag på bena til neste sesong er ikke veldig stor nå. Jeg må innrømme at jeg har mistet helt true på HWL, selvom han har masse kunnskap, så tror jeg ikke han har det som skal til av karakter og personlighet for å lykkes som trener på toppnivå. 

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 nov 14, 23:13
Endret: 09 nov 14, 23:15
Endret av: keiko99

Robert stene Laughing  han har ikke levert i det hele tatt og har også vært hat objekt på face. Selv om han enkelte ganger ble banens beste var ikke dette godt nok for dem der inne, men som jeg sier selv han er ikke akkurat den jeg gråter over om han blir borte

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 10 nov 14, 00:34

Shaswari er fortsatt skadet? Har sett han mange kamper på trebunen i år. standerholen er i alle fall skadet, men må vel snart se no ende på det?

Stene blir jeg veldig overrasket om blir, selv om det ikke er bare stene sin feil att han har prestert så dårlig. han er også et offer for det alle sier her inne. (planløst angreps spill)

Grorud håper jeg blir, han har prestert bra i år og han er en av de som har gjort en ok jobb i år. Ikke noen super spiller, men har prestert jevnt.

Berg og holmvik kan fint legge skoa på hylla. Berg har vært den den største skuffelsen i år men ingen av de er eller kommer til å bli en viktig spiller for oss vil jeg tru. berg har riktig nok vært plaget av småskader i mye av sessongen i år..men ikke veldig imponert av han. Holmvik er en som jobber, men ikke veldig god og skaffer seg altfor mange situvasjoner med frispark i mot og dumme gule kort.

Vidar kan jeg ikke fatte att vi kan kvitte oss med når vi mister alsami, vi må jo ha litt dekning bakover. Utifra hvordan HWL har brukt han de siste kampen er det vanskelig å se hva han har for noen tanker om han

Solberg må være ferdig i ffk,

Momo er en spiller jeg egentlig har hatt forventninger til og håpet skulle slå gjennom. Men redd for att han ikke klarer å få roen nok i spille sitt til att han kommer til å klare å ta stege videre. Han har jo vist att han har både fart og til tider god teknikk. Men virker som han stresser litt for mye som fører til balltap og mye rart.

Nystrøm kan sikkert få en bedre sessong til året, og er jo en grei spiller for 1. div. hvis han holder seg skadefri og ikke fortsetter som den kjeksen folk flest frykter han er så kan han sikkert gjøre gode ting for oss. veldig gambling med han vil jeg si

HWL kommer nok til å bli, viker litt sånn utifra hva Bakken sier og vet ikke det er så lett å få en garantist av en trener til å jobbe i ffk for den lønna de har her.

Blir spennende å se om vi får inn minst en spiss og no nytt offansivt på midtbanen. Midtbanen våres har jo også vært ganske trist i år.. ikke bare angrepet.

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 10 nov 14, 08:20

Vi vil neppe ha råd til flere spillere i stallen neste år, og forhåpentligvis vil det ikke bli færre.  Dermed er spørsmålet hvilke av de med utgående kontrakt som vil fortsette, og hvem som blir erstattet.

Noen som har oversikt over hvem som har kontrakter som går ut nå?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 10 nov 14, 08:46
Endret: 10 nov 14, 08:48
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Vi vil neppe ha råd til flere spillere i stallen neste år, og forhåpentligvis vil det ikke bli færre.  Dermed er spørsmålet hvilke av de med utgående kontrakt som vil fortsette, og hvem som blir erstattet.

Noen som har oversikt over hvem som har kontrakter som går ut nå?

Som nevnt over: Vidar Martinsen, Lars Grorud, Nicolay Solberg, Robert Stene og Bjørnar Holmvik har kontrakter som går ut.

Ja, spillerstallen vil nok bli noenlunde lik i størrelse i 2015 som i 2014. Men det er likefullt ikke uvanlig at klubb og spiller blir enig om å sondere terrenget for en overgang, selv om spilleren er under kontrakt. 

Det ligger absolutt til rette for en del endringer i spillerstallen i løpet av vinteren og våren. Min eneste bekymring er om FFK i tillegg til ikke å ha de økonomiske ressursene innehar den sportslige oversikten og evnen til å finne de rette spillertypene i det vanskelige billigmarkedet. Én ting er sikkert: De må treffe bedre i 2015 enn de gjorde i 2014.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 10 nov 14, 15:36

4 stk som ikke for kontrakt

 

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:02
Endret: 10 nov 14, 16:14
Endret av: kjell-H

Opprinnelig postet av keiko99

4 stk som ikke for kontrakt

 

Enig i 3 av de. Men at de ikke gir Vidar Martinsen en ny kontrakt er merkelig?

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:35

Stene,Grorud,Holmvik og Martinsen ikke fått fornyet kontrakt. Hva skjer med Nicolay Solberg? 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 nov 14, 16:44

Det står i samme artikkel som den som bekrefter at de andre fire forsvinner: Han får bli i FFK og trene seg opp fra skaden, så tar man det derfra.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:47

Opprinnelig postet av Tøfflus

Det står i samme artikkel som den som bekrefter at de andre fire forsvinner: Han får bli i FFK og trene seg opp fra skaden, så tar man det derfra.

Takker.Fikk ikke med meg det når jeg leste.Hehe Smile

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 10 nov 14, 18:20

Litt overraskende at Vidar ikke fikk ny kontrakt. Syns absolutt han hadde fortjent det. Han hadde ihvertfall fortjent en ordentlig hyllest av publikum etter 189 kamper for klubben. Har ikke noe til overs for hvordan dette er blitt håndtert av klubben.

Da står vi igjen med følgende potensielle forsvarsspillere før neste sesong.

Netan Sansara
Simen Rafn
Ola Lønn Jenssen
Ludvig Begby

Spennende å se hva de har tenkt å gjøre med Lønn, men nå trenger vi vel tre nye spillere inn i forsvaret.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 nov 14, 18:50

Opprinnelig postet av keiko99
4 stk som ikke for kontrakt

Er det på grunn av økonomien og at de ville se an hvordan den var etter sesongen som gjorde at de ventet til siste kamp med å fortelle spillerne dette? Kunne ikke den avgjørelsen ha blitt tatt tidligere så publikum fikk tatt farvel med i hvert fall Vidar Martinsen. Åtte sesonger er ikke hverdagskost i FFK om dagen, det er nesten godt gjort å holde ut så lenge med alt rotet som har skjedd i klubben.

For håpe, om han legger opp, at han tar turen innom på første hjemmekamp neste sesong og får sin velfortjente hyllest.


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 10 nov 14, 20:01

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. Ikke har han hatt en dårlig sesong, og ikke er han en dårlig spiller. Tvert i mot er det få spillere ute på matta som er så hardtarbeidene og innsatsfylt som han. Han fortjener overhodet ikke denne behandlingen av klubben. Respektløst ovenfor en såpass verdifull spiller. Jeg lurer på hva slags "fantastiske planer" klubben har for forsvaret til FFK nå... 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 10 nov 14, 21:37

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. 

Dette mener altså du?

Han har vel ikke fått sparken? Kontrakten har gått ut. Hvis ikke begge parter ønsker å skrive en ny,  så blir det ikke noe av. Klubben kan ha en grunn, men kan selvfølgelig ikke gå ut med det. Dermed er det fritt fram for hylekoret. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 10 nov 14, 22:07

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. 

Dette mener altså du?

Han har vel ikke fått sparken? Kontrakten har gått ut. Hvis ikke begge parter ønsker å skrive en ny,  så blir det ikke noe av. Klubben kan ha en grunn, men kan selvfølgelig ikke gå ut med det. Dermed er det fritt fram for hylekoret. 

Dette er selvsagt en subjektiv mening, så ja, jeg mener det er en svak avgjørelse og jeg mener det er feil å ikke gi mannen en ny kontrakt. Han er neppe særlig dyr å ha i klubben, og han er i tillegg en kontinuietsbærer som representerer FFK på en god måte. Man trenger slike i en klubb som FFK også. Han har på ingen måte gjort seg bort i år, og har vært sterkt delaktiv at FFK har sluppet inn så lite mål som de har gjort. 

Men jeg respekterer selvsagt klubbens avgjørelse, og de har sikkert gode grunner til det de gjør. 


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 10 nov 14, 22:20

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. Ikke har han hatt en dårlig sesong, og ikke er han en dårlig spiller. Tvert i mot er det få spillere ute på matta som er så hardtarbeidene og innsatsfylt som han. Han fortjener overhodet ikke denne behandlingen av klubben. Respektløst ovenfor en såpass verdifull spiller. Jeg lurer på hva slags "fantastiske planer" klubben har for forsvaret til FFK nå... 

Jeg har gått på stadion siden 1974,Det har vært mange nedturer,men kjedelig har det ikke vært å heie på FFK,selv i de tristeste årene kunne de varte opp med enkeltkamper som fikk hjertet til å hoppe.Helt til i år, Det har vært ufattelig kjedelig,Og en trener helt uten selvinnsikt.."Vi møtte et godt fotballag,og jeg er stolt av gutta,"etter å ha tapt en ny kamp,som dagen før ble kalt "en cupfinale for oss" Toppen er nådd nå,den eneste som kan være stolt av seg selv,Vidar...som for meg ville være den første som jeg tok ut til en elver ,selv om det var Barcelona jeg trente,INGEN blør mer for drakta i fotballverdenen enn Vidar men neida i FFK verdens kjedeligste lag 2014,får han ikke fortsette, Jeg gjør det jeg kan gjøre, Jeg melder meg ut,oppfordrer alle til å gjøre det samme! Klart FFK kan gjøre som de vil,men JEG trenger ikke være medlem,eller engasjert i noe slik.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 10 nov 14, 22:31

Jeg er enig med de som mener at det er helt på trynet å ikke tilby Vidar M ny kontrakt. Dette var skikkelig skuffende.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 nov 14, 23:05

Opprinnelig postet av Rey

Litt overraskende at Vidar ikke fikk ny kontrakt. Syns absolutt han hadde fortjent det. Han hadde ihvertfall fortjent en ordentlig hyllest av publikum etter 189 kamper for klubben. Har ikke noe til overs for hvordan dette er blitt håndtert av klubben.

Enig i dette.Hvis det allerede var avgjort at Vidar ikke ville få ny kontrakt, synes jeg det burde vært gjort kjent før siste hjemmekamp slik at han kunne fått en skikkelig avskjed.

Som Arte-et-Labore skriver, han bør inviteres på første hjemmekamp til året for å få tatt avskjed med publikum på en ordentlig måte. Og han er selvsagt hjertelig velkommen opp på felt M for å bli med i hylekoret mot 1. divisjons linjedommere.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 10 nov 14, 23:16

Vidar er en person som jobber og alltid kjemper. ikke verdens mest tekniske spiller, men er en som kjemper og blør for drakta hver kamp. Vet att det fleste ikke likte grorud i ffk, men i år mener jeg han har vært mere enn bra nok til å forsvare en plass videre. Og nok en ting som er merkelig, solberg? han har da ikke prestert når han var på banen.. ellers har han bare vært skadet, også er det en vi skal sattse vidre på? vi skal ha en stall på 20 mann sier bakken, også skal vi ha nystrøm og solberg som er ganske sikkre på å skrive seg på skade slita i 2015! Skal ikke hyle for mye føre jeg får høre hvile spillere som kommer inn, men syntes dette er mildt sagt merkelig. Og som alle andre sier her, det må da for faan være mulig å formidle att vidar ikke får kontrakt videre før alt er over? når bakken er så bastant på att ingen av de har mulighet til å forhandle så tyder det på att de har bestemt seg for en stund siden og ikke noe de har vært i tvil om !

har heldig vis vært lite skandaler og negative ting å ta opp når det kommer til styring av klubben og ledelsen. Men nå er det noe rart som skjer, og vi tar jo også bort mye rutine. alle som går ut er jo "gamle"

Blir spennende å se hva som skjer de neste ukene nå, bakken må forklare valget og ta tak i dette fort, eller blir det i alle fall dårlig med fornyelse av sessong kortene de skulle selge før jul


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 11 nov 14, 00:12

Bakken sier også at det er mulig at det flere som også kommer til å forsvinne fra klubben. Jeg velger å tro at den vurderingen som er tatt nå er riktig og så får vi besservissere event. mene noe annet.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 11 nov 14, 08:47

Opprinnelig postet av hasse33

Bakken sier også at det er mulig at det flere som også kommer til å forsvinne fra klubben.

At Stene, Grorud og Holmvik forsvinner er som forventet. Null utviklingspotensial, sikkert dyre i drift og nitriste fotballspillere som byr på null artisteri.

Martinsen gir alltid alt og blør for drakta, men har farten som sin fremste egenskap. Noen god tippeligastopper har han heller aldri vært og han har sine begrensninger. Når det er sagt, hadde jeg personlig valgt å forlenge med ham siden han er lokal og gir alltid alt.

Forhåpentligvis ender det opp med at samtlige flopper som ble hentet før sesongen forsvinner; Christian Berg, Steffen Nystrøm og Bjørnar Holmvik har ikke innfridd. Nystrøm har vært akkurat så dårlig som forventet. Olsen har vel vært helt OK, men ikke noe mer enn det. Startet dog sesonge bra.

I tillegg bør fremtiden til Nicolay Solberg og Momo Gueye diskuteres...

Det er jaggu ikke mange spillere som virkelig fortjener en plass med videre: Masalin, Sansara, Rafn, Åsheim... Er det noen flere? Resten er enten for dårlige, uten utviklingspotensial, har stått for likegyldige prestasjoner eller vært skadet.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 11 nov 14, 09:16

Selv om jeg isolert sett er enig med Holters i at spillere som ble hentet inn som forventede forsterkninger og ikke har innfridd, bør gå, må vi passe på at vi ikke skifter ut hele startelleveren i løpet av vinteren.

Av de nye i år har vel Olsen vært god nok til at han utvilsomt bør være med videre. Han er tross alt toppscorer, selv om ikke det sier all verden når laget til sammen har scoret fjerde minst mål i divisjonen.

Hvem andre som må ut er i mine øyne avhengig av hvem som kommer inn for Grorud, Stene, Holmvik og Martinsen. Vi kan selvsagt ikke ha en stall med bare unggutter.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 11 nov 14, 09:28
Endret: 11 nov 14, 09:28
Endret av: Costanza

Det kan godt tenkes at FFK mener vi allerede har god nok dekning på venstrebackplass med Sansara og Begby som alternativer. Men hvis Sansara tiltenkes en plass som midtstopper og Begby primært vurderes på kanten, så kan det sikkert hende klubben vurderer å hente tilbake Trond Erik Bertelsen som er på utgående kontrakt i Viking og leter etter ny klubb. Og det kan godt hende det er en fornuftig investering hvis han aksepterer et moderat lønnsnivå for en 1. divisjonsspiller og binder seg for 1-2 år. Gutten bør absolutt ha noen gode år igjen på fotballbanen hvis han holder seg skadefri.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 11 nov 14, 13:42

Når er det vel snart duket for en herremann ved navn Br..... Han har jo varmet tribunen lenge. Håper de ikke gir han for høy lønn.

Skal heller ikke se bortifra at de henter et par fra Kvik.

 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 11 nov 14, 14:23

Jeg mener at Rafn var vår beste spiller i sesongen som gikk. Nr 2 mener jeg var Masalin. Hvem som var nr 3 er vanskeligere å si men det er noen kandidater. Både Martinsen og Grorud er blandt kanditatene slik jeg ser det. Med andre ord har vi svakket laget ved å ikke resignere disse.


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 11 nov 14, 19:19

Mht til at de velger å fortsette med Solberg, vil jeg tippe at det har noe med en gentlemans agreement å gjøre. Han er skadet  og de sparker ikke en som ligger nede. Og lar han få muligheten til å trene seg opp igjen.

Vedr Grorud så må jeg si at han har blødd for drakta. Dvs at han har hatt innsats så det holder. Et høyt tenningsnivå. Det skal ingen ta i fra ham. Men dessverre gjør han for ofte grove feil, enten i form av feilpasninger eller at han er for "heit på grøten" og skaffer unødige frispark.

Enig med de som sier at Rafn er blant de beste denne sesongen. Rafn, Masalin og Alesaami har prestert jevnt bra denne sesongen. De andre har hatt noen blaff nå og da.Men vi trenger spillere som presterer jevnt. Spillere som en medspiller trygt kan avlevere ballen til og vet at nå er den i trygge hender (føtter).

Aderamola hadde en lovende sesong i fjor, og jeg var selv med (som så mange andre) og støttet "jeg er med"-aksjonen. Hva som gikk galt denne sesongen, vet jeg ikke..men han har vært langt unna det nivået han hadde i fjor. Får vi han tilbake på fjorårsnivået så er han en klassespiller.

Olsen er også en spiller som kan prestere på et høyt nivå. Men dessverre er det også med han kun enkeltkamper.

Det jevne høye nivået er det kun Rafn, Alesaami og Masalin som har holdt.

Utfordringen for de fleste er "hvordan gjenskape de gode prestasjonene".


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 nov 14, 20:15

Opprinnelig postet av aavdst

Mht til at de velger å fortsette med Solberg, vil jeg tippe at det har noe med en gentlemans agreement å gjøre. Han er skadet  og de sparker ikke en som ligger nede. Og lar han få muligheten til å trene seg opp igjen.

 

Man har ikke lov til å gi en som er sykemeldt sparken.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 11 nov 14, 20:32

Men de må ikke forlenge kontrakten. I og med at kontrakten går ut etter sesongen er det helt opp til FFK om han skal få trene seg opp i klubben.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 nov 14, 20:41

Opprinnelig postet av Rey

Men de må ikke forlenge kontrakten. I og med at kontrakten går ut etter sesongen er det helt opp til FFK om han skal få trene seg opp i klubben.

Har han ikke kontrakt ut 2015? Jeg trodde det, og derfor svarte jeg som jeg gjorde.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 11 nov 14, 20:46

Kontrakten går, heldigvis, ut nå. Litt kynisk å si heldigvis, men da har vi ihvertfall muligheten til å se ann skadesituasjonen hans og handle ut i fra det.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 nov 14, 20:53

Opprinnelig postet av Rey

Kontrakten går, heldigvis, ut nå. Litt kynisk å si heldigvis, men da har vi ihvertfall muligheten til å se ann skadesituasjonen hans og handle ut i fra det.

Ifølge min kilde, det ellers så pålitelige ffksupporter.no, har han kontrakt til 31.12 2015. Beklager at jeg ikke var mer kritisk til kildenFoot in mouth

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 11 nov 14, 21:00

Ouch...  Den smalt rett tilbake gett Tongue out

Ser vi har feil på spillerprofilen hans ja. Denne tråden derimot skal være rett. Har fått alle datoen bekreftet av Geir Bakken også

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 nov 14, 21:04

Ok. I så fall forstår jeg det slik at han neste år ikke er under kontrakt med FFK, men får fortsatt sykepenger fra Nav, og får lov til å trene seg opp her i klubben. Uten at det koster klubben noe. Er vel greit det? Han tar jo i så fall ikke plassen til noen i stallen, som noen vel nevnte tidligere i denne tråden?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 12 nov 14, 16:24

Er litt spent på planene de har. for å ta den avgjørelsen de har gjort, så bør de ha en solid plan. Det virker merkelig for meg å kutte ut to midtstoppere som har spilt på et lag som har sluppet inn så lite mål i år. Jeg synes de bør ha 2-4 nye spillere på plass i løpet av 3 uker. Og jeg håper hele stallen er satt før nyttår.

Nå har mange rutinerte spillere dratt, og jeg lurer på om de skal erstattes med yngre spillere, eller spillere med rutine. Hvis de skal selge sesongkort til året bør de ha inn et par kjente navn som gjør at folk får tilbake trua. Er spent på om Simen B kommer tilbake i vinter.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 12 nov 14, 17:06

En Simen Brenne som ikke har spilt i år, er kamprusten og takket nei for n'te gang i våres vil jeg ikke ha tilbake. Det løpet er kjørt

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 12 nov 14, 18:49

Opprinnelig postet av Rey

En Simen Brenne som ikke har spilt i år, er kamprusten og takket nei for n'te gang i våres vil jeg ikke ha tilbake. Det løpet er kjørt

  

Noen som vet noe om situasjonen til Ardian Gashi ?   


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 12 nov 14, 21:55

Tror nok det kan komme gode spillere, men har ikke tro på "store navn".

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 12 nov 14, 22:46
Endret: 12 nov 14, 22:48
Endret av: Costanza

Jeg har kikket litt på hvilke spillere som står uten kontrakt etter årets sesong som realistisk sett burde være aktuelle for FFK.

Trond Erik Bertelsen
En spiller vi kjenner godt. Har blitt 30 år og fått over 250 kamper for Viking siden han var hos oss sist. Har vært soleklart førstevalg på Viking de fleste sesonger, inntil denne sesongen hvor han stort sett har slitt benken. En spiller med innsatsvilje, hurtighet, verdifull erfaring og grei pasningsfot som kan bidra på en god måte i noen sesonger til. 

Simen Brenne
Vil være 34 år før sesongen starter neste år og har spilt veldig lite a-lagsfotball det siste drøye året. Har også gjort seg selv uspiselig for mange supportere allerede ved å takke nei tidligere i år og heller valgt en benketilværelse i Drammen med vesentlig høyere lønn. Det er en del som taler i mot å signere Brenne, og særlig det faktum at vi allerede har en enda eldre sentral midtbanespiller i Christian Berg. Det ser ikke bra ut å bygge den sentrale midtbanen rundt de to i 2015. Foruten det så er jeg ikke direkte avvisende til en friskmeldt og spillesugen Brenne på 1-årskontrakt med moderat lønn. Men det tviler jeg sterkt på vil skje.

Mounir Hamoud
Mange vil kanskje mene det ikke er realistisk å tenke på Hamoud som potensiell FFK-spiller i 2015, men Hamoud får altså ikke forlenget kontrakten med Strømsgodset, til tross for at han de de to siste sesongene har vært fast inventar på venstreback. En hurtig back som er god en-mot-en, og som 29-åring burde han ha flere gode år igjen på høyt nasjonalt nivå. Hamoud har altså spilt jevnlig for et av landets beste lag de siste sesongene og ville helt opplagt vært en voldsom forsterkning. Jeg kan til og med svelge at han er høyrebeint (jeg foretrekker venstrebacker som er venstrebeinte) siden han har løst oppgavene såpass bra for Godset i den posisjonen. Spørsmålet er om vi er konkurransedyktige nok både sportslig og økonomisk, for jeg regner med at flere Tippeliga-klubber vil vise interesse.

Max Bjørsvik
Et ganske ubeskrevet blad, men derfor også en mer realistisk investering. Midtstopper på 25 år som har vært utlånt fra Nest/Sotra til Vålerenga i år, uten at det har blitt spilletid på han. Reiser nå tilbake til Nest/Sotra.  Tidligere midtbanespiller/spiss som tidligere har gjort det veldig bra for Løv/Ham. Beskrives som en hardtarbeidende, robust og ganske rask spillertype.

Moussa Nije
Har foreløpig ikke fått fornyet kontrakten i Vålerenga, men beskrives som en av de mest spennende ungguttene i klubben. Debuterte i Tippeligaen i 2013 og har vært på lærlingkontrakt i 2014. En klassisk kantspiller med fart og teknikk som liker å utfordre. Akkurat en slik spillertype vi trenger og en potensiell publikumsvinner. Har bare vært på banen i to kamper i år, men er bare 19 år og skal være ekstremt spennende. Vi har hentet et ungt talent fra Enga tidligere og lykkes med det. Nije virker spennende.

Christian Landu-Landu
Er 22 år og har allerede nærmere 150 a-lagskamper for Viking. En allsidig spiller som kan spille midtstopper, back og midtbane. Landu-Landu var for få år siden en av landets desidert største talenter, men har ikke slått til som håpet ennå. Men dette er fortsatt en meget spennende spiller som sannsynligvis ikke får forlenget kontrakten med Viking, og som absolutt har kapasitet til å blomstre i nye omgivelser. Dette er garantert en spiller som står på blokka til flere Tippeliga-klubber, hvorav det ryktes at både 08 og Start har følere ute. Men kanskje kan han likevel være innenfor rekkevidde med utsikter til fast plass og Tippeliga-spill i 2016? Landu-Landu hadde vært en kjempemorsom signering.

Robin Shroot
Toppscoreren i Hødd som kom til Norge fra nivå tre i England før denne sesongen. Ble opprinnelig hentet på prøvespill til 08 via Brian Deanes nettverk, men havnet altså i Hødd. Jeg tror han var mestscorende i hele 1. divisjon etter sommerferien, og er en smart spisstype med nese for mål. Kan spille både midtbane og i angrep.  Det kan gjerne sies at vi har dårlig erfaring med å hente såkalte toppscorere fra andre 1. divisjonsklubber (Shaswari, Solberg, Stene), men magefølelsen min tilsier at Shroot kan ha noe å by på. Det er sikkert ikke noe minus at vi allerede har en britisk spiller i laget heller. Bør sjekkes ut.

 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 13 nov 14, 08:54

Hei håper vi tør å satse på noen som har et utviklingspotensiale, og heller lar være å kaste de små pengene vi har etter Brenne eller Berthelsen.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 13 nov 14, 11:14

Nesten litt komisk at silly season ser ut til å bli vesentlig mer spennende enn hele sesongen 2014. :)

 

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 13 nov 14, 14:55

Er vel kanskje på tide å få tak i flere spillere med muskler og litt størrelse.

Vi har vel vært noe veike denne sesongen og hatt dårlig med luftstyrke.

Lite mål med hodet så vidt jeg husker


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 13 nov 14, 15:31

Fotballmagasinet.

Geir Bakken forsvarer vrakingen av Vidar Martinsen. Og Martinsen snakker ut om skuffelsen over å ikke få være med videre i FFK.

http://www.f-b.no/fbtv?videoId=06F3A46E

 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 nov 14, 16:00

Første sterke linken dette overgangsvinduet er Rasmus Isegran fra Godset som var på prøvespill for oss i sommer. Noen som så han i den kampen og har sterke meninger om han?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 13 nov 14, 17:38
Endret: 13 nov 14, 17:55
Endret av: kjell-H

Opprinnelig postet av Rey

Første sterke linken dette overgangsvinduet er Rasmus Isegran fra Godset som var på prøvespill for oss i sommer. Noen som så han i den kampen og har sterke meninger om han?

Er han midtbane spiller og kommer egentlig ifra moss`? Eller kanskje han er forsvar spiller?

Glem det, jeg fant det ut. Hehe

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 13 nov 14, 18:52

Jeg må innrømme at jeg er veldig skeptisk til at Wibe Lund og Bakken skal klare å hente bra nok spillere til FFK! Men man får bare vente og se hva de klarer å hente! De bommet med alle andre utenom Sansara og Olsen som fungerte greit på førsten av sesongen. Hva med å kanskje se mot island? Sverige? Hvor godt kjenner FFK til spillermarkedet rundt i norden? Sikkert mange gode spillere der ute som man kan hente gratis. Spm er om FFK har speidet godt nok.

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 13 nov 14, 19:23

Jeg er enig med deg Kjell, de traff ikke sist noe som er en del av forklalringen vedr sesongen vi har hatt.  Jeg håper virkelig de treffer bedre nå.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 13 nov 14, 20:04

Får håpe dem får på plass budsjettet 2014 ganske fort, slikatt vi får svar på hvilke spillere de har tenkt skal erstatte de vi sendte vidre nå.

Noen som vet ca hva disse spillerene tjente. Har hørt att de skal spare inn enda flere kroner neste år og sattse mere på utvikling av egne rekker fremmover. Så kanskje det var det økonomiske som førte til att de ikke ville fornye kontrakt?

Har vært en artikkel i vg om de fleste tippeliga lagene, men ikke sett noe om ffk trur jeg.

 


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 13 nov 14, 20:20

http://www.demokraten.no/nyheter/na-er-det-kun-tippeligaen-som-gjelder-1.1346553     Byens eneste sportsjournalist uten bindinger  og nære vennskaps og/eller familebånd til klubbens ledelse er alltid verdt å lese..


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 13 nov 14, 20:22
Endret: 13 nov 14, 20:25
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av kjell-H

Hvor godt kjenner FFK til spillermarkedet rundt i norden? Sikkert mange gode spillere der ute som man kan hente gratis. Spm er om FFK har speidet godt nok.

Akkurat det er jeg ganske spent og veldig usikker på også. Særlig burde det være mulig å hente spillere av god kvalitet til lave kostnader fra Island. Kanskje også Finland. 

Jeg har gjort litt overfladisk research selv for å kartlegge markedet og kommet opp med noen navn som kanskje kan være realistiske forsterkninger (foruten de jeg har nevnt i en tidligere tråd):

Ørjan Børmark-By:

Spiss på 21 år som gikk fra Levanger i 2. divisjon til tabelljumbo Ham-Kam i 1. divisjon i sommer, og som umiddelbart markerte seg i 1. divisjon med energisk spill, scoringer og godt spill for et svakt lag. Det ble 5 mål på 12 kamer. Skal trene med Hønefoss i vinter. En fysisk sterk spiss med stort potensial.

Fitim Azemi:

Follo-spiss som bøttet inn vanvittige 31 mål på 24. kamper i 2. divisjon denne sesongen. Det er en scoringsrate som det er Markus Ringberg-nivå over, og Azemi er fortsatt ikke mer enn 22 år og en særdeles lovende spiller. Står garantert på blokka til flere større norske klubber, også FFK?

Matteo Blomqvist-Zampi:

Italiensk/svensk, 24 år gammel spiss med fortid i Östers og som de to siste årene har spilt for Falkenberg. Beskrives som en god hodespiller, og som en spiller som liker å true bakrom. Står uten kontrakt etter sesongen.

Marcus Hansson:

Midtbanespiller på Gefle som rykket opp i Allsvenskan igjen. Hansson er en lederskikkelse og defensiv midtbanespiller med gode pasningskvaliteter. Er bare 24 år, men kan vise til over 150 kamer i Allsvenskan. Satt på benken mot slutten av sesongen for Gefle og forlater nå klubben.

Dardan Rexhepi:

Kanskje ikke så realistisk, men den svenske-kosoviske spissen på 22 år med flere U21-landskamper for Sverige forlater Brommapojkarna nå etter bare én sesong i klubben. Han har tidligere spilt for Malmö FF hvor han aldri spilte seg til fast plass, men markerte seg som et stort talent. Forlater tilsynelatende Brommapojkarna fordi de rykket ned til Superettan, så det er kanskje ikke så sannsynlig at han er sugen på norsk 1. divisjon, men man vet aldri.

Marcus Antonsson:

23 år gammel spiss med 70 kamper for Halmstad som sannsynligvis forlater klubben som bosmanspiller i vinter. Har uttalt at spilletid er det viktigste, og at han ikke utelukker å gå til en klubb i Superettan. Med andre ord burde også en toppklubb i norsk 1. divisjon være et alternativ? Som spillertype skal han være en rask og teknisk type.

Kristinn Steindorsson:

Islandsk midtbanespiller som liker seg på venstresiden. Forlater Halmstad etter tre år hvor han stort sett har vært fast både når de har spilt i Superettan og Allsvenskan. Sikter seg trolig inn på noe bedre enn norsk 1. divisjon, men nevner han likevel.

Philip Hellquist:

23 år gammel midtbanespiller fra djurgården. Bosmanspiller. Aldersbestemte landskamper for Sverige. Sentral midtbanespiller med fint rykk.

Martin Rauschenberg: 

Dansk midtstopper på 22 år som gikk fra Esbjerg til danske Stjarnan (beste laget på Island) i fjor. For noen år siden ansett som et stort talent i dansk fotball og står med mange u-landskamper. Ønsker seg nå til norsk eller svensk fotball. 

Rolf Toft:

Dansk spiss som det siste året har spilt for islandske Stjarnen, men som nå er uten kontrakt og har prøvespilt for blant annet Start og Halmstad. Scoret 6 mål på 11 kamper for Stjarnan. 22 år. Skal være en energisk spisstype.

Karol Mets:

Venstrebeint midtstopper på 21 år fra Estland som spiller på Flora Tallin. Har allerede flere landskamper (spilte mot Norge sist da Estland vant 1-0) og anses som det største forsvarstalentet i landet. Spilte også mot England nylig. Trente med FCK København i fjor hvor han gjorde et positivt inntrykk. Estiske spillere har ikke alltid slått til i Norge, men vi har jo gode erfaringer en estisk stopper.... Hvis Mets skulle være skeptisk til norsk 1. divisjon, kunne jo også Piiroja være fornuftig å bruke som referanseperson da han sikkert ikke vil ha problemer med å anbefale FFK. Som den største og beste estiske fotballspilleren i nyere tid vil nok også Piirojas ikke være ubetydelig.  

Tomi Ameobi:

Prøvespilte som kjent foran årets sesong og gjorde et greit, men ikke overveldende inntrykk. Klubben var åpenbart usikker og ønsket å hente han tilbake på nytt prøvespill, men da takket Ameobi nei. Han havnet til slutt opp iCanada hvor han har spilt for FC Edmonton der han har spilt seg til fast plass og gjort sakene bra. 

Lalawele Atakora:

Spennende afrikansk spiller som skandaløst nok aldri fikk særlig tillit i FFK før han reise videre til IFK Värnemo ned i divisjonssytemet i Sverige hvor han briljerte og ble plukket opp av AIK. Har vært en profil i AIK, men fått mindre spilletid siste året og ble utlånt til en tyrkisk klubb på nivå to tidligere i år. Der spilte han mye og godt, og klubben rykket også opp til øverste nivå i Tyrkia. Ble hentet tilbake til AIK, men forlater nå klubben som bosmanspiller og er på jakt etter klubb hvor han får spilletid. Personlig hadde jeg elsket å se ham tilbake i FFK-drakt, men forstår ham veldig godt om han ikke vil tilbake.

Moses Ogbu Sirius:
 
1992-modell, tidligere midtbanespiller/nåværende spiss og toppscorer i Sirius (8 mål i Superettaen for Sirius hvor han har vært siden 2007). Fra Nigeria. Har hatt en god sesong og det har vært spekulert i om Sirius vil miste ham.  Sirius er en ganske liten klubb, og det bør derfor være mulig å lokke til FFK om ikke en overgangssum setter stopper (tror han er under kontrakt). Beskrevet som en teknisk spiller som er god i en mot en-situasjoner og sterk i kroppen. Kan spille både på kant og som midtspiss.
 
David Johannesson:
 
Ljungskile-spiss med nese for mål som tidligere har vært på blokka til FFK.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 nov 14, 20:39

Constanza:

Det er en falitterklæring for norsk fotball det du forespråker i ditt innlegg.

Vi må altså hente spillere fra den lille øya Island, eller fra vårt naboland Sverige.

Hvis FFK skal se til andre nordiske land, og ikke noe særlig bedre land med hensyn til utvikling av spillere og talenter enn i vår egen andedam, da vil jeg etterhvert vise norsk fotball ryggen.

Det bor fler mennesker i Østfold enn på Island, eller ganske nært i antall.

Nå får vi hæærnfløttemeg satse på spillere som utvikles i vårt nærmiljø.

Jeg er dritlei alle utlendinger (jeg er ikke rasist) i norsk fotball.

Jeg er enig med de som vil kun ha 3 utenlandske spillere på banen samtidig.

Hvorfor i all verden skal norske klubber satse på utlendinger i så stor skala?

Snullåtte er jo blitt en versting i så måte.

 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 13 nov 14, 21:47
Endret: 13 nov 14, 21:53
Endret av: Costanza

Kall det gjerne en fallitterklæring, men faktum er at FFK har som målsetting å rykke opp neste år. Da kan vi ikke basere de nødvendige 5-6 forsterkningene på spillere fra nærområdet.

Selv om det er morsomt med lokale spillere, har jeg ingen problemer med å bli like glad i utenlandske spillere som kommer til Fredrikstad og gir alt for klubben mens de er her. Jeg tror også de fleste er såpass enkelt skrudd sammen at det er spillernes kvaliteter som er viktigst, ikke hva det står på fødselsattesten. Man hører sjeldent fansen irriterre seg over antall utlendinger i medgang, men i motgang kommer kritikken med en gang. Det er vel ingen tvil om at FFK-fansen har vært minst like glad i utlendinger som Markus Ringberg, Brian West, Raio Piiroja, Patrik Gerrbrand, Kasey Wehrman og Gardar Johannsson som lokale gutter som Alexander Forsberg, Jon Hermansen, Jørgen Pettersen og Magnus Riis . Jeg er enig i at volumet av utlendinger kan diskuteres, for det går en grense et sted. Men når vi vet at FFK må hente inn minst fem nye spillere foran neste sesong, og klubbens målsetting er opprykk, er det fryktelig naivt om man ikke kikker utenfor landets grenser. Jeg foretrekker ihvertfall spill i Tippeligaen med 5-6 utlendinger i troppen enn en å være middelhavsfarer i 1. divisjon med bare østlendinger/nordmenn i stallen.

Jeg mener heller ikke at vi skal hente inn en haug med utenlandske spillere bare fordi jeg lister opp en del utenlandske navn tidligere i tråden. Men jeg ser heller ikke skaden i å hente inn en danske, svenske og islending i løpet av vinteren hvis vi vet at spillerne vil forsterke oss mer enn spillere i nærmiljøet kan gjøre.

Dessuten, når du først nevner befolkningsgrunnlaget på Island og sammenligner det med Østfold, så har du selvsagt rett i det. Men det er jo også en veldig treffende illustrasjon på hvor fantastisk dyktige man har vært på Island. Med et befolkningsgrunnlag som kan sammenlignes med Østfold har de altså produsert og eksportert gode fotballspillere på løpende bånd til både Tippeligaen og større europeiske ligaer i flere år. Dette er ofte spillere med sterk mentalitet, gode holdninger og basisferdigheter som skyldes en eksepsjonelt god treningskultur. Hva har kommet fra Østfold, eller Norge for den saks skyld, i samme periode? Inntil norsk fotball har klart å nærme seg Island og andre nasjoner på dette området, så er det for meg helt opplagt at vi i mellomtiden må hente inn spillere fra andre nasjoner, som nettopp Island, samtidig som vi naturligvis - både nasjonalt og lokalt - jobber langsiktig for å utvikle gode fotballspillere på egenhånd. Vi må ha to tanker i hodet samtidig og finne den riktige balansen. Akkurat nå tilsier det at vi nok må se utenlands for å finne noen forsterkninger.


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 nov 14, 22:08

Uansett er det noe snodig at du kun har utenlandske spillere på blokka di.

Det er ikke merkelig at det ikke utvikles spillere i nærdistriktet når de sjelden får slippe til.

Jeg tror det er fullt mulig å spille i TL uten å ha 8 utlendinger i startelleveren som Snullåtte tidvis har hatt.

Man MÅ utvikle lokale spillere for å utvikle identitetsfølelse hos publikum. Jeg er ikke motstander av at vi skal ha utlendinger i troppen, men noen ganger kan det gå for vidt. 

Hvis du ønsker å misforstå at jeg kun ønsker spillere fra Frydenberg i troppen så er det opp til deg.

En god miks av lokale, av nasjonale og utenlandske spillere er ok. Men du har jaggumæ kun svenske og islandske alternativer å vise til, ja kanskje det var en danske også.

Jeg står fortsatt på  mitt utsagn, en falitterklæring.

Det finnes nok en eller annen Møller Dæhli og Martin (huskre faktisk ikke etternavnet) som uoppdagede juveler rundt om kring.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Blåmandag

Knøttespiller
Ble medlem: 13 nov 12
Innlegg: 41

Lagt til: 13 nov 14, 22:29

Tipper Thorarinn Valdimarsson  "Toti" spiller i FFK til året.

http://www.sa.no/sport/sarpsborg08/article7458506.ece

Ryktene har svirret rundt en stund.  ;)


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 13 nov 14, 22:42
Endret: 13 nov 14, 22:43
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av Willy René

En god miks av lokale, av nasjonale og utenlandske spillere er ok. Men du har jaggumæ kun svenske og islandske alternativer å vise til, ja kanskje det var en danske også.

Da er vi kanskje ikke så uenige likevel. "En god miks av lokale, av nasjonale og utenlandske spillere" høres ut som en ideell sammensetning av en spillerstall i den moderne fotballen.

Jeg har listet opp en del norske alternativer tidligere i tråden, mens i det siste innlegget nevnte jeg en del alternativer utenfor Norge (i tillegg til to norske) for å vise mulighetene som finnes utenfor landegrensene. Jeg har jo aldri ment at vi kun skal hente mange utlendinger, og tanken bak innlegget var bare å presentere en del spillere fra f.eks. Sverige som mange sikkert ikke kjenner til, men som kan være mulig å få tak i for en klubb som FFK. Ikke dermed sagt at jeg mener vi skal hente alle.


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 nov 14, 22:51

Ok da Constanza!!  :-):-)  ;-);-)

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 nov 14, 23:10

Opprinnelig postet av Costanza


Ørjan Børmark-By:

Spiss på 21 år som gikk fra Levanger i 2. divisjon til tabelljumbo Ham-Kam i 1. divisjon i sommer, og som umiddelbart markerte seg i 1. divisjon med energisk spill, scoringer og godt spill for et svakt lag. Det ble 5 mål på 12 kamer. Skal trene med Hønefoss i vinter. En fysisk sterk spiss med stort potensialHan fikk jeg sansen for etter kampen vi spilte mot dem på Hamar. Burde absolutt vært på blokka vår.

Opprinnelig postet av Costanza


Fitim Azemi:

Follo-spiss som bøttet inn vanvittige 31 mål på 24. kamper i 2. divisjon denne sesongen. Det er en scoringsrate som det er Markus Ringberg-nivå over, og Azemi er fortsatt ikke mer enn 22 år og en særdeles lovende spiller. Står garantert på blokka til flere større norske klubber, også FFK?Scoringsraten er absolutt bra, men av en eller annen grunn føler jeg at han ikke er aktuell. Mulig det er på grunn av tidligere spillere vi har hentet fra Follo at magefølelsen ikke er helt god.

Opprinnelig postet av Costanza


Lalawele Atakora:

Spennende afrikansk spiller som skandaløst nok aldri fikk særlig tillit i FFK før han reise videre til IFK Värnemo ned i divisjonssytemet i Sverige hvor han briljerte og ble plukket opp av AIK. Har vært en profil i AIK, men fått mindre spilletid siste året og ble utlånt til en tyrkisk klubb på nivå to tidligere i år. Der spilte han mye og godt, og klubben rykket også opp til øverste nivå i Tyrkia. Ble hentet tilbake til AIK, men forlater nå klubben som bosmanspiller og er på jakt etter klubb hvor han får spilletid. Personlig hadde jeg elsket å se ham tilbake i FFK-drakt, men forstår ham veldig godt om han ikke vil tilbake.

 
Et veldig godt eksempel på at vi ikke klarte å ta vare på afrikanske spillere. Ble hentet på lån til FFK første sesongen, men spilte ikke nok kamper til å få fornyet arbeids og oppholdstillatelse. Vi kjøpte han likevel etter sesongen for ca en mill hvis jeg ikke husker feil og låner han ut til Värnamo for at han skal få kamptid og mulighet for ny arbeids og oppholdstillatelse. I Värnamo gjorde han tingene veldig bra sammen med Bangura som senere gikk til AIK og derifra til Skottland. Etter en halv sesong blir han hentet tilbake til FFK som planlagt men får bare 78 minutter i Adeccoligaen og blir frisluppet etter sesongen. Syns han var en spennende spiller og ble beskrevet som  Togos Joe Cole husker jeg. Husker også tendensen han hadde til å hoppe inn i taklinger med to strake ben og knotter opp. Det bør han ha pella av seg. Ikke negativ til å hente han tilbake med tanke på hvor godt han har gjort det i AIK. Realistisk tror jeg neppe det er.
 

Opprinnelig postet av Costanza

David Johannesson:
 
Ljungskile-spiss med nese for mål som tidligere har vært på blokka til FFK.Han trodde jeg egentlig hadde floppet etter at han var linket til oss forrige gang, men ser nå at han har gjort det ganske bra i Ljungskile. Positiv.

Ellers hadde briten i Hødd vært interessant. Vi har god erfaring med britiske spisser tidligere. Kilner er fortsatt husket i byen og James Keene syns jeg gjorde en god figur den tiden han var her. En type vi absolutt savner i dagens lag. Sansara har litt av den samme innstillingen, men det er alt for lite av det.

Personlig håper jeg Bertelsen kommer hit slik at Begby får et år til på å utvikle seg på. Tror det hadde vært sunt.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 13 nov 14, 23:14

Opprinnelig postet av Costanza

Listene med spillere.

Send de til Bakken :)

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 14 nov 14, 05:44
Endret: 14 nov 14, 09:03
Endret av: keiko99

Unnskyld meg , men Costanza er det noe du ikke har forstått Laughing

SIMEN BRENNE VIL IKKE. han vil til Vinne noe...

Det er snart jeg sender han FB brev og sier at FFK ikke ønsker han tilbake

Vi prøvde 2 ganger og begge nei... er ikke det klart nok svar ?

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 14 nov 14, 09:39

Du mener vel ikke vinne ?  At Brenne kommer til en klubb som vinner en serie eller cup i Norden, er vel like lite sannsynlig som at han vinner 7 rette i lotto etter å ha sittet på tribunen i Eliteserien i ett år.   Tror nok "vinne" er avgjørende.

Jeg blir rimelig overrasket om ikke han er i manesjen neste år på nytt kunstgress i rød og hvit drakt og blir tilgitt av plankehaugen og alle andre etter en rundt forklarng.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 14 nov 14, 12:03
Endret: 14 nov 14, 12:06
Endret av: keiko99

brenne har sagt nei 2 ganger...her er siste nyhet der han sier Neppe FFK. du forventer ikke at vi skal hente en som ikke vil ?

TAKKER NEI TIL FFK

 

 

 

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 14 nov 14, 12:38

Har Bakken og Wibe Lund kontroll på hva som skal hentes inn? Blir veldig skeptisk når jeg leser dette i FB idag. For meg så virker det ut som at Bakken sitter og venter på at spillere skal ringe han og spørre om prøve spill. Har FFK selv speidet rundt i spillermarkedet? Vet de egentlig hva de holder på med? Jeg er skeptisk!

http://www.f-b.no/ffk/vi-ma-treffe-bedre-1.8653380

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 14 nov 14, 12:55

Bakken har vel innrømmet at han ikke har sportslig kompetanse godt nok til å hente spillere. Det må han få hjelp til av sportsutvalget og trener.

Men dem satser nok litt for mye på agenter og spillere som kontakter dem. Det var vel slik de hentet både Holmvik og Olsen i fjor. Det er ikke godt nok

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 14 nov 14, 13:39

Opprinnelig postet av kjell-H

Har Bakken og Wibe Lund kontroll på hva som skal hentes inn? Blir veldig skeptisk når jeg leser dette i FB idag. For meg så virker det ut som at Bakken sitter og venter på at spillere skal ringe han og spørre om prøve spill. 

Spillerne ringer ikke, men agentene deres gjør det. Det er jobben deres.

Scouting handler først og fremst om å finne spillere, gjerne yngre, før de er plukket opp av en agent. Eller spillere i andre land der spiller/agent ikke har tenkt på at Norge/FFK er et alternativ.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 14 nov 14, 14:23
Endret: 14 nov 14, 14:47
Endret av: Erikk

Positvt at Wibe-Lund er enig i at vi ikke traff med overgangene forrige sesong. Det blir spennende å følge med utover, og jeg håper vi får inn noen fornuftge spillerforsterkninger.

Når det gjedler Brenne har vi for mange år siden sett at han jobbet knallhardt og gjorde en kjempejobb for oss. Med andre ord er dette en spiller som bør være 100% motivert for å kunne bidra slik han gjorde. Når han flere ganger har sagt nei tviler jeg på at han har en slik motivasjon som han må ha for å kunne prestere slik han gjorde.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 15 nov 14, 17:44

Det er flust av bosman spillere - kan FFK hente riktige typer og ikke "navn" i år mon tro? Nystrøm, Berg, Holmvik var alle en fullstendig fiasko i år. Helt riktig å rydde opp i stallen - det svakeste FFK på mange år - kun aleesami, rafn og masalin laget ville savnet per dags dato. Unggutta skal dog få tid.  Utenlandske spillere som ikke hever laget bør ut - la oss satse lokalt (eller nasjonalt) akkompagnert med gode utlendinger. Spillere som Gueye og Adamarola (meget overvurdert) hever ikke FFK og bør følge Grorud og co ut stadion portene.

Talenter i A-stallen jeg kan lite om: Jonas Olsen, Håvard Thun, Youseff Chaib, Herman Blystad. Noen som kan gi disse guttene en kort beskrivelse?

Bosman spillere fra TL, i fet de jeg mener FFK i det minste burde vurdere:

Aalesund: Demar Phillips, Fredrik Ulvestad, Jo Nymo Matland, Daniel Arnefjord, Tor Hogne Aarøy, Christian Myklebust.

Bodø/Glimt: Thomas Braaten, Thomas Jacobsen, Dane Richards

Brann: Adne Nissestad, Markus Jonsson, Hassan El Fakiri

Haugesund: Ugonna Anyora, Emmanuel Ekpo, Michael Haukås, Maic Sema, Torbjørn Agdestein,
Olav Dalen, Geir Ludvig Fevang

Lillestrøm: Pálmi Rafn Pálmason, Johan Andersson, Petter Vaagan Moen

Molde: Ingen spillere

Odd: Herolind Shala, Emil Jonassen, Christer Kleiven, Snorre Krogsgård, Frode Johnsen.

Rosenborg: Mikkel Diskerud, Daniel Örlund, Lars Stubhaug

Sandnes Ulf: Anel Raskaj, Henrik Furebotn, Avni Pepa, Niklas Sandberg, Eidur Aron Sigurbjörnsson, Hannes Sigurdsson, Randall Brenes
Edier Frejd

Sarpsborg 08: Jérome Polenz, Martin Wiig, Tom Erik Breive

Sogndal: Tom Söderberg, Leif Kvamme Lysne, Edward Ofere, Christophe Psyché, Tonny Brochmann

Stabæk: Magne Hoseth, Tomasz Sokolowski, Stian Sortevik, Jon Inge Høiland

Start: Glenn Andersen, Terje Reinertsen, Seyi Olofinjana, Amin Nouri, Alexander Lind

Strømsgodset: Adam Larsen Kwarasey, Simen Brenne, Mounir Hamoud, Jarl André Storbæk

Viking: Christian Landu-Landu, Håkon Skogseid, Trond Erik Bertelsen

Vålerenga: Michael Langer, Simon Larsen, Mathias Blårud, Max Bjørsvik, Ali Iqbal, Moussa Nije, Morten Berre, Fitim Kastrati

 

 

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 16 nov 14, 18:47

noen som vet hvordan det har gått med strømsborg etter han forlot ffk?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 16 nov 14, 18:58

Bare spilt 12 kamper i år, men måtte meniskopereres i starten av juni og mistet derfor resten av vårsesongen. Scoret fem mål på de 12 kampene.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 16 nov 14, 19:21

oki, det er i alle fall en kriger som kanskje kunne utviklet seg videre hos oss hvis han hadde tatt noen nye steg i kvik. men men


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 17 nov 14, 11:17

Fem spillere på prøvespill med FFK

 • Omar Fonstad - spiss, 24 år, Oppsal
 • Rasmuss Isegran - midtstopper, 21 år, Strømsgodset
 • Ali Iqbal - forsvar/midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Mathias Blårud - midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Markus Norheim Cham - spiss, 26, Moss

Navna sa meg ikke så veldig mye egentlig, men Rasmus Isegran var på prøvespill for oss i sommer og Markus Norheim var junior hos oss rundt 2004 - 2005

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 17 nov 14, 11:52
Endret: 17 nov 14, 11:58
Endret av: summarius

Opprinnelig postet av Rey

Fem spillere på prøvespill med FFK

 • Omar Fonstad - spiss, 24 år, Oppsal
 • Rasmuss Isegran - midtstopper, 21 år, Strømsgodset
 • Ali Iqbal - forsvar/midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Mathias Blårud - midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Markus Norheim Cham - spiss, 26, Moss

Navna sa meg ikke så veldig mye egentlig, men Rasmus Isegran var på prøvespill for oss i sommer og Markus Norheim var junior hos oss rundt 2004 - 2005

Ali Iqbal og Mathias Blårud var begge på Rommen G-95 som herjet i Interkrets og vant NM (G16).

Ser at Markus Norheim var Østsiden i 05, FFK i 06, Skeid 07, KFUM 09 osv.

 


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 17 nov 14, 13:02
Endret: 17 nov 14, 13:11
Endret av: kjell-H
 • Markus Norheim Cham - spiss, 26, Moss
Spilte 170min for Moss i 2 divisjon scoret 2 mål? Vi trenger en som scorer mye mål !
Jeg kjenner svært lite til denne spilleren.Noen som vet mer om denne spissen?
 
 
 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 17 nov 14, 13:59

Statistisk så er vel ikke det så ille? Han har tre kamper som innbytter og en fra start og to mål. Mye bedre enn det vi har i dag rent statistisk. Han var på prøvespill hos Godset i 2013 uten å få kontrakt.

Det lille jeg husker av han fra tiden i FFK var ikke så imponerende, men husker også at L-P Hansen skrøt av han

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 17 nov 14, 15:08

Omar Fonstad scoret 34 mål for oppsal i 3 divisjon i år. Spennende!

 

http://www.fotball.no/System-pages/Toppscorer/?tournamentId=138896

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 18 nov 14, 07:42

Opprinnelig postet av Rey

Fem spillere på prøvespill med FFK

 • Omar Fonstad - spiss, 24 år, Oppsal
 • Rasmuss Isegran - midtstopper, 21 år, Strømsgodset
 • Ali Iqbal - forsvar/midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Mathias Blårud - midtbane, 19 år, Vålerenga
 • Markus Norheim Cham - spiss, 26, Moss

Navna sa meg ikke så veldig mye egentlig, men Rasmus Isegran var på prøvespill for oss i sommer og Markus Norheim var junior hos oss rundt 2004 - 2005

Er mest skeptisk til Markus Norheim Cham og Omar Fonstad, rett og slett fordi det ofte er en grunn til at de ikke har kommet lenger enn til norsk 2. divisjon når de er i midten av 20-årene. Kun unntaksvis har man eksempler på "late bloomers" som har tatt et slikt steg såpass "sent" i karrieren. Fonstad virker også som en klassisk måljeger på nivå tre og fire som ofte kan være usynlig i kampene, bare for å dukke opp og score mange mål når muligheten byr seg. Historisk sett er det vanskeligere for slike spisstyper å ta spranget opp til et høyere nivå og markere seg.

Isegran har vi jo hatt på prøvespill tidligere og bør være rimelig godt kjent for Wibe-Lund. Jeg har sett veldig lite referanser på ham fra tiden i Strømsgodset, bortsett fra at han tydeligvis ikke har det som skal til for å bli satset på der.

Vålerenga-spillerne Ali Iqbal og Mathis Blårud har jo fått noen innhopp i Tippeligaen og er spennende unge spillere. Iqbal er vel i utgangspunktet høyreback (der vi har god dekning i Rafn), men kan også spille på venstreback og på midten. Blårud er midtbanespiller, og jeg ser at Vålerenga-fansen beskriver ham mer som et defensivt anker enn en boks-til-boks-spiller. Det er kanskje det sistnevnte vi trenger mest? Spørsmålet er også om han enten utfyller eller er klart bedre/større potensial enn Håvard Åsheim. Isåfall bør han ikke hentes.

Vålerenga har forøvrig bekreftet at de ikke forelenger med Markus Brændsrød. Dette er en 19 år gammel kantspiller med mye fart og teknikk som folk rundt Vålerenga mener er mye mer spennende enn både Iqbal og Blårud.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 18 nov 14, 15:43

Lars Iver Strand blir ikke med opp til TL

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 18 nov 14, 16:10

Opprinnelig postet av endre

Lars Iver Strand blir ikke med opp til TL

En interessant spiller, men....

Han hadde sin storhetstid i TIL, og var "meget god" der. Siden har han slitt med skader og ikke nådd opp til gammelt nivå.

Sitter med en magefølelse på at det er mange som er "stjerner" i TIL og B/G, som ikke lykkes andre steder. Disse klubbene har en udiskutabel hjemmefordel, og en del spillere fremstår som gode, uten at de egentlig er det(?).

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 18 nov 14, 20:06

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av endre

Lars Iver Strand blir ikke med opp til TL

En interessant spiller, men....

Han hadde sin storhetstid i TIL, og var "meget god" der. Siden har han slitt med skader og ikke nådd opp til gammelt nivå.

Sitter med en magefølelse på at det er mange som er "stjerner" i TIL og B/G, som ikke lykkes andre steder. Disse klubbene har en udiskutabel hjemmefordel, og en del spillere fremstår som gode, uten at de egentlig er det(?).

Artig at han er ledig. Han kjøpte jeg i FM 2015 og rykket opp på første forsøk. 

Han spillte 10'er med Dag Alexander Olsen som 9'er og Nystrøm på høyre og Rafn på venstre kant.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 18 nov 14, 20:08

Henrik Kjelsrud Johansen

Mulig på lån fra Odd. Liker ikke å hente spillere på lån slik. Kortsiktig satsing føler jeg det er.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 18 nov 14, 20:27
Endret: 18 nov 14, 20:35
Endret av: kjell-H

Opprinnelig postet av Rey

Henrik Kjelsrud Johansen

Mulig på lån fra Odd. Liker ikke å hente spillere på lån slik. Kortsiktig satsing føler jeg det er.

Får håpe det er snakk om en låne avtale med mulighet for å kjøpe etter sesongen.Men tviler på at Odd vil det. Skal FFK bygge lag som skal gå opp til tippeligaen så holder det ikke bare med å låne spillere.Trenger spillere som kan være i klubben mer en 1 år lån! Hvorfor skal FFK alltid låne spisser? Greit jeg forstår det med økonomi men alltid så er det spisser man må låne! Kan ikke bygge nytt lag med låne spillere!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 18 nov 14, 20:48

Jeg er også enig med dere, å drive talentutvikling for Odd høres lite fornuftig ut. Hadde det vært snakk om en spiller på lån med en kjøpsopsjon som er innenfor klubbens muligheter hadde det stilt seg anderledes slik jeg ser det.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 19 nov 14, 07:19

Nå dukker nye navn opp hver dag:

Gabriel Somi på prøvespill

Venstreback på 23 år for Superettan-klubben Syrianska som skal være på blokka til et par klubber i Allsvenskan. Har Abgar Barsom som rådgiver.

Barsom beskriver Somi som en raskt og teknisk spiller med spisskompetanse i en fin venstrefot. Samtidig sier Barsom at han trenger å bli sterkere i kroppen samt utvikle det mentale. (se sak).


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 19 nov 14, 11:22

God utviklings potensial og godt venstre bein

 Men trenger å bli sterkere i kroppen og mentalt. Det siste er vel kanskje et problemhvis han skal til ffk. Her er presset stort og må ha sterk mentalitet


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 19 nov 14, 13:06

Opprinnelig postet av Costanza

Nå dukker nye navn opp hver dag:

Enda to til

Anders Lübeck - 23 år, midtstopper, Follo
Magnus Myklebust - 29 år, spiss, tidligere Kongsvinger, Odd, Lillestrøm og Hødd

Myklebust er vel kanskje den best kjente og var sett på som et stort talent som aldri slo helt igjennom. Spilte sist for Kongsvinger i andredivisjon med 18 mål på 63 kamper

Anders Lübeck er jeg i utgangspunktet ikke veldig negativ til, men jeg har ikke sett han

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 19 nov 14, 13:07
Endret: 19 nov 14, 13:52
Endret av: kjell-H

 

Det er åtte spillere som torsdag klokken 10.00 skal vise seg frem for FFK på Mercurbanen i en internkamp.

http://www.f-b.no/ffk/ffk-tester-ut-atte-spillere-1.8658927

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 19 nov 14, 13:35
Endret: 19 nov 14, 13:36
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av Rey

Anders Lübeck - 23 år, midtstopper, Follo
Magnus Myklebust - 29 år, spiss, tidligere Kongsvinger, Odd, Lillestrøm og Hødd

Myklebust er vel kanskje den best kjente og var sett på som et stort talent som aldri slo helt igjennom. Spilte sist for Kongsvinger i andredivisjon med 18 mål på 63 kamper

Anders Lübeck er jeg i utgangspunktet ikke veldig negativ til, men jeg har ikke sett han

Jeg burde sikkert vite mye mer om Lübeck siden jeg bor i Follo. Jeg kjenner godt til navnet, men vet ikke så mye mer om han enn at han er midtstopper og kaptein.

Forøvrig er den klart beste og mest spennende spilleren på Follo spissen Fitim Azemi som i år ble toppscorer i 2. divisjon med imponerende 31 mål. Han er på utgående kontrakt med Follo (utdanningskompensasjon på ca. 380 000 kroner), men ifølge ifølge denne saken kan han nå være på vei til Stabæk. Uansett tyder uttalelsene hans på at han ikke går til en annen klubb i 1. divisjon, så dessverre er han neppe et realistisk mål om han ikke ender i Stabæk.

Når det gjelder Myklebust er jeg usikker. Han er vel en av de i norsk fotball med sterkest nedadgående kurve de siste sesongene.... Det er ikke så lenge siden han frontet en sak i Nettavisen om de store talentene i norsk fotball som aldri slo til som forventet. Når det er sagt så har Myklebust hatt en grei karriere og vist fine kvaliteter som bakromsspiss til tider. Alderen er heller ikke helt avskrekkende, og den økonomiske og sportslige situasjonen gjør at vi ikke kan plukke spisser på så mye høyere hylle.

 


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 19 nov 14, 13:39

Jeg liker ihvertfall at de agerer raskt og har planer om å fylle opp plasser ganske snarlig. Så får vi håpe at de finner noe gull slik at vi har full tropp til seriestart :)

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 19 nov 14, 13:47

Opprinnelig postet av Costanza

Det er ikke så lenge siden han frontet en sak i Nettavisen om de store talentene i norsk fotball som aldri slo til som forventet.

For de som er interessert: Denne

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 nov 14, 14:24
Endret: 19 nov 14, 14:37
Endret av: Lars 29

Når klubben først velger å kvitte seg med/ikke velger å fornye kontraktene til Martinsen, Holmvik, Stene, Grorud, samt at Haitam forsvinner. Så må jeg si at det forundrer meg at man ikke har erstattere klare, og at man istedet tar inn alskens 2 divisjons spillere, med flere for prøvespill. Dette gjør man når den uttalte ambisjonen for 2015 er opprykk. Det innebærer mer eller mindre å bli blant de 2 beste, da kvalik og å møte et tippeligalag er en tøff oppgave å rykke opp ifra og litt bingo.

Har vært helt enig i at klubben må kvitte seg med visse spillere, men har vært veldig kritisk til at Vidar ikke fikk ny kontrakt. Ikke fordi Vidar er en fantastisk fotballspiller, det har han aldri vært. Men han holder god 1 divisjonsstandard, og hans oppofrende stil, væremåte og ikke minst viktigheten å ha litt kontnituitet i forvaret, mener jeg er en forutsetning når man går på en ny sesong. Er ikke i forsvaret hovedproblemet har vært i år. Selv om det er ingen tvil om at Masalin har reddet endel poeng for oss, etter tabber fra blant annet Grorud. Mener HWL gjorde et klart feilvalg å ikke sette ut Grorud i forhold til Vidar, i de avgjørende kampene av sesongen. En kaptein bør ikke spille, bare fordi han er kaptein.

Vi kritiserer Stene, men mener han har blitt brukt feil i FFK. Han er en targetspiller og kun det. Han er god i boksen og var toppscorer i Adecco før han kom til FFK og ikke umulig om han blir det igjen om han går tilbake til Ranheim.

Trist også å se Christian Berg i år, han ble kåret til Adeccoligaens beste spiller i fjor, mens i FFK er han en skygge av seg selv. Han finner ikke spillere på banen, da det er ingen offensiv samhandling overhodet.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. HWL er FFK sitt svakeste punkt. Ganske utrolig at Bakken tviholder på han, enda han har hatt nesten 2 hele sesonger etter Bakkerud sin tidlige sykemelding. Fasit. 10 og 6 plass med de spillerne vi har hatt, mener jeg ikke er godt nok. Mener de burde byttet han ut nå, istedenfor å vente til sommeren, publikum forsvinner og man ser at opprykk forsvinner i det fjerne. Håper inderlig at jeg tar feil. Men utrolig mye må skje i klubben. Holder ikke å ta inn spillere som ikke kommer med i andre klubber!

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 19 nov 14, 16:19

 

Opprinnelig postet av Lars 29

...... Så må jeg si at det forundrer meg at man ikke har erstattere klare, og at man istedet tar inn alskens 2 divisjons spillere, med flere for prøvespill. Dette gjør man når den uttalte ambisjonen for 2015 er opprykk. Det innebærer mer eller mindre å bli blant de 2 beste, da kvalik og å møte et tippeligalag er en tøff oppgave å rykke opp ifra og litt bingo.

Er ikke så bekymret for at de kartlegger potensielle spillere. Det virker som de har en tanke bak det de gjør. Ut fra det som blir sagt i intervju med HWL har de tanker om andre spillere også.

.. Samtidig skal det være klart at vi skal ha inn spillere som hever 11'ern vår og de spillerne kommer ikke på prøvespill, sier trener Håkon Wibe-Lund.


Er mer spent på hvem disse spillerne kan være

 

 


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 19 nov 14, 16:34

Omar Fonstad El Ghaouti (24) håper han kan bruke torsdag formiddag til å vise FFKs trenerteam at han kan bli lagets spydspiss

http://www.f-b.no/ffk/atte-spillere-pa-provespill-1.8659231  

Håper han gjør det bra imorgen. Trenger en målmaskin i FFK. 

 

 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 25 nov 14, 12:22

Omar Fonstad El Ghaouti (24) deltok sist torsdag i testkamp for FFK. Mandag denne uken skrev han under en toårskontrakt med Moss

 

http://www.f-b.no/sport/ble-testet-av-ffk-skrev-under-for-moss-1.8664829

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 25 nov 14, 12:26

Jørn Andersen (51) har blitt foreslått som ny FFK-trener, og han syntes selv det var interessant. FFK-styret sa nei

 

http://www.f-b.no/sport/jorn-andersen-foreslatt-som-ny-ffk-trener-1.8664605

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 28 nov 14, 10:34

Sånn apropos Nicolay Solberg

Skal man tro denne artikkelen, har ikke FFK håndtert dette optimalt. Da tenker jeg ikke på diagnostisering av skaden, men håndteringen av papirarbeid overfor NAV. Selve diagnosehistorien er mest uflaks; leger er mennesker som oss andre, og kan tolke et bilde feil. Men klart, når skaden ble verre såpass fort burde man nok luktet at den første diagnosen var feil.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 28 nov 14, 20:04

Opprinnelig postet av Tøfflus

Sånn apropos Nicolay Solberg

Skal man tro denne artikkelen, har ikke FFK håndtert dette optimalt. Da tenker jeg ikke på diagnostisering av skaden, men håndteringen av papirarbeid overfor NAV. Selve diagnosehistorien er mest uflaks; leger er mennesker som oss andre, og kan tolke et bilde feil. Men klart, når skaden ble verre såpass fort burde man nok luktet at den første diagnosen var feil.

Siden jeg har rimelig bra kjennskap til folketrygdloven og forvaltningsloven, så stusser jeg over dette fra artikkelen i FB:

"Han er også forundret over at det i perioder var ham selv som måtte holde dialogen med NAV.

– Klubben hadde ikke meldt inn skaden som yrkesskade. Meldingen ble først sendt ti måneder etter skaden. Dermed fikk jeg også avslag på rehabiliteringspenger etter ett år. Resultat: Halvannen måned uten lønn, sier Solberg."

Det er klart at Solberg som arbeidstaker og stønadsmottaker plikter å holde kontakt med NAV. Når han har vært lenge på sykepenger blir han klart informert om når stønadsperioden utløper (maks ett år med sykepenger) og at han må søke om arbeidsavkleringspenger i god tid. Jeg ser at det nevnes rehabiliteringspenger i saken. Det er en ytelse som ble avskaffet for flere år siden, men det er forsåvidt en del av AAP som det menes her. Når Solberg klager over at FFK som arbeidsgiver først har meldt fra til NAV om yrkesskaden etter 10 måneder, så er det riktig at arbeidsgiver etter folketrygdloven er meldepliktig. Det er derfor arbeidsgiver, og ikke arbeidstaker, som i utgangspunktet skal melde fra til NAV om yrkesskade. Fristen for dette er imidlertid ett år innen "arbeidsulykken" inntraff, noe som er overholdt her. Når det er sagt så vil en fotballskade i praksis aldri kunne bli godkjent som yrkesskade etter folketrygdlovens bestemmelser, så det har uansett ingen betydning om skademelding ble sendt inn eller ikke. Det skal derfor heller ikke ha noen som helst betydning mht. rehabiliteringspenger/arbeidsavklaringspenger. Jeg har vanskelig for å tro at FFK direkte kan klandres for om Solberg har vært halvannen måned uten lønn.

Når det er sagt synes jeg opplagt det er trist at ting har gått såpass galt for Nicolay Solberg de siste to årene. Jeg håper virkelig han når blir kvitt skadeplagene og får trent seg opp, slik at han får seg ny kontrakt enten med FFK eller i en annen klubb. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 28 nov 14, 20:18

Kommentar fra Jan Rafn til artikkelen også

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 28 nov 14, 23:32

Ganske bra skrevet av Rafn detta syntes jeg. Håper att bakken leser detta og kanskje gjør noe med det? ;)


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 28 nov 14, 23:43
Endret: 28 nov 14, 23:44
Endret av: malurt

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 29 nov 14, 18:47

-Det aller viktigste nå er at vi står sammen. Vi må alle ha respekt for styrets valg. 2014 er historie; nå må vi sammen jobbe for opprykk i 2015. For det er det som gjelder nå, konstaterer Terje Høili - forretningsmannen med et stort og kraftig bankende hjerte for FFK.

http://www.demokraten.no/nyheter/na-ma-vi-sta-sammen-1.1352803

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 01 des 14, 17:02

Opprinnelig postet av Costanza

Ørjan Børmark-By:

Spiss på 21 år som gikk fra Levanger i 2. divisjon til tabelljumbo Ham-Kam i 1. divisjon i sommer, og som umiddelbart markerte seg i 1. divisjon med energisk spill, scoringer og godt spill for et svakt lag. Det ble 5 mål på 12 kamer. Skal trene med Hønefoss i vinter. En fysisk sterk spiss med stort potensial.

Børmark-By skal spille for Ranheim til året

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 01 des 14, 17:06
Endret: 01 des 14, 17:06
Endret av: Erikk

Jeg er redd han kommer til å score mye neste sesong, kjipt det ikke ble for oss.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 02 des 14, 13:58

Opprinnelig postet av Rey

Kommentar fra Jan Rafn til artikkelen også

Gode poenger av Rafn. Er dog ikke udelt enig i alle rådene han gir unge fotballspillere: Søke informasjon på internett er et tveegget sverd. Det finnes mye god informasjon der ute, men det finnes også mye dårlig informasjon, for ikke å si direkte feilinformasjon, og det er fort gjort å lese seg blind på en bestemt diagnose uten at man har forutsetning for å vurdere kvaliteten på informasjonen.

På den annen side er jeg hjertens enig i det han sier om FFKs ansvar som arbeidsgiver. Jeg mistenker at det er den kraftige nedbemanningen i styre og stell, samt det ensidige (men nødvendige) fokuset på å få økonomien på rett kjøl, som gjør at dette har blitt forsømt. Jeg vil dermed ikke skyte hverken Bakken eller noen andre i administrasjonen, men jeg håper de får på plass gode rutiner for dette nå. Før neste langtidsskade Frown

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 02 des 14, 23:09

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 03 des 14, 05:41

Jeg har to spørsmål. Han vil spille 4-3-3. FFK er vel egentlig ikke ett 4-3-3 lag ?

Er det ikke klokt av oss og finne en som holder noen år ?   (han er tross alt 36)

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 03 des 14, 22:42

Youssef Chaib, som har stått på B-lista til FFK i år og vært på benken i en del kamper har signert for Trosvik

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 03 des 14, 23:47

Opprinnelig postet av keiko99

Jeg har to spørsmål. Han vil spille 4-3-3. FFK er vel egentlig ikke ett 4-3-3 lag ?

Er det ikke klokt av oss og finne en som holder noen år ?   (han er tross alt 36)

Han er en person som kan avgjøre kamper og som virkelig kjemer i boksen, men att det er en spiller vi bør gå for nå er vel heller usikkert. blir nok både for dyr og for gammel til att vi sattser på han. ;)


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 03 des 14, 23:48

får håpe han virkelig blomstrer og kommer tilbake til oss;)

 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 08 des 14, 19:51

Stene vender nesa hjem

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 08 des 14, 20:17

Ingen bombe, Ranheim kommer til å bli gode til året ser det ut til desverre.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 des 14, 11:26

Opprinnelig postet av Erikk

Ingen bombe, Ranheim kommer til å bli gode til året ser det ut til desverre.

det blir nok mange tøffe kamper, men FFK skal også være ett godt lag

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 09 des 14, 12:10
Endret: 09 des 14, 12:19
Endret av: kjell-H

Henrik Kjelsrud Johansen (21) bekrefter FFK-samtaler.

http://www.f-b.no/__En_interessant_klubb-5-59-12512.html   

 

Skal man bygge nytt lag med å låne spillere? Men det kan jo godt være at FFK jobber med å hente en spiss til og vil leie Johansen for å ha mer bredde i stallen?

 

 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 09 des 14, 12:39

Opprinnelig postet av kjell-H

Skal man bygge nytt lag med å låne spillere? Men det kan jo godt være at FFK jobber med å hente en spiss til og vil leie Johansen for å ha mer bredde i stallen?

Man kan vinkle det litt annerledes. Skal man i dag skrive lange kontrakter med gode nok 1. div spillere, som kanskje ikke holder mål hvis man rykker opp?

Vi har neppe økonomi eller status til å hente TL spillere pr i dag. Vi kan selvfølgelig fylle laget med unge håpefulle som man forventer tar steget, men i realiteten gjør jo ikke alle det, i alle fall ikke på ett år.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 09 des 14, 14:58

Jeg skulle gjerne vist hva prisen for en slik avtale er. Altså hivs vi må betale mye for å leie han uten en kjøpsklausul høres det ikke ut som noen god avtale.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 09 des 14, 15:54

Opprinnelig postet av malurt

Ser ut som ønske til høyli glipper og

Blir for enkelt å tro at man skal løse alle FFKs problemer med en slugger. Jeg har ikke noe problem med å se Kovacs ryke, altså.

Vi trenger midtbanespillere som kan slå bakromspasninger og være spillbare både forover og bakover. Det er der det virkelig har butta iår. Og det har gjennomsyra angrepsspillet. Alt oppspill har gått rundt med tidvis svært få oppspillspunkter, og det blir for tregt.

Jeg mener helt bestemt at det er først og fremst på sentral midtbane vi er nødt til å forbedre oss minst en divisjon... 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 11 des 14, 09:33

Takk for tiden i FFK vidar

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 12 des 14, 12:09

Geir Bakken  tror ikke FFK klarer å komme i mål med nye spillere før 1. januar.

 

http://www.f-b.no/__Vi_skal_kjempe_mot_saft__og_oljepenger-5-59-15149.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 12 des 14, 22:16

Her virker det som att det er en av spillerene eller flere som har gått til annen klubb enn ffk i slutt minuttene.

 


Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 12 des 14, 22:32

Med den stallen som er per dags dato mener jeg FFK er en soleklar nedrykkskandidat.

Mye av det som gjorde oss til et lag på øvre halvdel i år var et bunnsolid forsvarspill. Nå er tre av bærebjelkene her borte og ikke erstattet. Fremover var vi som kjent ingenting i 2014. Med Stene ute er vi faktisk noe svekket der også.

Og med det økonomiske handlingsrommet som signaliseres så kan jeg ikke forstå hvordan man kan snakke om opprykk. At skjeggapen i tillegg fortsetter på trenerbenken gjør ikke tingene bedre.

Min motivasjon til å fornye sessongkortet har aldri vært lavere, men fornyelse blir det nok uansett :)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 des 14, 10:23
Endret: 13 des 14, 21:32
Endret av: Rey

Jonas Olsen, som ble hentet tilbake fra S08 i høst og var på benken under en del kamper i siste halvdel av sesongen er klar for Kråkerøy neste år. Det var den juniorspilleren jeg trodde var nærmest A-lagsspill ettersom vi allerede har kvittet oss med to stoppere.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 15 des 14, 13:10
Endret: 15 des 14, 13:10
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Vedahl

Med den stallen som er per dags dato mener jeg FFK er en soleklar nedrykkskandidat.

Mye av det som gjorde oss til et lag på øvre halvdel i år var et bunnsolid forsvarspill. Nå er tre av bærebjelkene her borte og ikke erstattet. Fremover var vi som kjent ingenting i 2014. Med Stene ute er vi faktisk noe svekket der også.

Og med det økonomiske handlingsrommet som signaliseres så kan jeg ikke forstå hvordan man kan snakke om opprykk. At skjeggapen i tillegg fortsetter på trenerbenken gjør ikke tingene bedre.

Min motivasjon til å fornye sessongkortet har aldri vært lavere, men fornyelse blir det nok uansett :)


Hvis du ser over punktene dine så ser det vel ut som om det er mulig å lese noe mellom linjene? Jeg er forsåvidt enig i at vi pdd har en av de svakeste troppene i 1. divisjon. Men nå har vi ikke rundet nyttår en gang. Det skal egentlig ikke så mye fantasi til for å gjette på at det skjer "noe" i kulissene. En lojal "skjeggape" er i hvert fall bedre enn en løs kanon på dekk.


Balto

Juniorspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 201

Lagt til: 03 jan 15, 22:32

Veldig stille her inne nå.

Fant denne på Twitter idag : Nyansatte Aleksander Olsen i vil trolig prøve å ta med seg noen av VIFs frigitte ungutter i FFK. Iqbal, Blårud eller Fitim Kastrati aktuelle

Er det bare jeg som har problemer med å skrive innlegg her inne. Må stort sett prøve 2-3 ganger 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 03 jan 15, 22:45
Endret: 03 jan 15, 22:45
Endret av: Erikk

Det er fint at du skriver og gjør slutt på stillheten. Kan vi fiske med oss noen unggutter fra VIF hørs jo det bra ut. Altså hvis det ikke er snakk om lån uten en fornuftig kjøpsopsjon.

Skrivingen på forumet fungerte nå


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 03 jan 15, 23:06

Alle disse tre var på prøvespill for FFK i november, så regner med at dette er spillere de har god kontroll på. Men at disse spillerne skal være de som skal stå fram og spille oss opp i Tippeligaen i 2015 har jeg ingen tro på dessverre

Ellers føler jeg ikke at klubben har kontroll på spillerlogistikken. Rett etter sesongslutt sa de at de skulle ha inn fem spillere og håpet at minst to skulle være klare før jul. Ingenting har skjedd. For meg betyr det at dem ikke har kontroll. Værre enn i fjor da vi i hvertfall hadde Nystrøm og Berg klar etter nyttår. Holmvik kom rett før sesongstart mens Olsen kom i februar på La Manga og at han var langt fra sikker da.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 04 jan 15, 11:00

Ali Iqbal og Mathias Blårud var på besøk i høst/vinter. Fitim har ikke tidligere vært på besøk i FFK.

Fitim Kastrati (F.1994) er søskenbarnet til Flamur Kastrati og har en bror som heter Fiznik (F.1996) som også er god.

Begge brødrene har hatt mye av treningen sin i Skeid og VIF.  Fitim er forøvrig en kant-spiller, noe jeg er enig med Jocke om at vi ikke har bruk for per i dag. De lovende kant-spillerne vi har bør heller løftes opp.

:-) 


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 04 jan 15, 13:15

Hvem er de lovende kantspillerne vi har?


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 04 jan 15, 14:30
Endret: 04 jan 15, 15:03
Endret av: malurt

shaswari, solberg, standerholen, westgård, begby er vel god anternativer på kanten.  

rafn kan også fint bekle en kant rolle. Vi har også nystrøm som kan gjøre en grei jobb hvis han hoder seg skadefri. olsen er også en god kantspiller.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 04 jan 15, 16:58

Hvis vi har Olsen/Sanderholen/Shaswari skadefrie har vi gode kanter. Hvis de "dobler" med backene Rafn/Begby er dette kanskje vært beste våpen. Problemet har vært at vi ikke har noen som er med på innleggene som kommer fra kantene.


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 05 jan 15, 10:57

Opprinnelig postet av solano2

Hvem er de lovende kantspillerne vi har?

Magnus Hart og Håvard Thun


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 05 jan 15, 11:02

Opprinnelig postet av malurt

shaswari, solberg, standerholen, westgård, begby er vel god anternativer på kanten.  

rafn kan også fint bekle en kant rolle. Vi har også nystrøm som kan gjøre en grei jobb hvis han hoder seg skadefri. olsen er også en god kantspiller.

Spørsmålet var vel hvem de lovende kantspillerne vi har er :) Shaswari, Solberg, Westgård, Olsen, Nystrøm og Rafn inngår ikke der slik jeg ser det.

Kjenner ikke til de to siste summarius nevner.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 jan 15, 11:22

Jeg deler vel Reys bekymring om FFKs spillerrekrutteringslogistikk, må jeg innrømme.

Jeg har tilgode å se en virkelig god signering med det sittende styret og sportsutvalg...

Dessuten mener jeg det er midtbanen som ikke fungerte i fjor, og ikke nødvendigvis spissene. Prestasjonene til spisser er et produkt av svært mange faktorer, hvorav en av dem er at man må ha en midtbane som fungerer:

- Defensiv og offensiv midtbane har ikke hengt sammen iår. Berg har hatt nok med å få ballen til en medspiller, og har bare unntaksvis gjort seg spillbar, og har så og si aldri tatt imot ball og snudd seg mot mål og gått med ballen

 - Bakromspasninger fra midtbanen har omtrent ikke forekommet

 - Mangel på oppspillspunkter på midtbanen har gjort at alt offensivt spill har foregått via kantene, og når ballen trilles slapt mellom de fire bakerste mister vi all framdrift, og det blir lett å forsvare seg mot oss

Sentral midtbane har vært totalt fraværende i lange perioder, og da er det ikke rart vi blir overkjørt på midten. Vi hadde ikke offensivt spill på midtbanen overhode, og da skal en ikke være rakettforsker for å forstå at det offensive spillet blir skadelidende.

Sånn som jeg ser det trenger vi både ny defensiv og offensiv midtbane. Jeg tror f.eks at Julius ville fungere bedre på den defensive midtbanen enn den offensive. Berg fungerte ikke, så på defensiv midtbane trenger vi en spiller, mens i den offensive delen burde vi egentlig hatt to gode, sånn at vi har alternativ på denne nøkkelrollen...  


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 jan 15, 11:28

Opprinnelig postet av Erikk

Hvis vi har Olsen/Sanderholen/Shaswari skadefrie har vi gode kanter. Hvis de "dobler" med backene Rafn/Begby er dette kanskje vært beste våpen. Problemet har vært at vi ikke har noen som er med på innleggene som kommer fra kantene.

Simen Rafn har åpenbare offensive kvaliteter, er god mann mot mann, og har god fart, og burde etter mitt skjønn spilt på midtbanen. Vi har en landslagsbekk i Lønn Jensen, og burde ha brukt ham på bekk, og Simen på vinga.

Når jeg tenker på det var våre beste spillere ifjor Simen, Haitam og Masalin, og da sier det seg sjøl at offensivt spill ikke fungerte, hehehe. 


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 05 jan 15, 15:34

Er enig i at midtbanen ikke fungerte offensivt, spesielt Berg bidro særdeles lite i det offensive. Vi kan ikke forvente at en ny spiss vil løse våre problemer, vi er også nødt til å få flere innvolvert, vi må ha flere i posisjon til å score. Hjelper ikke med gode kanter om vi er 1 mot 4 i boksen eller i beste fall 2 mot 4 i boksen, da blir det ikke mange mål. Midtbanen og motsatt kant må komme på løp og true farlig rom, hvis ikke kan motstandern enkelt ta ut spissen vår. Vi trenger også indreløpere som tar løp inn mellom motstanders midtbane- og forvarsledd, da kan vi skape ubalanse hos motstandern og flere rom for kant og spiss til å gå i. Man må spille seg gjennom pressledd for å skape ubalanse, det gjorde vi alt for sjelden i fjor, men det var vi gode på under Eggen, selvom det begynner å bli lenge siden. For de som har sett Liverpool sine kamper i år, de har hatt det samme problemet i store deler av sesongen. For lite bevegelse i rommene mellom ledda, blir stasjonert og enkelt å forsvare seg mot. Så la de om for noen kamper siden, flytta raske og bevegelig Sterling fram og la om til 3 bak, plutselig satt bevegelsene bedre, man truet rommene mellom ledda og skapte mye sjanser. Det samme laget, bare endringer i sammensetningen, formasjonen og bruken av enkelte spillere utgjorde en kjempeforskjell. Man kan ikke sammenligne FFK og Liverpool helt, for Liverpool har tross alt et klasselag, mens vi har mange begrensninger. Likevel mener jeg at HWL burde sett i fjor at vi hadde feil sammensetning av laget, vi var stasjonere, truet ikke rom og skapte veldig lite. Vi burde vært vitne til at HWL forsøkte å gjøre endringer på laget for å få til en forandring i det offensive, i steden fortsatte man bare med det samme og håpet at det skulle løsne etter hvert, det gjorde det aldri. Man må kunne gjøre endringer når ting ikke fungerer over tid, hvorfor gjorde ikke HWL det, det syns jeg er skuffende. Bortsett fra at han erklærte at de skulle begynne å spille mer direkte etter at vi hadde spilt 5 kamper på rad uten å score i fjor våres, da kunne man se en forandring i et par kamper, men så var den borte igjen.

Vi trenger flere forsterkninger syns jeg. Kan begynne bakerst, Masalin er en god skuddstopper, han er også ok i feltarbeidet, men han har klare begrensninger i det offensive spillet. Han bruker alt for lang tid på å sette i gang spillet og han er for dårlig med bena, klarer kun å slå enkle innsidepasninger ut til siden, hvis han skal slå lengre så blir det i form av en avklaring. Det svekker flyten i vårt spill at vårt første angrepsledd bruker veldig lang tid og hvis han setter i gang spillet så er det gjerne etter at motstandern har fått alle man bak ballen. Vi mister også et pasningsalternativ når vi skal vri spillet bak, for slår man tilbake til Masalin så måker han den bare langt, mens han egentlig burde spilt kort til motsatt stopper eller back. Vet ikke hvor god Jensen er på dette, men savner en keeper som behersker det offensive aspektet ved keeperrollen, det er en svært viktig del av keeperrollen. Likevel er keeperplassen greit besatt, så er ikke her vi bør bruke mest ressurser i år.

I forsvar trenge vi en naturlig sjef bak der, en som har ro, kløkthet og lederegenskaper. En type som Tor Trondsen på sitt beste, eller Ahlsen i sin tid, en slik type ved siden av Sansara hadde vært gull syns jeg. Vi trenger også en backup ved skader og suspensjoner, en som holder nesten samme nivå som Sansara, men som forstår at han er backup og ikke skaper dårlig stemning for det, en som Vidar egentig. Men Vidar er borte, så det er det vel mer naturlig med en junior eller en ung nysignering som kan utvikles. La merke til en ung stopper i romjulscupen for FFK, langt hår, høy, teknisk og med kloke valg syns jeg. Tror han hadde drakt nr 24 om jeg husker rett. Kanskje han lukter på en plass i a-stallen? Backplass trenger vi en ny venstre back som er god nok til å gå rett inn på laget, ellers er den plassen greit besatt.

Midtbanen trenger vi forsterkninger, vi har for dårlig løpskraft syns jeg. Berg, Holmvik og Julius var for dårlige til å bevege seg uten ball i fjor. Holmvik er heldigvis borte i år. Håvard har løpskraften inne, han har også brukbar hurtighet, dersom han har utviklet seg videre i vinter så er han selvskreven på laget for meg neste sesong. Men vi trenger en god signering som kan drive laget fremover, en type som Risholt var den gangen Eggen henta han, masse entusiasme, kraft og pågangsmot, samtidig som han har noe av klokskapen til Berg. Men for meg blir Berg for stasjonær og treg. Vingene avhenger av om de er skadefrie, er de det så syns jeg ikke vi trenger flere på den plassen, og da syns jeg også at Dag Alexander bør satses på som spiss, der kan han bli god med de rette ballene og bevegelsene rundt seg.

På spissplass er det åpenbart at vi trenger en forsterkning, men det holder med en ny spiss tror jeg, så lenge det er kvalitet. Gode lag, lag som preger toppen av tabellen, har alltid gode spisser som scorer mål, det er alfa omega. Får vi inn en kvalitetsspiss så tror jeg det er nok til å løfte de andre angrepsspillerne våre også. Tror Momo, Dag Alexander eller Westergaard kan blomstre med en god makker ved siden av seg, har spesielt tro på Dag Alexander kan slå til med en god og spillende makker.

Blir spennende å se framover nå, kjenner jeg er pessimistisk, har ikke helt trua på at Bakken og HWL har kontroll på dette, men det blir spennende å se, noe må hvertfall skje snart. :-)

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Køya1980

Bedriftsspiller
Ble medlem: 05 jan 15
Innlegg: 1

Lagt til: 05 jan 15, 17:59

Venstreback er lett å finne:

http://www.moss-avis.no/sport/vi-applauderer-de-beste-1.8653678

Baigorri vil selv til FFK, bor i Sarpsborg, snakker norsk, kona jobber i Fredrikstad og holder Tippeliganivå. At han roter rundt i Moss er kun pga. uflaks og han holdt lekestue på Venstreback i hver eneste kamp i fjor.

Jeg vet FFK har vært ute etter Baigorri før (under tidligere regimer), men da ville ikke S08 slippe han.

 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 05 jan 15, 18:23

Litt om hvorfor han forsvant fra Sarp

Skjønner at Sarp ikke ville forlenge ettersom dem allerede hadde Berthod i den posisjonen og han nesten ikke spilte siste året der grunnet skade. Året før, i Adeccoligaen, derimot fikk han bra med kamper. (Over 20)

Men så vidt jeg kan skjønne har han kontrakt med Moss i 2015 også og må derfor kjøpes fri.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 06 jan 15, 12:46

Norges bosmanlag i NISO turneringen

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 06 jan 15, 13:10

Odd-spiss Henrik Kjelsrud Johansen (21) bekrefter at spill for FFK er svært sannsynlig.

 

http://www.f-b.no/__Mye_tyder_p__at_det_blir_FFK-5-59-31620.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 jan 15, 14:56

Opprinnelig postet av endre

Norges bosmanlag i NISO turneringen

Der er det en gammel kjenning også: Balal Arezou

Ble sett på som en spiller med så bra potensiale at han fikk kontrakt med 2. laget vårt i håp om at han skulle få det ut.

http://www.nettavisen.no/sport/2822138.html

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 08 jan 15, 22:57

Opprinnelig postet av Costanza

Fitim Azemi:

Follo-spiss som bøttet inn vanvittige 31 mål på 24. kamper i 2. divisjon denne sesongen. Det er en scoringsrate som det er Markus Ringberg-nivå over, og Azemi er fortsatt ikke mer enn 22 år og en særdeles lovende spiller. Står garantert på blokka til flere større norske klubber, også FFK?

 

Robin Shroot
Toppscoreren i Hødd som kom til Norge fra nivå tre i England før denne sesongen. Ble opprinnelig hentet på prøvespill til 08 via Brian Deanes nettverk, men havnet altså i Hødd. Jeg tror han var mestscorende i hele 1. divisjon etter sommerferien, og er en smart spisstype med nese for mål. Kan spille både midtbane og i angrep.  Det kan gjerne sies at vi har dårlig erfaring med å hente såkalte toppscorere fra andre 1. divisjonsklubber (Shaswari, Solberg, Stene), men magefølelsen min tilsier at Shroot kan ha noe å by på. Det er sikkert ikke noe minus at vi allerede har en britisk spiller i laget heller. Bør sjekkes ut.

 

Fitim Azemi har på tross av interesse fra Stabæk, overraskende skrevet under på ny kontrakt med Follo

Shroot er visstnok nær en overgang til Sogndal

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 09 jan 15, 15:38

Opprinnelig postet av summarius

Ali Iqbal og Mathias Blårud var på besøk i høst/vinter.

Blårud har dratt til Strømmen, så da er han uaktuell

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Brutus

Knøttespiller
Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 49

Lagt til: 10 jan 15, 20:32

Sakset fra OVergangsvindufeeden til Nettavisen:

 

Odd-spiss Henrik Kjelsrud Johansen lånes ut til FFK i 2015. Spissen Markus Norheim Cham vil også trene med østfoldlaget i tiden fremover.
 
I mangel på nytt får man ta det man får. Noen som vet noe om Cham?

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 12 jan 15, 17:05

Kun formaliteter gjenstår før Henrik Kjelsrud Johansen (21) er FFK-klar. I dag trener spissen med FFK

Den finske midtstopperen Henri Aalto (25) er også på plass i Fredrikstad.

 

http://www.f-b.no/Trener_med_FFK_i_dag-5-59-36078.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 12 jan 15, 18:04

Henri Aalto var totalt ukjent for meg, men har spilt mye i Honka (klubben som Vuorinen kom fra). 140 kamper i finsk toppserie og også vært innom de fleste aldersbestemte landslagene til Finland, men ikke A-landslaget. Jeg er optimist

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


jjunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 12 jan 15, 18:32

Ut fra hva jeg finner om ham på nett så spiller han hovedsakelig høyreback, men kan også spille stopper. 

Ikke så dumt med en forsvarsspiller som kan spille både back og stopper. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 12 jan 15, 18:36

Opprinnelig postet av jjunior

Ut fra hva jeg finner om ham på nett så spiller han hovedsakelig høyreback, men kan også spille stopper. 

Ikke så dumt med en forsvarsspiller som kan spille både back og stopper. 

Transfermarkt har han hovedsaklig som høyreback men også stopper som du sier og venstreback. Vil i utgangspunktet heller ha en stopper som kan spille back enn en back som kan spille stopper.

Jeg er ikke så skarp i finsk, hva er det han har spilt i Honka?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


jjunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 12 jan 15, 18:53

Mye omtalt som wingback i Honka. (Fritt tolket fra google translate ;-)

han har også en skrytevideo på youtube hvor han til tider fremstår som en offensiv back. 


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 12 jan 15, 21:15

Finske Henri Aalto (25) håper å overbevise nok til at FFK-ledelsen ønsker å gi ham et kontraktstilbud

 

http://www.f-b.no/__Skal_gj_re_alt_jeg_kan_for___overbevise-5-59-36345.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 15 jan 15, 07:17
Endret: 15 jan 15, 07:17
Endret av: Costanza

Midtstopper og Follo-kaptein Andreas Lübeck som trente med FFK før jul har valgt å forlenge med Follo. Han sier selv at han hadde tilbud om å trene med FFK nå i januar også, men at han til slutt valgte å fortsette i Follo.

Legg særlig merke til denne uttalelsen: - Sånn det ser ut i Fredrikstad nå, så er jeg overbevist om at vi stiller sterkere, sier Lübeck.

Det er godt mulig at han pr. i dag har rett i det...

(Dette ser ikke akkurat ut som opptakten til en opprykssesong)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 15 jan 15, 10:17

Syns det er skremmende.

Liker heller ikke hvordan Bakken uttaler seg i media om dette temaet. Det irriterer meg noe grenseløst at han mener vi har god tid.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 15 jan 15, 12:14
Endret: 15 jan 15, 12:14
Endret av: kjell-H

Ja det er veldig skremmende å tenke på at FFK spør en spiller ifra follo om å prøve spille for 2 gang i FFK. Har de virkelig så lite peil på spillere her i østlandet,så at de må ha dem på prøve spill 2 ganger?Flaut! Godt jobbet sier jeg! Hva pokker er det som skjer i systemet til FFK?amatør messig det de driver med nå hvertfal.Flaut! Jeg driiter vel egentlig at han follo spilleren heller valgte å fortsette i Follo. Det som skremmer meg er at de i FFK har så lite peil på hva slags spillere det er rundt om her i østlandet! Hadde de speidet godt nok så hadde de ikke behøvd å ha en spiller på prøve spill 2 ganger!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 15 jan 15, 13:00

Opprinnelig postet av kjell-H

 Det som skremmer meg er at de i FFK har så lite peil på hva slags spillere det er rundt om her i østlandet! Hadde de speidet godt nok så hadde de ikke behøvd å ha en spiller på prøve spill 2 ganger!

Kanskje de denne gangen ikke bare ønsker å hente en spiller som har vært god på andre lag, men som også kan bli god i FFK.
Det skal også komponeres en spillergruppe som fungerer sammen og har samme forståelse av hvordan en ønsker å spile fotball i FFK.
Når en i tillegg har friskt i mente at økonomien ikke tillater "bomkjøp" vil resultatet bli at en er forsitig.

Men når dette er sagt hadde jeg håpet at det var gjort noen signeringer allerede. Vi får håpe at de har kontroll og litt mer is i magen enn det vi supportere har Smile


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 19 jan 15, 07:51
Endret: 19 jan 15, 07:51
Endret av: Costanza

Det sies at Ivan Näsberg fra Vålerenga kan være på vei til FFK? Er det noen som vet om det er snakk om lån, eller blir han frigjort av Enga? (De har ganske mange stoppere i stallen nå).

Näsberg er jo en spennende, ung midtsopper på 18 år som allerede har spilt flere Tippeligakamper for Vålerenga og i vinter debuterte på U21-landslaget.

PS! Han heter også "Tarek" til mellomnavn :)


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 19 jan 15, 21:28

http://www.demokraten.no/nyheter/ffk-og-troverdighet-1.1367900

                     Demokratens Knut,tør  å si det alle i byen mener,men FB har jo selvsagt klokketro på sin gamle kollega..Selv når han møter seg selv i døra. Eller var det bare Demokraten og jeg som hørte løftene om minst 3 nye i god tid før jul??

Får også håpe at de lytter litt på Terje,Gashi er en garantist for innsats og tæl, på en måte helt motsatt av de spillerne som klubben hentet i fjor,og tydligvis de jakter på i år også


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 19 jan 15, 23:01

Opprinnelig postet av GodeGeir

http://www.demokraten.no/nyheter/ffk-og-troverdighet-1.1367900

                     Demokratens Knut,tør  å si det alle i byen mener,men FB har jo selvsagt klokketro på sin gamle kollega..Selv når han møter seg selv i døra. Eller var det bare Demokraten og jeg som hørte løftene om minst 3 nye i god tid før jul??

Får også håpe at de lytter litt på Terje,Gashi er en garantist for innsats og tæl, på en måte helt motsatt av de spillerne som klubben hentet i fjor,og tydligvis de jakter på i år også

Helt enig med GodeGeir,

Hvis klubben skyver fra seg byens rikeste mann som samtidig er lidenskapelig opptatt av og tilhenger av FFK, da forstår jeg ingenting.

Jeg håper det ikke er tilfelle, men kronikken i Demokraten gav meg bange anelser.

Nå nærmer det seg februar og ennå ingen signering. Hvordan skal man kunne få "satt" en ellever i tide før seriestart i en slik situasjon?

Er det noen som vet om det er offentliggjort nyere tall av solgte sesongkort? (Mine 3 er kjøpt og betalt)

Uansett, det er nok en vanskelig balansegang med hensyn til hvor mye inflytelse en velgjører kan ha, men er det mulig da å nå en langsiktig målsetting om å prege norsk fotball uten hjelp utenfra?

Jeg ser gjerne Gashi eller/og Brenne i rødhvit drakt til våren, jeg tror de kan bidra ennå noen år, se bare på Johnsen i Odd.

 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Kultras

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 apr 14
Innlegg: 11

Lagt til: 20 jan 15, 13:29

Ivan Näsberg på vei inn?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 22 jan 15, 07:43
Endret: 22 jan 15, 08:28
Endret av: Costanza

Pressekonferanse på Stadion i dag kl. 11.30.

Tema skal være ny(e) spiller(e).

Det mest nærliggende er vel å tippe det er Kjelsrud Johansen. Og eventuelt Ivan Näsberg?

Håper isåfall ikke begge er på lån... 

Oppdatert 0835: f-b.no skriver nå at det er Kjelsrud Johansen som presenteres.


Balto

Juniorspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 201

Lagt til: 22 jan 15, 08:30

Litt merkelig at de innkaller til pressekonferanse for å fortelle at de har fått en spiller på lån...


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 22 jan 15, 08:37

Vi har jo sett flere rare pressekonferanser før også, men jeg må si jeg håper de har noe mer enn det.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 jan 15, 09:51

Om det ikke er mer, kan man vel si at de ikke har kontroll på sesongen som kommer spør du meg.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 22 jan 15, 12:09

Det var kun Henrik Kjelsrud Johansen som ble presentert.

Siden det har vært mer eller mindre klart en god stund at Kjelsrud Johansen skulle hentes inn på lån, er det nesten litt skuffende at det er eneste "nyhet" når det først innkalles til pressekonferanse. Jeg kunne forstått det dersom Bakken & co. hadde klart å forhandle frem en varig overgang og ikke kun lån, men når det viser seg nettopp å bare være et lån, så kunne det vel holdt med en pressemelding.

Hvis jeg tolker Bakken rett så jobber de i tillegg med to forsvarsspillere, hvorav den ene er Ivan Näsberg. I tillegg skal det hentes opp en juniorspiller, og det er det.

Det synes jeg virker ganske naivt. Man kvitter seg altså med erfarne spillere i sentrallinja i form av Vidar Martinsen, Lars Grorud, Bjørnar Holmvik og Robert Stene (pluss Haitam Aleesami). Og de erstattes med én juniorspiller, en 21-åring fra reservelaget til Odd i 2. divisjon, kanskje en 18 år gammel midtsopper med noen få Tippeligakamper i Vålerenga, og eventuelt en ukjent forsvarsspiller til. Har vi da egentlig forsterket laget? Kanskje får vi en yngre og mer spennende spillerstall, men får vi et lag som er sterkt nok til å takle (den urealistiske) målsettingen om direkte opprykk?


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 22 jan 15, 12:20
Endret: 22 jan 15, 12:27
Endret av: kjell-H

Bra at hvertfall i det minste har klart å låne en spiller. Bakken og Wibe lund er nok kjempe stolte av seg selv nå! Jeg er fornøyd med å få inn en spiss. Men jeg har overhodet ikke noe tillit til Bakken og Wibe lund. Vi nærmer oss 1 februar og vi har fått inn en leie soldat plus at vi blir linket til en 18 åring som også det vell dreier seg om lån også. Jeg tror gutta skal kjempe hardt for å ikke rykke ned i år.Rykker vi ned så er det ikke gutta sine skyld men Bakken og co!

Det beste vi supportere kan gjøre er å møte opp på stadion og støtte ung gutta. Jeg skal møte opp og støtte spillerne! Er ikke spillerne sine feil at Klubben feiler i vinter!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Kultras

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 apr 14
Innlegg: 11

Lagt til: 22 jan 15, 13:16

Shaswari til Bærum har strandet eller? Spillere på kontrakt skulle vel evalueres, men ser at det ikke har skjedd noe rundt det i det siste. 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jan 15, 13:50

Opprinnelig postet av Kultras

Shaswari til Bærum har strandet eller? Spillere på kontrakt skulle vel evalueres, men ser at det ikke har skjedd noe rundt det i det siste. 

Har han vært linket til Bærum?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 jan 15, 14:03

Mitt sesong kort står fortsatt på vent. Min stille protestaksjon pga trener og spillere.

I hovedsak trener, tror han er en stor bremsekloss også for nye spillere. 

Jeg klarer ikke å se at spillere på vei opp, ønsker å komme til FFK slik det er nå.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 22 jan 15, 14:41

Pressekonferanse for å si at vi har fått låne han de har snakket om at er så og si klar lenge, og det uten noen kjøpsopsjon.

LUREMUS !!!!!


Ellis

Knøttespiller
Ble medlem: 24 aug 06
Innlegg: 48

Lagt til: 22 jan 15, 14:56

Helt enig i det som sies her... to unge spillere inn er i utgangspunktet bra. To unge spillere inn uten opsjon vil si en av følgende:

1. Spiller de godt forsvinner de tilbake til moderklubb ellers selges til en pris som er satt i forhold til gode prestasjoner i FFK 

2. Spiller dårlig: selges til FFK eller forsvinner videre....

Merkelig disponering! Hvis vi skulle være så heldige å rykke opp, med to lånte spillere som presterer godt, forsvinner begge og vi står svekket i møtet med Tippeligaen. Hva skal vi da? Låne to nye som ikke har prestert i en Tippeligaklubb?


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jan 15, 15:08

Opprinnelig postet av Ellis

Helt enig i det som sies her... to unge spillere inn er i utgangspunktet bra. To unge spillere inn uten opsjon vil si en av følgende:

1. Spiller de godt forsvinner de tilbake til moderklubb ellers selges til en pris som er satt i forhold til gode prestasjoner i FFK 

2. Spiller dårlig: selges til FFK eller forsvinner videre....

Merkelig disponering! Hvis vi skulle være så heldige å rykke opp, med to lånte spillere som presterer godt, forsvinner begge og vi står svekket i møtet med Tippeligaen. Hva skal vi da? Låne to nye som ikke har prestert i en Tippeligaklubb?

Eller:

Låne 2 spillere som forhåpentligvis holder ok 1. div nivå, og hente 2 som holder TL nivå om man rykker opp. Det er dumt å kjøpe et 1. div lag, om man har mål om å rykke opp.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 22 jan 15, 15:59
Endret: 22 jan 15, 16:06
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Costanza

Hvis jeg tolker Bakken rett så jobber de i tillegg med to forsvarsspillere, hvorav den ene er Ivan Näsberg. I tillegg skal det hentes opp en juniorspiller, og det er det.

 De har hele tiden sagt at de skal ha inn fem spillere. Nå er de nede i fire? Hvorfor det? Så vidt jeg kan se har vi per i dag 16 A-lagsspillere og med tre til inn har vi 19. Er ikke kravet at vi MÅ ha 20? Eller har en junior blitt tatt opp i stallen uten at jeg har fått det med meg slik at vi han 17 spillere nå?

Eller: Latterlig å kalle inn til pressekonferanse for å presentere en spiller som kommer på lån som ikke har noe å vise til på dette nivået. Som i tillegg har vært linket til klubben i månedsvis. Latterlig!

EDIT: Ser nå at de skal ha 20 spillere. "FFK jobber også med flere forsterkninger. Én junior skal opp i A-stallen, to forsvarsspillere skal hentes inn og den siste plassen kan bli holdt åpen til tett opp mot overgangsvinduets siste timer. "

Hva i allverden er poenget med å holde en plass åpen til overgangsvinduet stenger? Hva er det å tjene på det?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 22 jan 15, 16:21

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Kultras

Shaswari til Bærum har strandet eller? Spillere på kontrakt skulle vel evalueres, men ser at det ikke har skjedd noe rundt det i det siste. 

Har han vært linket til Bærum?

Vil anta at de har snakket med han og gitt han klar beskjed om at han må opp noen hakk. Tror også det var derfor han var med i romjulscuppen for FFK... for å vise at han fortsatt vil være her.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


jjunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 24 jan 15, 14:29

Hva med Nicolai Høgh som ble frigitt av VIF nå nettop?

Da hadde vi fått inn en stopper som kan spille venstreback, og som også har bra med erfaring fra øverste nivå. 

Pris/Lønn er selvfølgelig et annet spørsmål.  


Balto

Juniorspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 201

Lagt til: 26 jan 15, 08:41

FFK innkaller til pressekonferanse i dag, mandag, klokken 11.30. Tema er ny spiller. Klubbens daglige leder, Geir Bakken, avslører ingenting om hvem spiller det er snakk om. Ifølge FB


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 26 jan 15, 10:09

Näsberg som likevel blir klar eller drar de opp noe annet spennende fra hatten? Håper på en rutinert spiller denne gangen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 26 jan 15, 10:46

Hadde takket ja til Brenne, Kovacs, Trond Erik Bertelsen ol...


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 26 jan 15, 10:49

Opprinnelig postet av hasse33

Hadde takket ja til Brenne, Kovacs, Trond Erik Bertelsen ol...

Eller Østli

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 26 jan 15, 11:16
Endret: 26 jan 15, 11:18
Endret av: Rey

...men i følge F-B er det Adam Straith

Ukjent navn for min del, men i følge Wiki spilte han i fjor på tredjenivå i Tyskland. Usikker på nivået der, men Tippeligaen selger spiller til nivå to, så nivå tre er kanskje passende for Obosligaen?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Carlsberg07

Knøttespiller
Ble medlem: 17 nov 06
Innlegg: 38

Lagt til: 26 jan 15, 11:20

Adam Straith (24) klar for FFK, ifølge fb. Canadisk midtstopper med 22 landskamper. Kommer fra 3. nivå i Tyskland @SillySeasonNOR


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 26 jan 15, 11:40

Var tidligere i år linka til Dundee står det...... har god tro på denne signeringen... Positivt at Terje, Stene Stål og Håkon Hansen har bidratt som inverstorer !!!


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 26 jan 15, 12:01

var ønsket av klubb i toppserien i danmark så må være noe i karen;-)


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 26 jan 15, 12:36

Jeg synes dette var gode nyheter og vi bør dermed ha 2 svært gode stoppere (altså iht Obos-standard).

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 26 jan 15, 15:50

Synes dette ser ut som en god signering. Sender også noen signaler om man har et kontaktnett, og at man har lokale investorer i ryggen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Kultras

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 apr 14
Innlegg: 11

Lagt til: 26 jan 15, 16:04

Meget god signering. Kanadisk landslagsstopper med fysikken i orden. Positivt!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 27 jan 15, 05:53

Spennende signering dette. Like spennende blir det å se hva slags type de ønsker å hente inn som den siste forsterkningen i forsvarsleddet. Det eneste som er klart er at vi må ha en midtstopper til, og da antar jeg at Sansara er tiltenkt en plass på venstreback. Det ideelle ville kanskje vært Anders Østli. En solid spiller som både er lokal og har verdifull erfaring (uten å være for gammel). Men det er neppe realistisk?


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 27 jan 15, 13:55

Opprinnelig postet av Costanza

Spennende signering dette. Like spennende blir det å se hva slags type de ønsker å hente inn som den siste forsterkningen i forsvarsleddet. Det eneste som er klart er at vi må ha en midtstopper til, og da antar jeg at Sansara er tiltenkt en plass på venstreback. Det ideelle ville kanskje vært Anders Østli. En solid spiller som både er lokal og har verdifull erfaring (uten å være for gammel). Men det er neppe realistisk?

Tror du ikke Sansara først og fremst er tiltenkt som midtstopper? Jeg tipper man forsøker å hente en venstreback, men det er nok avhengig av hvor stor tro man har på at Begby kan håndtere den rollen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 27 jan 15, 14:20
Endret: 27 jan 15, 14:20
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Tror du ikke Sansara først og fremst er tiltenkt som midtstopper? Jeg tipper man forsøker å hente en venstreback, men det er nok avhengig av hvor stor tro man har på at Begby kan håndtere den rollen.

Dersom de bare skal hente inn en forsvarsspiller til, så regner jeg med det blir en midtstopper fordi det virker utenkelig at de planlegger sesongen med bare to midtstoppere i stallen.

I dag har vi to alternativer på høyreback i Rafn/Lønn Jenssen, to alternativer på venstreback i Sansara/Begby og to alternativer på stopperplass i Sansara/Straith. Det betyr at vi har akseptabel dekning på backplassene, og for dårlig på stopperplass.

Med forbehold om at det løftes opp en midtstopper fra juniorlaget som det tredje alternativet på den plassen (lite tyder vel på det?), så er jeg ganske sikker på at den siste forsvarssigneringen også er en midtstopper. Eventuelt en spiller som kan spille både venstreback og midtstopper som f.eks. Ivan Näsberg.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 27 jan 15, 14:59

berg kan vel også spille midtstopper?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 28 jan 15, 06:17

Opprinnelig postet av malurt

berg kan vel også spille midtstopper?

Berg kan sikkert spille midtstopper som en nødløsning, men jeg tror han knapt har vært innom posisjon gjennom en lang karriere. Dessuten er han stort sett skadet i FFK. Jeg er overbevist om at det må hentes inn en ny midtstopper. Jeg synes vi allerede var tynt besatt i fjor med kun Martinsen, Grorud og Sansara. Nå er to av dem borte, og da må minst to nye inn. Dermed tror jeg også Sansara primært blir venstreback og backup på stopperplass. Hvis jeg ikke husker feil så er også venstreback Sansaras foretrukne posisjon. (Selv om jeg personlig hadde vært veldig interessert i å se Begby der allerede i år).


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 28 jan 15, 07:35

Brennes kontrakt går ut i år gjør den ikke? Og med Vaagan Moen inn i Godset er det ihvertfall ikke sjangs for ny kontrakt der vil jeg tro. Kanskje han biter i det sure eplet og blir en del av FFK igjen? Han har vel 1 divisjonsnivå igjen i kroppen?

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 28 jan 15, 08:21

Opprinnelig postet av Costanza

 Hvis jeg ikke husker feil så er også venstreback Sansaras foretrukne posisjon. (Selv om jeg personlig hadde vært veldig interessert i å se Begby der allerede i år).

Tror du husker feil, og at han primært er midtstopper. Har hørt rukter om at det er en stopper på jr laget som skal være så god at han kan være backup på stopperplass. Eventuelt hente en venstreback som også kan fylle denne rollen.

Om det blir hentet en back eller stopper vil nok også være avhengig av hvem som tilgjengelig, ønsker å komme til oss samt kostnad.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 28 jan 15, 09:26

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Tror du husker feil, og at han primært er midtstopper. Har hørt rukter om at det er en stopper på jr laget som skal være så god at han kan være backup på stopperplass. Eventuelt hente en venstreback som også kan fylle denne rollen.

Om det blir hentet en back eller stopper vil nok også være avhengig av hvem som tilgjengelig, ønsker å komme til oss samt kostnad.

Jeg sjekket det opp nå, og ser at han stort sett alltid har spilt venstreback i tidligere klubber, men han vikarierte litt som midtstopper i den perioden han spilte i Kypros på grunn av skader. Men han har uttalt at han ser på seg selv som venstreback.

Når det er sagt så ser jeg på ham mer som en midtstoppertype enn venstreback. Men det handler mest om at jeg ønsker hurtige og pasningssikre vingbacker, mens Sansara kanskje har sine styrker på andre områder. Uansett må vi ha inn minst en forsvarsspiller til, og ingenting hadde vært bedre enn at det kom opp en lovende juniorspiller i tillegg.


saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 31 jan 15, 00:30

Er det noen som vet hvordan det blir med Adam Straith i sommer? Etter hva jeg kan se så er det CONCAF Gold Cup 7-26 juli, med Canada som vertsnasjon (delt med USA). Ser at det er sommerferie i denne perioden, FFK har kamper 5. og 26. juli (med forbehold om endringer med tanke på TV-kamper). Det pleier jo også å være en lengre oppkjøringsperiode for de landa som deltar i denne turneringa.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 02 feb 15, 21:40
Endret: 02 feb 15, 21:44
Endret av: Rey

Amin Nazari?

Noen som har noe å si om spilleren? Spillertype? Ser det er sentral midtbane. Henter vi han er det vel noe som tyder på at andre i den posisjonen er på vei ut?

Et lite Youtube klipp fra en kamp mot Milan

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 03 feb 15, 08:30

Opprinnelig postet av Rey

Amin Nazari?

Noen som har noe å si om spilleren? Spillertype? Ser det er sentral midtbane. Henter vi han er det vel noe som tyder på at andre i den posisjonen er på vei ut?

Et lite Youtube klipp fra en kamp mot Milan

Han ble sett på som et av de store talentene i Allsvenskan for et par sesonger siden, men har ikke hatt noen særlig positiv utvikling og også slitt med skader. Han er en hardtarbeidende og løpssterk toveisspiller på midtbanen med ok pasningsfot. Han har også spilt litt høyreback tidligere, men mest som backup. Har fått veldig lite tillit av Hareide i Malmö FF, men der er jo også konkurransen stor om plassene på midten. I utgangspunktet synes jeg dette høres veldig spennende ut, men samtidig tror jeg han kanskje blir litt for lik Håvard Åsheim, både som spillertype og aldersmessig. For å få en mer dynamisk midtbane burde vi ideelt sett hatt inn en spiller med litt mer erfaring og litt mer offensive, kreative fibre i kroppen. I svensk media har Nazari vært koblet til GIF Sundsvall i flere dager og han har selv uttalt seg positiv til en overgang dit. I tillegg er det snakk om utlån ifølge uttalelser fra Hareide i svensk media, og da blir det for min del mindre fristende sett med FFK-øyne.

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 03 feb 15, 08:45

I en sesong man har som mål å rykke opp, realistisk eller ikke, så mener jeg det er helt ok å forsterke med lånespillere.

Synes dette høres ut som en spennende spiller som kan dekke en indreløper rolle hos oss.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 03 feb 15, 09:10

Opprinnelig postet av kanogvetalt

I en sesong man har som mål å rykke opp, realistisk eller ikke, så mener jeg det er helt ok å forsterke med lånespillere.

Synes dette høres ut som en spennende spiller som kan dekke en indreløper rolle hos oss.

Joda, maksimalt to spillere på lån kan sikkert forsvares dersom man er noenlunde sikre på at de spillerne vil være toneangivende for klubben på kort sikt.

Når det gjelder Nazari så refereres det også til at han bare har ett år igjen av kontrakten med Malmö FF. Da høres det litt underlig med et utlån, men da er jo sjansene til stede for at han kan hentes gratis etter sesongslutt hvis begge parter er fornøyd.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 05 feb 15, 13:07

Rafael Burgos (26) er på prøvespill i FFK. Samtidig er Malmø FFs Amin Nazari på Fredrikstad Stadion i møte med FFK-ledelsen

 

http://www.f-b.no/Tester_ut_landslagsspissen_til_El_Salvador-5-59-56246.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 05 feb 15, 19:16

Torsdag viste den 26 år gamle spissen seg frem for FFK-ledelsen for første gang. 
Lørdag blir han med FFK til Sverige hvor Håkon Wibe-Lunds mannskap skal måle krefter mot Allsvenskan-laget Falkenberg.

Står også at Tom Skogsrud trente med FFK idag. Noen som vet noe om denne spilleren?

http://www.f-b.no/Burgos_testes_ut_mot_Falkenberg-5-59-56441.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 05 feb 15, 19:47

Tom spiller på Kongsvinger. Back. Tidligere Sandefjord og kort utenlandsopphold i Skotland. Rett over 20 år


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 05 feb 15, 19:54

...også vært i Manchester City som unggutt. Så noe må det bo i han.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 05 feb 15, 21:54
Endret: 05 feb 15, 21:57
Endret av: Costanza

Er litt skeptisk til denne Burgos. Selv om han har en del landskamper for en svak mellomamerikansk fotballnasjon, så har jeg registrert at han de siste sesongene vært på utlån til uvanlig mange klubber på ikke spesielt høyt nivå (dårlig tegn), og det virker heller ikke som han har gjort det så veldig bra noen steder. Jeg blir veldig overrasket dersom han ender opp med kontrakt.

Skogsrud er litt mer spennende. Et Skeid-produkt som ble ansett som et veldig stort talent for få år siden, før han har forsvunnet litt (dog fortsatt ung). Gutten har jo en del aldersbestemte landskamper på G19 og erfaring fra opphold i både Manchester City og Rangers. Etter det reiste han til Sandefjord hvor han raskt ble overflødig fordi Lars Bohinen sverget til tre midtstoppere i forsvarslinja, mens Skogsrud i hovedsak er venstreback (selv om han også kan spille midtstopper). Det siste året har han spilt i 2. divisjon for Kongsvinger, og i vinter var han en del av NISO-laget over bosmanspillere som skulle vise seg frem. Det i seg selv er ikke så veldig lovende tegn, da det tradisjonelt ikke har vært noe kvalitetstegn å delta der.

Men for all del, jeg synes det er positivt at Skogsrud trener med klubben. Han har en fin alder og kan spille både venstreback og midtstopper, noe vi jo trenger. Samtidig ville jeg helt klart foretrukket den enda yngre Ivan Näsberg fra Vålerenga som vi var linket til nylig, som også har kommet enda lenger i utviklingen og har mer å vise til. Men såvidt jeg har skjønt har den overgangen strandet helt pga. et for stort økonomisk gap mellom klubb og spiller.

Ellers tyder jo veldig mye på at Amin Nazari kommer på lån fra Malmö FF.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 05 feb 15, 23:02

Opprinnelig postet av Costanza

Er litt skeptisk til denne Burgos. Selv om han har en del landskamper for en svak mellomamerikansk fotballnasjon, så har jeg registrert at han de siste sesongene vært på utlån til uvanlig mange klubber på ikke spesielt høyt nivå (dårlig tegn), og det virker heller ikke som han har gjort det så veldig bra noen steder. Jeg blir veldig overrasket dersom han ender opp med kontrakt.

Må si meg helt enig med deg. Skeptisk til Burgos, og de fleste målene han har scoret for landslaget har vært mot svak motstand. Belize og Guyana er ikke de største fotballnasjonene. Klubbene han har vært i den siste tiden har vært svake. Den beste er vel Gyør, men så vidt jeg kan se fikk han bare 9 kamper der? Nivå to i USA er vel heller ikke spesielt godt?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 06 feb 15, 13:59
Endret: 06 feb 15, 14:00
Endret av: Costanza

James Keene er klubbløs og trener for tiden med Djurgården hvor han håper på kontrakt.

Det er vel ikke veldig realistisk at vi ser han i FFK-drakt igjen. Men det er en spiller jeg personlig hadde stor sans for.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 feb 15, 14:08

Lønna han vil ha er nok en del høyere enn vi kan tilby ja (og sikkert nivået også)

Han fikk en del pepper fra en del her inne til å begynne med da han var her. Typisk at han var den værste spilleren de hadde sett på lenge og slikt noe. Personlig hadde jeg veldig sansen for han selv om han bare scora to mål for oss. Fantastisk innstilling

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 07 feb 15, 13:50

Syntes også det hadde vært best å fått han spilleren fra VIF, men de ville ikke betale leilighet og kost for han og da nytta ikke det. Vet ikke, men kanskje det hadde vært en mulighet å sett på han etter att investorene beynte å åpne lomme boka litt på gløtt?

Keene hadde vært utrolig morro å fått tilbake til ffk igjen, var en som jobba sykt hardt og alltid ga alt. og trur sikkert han har lært en del siden han var her sist. 

 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 07 feb 15, 15:37

Burgos har scoret mot Falkenberg. Holdt også på å sette en i krysset i følge rapportene. Ingenting som er bedre enn at han gjør skepsisen min til skamme

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 07 feb 15, 16:53

(Falkenberg – FFK 1-3) Med scoring og målgivende ble prøvespiller Rafael Burgos avgjørende for at FFK slo Falkenberg i Sverige lørdag

http://www.f-b.no/Pr_vespiller_avgjorde_for_FFK-5-59-58187.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 07 feb 15, 18:18

Blir spennende å se hva som skjer i uka som kommer nå da, da har vi jo 2 spillere som kan være aktuelle. pluss att det var morro for momo å få en skåring da;)

 


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 07 feb 15, 19:01

Gode resultater i treningskampene øker interessen blant supporterene og det gir nok eventuelle nye spillere trygghet for valg av FFK som klubb.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 10 feb 15, 14:32

Nazari er klar på lån ut sesongen.

Det er litt spesielt at Malmö FF slipper ham på lån ut hele sesongen når kontrakten hans samtidig går ut. Men de tenker kanskje at han uansett vil tegne ny kontrakt med Malmö FF etter sesongen dersom de vil ha ham fordi han har vært fantastisk for oss...

 


jjunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 10 feb 15, 17:46

Spennende signering siden han er så tydelig ønsket av klubben. 

Personlig er jeg litt usikker på hvordan HWL ønsker å bruke ham, men ut fra hva jeg leser om ham så blir det vel mest sannsynlig sentralt på midten. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 10 feb 15, 18:06

Spent på om det da betyr at Adaramola er på vei ut

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 10 feb 15, 19:31

Opprinnelig postet av Rey

Spent på om det da betyr at Adaramola er på vei ut

Håper ingen er på vei ut. Nå har vi minimum av det vi bør ha av sentrale midtbanespillere i stallen. Vi var tynt nok besatt i fjor og da hadde vi Bjørnar Holmvik. Hvis vi skal spille med tre mann sentralt er vi nødt for å ha minst de vi har nå (Berg, Adaramola, Åsheim, Nazari og Westgaard). Særlig når Berg er såpass skadeutsatt. Nazari er vel heller ingen klar erstatter for Adaramola i det systemet HWL sverger til. Adaramola blir oftest plassert dypt sentralt sammen med Berg mens Nazari har en mer offensiv rolle/type indreløper som er mest lik Åsheim og Westgaard. Vi kan uansett ikke ha bare fire sentrale midtbanespillere i stallen når vi skal bruke tre hver kamp og én er veldig mye skadet. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 10 feb 15, 20:19

Men skal vi spille med tre sentralt? I fjor brukte vi vel så godt som aldri noen av de sentrale midtbanespillerne hengende bak spissen. Stort sett Stene i fjor og Nystrøm så langt i år. Ser vel ikke noe så langt som tyder på at vi kommer til å bruke en sentral midtbanespiller i den posisjonen i år

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 11 feb 15, 10:28
Endret: 11 feb 15, 10:30
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av Rey

Men skal vi spille med tre sentralt? I fjor brukte vi vel så godt som aldri noen av de sentrale midtbanespillerne hengende bak spissen. Stort sett Stene i fjor og Nystrøm så langt i år. Ser vel ikke noe så langt som tyder på at vi kommer til å bruke en sentral midtbanespiller i den posisjonen i år

Ja, det er forsåvidt sant at Nystrøm og Stene spilte mest i den posisjonen i fjor. Så sjansen er sånn sett størst for at det blir Nystrøm og eventuelt Westgaard som brukes der i år. Min mening er at vi pr. i dag ikke har noen som kan bekle den rollen veldig godt, så spillet burde vært lagt over til en mer tradisjonell 4-3-3 med to løpssterke indreløpere og to offensive kantspillere. Uansett, selv om vi fortsetter å spille 4-4-1-1/4-2-3-1 så bør vi ha dobbel dekning på sentral midtbane, særlig med tanke på hvor ofte Christian Berg er ute med skade. Nazari blir sånn sett en erstatter for Holmvik og ikke for Adaramola. Sesongen i fjor viste at vi hadde bruk for alle de midtbanespillerne vi hadde, og det blir naivt å tro at vi skal klare oss med en mindre i år når ambisjonen er opprykk.

Jeg ser at Nazari i intervju har sagt at han er forespeilet en plass på midtbanen i et 4-4-1-1-system. Da regner jeg med at vi får se Nazari sammen med Berg eller Adaramola sentralt med Åsheim/Westgaard som backup.

Pr. i dag tror jeg dette er mest sannsynlige startsoppstilling til åpningskampen:

Masalin

Rafn - Sansara - Straith - Begby

Åsheim - Berg - Nazari - Olsen

Nystrøm

Kjelsrud Johansen

 

Dette er det jeg pr. idag håper:

Masalin

Rafn - Sansara - Straith - Ny spiller

Nazari - Berg - Adaramola/Åsheim

Olsen - Kjelsrud Johansen - Begby


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 11 feb 15, 11:38
Endret: 11 feb 15, 11:43
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Costanza

Opprinnelig postet av Rey

Men skal vi spille med tre sentralt? I fjor brukte vi vel så godt som aldri noen av de sentrale midtbanespillerne hengende bak spissen. Stort sett Stene i fjor og Nystrøm så langt i år. Ser vel ikke noe så langt som tyder på at vi kommer til å bruke en sentral midtbanespiller i den posisjonen i år

Jeg ser at Nazari i intervju har sagt at han er forespeilet en plass på midtbanen i et 4-4-1-1-system. 

Ser slik ut, ja: 

Opprinnelig postet av sydsvenskan.se

Fredrikstad spelar 4–4–1–1 med en diamant på mittfältet.
– Jag är en tvåvägsspelare och kommer att ha den offensiva spetsen på diamanten som utgångsposition, berättar Amin Nazari.

Kilde: http:/www.sydsvenskan.se/sport/fotboll/mff/amin-nazari-klar-for-fredrikstad/

Et ytterligere alternativ kan jo være 4-2-3-1:

Masalin

Rafn - Straith - Sansara - Begby

Berg - Adaramola*

Olsen* - Nazari  - zxy

 Kjelsrud Johansen

* Alternativt Åsheim

zxy = Standerholen, Burgos, Olsen, Shaswari, etc

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 11 feb 15, 13:59

En venstreback av kvalitet og en stopper i backup nå så begynner vi å nærme oss. Mener at vi bør ha nok midtbanespillere og spisser nå. Der har vi i tillegg mange som kan spille både midtbane og spisser, så da har vi god backup ved skader.

Begby håper jeg at skal spille lenger frem på banen, så hvis vi får inn en venstreback av kvalitet så kan Begby være backup på venstreback ved skader og suspansjoner. Vi har ingen backup på stopperplass som jeg kan se, og det må vi ha. Har vi penger til en spiller så bør vi få tak i en der. Har vi dårlig med penger, så må vi hente fra eget system. Kunne eventuelt hentet to stoppere hvor en av de kan spille venstreback. syntes det er litt lite med 3 stoppere i et lag.

Får vi tak i to spillere til i forsvar så er vi oppe i 20 spillere som er målet. Jeg mener selv at vi burde være 21-22 spillere i A laget da vi de siste årene har hatt mye skader. Men jeg forstår jo selvfølgelig at det står på økonomi.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 11 feb 15, 17:57

Opprinnelig postet av Holters

 

Et ytterligere alternativ kan jo være 4-2-3-1:

Masalin

Rafn - Straith - Sansara - Begby

Berg - Adaramola*

Olsen* - Nazari  - zxy

 Kjelsrud Johansen

* Alternativt Åsheim

zxy = Standerholen, Burgos, Olsen, Shaswari, etc

Hvis vi skal dra inn på foretrukken start 11'er ut fra de spillerne vi har så stemmer jeg for noe ala dette

 

                                               

Masalin

Lønn - Straith - Sansara - Begby

          Åsheim/westgaard - Rafn

        Olsen* - Nazari  - Stander

            Kjelsrud Johansen

 

Rafn gjorde det meget bra høsten 13 som indreløper og har mye løpskraft så tror vi får god nytte av han der sammtidig som vi får brukt lønn. Han må ha spilletid. Med to sentralt, en hengende spiss og så mange kanter som vi har så tenker jeg tanken at Julius kan selges for å få penger og frigjøre lønnspenger. vi MÅ ha en midtstopper til, der er det krise med bare to stk i stallen og null jr som holder nivå for å bli tatt opp.

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 19 feb 15, 12:17


MFF-midtstopper Johan Hammar virker å være ønsket av FFK.

Men Brann skal også være interesserte og med en større lommebok og tidligere MFF-trener Richard Norling (som Hammar kjenner fra før) så får vi formidabel konkurranse om denne underskriften. For øvrig virker det mest aktuelt med lån, og jeg er egentlig litt skeptisk til å ha hele tre spillere i laget på lån. Det er greit å tenke kortsiktig for å rykke opp, men det bør være nok med 1-2 spillere innleid samtidig. Jeg er også litt usikker på om Hammar som type utfyller de vi har. Det rapporteres at Straith har sin store svakhet i tempoet, og Hammar skal ha de samme svakhetene. Sansara er heller ikke særlig rask. Når vi sannsynligvis skal stå høyt med laget denne sesongen, føles det ikke bra å spille med to relativt trege stoppere. Derfor håper jeg egentlig vi henter en midtstopper som er hurtigere enn de vi allerede har.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 19 feb 15, 13:50

Av 18 spillere i troppen i dag er det kun TRE stk som har kontrakt neste år. Syns det blir i overkant kortsiktig.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 19 feb 15, 14:02

Opprinnelig postet av Rey

Av 18 spillere i troppen i dag er det kun TRE stk som har kontrakt neste år. Syns det blir i overkant kortsiktig.


Var det ikke noen kloke folk i FFK som tidligere sa at det var som å vinne i lotto hehe

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 19 feb 15, 18:21

Syntes heller ikke dette er veldig bra å sitte med så mange spillere som ikke vet hva de skal gjøre neste år. Var ikke veldig positivt sist vi var i den situasjonen.

Syntes vi bør forlenge med Rafn, Begby, Masalin, Åsheim, Dag A olsen og Håvard G jensen så fort som mulig.

Ola Lønn og Westgård hadde jeg opprinnelig også med, men jeg føler at de må vise seg frem i år

standerholen må bli skadefri for å få kontrakt. Har et stort potensiale, men vi kan ikke ha spillere som er konstant skadet.

Resten må vise seg frem i år for å få ny kontrakt.

Den eneste jeg syntes at ikke bør få ny kontrakt uansett er Christian Berg.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 23 feb 15, 22:42

Jeg leser at Rafael Burgos blir med til La Manga og at de ønsker ham i FFK. Ser også at Standerholen og Momo blir hjemme på grunn av skader. Noen som har status på dem?

Siden Magnus Hart og Håvard Thun er med til La Manga, så antar jeg at de lukter veldig på en permanent plass i a-stallen. Jeg har fortsatt lite kjennskap til disse to, selv om jeg har registrert at de har vært med en del på a-laget det siste året. Noen som kan kommentere på styrker/svakheter/foretrukne posisjoner?

For øvrig viktig å få på plass en forsvarsspiller til snart. Jeg trodde nesten de skulle ha det klart før de reiste til La Manga.


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 24 feb 15, 16:52

Opprinnelig postet av Costanza

Jeg leser at Rafael Burgos blir med til La Manga og at de ønsker ham i FFK. Ser også at Standerholen og Momo blir hjemme på grunn av skader. Noen som har status på dem?

Siden Magnus Hart og Håvard Thun er med til La Manga, så antar jeg at de lukter veldig på en permanent plass i a-stallen. Jeg har fortsatt lite kjennskap til disse to, selv om jeg har registrert at de har vært med en del på a-laget det siste året. Noen som kan kommentere på styrker/svakheter/foretrukne posisjoner?

For øvrig viktig å få på plass en forsvarsspiller til snart. Jeg trodde nesten de skulle ha det klart før de reiste til La Manga.

Magnus Hart er en kreativ allsidig midtbanespiller, med gode offensive kvaliteter. Litt lett i kroppen.

Håvard Thun er hovedsaklig kant som liker å gå inn i banen, ganske sterk i kroppen, men noe ubesluttsom til tider.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 01 mar 15, 16:48

Rafael Burgos blir offisielt FFK-spiller så fort klubben returnerer fra La Manga.

– Er det noe nytt i jakten på en ny forsvarsspiller?

– Vi jobber på og det kan godt hende det vil skje noe i løpet av noen dager, sier Bakken.

http://www.f-b.no/N__skriver_han_snart_under-5-59-75206.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 11 mar 15, 12:41

FFK har kommet til enighet med Mouhamed «Momo» Gueye om å avslutte kontrakten umiddelbart.

http://www.f-b.no/_Momo__er_ferdig_i_FFK-5-59-83990.html  

 

Loic Abenzoar (26) er aktuell for FFK.

 

http://www.f-b.no/Denne_franskmannen_kan_bli_FFKs_nye_forsvarsspiller-5-59-83960.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 mar 15, 13:18
Endret: 11 mar 15, 13:30
Endret av: kanogvetalt

Synes da denne stallen begynner å se virkelig bra ut?

Riktignok er det en tynn stall fortsatt, og selvfølgelig kan noen få langtids skader ødelegge mye, men velger å ikke ta sorgene på forskudd.

Edit: Og der kom den. Straith ute 10-12 uker.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 11 mar 15, 13:41

Litt typisk egentilg når det fungerte godt, så fikk han en stygg skade. Bare ikke Kjeldsrud også får en stygg skade rett før serien starter.

Vedr Momo synes jeg det er trist at det gikk slik deg gikk, men desverre er ikke dette overaskende.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 11 mar 15, 14:32

Når Straith er ute så lenge blir det vel to forsvarsspillere på vei inn. Muligens en på lån kun i vårsesongen? Bakken nevnte at hvor mange som kom inn var avhengig av skaden til Straith

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 11 mar 15, 19:20

Abenzoar virker som en god løsning. Det er en spiller som kjenner norsk fotball etter en kort periode i Hønefoss, og som har gode skussmål både derfra og fra tidligere prøvespill i 08. Han vet hva han går til, og vi vet noenlunde hva vi får. Dersom det også er en økonomisk gangbar løsning i tillegg, så høres det ut som en lavrisikoløsning. Det skal også være en spiller med grei hurtighet som er trygg med ball. Han virker også fysisk robust. Tror det blir en bra løsning.

Uansett veldig synd at Straith er ute såpass lenge med skade. Han har gjort et positivt inntrykk i oppkjøringen og det har virket som om han og Sansara fikk til et bra samarbeid på kort tid. Det ideelle ville jo vært at de fikk samspilt seg ytterligere frem til sesongstart, men når Straith først er ute er det vktig å få på plass en fullgod erstatter og spille ham inn i laget så fort som mulig. 

Ellers må det jo inn en ny forsvarsspiller til, og jeg mener det burde komme uavhengig av Straiths skade. Men med begrensede økonomiske ressurser og ønsket om en forholdsvis smal spillerstall, gjelder det å være smart når stallen komponeres. I utgangspunktet bør en klubb ha fire habile midtstopperalternativer. Vi har nå kun tre. I tillegg har vi ingen rendyrket, venstrebeint venstreback i stallen. Derfor bør klubben prioritere å hente inn en venstrebeint forsvarsspiller som hovedsakelig er en backtype, men som kan vikariere som midtstopper. 

Når det gjelder Momo så regner jeg med at Burgos erstatter ham, men jeg har fortsatt ikke lest at han faktisk har skrevet under? Hvor lang kontrakt er det i såfall snakk om? Skal innrømme at jeg har en dårlig magefølelse på Burgos-dealen, men gir ham selvsagt en fair sjanse til å overbevise meg om at jeg tar feil.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 13 mar 15, 15:18

Johan Hammar på lån fra Malmö denne sesongen.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 13 mar 15, 17:31
Endret: 13 mar 15, 17:37
Endret av: Knuty

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Johan Hammar på lån fra Malmö denne sesongen.

Ukjent for meg fra før. 94-modell, rukket å bli 21 år. 196 cm. I følge Malmøs egen statistikk har han en interessant bakgrunn i Everton, men antall kamper de siste årene er meget lavt.

Har én kamp for svenske U17 (der Norge ble gruset), og 13 U19-kamper.

At Malmø tror vi er i TIppeligaen får de ta på egen kappe. Wink

2011-2012 Everton FC Reserves Premier Reserve League 1 (0)           90
2012-2013 Everton FC Reserves U21 Premier League 7 (0)           630
  Stockport County Conference 6 (1)           464
2013- Malmö FF Allsvenskan 1 (1)           1
2014- Malmö FF Allsvenskan 7 (2)           484
  Malmö FF Svenska Cupen 1 (0)           120
  Malmö FF Champions League Q 3 (0)           270
2015- Fredrikstad FK Tippeligaen - (-)           -

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 13 mar 15, 17:52

Hammar er 1.96 høy? Ja da bør vi ha et bra våpen der på cornere.Hehe

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 13 mar 15, 18:13

Litt overrasket over at de henter Hammar samtidig som Abenzoar trener med klubben og prøvespiller mot 08. Å hente en spiller på lån for å være backup virker merkelig for alle parter, så regner med at han er tiltenkt en plass i startoppstillingen. Det må nesten også bety at Sansara flyttes ut på venstreback, slik at Abenzoar/Hammar blir stopperparet frem til Straith kommer tilbake. Det betyr også at vi får et helt nytt stopperpar som må spilles inn bare fire uker før seriestart...

Alternativt vrakes Abenzoar og det hentes inn en venstreback istedet. Men i valget mellom Abenzoar og Hammar på lån, ville man vel foretrukket Abenzoar som har bevist at han holder nivået. Jeg ser også at Joacim Jonsson på Twitter antyder at Abenzoar pr. i dag er et mer naturlig førstevalg enn Hammar.

Jeg hadde også håpet de hentet en forsvarsspiller med større tempo siden de vi har, spesielt i midtforsvaret, har sin største svakhet i manglende hurtighet. Men isolert sett ser det jo veldig bra ut med Sansara, Straith, Hammar og eventuelt Abenzoar som midtstoppere. Enda bedre hadde det vært om ihvertfall én av dem var lokale eller norske...


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 13 mar 15, 19:58

Syntes det begynner å se positivt ut. Jeg tar gjerne i mot en franskmann også. Sansara passer fint på venstre back en hel sesong.  Tror ikke det blir noe problem med tre rene stoppere. Der er jo ambisjoner om opprykk, flere skader og karantener kommer.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 13 mar 15, 21:01

Opprinnelig postet av Costanza

Litt overrasket over at de henter Hammar samtidig som Abenzoar trener med klubben og prøvespiller mot 08. Å hente en spiller på lån for å være backup virker merkelig for alle parter, så regner med at han er tiltenkt en plass i startoppstillingen. Det må nesten også bety at Sansara flyttes ut på venstreback, slik at Abenzoar/Hammar blir stopperparet frem til Straith kommer tilbake. Det betyr også at vi får et helt nytt stopperpar som må spilles inn bare fire uker før seriestart...

Alternativt vrakes Abenzoar og det hentes inn en venstreback istedet. Men i valget mellom Abenzoar og Hammar på lån, ville man vel foretrukket Abenzoar som har bevist at han holder nivået. Jeg ser også at Joacim Jonsson på Twitter antyder at Abenzoar pr. i dag er et mer naturlig førstevalg enn Hammar.

Jeg hadde også håpet de hentet en forsvarsspiller med større tempo siden de vi har, spesielt i midtforsvaret, har sin største svakhet i manglende hurtighet. Men isolert sett ser det jo veldig bra ut med Sansara, Straith, Hammar og eventuelt Abenzoar som midtstoppere. Enda bedre hadde det vært om ihvertfall én av dem var lokale eller norske...

Hammar har vært jobbet med en lengre periode. 

Vet vi at han og franskmannen ikke har fart? 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Henrik0303

Bedriftsspiller
Ble medlem: 05 aug 14
Innlegg: 3

Lagt til: 13 mar 15, 21:47
Endret: 13 mar 15, 21:58
Endret av: Henrik0303

Om jeg husker riktig ble vel Hammar omtalt som direkte treg av Joacim Jonsson på twitter når han først ble ryktet hit.

I følge Wikipedia siden til Abenzoar er posisjonen hans høyreback, så han er kanskje ikke kun en utfordrer til stopperplass. Mener å ha lest at han har bra med fart også.

Edit: Link til tweet

 

Ikke her jeg leste det tidligere, men dette er fra da Loic var på prøvespill hos 08: - Han var god med ball, flink til å ta ut motstandere og hadde stor fart.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 13 mar 15, 22:12

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hammar har vært jobbet med en lengre periode. 

Vet vi at han og franskmannen ikke har fart? 

Jeg er klar over at Hammar har vært på blokka tidligere, men jeg trodde de hadde slått ham fra seg da jeg leste at Abanzoar ble hentet inn på prøvespill. Jeg har ikke sett Hammar i aksjon selv, men jeg leser en del på svenske fotballnettsider og Malmö FF-fansen har beskrevet at Hammars største svakhet er tempoproblemer. Det har også Joacim Jonsson bekreftet.

Siden Straith og Sansara også er ganske temposvake, synes jeg det er overraskende at de prioriterer å hente en tredje midtstopper med samme svakhet. Særlig når FFK er et lag som ønsker å styre spillet og stå høyt i banen. Da blir det veldig sårbart mot kontringer og spill i bakrom. 

Abenzoar skal ha større fart, så bare på grunn av det så hadde jeg foretrukket ham. Men nå kan det jo hende at begge to ender opp i klubben.

Isåfall er det litt fristende å tenke på en alternativ formasjon, der vi bruker tre sentrale forsvarsspillere og kjører opp Simen Rafn og Ludvik Begby som vingbacker/kantspillere på hver sin side. Jeg er tilhenger av å tilpasse formasjon til spillermateriell og ikke motsatt. Ser da for meg denne lagoppstillingen mot Brann (og forstår at det neppe er realistisk):

----------------------------------- Masalin -----------------------------------

-------------- Abenzoar -------- Hammar --------- Sansara -----------

Rafn ---------------------------- Berg ------------------------------ Begby

------------------------- Nazari ---------- Adaramola ----------------------

--------------------------------- Olsen --------------------------------------

----------------------------------- Kjelsrud Johansen ----------------------- 


Nøtt

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 14
Innlegg: 23

Lagt til: 15 mar 15, 16:26

Opprinnelig postet av Costanza

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hammar har vært jobbet med en lengre periode. 

Vet vi at han og franskmannen ikke har fart? 

Jeg er klar over at Hammar har vært på blokka tidligere, men jeg trodde de hadde slått ham fra seg da jeg leste at Abanzoar ble hentet inn på prøvespill. Jeg har ikke sett Hammar i aksjon selv, men jeg leser en del på svenske fotballnettsider og Malmö FF-fansen har beskrevet at Hammars største svakhet er tempoproblemer. Det har også Joacim Jonsson bekreftet.

Siden Straith og Sansara også er ganske temposvake, synes jeg det er overraskende at de prioriterer å hente en tredje midtstopper med samme svakhet. Særlig når FFK er et lag som ønsker å styre spillet og stå høyt i banen. Da blir det veldig sårbart mot kontringer og spill i bakrom. 

Abenzoar skal ha større fart, så bare på grunn av det så hadde jeg foretrukket ham. Men nå kan det jo hende at begge to ender opp i klubben.

Isåfall er det litt fristende å tenke på en alternativ formasjon, der vi bruker tre sentrale forsvarsspillere og kjører opp Simen Rafn og Ludvik Begby som vingbacker/kantspillere på hver sin side. Jeg er tilhenger av å tilpasse formasjon til spillermateriell og ikke motsatt. Ser da for meg denne lagoppstillingen mot Brann (og forstår at det neppe er realistisk):

----------------------------------- Masalin -----------------------------------

-------------- Abenzoar -------- Hammar --------- Sansara -----------

Rafn ---------------------------- Berg ------------------------------ Begby

------------------------- Nazari ---------- Adaramola ----------------------

--------------------------------- Olsen --------------------------------------

----------------------------------- Kjelsrud Johansen ----------------------- 

Dette er en formasjon jeg i aller høyeste grad stiller meg bak med dagens tropp. Eneste problem her er at jeg tror HWL vil spille med Nystrøm fra start, i denne formasjonen er det ikke plass til han da de to på topp er mye bedre en han. Rent sportslig hadde jeg ikke hatt noe problem med å ha Nystrøm på benken men jeg tror det i praksis vil føre til sure miner å dårlig stemning. Hvis dette blir virkelighet tror jeg kanskje det kan være lurt å selle han.

Men for alt jeg vet kan det jo hende han godtar å ikke være fast på laget.  


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 17 mar 15, 12:21

FFK har landet sin førstelagstropp for 2015-sesongen etter at både Loic Abenzoar og Rafael Burgos har signert med klubben.

 

Burgos sin kontrakt varer bare frem til sommeren?

 

http://www.fredrikstadfk.no/news/article/1s6wmqjobk2xh1voy34cgk447j/title/loic-og-rafael-har-signert

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 17 mar 15, 12:43

Opprinnelig postet av kjell-H

FFK har landet sin førstelagstropp for 2015-sesongen etter at både Loic Abenzoar og Rafael Burgos har signert med klubben.

 

Burgos sin kontrakt varer bare frem til sommeren?

 

http://www.fredrikstadfk.no/news/article/1s6wmqjobk2xh1voy34cgk447j/title/loic-og-rafael-har-signert

Så bra. Synes det er helt greit med korttidskontrakter på disse. Dette er ikke "unge" talenter med videresalgspotensiale, men spillere som kommer hit for å "redde" karrieren. De har vel ikke akkurat vært stjernespillere de siste sesongene.

Har hatt nok av spillere som har imponert i begynnelsen fått lang kontrakt og deretter bare rast sammen til søppel.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 17 mar 15, 16:16

Syns det var en god løsning med korttidskontrakt til Burgos, både for han og oss. Han spiller for en klubb og bruker oss som utstillingsvindu fram mot neste overgangsvindu og vi får en billig, men dog litt usikker forsterkning.

Helt greit med bare ett år på Abenzoar også

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 19 mar 15, 14:45

Malmö-aktuelle Nenass fra Kapp Verde skal vise seg frem for FFK.

http://www.f-b.no/Interessant_for_Malm____sendes_til_FFK-5-59-91031.html

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 20 mar 15, 09:50

Liker dette samarbeidet med Malmø, vinn/vinn for begge lag foreløbig syns jeg. Smile

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 28 mar 15, 19:56

Ser ut som B-lista er klar

Ismar Dizdar
Håvard Segtnan Thun
Aleksander Karstensen
Tobias Knudsen
Muhamed Berisha

Overrasket over at Magnus Hart ikke var med på den listen all den tid han var aktuell for A-lagskontrakt i konkurranse med Thun og var med til La Manga.

Ellers kjenner jeg ikke spillerne bortsett fra at Ismar er stopper. Resten har jeg ikke peiling på

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 28 mar 15, 23:17

Opprinnelig postet av Rey

Ser ut som B-lista er klar

Ismar Dizdar Stopper/DM F1997
Håvard Segtnan Thun Back/Kant F1996
Aleksander Karstensen Keeper F??(1999/2000)
Tobias Knudsen Midtbane Sentral F1998
Muhamed Berisha Kant/Spiss F1998

Overrasket over at Magnus Hart ikke var med på den listen all den tid han var aktuell for A-lagskontrakt i konkurranse med Thun og var med til La Manga.

Ellers kjenner jeg ikke spillerne bortsett fra at Ismar er stopper. Resten har jeg ikke peiling på

 

Har prøvd å legge inn det jeg mener er riktig. Men husker ikke alle fakta.


thh

Knøttespiller
Ble medlem: 07 mai 08
Innlegg: 46

Lagt til: 29 mar 15, 13:20

Opprinnelig postet av Costanza

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hammar har vært jobbet med en lengre periode. 

Vet vi at han og franskmannen ikke har fart? 

Jeg er klar over at Hammar har vært på blokka tidligere, men jeg trodde de hadde slått ham fra seg da jeg leste at Abanzoar ble hentet inn på prøvespill. Jeg har ikke sett Hammar i aksjon selv, men jeg leser en del på svenske fotballnettsider og Malmö FF-fansen har beskrevet at Hammars største svakhet er tempoproblemer. Det har også Joacim Jonsson bekreftet.

Siden Straith og Sansara også er ganske temposvake, synes jeg det er overraskende at de prioriterer å hente en tredje midtstopper med samme svakhet. Særlig når FFK er et lag som ønsker å styre spillet og stå høyt i banen. Da blir det veldig sårbart mot kontringer og spill i bakrom. 

Abenzoar skal ha større fart, så bare på grunn av det så hadde jeg foretrukket ham. Men nå kan det jo hende at begge to ender opp i klubben.

Isåfall er det litt fristende å tenke på en alternativ formasjon, der vi bruker tre sentrale forsvarsspillere og kjører opp Simen Rafn og Ludvik Begby som vingbacker/kantspillere på hver sin side. Jeg er tilhenger av å tilpasse formasjon til spillermateriell og ikke motsatt. Ser da for meg denne lagoppstillingen mot Brann (og forstår at det neppe er realistisk):

----------------------------------- Masalin -----------------------------------

-------------- Abenzoar -------- Hammar --------- Sansara -----------

Rafn ---------------------------- Berg ------------------------------ Begby

------------------------- Nazari ---------- Adaramola ----------------------

--------------------------------- Olsen --------------------------------------

----------------------------------- Kjelsrud Johansen ----------------------- 

---------------------------

theiv


thh

Knøttespiller
Ble medlem: 07 mai 08
Innlegg: 46

Lagt til: 29 mar 15, 15:06

Prøver igjen. 

Costanza, du har glemt vår desidert største juvel : Håvard Åsheim

Han må spille fast på laget, med så mange kamper som han makter. Han er sentral midtbanespiller/ indreløper - IKKE kantspiller.

Han må ha spesialtrening/oppfølging for det er FFKs neste salgsobjekt. Det han ellers må prioritere er noe mer styrke/ muskler og litt mer temperement.

Kjeldsrud, er også en juvel, men han er ikke vår. Det må FFK gjøre noe med. Han må kjøpes neste år når vi rykker opp.

Ellers er jeg enig med det du skriver om FFKs stall/spillerformasjon/spillesystem. 

Alle spillerne må huske at det som er hovedoppgaven er å skåre mål. Noen ganger ser det ut som om de glemmer det i kampens hete. Husk vi har divisjonens beste  spiss, da er det viktig at han får mye å jobbe med.Slik at samme hvilket system/formasjon vi spiller i , må tanken være å fore han med pasninger, innlegg og stikkere.

En annen ting husk å avslutte, utfordre,og skyte mye oftere når vi har sjansen. (Håper spillerne leser på nettsiden.)

---------------------------

theiv


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 29 mar 15, 22:59

Opprinnelig postet av Rey

Overrasket over at Magnus Hart ikke var med på den listen all den tid han var aktuell for A-lagskontrakt i konkurranse med Thun og var med til La Manga.

Magnus har røket leddbåndet. Faktisk samme skade som Straith slik jeg har forstått det. 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 30 mar 15, 09:48

Det er kjipt, er ute i 10-12 uker minst han og da. Men kan kan vel bli tatt opp så fort han er i form igjen vel?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 30 mar 15, 13:24

B-lista kan kun oppdateres i overgangsvinduene. Det vil si at han må vente til høstsesongen. Men det stemmer jo noenlunde med når han da er skadefri igjen :-)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 30 mar 15, 20:31

ok, men kan han hentes opp til A-laget utenfor vinduet da? syntes bakken snakket om att den siste plassen som en junior skulle få ikke trengte å avklares føre vinduet stengte ?

 


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 30 mar 15, 23:37

Opprinnelig postet av malurt

ok, men kan han hentes opp til A-laget utenfor vinduet da? syntes bakken snakket om att den siste plassen som en junior skulle få ikke trengte å avklares føre vinduet stengte ?

Trenger ikke vinduet for å tilby kontrakt til en amatørspiller. Wink Noen fordeler må man ha av å utvikle spillere også. Laughing


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 02 mai 15, 18:13

Noen som vet om Berg nærmer seg spille klar igjen? Vi trenger en Berg i form i år!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 02 mai 15, 18:42

Opprinnelig postet av kjell-H

Noen som vet om Berg nærmer seg spille klar igjen? Vi trenger en Berg i form i år!

Har forstått det som at han trener,  men mest alternativt.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 31 mai 15, 14:40

Kenneth Di Vita Jensen ryktes til FFK i følge SillySeasonNor på Twitter

Har spilt for Hønefoss i Tippeligaen og under Erlandsen i både Ull Kisa og Moss. Erlandsen er med andre ord godt kjent med spilleren fra før.

Han spiller for øyeblikket for Lommedalen i tredjedivisjon.

Skeptisk!

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 02 jun 15, 14:04

...og der bekrefter spilleren selv det til F-B

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 02 jun 15, 14:34

Han er høy, og ikke på langt nær så gammel som jeg trodde. Jeg ser ikke noe mer positivt å si og tviler sterkt på at han vil forsterke oss. Dette sier vel også sitt om situasjonen vi er i, vi trenger jo nye spillere og har nok små spillere og vil kan for å si det mildt ikke "velge på øverste hylle"


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 02 jun 15, 20:32

43 kamper i TL og 47 i 1.div tyder på at han har erfaring på dette nivået. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 jun 15, 12:30

http://www.nrk.no/sport/fotball/_-han-er-sa-god-i-lufta-at-man-ma-se-det-for-a-tro-det-1.12308088

Her er noe for FFK. Ut med Hammar. Inn med en som faktisk vinner hodedueler. Gode referanser har han og.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 jun 15, 11:52

Nå som Masalin er ute resten av sesongen med skade, så trenger vi nok en keeper til. Hva syns folket. Skal vi satse på juniorkeeperen eller hente et soleklart førstevalg for resten av sesongen? Og hvilke keepere er det som kan være aktuelle i tilfelle?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 13 jun 15, 11:57

Siden vi er blakke og har et stort behov for andre spillere mener jeg vi bør satse på Håvar Jenssen som  har vært god de to kampene han har fått. Kanskje Jenssen tar nye steg og blir vår faste keeper?


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 18 jun 15, 14:54

Den franske keeperen Mory Diaw (21) deltok torsdag på sin første FFK-trening. - Vi hadde ikke hentet ham på prøvespill om vi ikke hadde tro på ham, sier FFK-trener Arne Erlandsen.

http://www.f-b.no/sporten/ffk/fotball/fransk-keeper-ffk-aktuell/s/5-59-164566

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 29 jun 15, 14:53
Endret: 29 jun 15, 14:59
Endret av: Rey

Ola Lønn på vei til Moss?

Jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner denne overgangen i tilfelle. Greit å låne ut Lønn slik at han får spilletid på et høyere nivå, men å hente en spiller tilbake på høyrebackplass skjønner jeg mindre av. Regner ikke med at Jobarteh danker ut Rafn på høyreback.

Hvis det da ikke er meningen at Rafn skal høyere opp i banen, men da føler jeg at vi like gjerne kunne beholdt Lønn(?)

EDIT: Ser av en kommentar på Moss Avis at han skulle vært sentralt på midtbanen i stedet for på høyreback. Det gir ihvertfall litt mer mening

Opprinnelig postet av Moss Avis
Han er den beste spilleren på dagens MFK lag ,men benyttes idag på feil plass!!!En klassisk "arbeidshest" på midtbanen!!!Jeg sammenligner ham med Per Heliaz,som aldri fikk mer enn en 4 på børsen,men var en av de mest nyttige spillernem fra MFK storhetstid!!

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 29 jun 15, 16:06

Lønn-Jenssen trenger mer spilletid noe jeg hadde håpet han skulle få på dagens FFK. Rafn kan skyves fram som kant noe det også er behov for. Hvis han ikke vurderes slik at han bør spille mer er ikke et utlån til Moss noen dårlig ide siden han som sagt virkelig trenger mer spilletid.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 29 jun 15, 17:21

Opprinnelig postet av Rey

 

EDIT: Ser av en kommentar på Moss Avis at han skulle vært sentralt på midtbanen i stedet for på høyreback. Det gir ihvertfall litt mer mening

 

Gir fortsatt ingen mening for meg. Sentralt på midten er vi ganske godt skodd. Åsheim, westgaard, julius, nazari, rafn kan også gå inn der.

Lønn er mer en god nok for 1 div og med rafn eventuelt som høyre kant så får lønn en trygg spiller forran seg som gjør jobben lettere for han.

Sats heller på lønn jensen mener nå jeg da.

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 07 jul 15, 11:10

Nå som Høili har funnet tonen med Erlandsen og sier at han vil spytte inn penger til nye spillere i FFK, hva er det vi ønsker oss? Hva er realistisk ut i fra spillerstilen til Erlandsen?

Og hvem er det som går ut i tilfelle?

Jeg har en følelse av at Adaramola forsvinner på grunn av at han er så ujevn. Er nok derfor mossespilleren er/var interessant også.

I tillegg kommer det garantert en keeper.

Utover det så kunne jeg tenkt meg en venstreback, men da har vi brått veldig mange stoppere som ikke får spille.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 07 jul 15, 11:22
Endret: 07 jul 15, 11:23
Endret av: Erikk

Jeg synes det er flott at Høili er på banen igjen , imidlertid er det viktig at vi ikke lager et nytt underskudd slik at det blir en ny økonomisk krise. Nye spillere skal jo ha lønn. Hva hvis Høili kunne bidratt til at vi får signert Kjelsrud-Johansen fast? Ellers er jeg enig i at vi trenger en sentral midbanespiller, gjerne en med litt "vinnerskalle".

For å starte neste diskusjon på forhånd blir jeg mer og mer positiv til å skrive ny kontrakt med Erlandsen, han har gjort en svært god jobb hittil.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 07 jul 15, 12:38

Opprinnelig postet av Rey

 

Jeg har en følelse av at Adaramola forsvinner på grunn av at han er så ujevn. Er nok derfor mossespilleren er/var interessant også.

 

Trodde Julius hadde ganske lang kontrakt? Når går den ut?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 07 jul 15, 13:56

Som så mange andre, så går den ut etter sesongen. Han skrev "bare" en treårig kontrakt da han kom og jeg har ikke fått med meg at den er blitt forlenget.

Ser vel heller ikke for meg at den blir forlenget.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 08 jul 15, 14:28

Ser vi linkes til Lehne Olsen. Noen som kan fortelle meg Åsen type spiss han er?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 08 jul 15, 14:40
Endret: 08 jul 15, 14:41
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Rey

Ser vi linkes til Lehne Olsen. Noen som kan fortelle meg Åsen type spiss han er?

Det er jo faktisk en veldig spennende spiss - i hvert fall var han det for et par år tilbake. Han har jo vært på ønskelista til FFK tidligere. Notorisk målscorer. Husker jeg var litt overrasket over at han gikk til Strømsgodset, for han er ikke en typisk ving. Tror dette kan være en bra spiss for oss dersom det er aktuelt. Vil trolig utfylle Kjelsrud Johansen bra. 

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 13 jul 15, 12:26

Magne Hoseth er løst fra kontrakten med Viking. Gi han kontrakt ut sesongen. Hadde vært en bra mann på midtbanen. Da rykker vi hvertfall ikke ned, er litt mer stabil enn Julius.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 13 jul 15, 12:36

Han ville forsterket oss veldig, men jeg er redd det blir dyrt.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 jul 15, 12:57

Ikke nok med at han nok er dyr, men ville han i det hele tatt kommet til oss? Så vidt jeg skjønte er Start interessert og da vil jeg tippe han er mer interessert i å spille for dem i TL enn i Obos.

Men hadde vært en fin forsterking på kort sikt.

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Thygesen

Juniorspiller

Ble medlem: 06 mar 08
Innlegg: 153

Lagt til: 13 jul 15, 16:35
Endret: 13 jul 15, 16:36
Endret av: Thygesen

FB: "FFKs Ola Lønn Jenssen (19) sier han er interessert i et bytte til Moss. Mot slutten av uken kan en overgang bli klar.Alt tyder i så fall på at Moss' Sal Jobarteh (22) går motsatt vei." 

FB hevder også at det spekuleres i at FFK er på kikk etter en venstreback, en midtbanespiller og en spiss. Avhenger selvfølgelig av hva vi får tak i, men synes dette virker lovende. Personlig mener jeg at vi trenger en spiss til ettersom Nystrøm er skadet (og generellt sliter mye med skader) i tillegg scorer Rozhat for lite selv om han til tider er veldig god. Slik situasjonen er nå vil det være kritisk dersom Kjelsrud Johansen skulle få et lengre skadeavbrekk.

---------------------------

"Vanlig sunn fornuft er ikke særlig vanlig."

-Francois de Voltaire


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 13 jul 15, 16:55

Midtbanespilleren regner jeg med er Jobarteh i tilfelle. Positiv til han.

Roz har jeg veldig sans for, så håper at han og Kjelsrud får mulighet til å bygge et partnerskap. Jeg er sikker på at målene kommer til å komme hvis han får litt sammenhengende spilletid. Så litt av det samme i første sesongen hans her. Han brant mye sjanser til å begynne med. Det løsna likevel på slutten av sesongen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 13 jul 15, 17:57

Slik det er har vi 4 gode stoppere (3 siden Sansara spiller back) Hvis det kommer ny back, vil det ikke være naturlig at en av stopperne forsvinner? Jeg er heller ikke så sikker på at det er smart siden vi har et godt forsvar. Slik jeg ser det er det framover på banen vi har de største utfordringene.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 20 jul 15, 08:31

Opprinnelig postet av Rey

Ikke nok med at han nok er dyr, men ville han i det hele tatt kommet til oss? Så vidt jeg skjønte er Start interessert og da vil jeg tippe han er mer interessert i å spille for dem i TL enn i Obos.

Men hadde vært en fin forsterking på kort sikt.

Nå ser det ut som han ender i Kristiansund...

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 20 jul 15, 08:46

Ikke så lett å konkurrere med hjemplassen hans heller nei. Regner med han får en kontrakt som strekker seg lengre enn ut sesongen der oppe?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 20 jul 15, 09:14

Sikkert... Samt en plass i støtteapparat hvis ønskelig etter endt karriere...

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 20 jul 15, 09:59

Han er nok tapt, men har noen hørt om noen andre rykter? Da tenker jeg i forhold til at det har vært snakk om Høili.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 20 jul 15, 10:56

Jeg syns det er rart at vi ikke har flere "bedre" spillere på blokka.

Ja, vi ligger i Obos, men vi er en av de større klubbene der, og per dags dato så er det mange som kan spille seg inn til mye spilletid. Bedre å spille obos enn å slite benk i TL.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 20 jul 15, 11:03

Jeg vet ikke hvor gode de to prøvespillerne som er igjen er, men synes vi bør signere spillere som forsterker 1. elleveren og ikke bredden i stallen. Altså sier jeg at spillere fra egen stall heller bør prioriteres når det er snakk om bredden i stallen.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 20 jul 15, 21:52

Jeg har dessverre null tro på det kommer inn reelle forsterkninger i løpet av sommervinduet. Hvis vi skal basere spillerlogistikken på tilfeldige prøvespillere av ymse kvalitet ispedd spillere som Arne Erlandsen har trent de siste årene i lavere divisjoner, så finner vi neppe spillertyper som går inn og hever laget. Det finnes etter all sannsynlighet verken personer med oversikt eller kompetanse over spillermarkedet i og rundt klubben for øyeblikket, noe den ekstremt vilkårlige innhentingen av prøvespillere det siste året har vist. Det er også vanskelig å forstå hvorfor Arne Erlandsen i det hele tatt har to spillere på prøvespill som han har trent tidligere og burde kjenne godt.

Det skal også bli interessant å se hvordan kontraktsusikkerheten til veldig mange spillere påvirker laget utover høsten. Det er veldig lite ideelt å ha så mange spillere på lån og utgående kontrakt samme sesong. Klubben bør veldig snart begynne å forlenge med aktuelle spillere, og i den forbindelse vil andre spillere forstå at de antakelig ikke får fornyet kontrakt, noe som kan skape en uheldig dynamikk i spillergruppen utover høstsesongen. Jeg håper FFK løser dette på en god og ryddig måte, men er urolig for at det ikke er på plass en sportslig leder til å kvalitetssikre prosessen. Istedet blir det altså en hovedtrener som også er på utgående kontrakt, som i stor grad avgjør hvem som skal være med videre. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 20 jul 15, 22:29

Er jo også litt rart å la Christian, kameraten til Julius, spille kampen i går når han visstnok har fått beskjed om at han ikke får kontrakt med klubben. Hva er da poenget? At de ville se ham er en elendig unnskyldning når han har vært på treninga i over en måned.

Ellers enig i det ikke er heldig at Erlandsen skal bestemme hvem og hvilke spillertyper som får kontrakt neste år når han forhåpentligvis ikke er her selv engang. (Tror nok han blir, ettersom det blir et folkekrav i Fredrikstad at han får bli)

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 21 jul 15, 08:17

Hoseth takket nei til Kristiansund. Lekaj en jeg håpet vi skulle ta sjangsen på sist han var ledig er nå linket til Mjøndalen

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 21 jul 15, 11:43

Jeg trekkes mer og mer mot at jeg håper Erlandsen blir værende i klubben. Spillet og resulatene har vært mye bedre under hans ledelse og jeg har en tanke om at opprykk neste sesong hvor Erlandsen har fått satt fullt preg på laget. Hvis vi skulle klare det vil vi i såfall være en underdog i Tippeligaen året etter, og da mener jeg Erlandsen er rett mann for at vi skal unngå å rykke ned igjen.

Fotballen har forandret seg fordi klubbene har fått dårligere økonomi. Dette fører blant annet til at det er lettere å få spillere til å stille opp på prøvespill, samtidig som det er vanskeligere å ha økonomi til å ha "sportsjefer" speidere mm. Jeg må dermed si jeg forstår tanken med å ha noen prøvesplilere og beholde de beste. Netan prøvespilte jo forrige sommer og har nå blitt en viktig spiller for oss.

 

 


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 21 jul 15, 11:53

Enighet! Jeg sovner heller ikke under kampene som tidligere i sesongen. Han er jo en slu rev som har vært med lenge.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 22 jul 15, 10:10

ANDRÉ WALLENBORN hentet på prøve, fra Köln. 20 år, venstreback, kan også spille midtstopper og def midtbane i følge Transfermarkt.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 22 jul 15, 11:06

Roger Risholt er tilbake i klubben for tredje gang. Stor i Sandefjord i fjor, men har vel ikke vært like god i år i divisjonen over? Har ikke sett noen Sandefjordkamper, så kan egentlig ikke uttale meg. Det som er sikkert er at han bryr seg om klubben i hvert fall.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jul 15, 13:18
Endret: 22 jul 15, 13:19
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Rey

Roger Risholt er tilbake i klubben for tredje gang. Stor i Sandefjord i fjor, men har vel ikke vært like god i år i divisjonen over? Har ikke sett noen Sandefjordkamper, så kan egentlig ikke uttale meg. Det som er sikkert er at han bryr seg om klubben i hvert fall.

Trist.  

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 22 jul 15, 13:56

Jeg er også veldig usikker, men Risholt er en "vinnerskalle" og han har rutine i massevis selv om jeg føler at han har alderen mot seg.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jul 15, 15:50
Endret: 22 jul 15, 15:51
Endret av: kanogvetalt

Hvem skal han ta plassen til,  om han skal spille? Hvis han holder 1. Div nivå, hvorfor slapp Sandefjord han gratis? 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 22 jul 15, 16:41

Det er vel en viss mulighet for at han tar plassen til Adremola. Iht f-b.no er Johnsson positiv til sigerningen av Risholt.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jul 15, 17:48

Opprinnelig postet av Erikk

Det er vel en viss mulighet for at han tar plassen til Adremola. Iht f-b.no er Johnsson positiv til sigerningen av Risholt.

Og dermed ble jeg ikke mindre skeptisk

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 22 jul 15, 17:51

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hvem skal han ta plassen til,  om han skal spille? Hvis han holder 1. Div nivå, hvorfor slapp Sandefjord han gratis? 

Det lukter vel at Adaramola skal ut? Ellers så spiller jo Sandefjord i Tippeligaen, mens han kanskje bare holder 1. divisjonsnivå? Han var Sandefjords beste spiller i fjor og en spillertype jeg syns vi har manglet, så sånn sett ser det bra ut, men jeg er også litt usikker på hvilket nivå han holder i dag.

Ellers ikke overraskende at du er litt reservert til Risholt. Hvis jeg ikke tar feil har du vel aldri vært hans største fan? Hverken første eller andre gang han var her.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6581

Lagt til: 22 jul 15, 18:02

I tillegg har vi hentet det som omtales som en defensiv sentral midtbanespiller på prøvespill fra Senegal... Ser ikke helt bort fra at Adaramola er på vei bort, men tipper han fullfører kontrakten. Risholt blir en slags erstatter for Berg.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 22 jul 15, 21:25

Flere nye på prøvespill.

Salim Ndao fra Senegal og Diambarakademiet. Sentral midtbanespiller.

André Wallenborn som har gått gradene i Kølns juniorlag. Akkurat frisluppet uten kamper for A-laget. Venstreback

Ghislain Guessan. Spiss med fransk og ivoriansk pass. Kommer fra spill i algerisk liga

Rino Falk Larsen. Midtbanespiller fra Vålerenga. Dette er en spiller jeg hadde håpet vi klarte å knytte til oss som 15 åring. Fra Drøbak Frogn og var sammen med Samale Wais som nå er på Sarps G19 lag ble tidlig regnet som veldig store talenter og jeg mener å huske at begge trente med juniorlaget vårt også. Aner ikke åssen utvikling han har hatt i Vålerenga

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 22 jul 15, 21:37

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hvem skal han ta plassen til,  om han skal spille? Hvis han holder 1. Div nivå, hvorfor slapp Sandefjord han gratis? 

Man må vel vanligvis ikke betale for Bosmanspillere vel?

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 22 jul 15, 22:39

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hvem skal han ta plassen til,  om han skal spille? Hvis han holder 1. Div nivå, hvorfor slapp Sandefjord han gratis? 

Man må vel vanligvis ikke betale for Bosmanspillere vel?

Var han uten kontrakt? 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 22 jul 15, 22:48

Hvis han er bosmaspiller så går kontrakten hans ut ved sesongslutt ikke sant?

Og da står han jo fritt til å forhandle med andre klubber.

Hvis Sandefjord synes det var formålstjenlig at han går nå, og samtidig sparer noe lønnskostnader så kan hende de følte det var en ok deal.
 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 22 jul 15, 23:31

Risholt var, første gang han kom til Fredrikstad, en av de aller beste signeringen vi har gjort. Mer usikker på han nå men en spillertype som alltid har kledd FFK, kan fort bli en suksess igjen. 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 jul 15, 09:42

Opprinnelig postet av Costanza

I tillegg har vi hentet det som omtales som en defensiv sentral midtbanespiller på prøvespill fra Senegal... Ser ikke helt bort fra at Adaramola er på vei bort, men tipper han fullfører kontrakten. Risholt blir en slags erstatter for Berg.

Dette var min første tanke da jeg hørte om overgangen. Jeg er positiv jeg - Risholt har en mentalitet vi har for lite av i dagens mannskap. Han kan ta en lederrolle på midtbanen som ganske sikkert Christian Berg var tiltenkt da vi hentet ham - dessverre har ikke Berg innfridd, mye på grunn av skader.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 23 jul 15, 09:43

Da er det også bekreftet at Jobarteh er signert på lån ut sesongen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 23 jul 15, 10:38

Og spissen Tim Nilsen (22) er klar. Kommer fra Mjøndalen. Kjenner ikke til han...

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 23 jul 15, 16:56

Av dagens stall så er det hele 5 lånesoldater? Eller tar jeg feil nå? Ikke for å være veldig negativ nå men det blir for dumt å bygge nytt lag med å låne spillere. Liker ikke helt denne utviklingen!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 23 jul 15, 19:00

Fire. Bakken har avkreftet at Jobarteh er leiesoldat. Men sånn i praksis går det vel ut på ett ettersom kontrakten går ut etter sesongen

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 23 jul 15, 19:02
Endret: 23 jul 15, 19:04
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av endre

Og spissen Tim Nilsen (22) er klar. Kommer fra Mjøndalen. Kjenner ikke til han...

23 mål på 27 kamper i andredivisjon i 2013 for Nest Sotra er ikke så ille. Da var han 20 år. Ellers kjenner jeg ikke noe til han jeg heller.

Syv på 30 kamper i TL for Sogndal er vel egentlig greit det også(?). Sjeldent vi har hatt spisser som har scora så mye mer egentlig. Men så ligger vi der vi ligger og da...

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 23 jul 15, 20:34

Veldig glad for å ha Risholt tilbake i FFK.Han er en spiller som kan styre midtbanen.En leder type som vi har manglet noen år nå faktisk!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


fsandlie

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 24 jul 15, 00:50

Opprinnelig postet av kjell-H

Av dagens stall så er det hele 5 lånesoldater? Eller tar jeg feil nå? Ikke for å være veldig negativ nå men det blir for dumt å bygge nytt lag med å låne spillere. Liker ikke helt denne utviklingen!

Og en hel del er vel også på utgående kontrakt.
Irettesett meg om jeg tar feil, men spillere som vil forsvinne til høsten om situasjonen nå står seg er:

Masalin, Abenzoar, Hammar (lån), Julius, Berg, Nazari (lån), Nystrøm, Olsen, Kjeldsrud (lån), Nilsen (lån)

De i fet utheving er spillere som har vært sentrale spillere denne sesongen, og hatt, mer eller mindre faste plasser i første-elleveren. Det er jo skremmende mange?

Av de som er på utgående, ser jeg egentlig ingen det er opplagt at klubben vil fornye med. Det må vel bli Julius og Abenzoar som ligger best an. Julius er jo ganske så stabil, men gjør jo mye rart, og har vel aldri slått ordentlig til. Abenzoar har, av det jeg har sett, også gjort mye rart, og ikke imponert nevneverdig. Men- hvem har riktignok det, det kan hende han får vist seg fra en bedre side om laget som helhet får litt sterkere vind i seilene til høsten. Hadde vært kult om de satser på Håvard som keeper, han virker jo ytterst kompetent, og noe å satse på i framtiden, noe som i så fall vil bety at fornying med Masalin ikke vil være aktuelt. Berg er sikkert ut. Olsen har vært skikkelig dårlig i år, det samme har Nystrøm, så de bør snart vise seg fra en bedre side om jeg skal bli overbevist om at det er riktig å fornye. 

Hva lånesoldatene angår, vet jeg ikke om det er noe særlig håp om kjøp. Jeg håper virkelig de setter alle kluter til for å få fikset en avtale med K.J, men Nazari og Hammar vil jeg ikke tro er interessert i videre kontrakt. Nilsen får jeg vente med å bedømme til jeg har sett ham i aksjon. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 24 jul 15, 08:53

Opprinnelig postet av fsandlie

Opprinnelig postet av kjell-H

Av dagens stall så er det hele 5 lånesoldater? Eller tar jeg feil nå? Ikke for å være veldig negativ nå men det blir for dumt å bygge nytt lag med å låne spillere. Liker ikke helt denne utviklingen!

Og en hel del er vel også på utgående kontrakt.
Irettesett meg om jeg tar feil, men spillere som vil forsvinne til høsten om situasjonen nå står seg er:

Masalin, Abenzoar, Hammar (lån), Julius, Berg, Nazari (lån), Nystrøm, Olsen, Kjeldsrud (lån), Nilsen (lån)

De i fet utheving er spillere som har vært sentrale spillere denne sesongen, og hatt, mer eller mindre faste plasser i første-elleveren. Det er jo skremmende mange?

Du har en oppdatert liste over kontraktsituasjonen her. (Er linket til den tråden fra "nyttige tråder" innlegget på toppen i forumet). Prøver å oppdatere den kontinuerlig.

Som du ser har Masalin lengre kontrakt enn du listet opp (er nylig blitt forlenget uten at det har stått noe sted jeg har fått med meg annet enn at F-B hadde en artikkel som tok utgangspunkt i den listen men rettet opp Masalin). Han er jo også keepertrener. Nystrøm har også kontrakt neste år.

Regner med at Olsen, Berg, Adaramola, Shaswari, Abenzoar, og Vangen ikke er her til året mens de fleste lokale blir håper jeg. Standerholen er et usikkert kort.

Av leiesoldatene så går kontrakten til Nazari ut etter sesongen og er derfor Bosman. Rykker vi opp har jeg et håp om at han blir. Hammar har kontrakt med Malmø et år til, men syns ikke han har vist nok til å bli værende uansett. Kjelsrud tror jeg nok ikke vi får se til året.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 27 jul 15, 09:17

Med en midlertidig trener er det vel ok at det er slik. Håper man nå bruker (og har brukt) tiden til å finne en trener som kan ta oss videre fra neste sesong,  og at han kan bruke tid på å sondere hvilke spillere han ønsker. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 06 aug 15, 13:13
Endret: 06 aug 15, 13:14
Endret av: kanogvetalt

Di Vita inn og Shaswari ut. Er det en styrking av laget da? I mine øyne har Shaswari vært vår nest beste angrepsspiller denne sesongen. Nilsen ser ikke ut til å være i nærheten.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 06 aug 15, 13:13

Ferdig for sesongen

Dag Alexander Olsen er ute for resten av sesongen, mens Roger Risholt sliter med en vond lyske. Steffen Nystrøm har slått om en gammel skade, samt Amin Nazari er også usikker til søndagens møte med Kristiansund. 

Di Vita Jensen inn og Rozhat Shaswari er ferdig i klubben!

http://www.f-b.no/ffk/1-divisjon/sport/di-vita-jensen-klar-for-ffk-shaswari-ferdig-i-klubben/s/5-59-199305

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 06 aug 15, 13:15

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Di Vita inn og Shaswari ut. Er det en styrking av laget da?

Virker ut som at ingen skal ha kontrakt lengre en ut sesongen.Hehe. Begynner å bli litt latterlig med alt som skjer i klubben!

Det virker også ut som at når spillere kommer til FFK så blir de skadet!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 06 aug 15, 13:22

Opprinnelig postet av kjell-H

 

Det virker også ut som at når spillere kommer til FFK så blir de skadet!

Hvis det er Risholt sin skade du tenker på, så er vel ikke det så ille. Vi har nok av midtbanespillere som er hakket bedre.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 aug 15, 13:26

Er helt enig med deg kanogvetalt. Shaswari har riktignok ikke hatt effektiviteten foran mål i år, men var et veldig uromoment og hadde en god start på sesongen inkludert treningskampene han kom inn i. Syns det var rart at han ble vraket etter den starten. Effektiviteten hadde nok også kommet hvis han hadde fått spille. Første sesongen han var her slet han også mye i starten, men var veldig effektiv på slutten av sesongen.

Di Vita har forsåvidt sett grei ut i treningskampene så er ikke så bekymret for han.

Det jeg er mer bekymret for er om Erlandsen skal rydde stallen slik at han har de spillertypene han vil ha, hvis han ikke skal være her neste sesong.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 06 aug 15, 14:14

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av kjell-H

 Det virker også ut som at når spillere kommer til FFK så blir de skadet!

Hvis det er Risholt sin skade du tenker på, så er vel ikke det så ille. Vi har nok av midtbanespillere som er hakket bedre.

Haha, din forakt for Risholt er helt tragikomisk. Smile

Tror aldri jeg har sett noen ha et så ensporet og unyansiert syn på en spiller tidligere. Nesten så man lurer på om det er en eller annen historie mellom dere som kunne ha vært interessant å få høre. Wink

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 06 aug 15, 14:18

Jeg synes det er trist at Shasvari skal ut for jeg har hele tiden hatt tro på han. En indre stemme sier at han kommer til å gjøre det veldig bra i den neste klubben han havner i. Når det gjelder alle korttidskontrakene har vel dette en sammenheng med at det er fullt mulig vi rykker ned?


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 06 aug 15, 14:29

Opprinnelig postet av Holters

Haha, din forakt for Risholt er helt tragikomisk. Smile

Tror aldri jeg har sett noen ha et så ensporet og unyansiert syn på en spiller tidligere. Nesten så man lurer på om det er en eller annen historie mellom dere som kunne ha vært interessant å få høre. Wink

Det var en situasjon fra en trening i hans første periode i klubben som jeg husker godt ja. Men først og fremst hans opptrden på banen.

Men i dette tilfellet var mest at jeg mener Nazari, Julius og Åsheim er bedre alternativer på sentral midtbane.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 aug 15, 14:57

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Holters

Haha, din forakt for Risholt er helt tragikomisk. Smile

Tror aldri jeg har sett noen ha et så ensporet og unyansiert syn på en spiller tidligere. Nesten så man lurer på om det er en eller annen historie mellom dere som kunne ha vært interessant å få høre. Wink

Det var en situasjon fra en trening i hans første periode i klubben som jeg husker godt ja. Men først og fremst hans opptrden på banen.

Men i dette tilfellet var mest at jeg mener Nazari, Julius og Åsheim er bedre alternativer på sentral midtbane.

Men nå er både Nazari og Åsheim ute til neste kamp. Da blir det litt begrenset.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 06 aug 15, 15:11

Opprinnelig postet av Rey

Men nå er både Nazari og Åsheim ute til neste kamp. Da blir det litt begrenset.

Nå var vel Nazari usikker(mulig jeg husker feil). Julius og Vestgaard er vel heller ikke en håpløs kombinasjon sentralt, selv om sistnevnte kanskje er den i stallen som vil være best som makker til Kjeldsrud Johansen på topp.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 06 aug 15, 15:52

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Men i dette tilfellet var mest at jeg mener Nazari, Julius og Åsheim er bedre alternativer på sentral midtbane.

Ingen av dem, kanskje med unntak av Julius på sitt beste, er spesielt egnet for den defensive playmakerrollen. Der er Risholt vår beste siden Wehrman - med forbehold om at han fortsatt har et ok nivå inne.

Erlandsen tar harde grep i stallen nå, slik Rey påpeker overfor. Vet ikke helt hva jeg synes om det, men dette er et klart resultat av at FFK ikke har en førende strategi/fotballfilosofi (vedtatt av generalforsamlingen) som definerer rammene styret må operere innenfor. Slik det er nå, er det vilkårlig hvilken trenertype og spillestil FFK har i nuet. Det er skremmende at klubben har null kontinutitet. I stedet veksler man gjerne spillestiler for hvert trenerbytte, slik at hele stallen må raseres og bygges opp på nytt hver eneste gang. Bare se på listen under og tenk på spillestilen de står for...

2002-2004: Knut Torbjørn Eggen.
2004-2005: Egil Olsen.
2005-2006: Knut Torbjørn Eggen.
2007-2009: Anders Grönhagen.
2009-2009: Tom Nordlie.
2010-2012: Tom Freddy Aune.
2012: Trond Amundsen.
2013-2013: Lars Bakkerud.
2013-2015: Håkon Wibe-Lund
2015-: Arne Erlandsen

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 06 aug 15, 16:21

Er ikke taktikken nå å overleve i Obosligaen? Neste sesong har vi jo nesten ingen spillere på kontrakt, heller ikke trener. Vi er også en klubb som er så og si blakk.

Vi forventer positiv angrepsfotball, mange lokale spillere, og opprykk til Tippeligaen. Dette er jo helt urealitisk slik situasjonen er og vi må jo tenke andeledes. Erlandsen står kanskje ikke for "champagnefotball" men spillestilen er effektiv selv om han ikke kan lage mirakler.

Har vi andre valg enn å la Erlandsen styre slik han mener er best for å ikke rykke ned?

Når det gjelder "Rogern" er han ingen Messi og skikkelig "over the top" han representer situasjonen på sett og vis og bidrar deffensivt og har masse rutine.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 06 aug 15, 18:44

Hvor mange spillere har vi igjen på kontrakt for 2016 sesongen nå da? og hvor mange kommer det til å være igjen innen Arne er ferdig med å rasere denne troppen?

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 aug 15, 19:17

Akkurat antallet som har kontrakt neste år klarer nok ikke Erlandsen å redusere noe særlig. Er bare seks stk og Rozhat var ikke en av de. Kan aldri tenke meg at han var med i framtidsplanene uansett heller.

http://www.ffksupporter.no/forum/emne.php?eid=15011&type=1&side=1&fid=294344#294344

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 06 aug 15, 19:33

Opprinnelig postet av Rey

Akkurat antallet som har kontrakt neste år klarer nok ikke Erlandsen å redusere noe særlig. Er bare seks stk og Rozhat var ikke en av de. Kan aldri tenke meg at han var med i framtidsplanene uansett heller.

http://www.ffksupporter.no/forum/emne.php?eid=15011&type=1&side=1&fid=294344#294344

6 stk, det var jo imponerende hehe. i absolutt værste fall må vi da signere 14 spillere og ny trener.....

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 06 aug 15, 19:55

Er akkurat som om vi skulle vunnet i lotto Wink. Treneren neste år kan velge akkurat de spillerne han vil ha

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 06 aug 15, 20:19

haha sant det, hadde helt glemt det at det var en fordel med så mange som mulig på utgående kontrakt Tongue out

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 06 aug 15, 21:21

Sharwari klar for Kristiansund slik at han rekker kampen mot oss. Tipper jeg blir rik hvis jeg hadde satt pengene på at Kristiansund vinner og at Shaswari var en viktig grunn til det :-(

Dette kunne vel vært løst på en annen måte?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 08 aug 15, 14:27

Endringer på B-lista

Håvard Segtnan Thun, Tobias Faye Knudsen (to innhopp i år, et i serie og et i cup) og Muhamed Berish er tatt ut av troppen, mens Erlend Mikalsen, Herman Blystad og Deni Hasanagic er tatt inn.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Kultras

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 apr 14
Innlegg: 11

Lagt til: 14 aug 15, 18:01
Endret: 14 aug 15, 18:02
Endret av: Kultras
SillySeason Norge ‏@SillySeasonNOR 15m15 minutes ago
Andreas Aalbu vil innen kort tid signere for FFK. 
Bærum-spilleren skal ha fått et kontraktstilbud og klubbene skal være enige.

 

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 14 aug 15, 18:18
Endret: 14 aug 15, 18:33
Endret av: Rey

Sentral midtbanespiller på over 190cm. Mer dødballer med andre ord?

Scora forresten mot oss på Kadettangen tidligere i år

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 14 aug 15, 19:19
Endret: 14 aug 15, 19:21
Endret av: Rey

...og der var han jaggu klar også. 2,5 år. Draktnummer 14

Tydligvis blitt brukt som spiss i år. Budstikka omtaler han som spissen

Kjenner dessverre lite til han

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 14 aug 15, 19:30

Spennende nyhet. Men nå trenger vi virkelig en klar venstre back og ving spillere!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 14 aug 15, 22:13

I Budstikka framstilles han som "Bærum Fotballs største profil" og jeg håper virkelig han forsterker oss. Vil han starte på topp på søndag sammen med Kjelsrud-Johansen?

 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 17 aug 15, 18:14

Da var Hammar ute med meniskskade og må opereres. Regner da med at han er ferdig for sesongen. For laget tror jeg ikke det har så mye å si. Han ble vel aldri forsterkningen vi håpet på og vi har grei dekning på den plassen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 17 aug 15, 18:38
Endret: 17 aug 15, 19:05
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Rey

Da var Hammar ute med meniskskade og må opereres. Regner da med at han er ferdig for sesongen? For laget tror jeg ikke det har så mye å si. Han ble vel aldri forsterkningen vi håpet på og vi har grei dekning på den plassen.

Hvilket arbeid gjøres for å forebygge skader i klubben? Jeg synes det høres ut som om mange av skadene kommer i lyske og kne. De fleste av skadene er ikke direkte slagskader, men vridninger og strekk som i stor grad kan forebygges ved hjelp av fokus på riktig trening av muskulatur rundt ledd. 

---------------------------

Fredd


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 17 aug 15, 20:12

Kjelsrud-Johansen er også skadet (igjen) Rett og slett tragisk at han ennå en gang har blitt skadet. Vi må vel si at det har vært i overkant med skader denne sesongen?


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 18 aug 15, 07:53

Sansara tok seg til låret når han gikk av i 2. omgang i kampen mot Kråkerøy i går. Ikke at det beviser at også han er skadet. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 18 aug 15, 12:39

Blir spennende å se idag om FFK klarer å få inn en el 2 spillere inn før overgangsvinduet stenger ikveld(Natt)?

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 18 aug 15, 12:42

Filip Westgaard har forlenget kontrakten og er med det FFK-spiller ut 2017

http://www.fredrikstadfk.no/news/article/1sbibevqgu91h1iu4xa48hkblw/title/filip-blir-i-ffk-ut-2017

 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 18 aug 15, 12:46

Opprinnelig postet av kjell-H

Filip Westgaard har forlenget kontrakten og er med det FFK-spiller ut 2017

http://www.fredrikstadfk.no/news/article/1sbibevqgu91h1iu4xa48hkblw/title/filip-blir-i-ffk-ut-2017

 

Likær

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 18 aug 15, 13:32

Flott at han blir i klubben. Jeg håper på en signering til og at vi snakker om en spiller som forsterker laget som venstre back. Det hadde vært helt topp hvis vi i tillegg snakker om en spiller under 30 år på permanent overgang. En offensiv back som også kan spille ving hadde vi virkelig trengt.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 18 aug 15, 15:09

Håper man forlenger med Simen Rafn, Håvard Åsheim og Håvar Jenssen nå. I tillegg hadde det vært ålreit å sikre Nazari og Kjelsrud - hvis mulig.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 18 aug 15, 16:04

Nå er det bare timer igjen av overgangsvinduet og f-b.no skriver at det fortsatt er håp om forsterkninger. Dermed burde dette forum vært fullt av spekulasjoner. Hvis vi ser på komentarene under artikkelen i f-b.no så er det noen som ønsker Gashi (jeg sliter med å forstå at det kan være en fornuftig løsning)


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 18 aug 15, 16:11
Endret: 18 aug 15, 16:13
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Erikk

Nå er det bare timer igjen av overgangsvinduet og f-b.no skriver at det fortsatt er håp om forsterkninger. Dermed burde dette forum vært fullt av spekulasjoner. Hvis vi ser på komentarene under artikkelen i f-b.no så er det noen som ønsker Gashi (jeg sliter med å forstå at det kan være en fornuftig løsning)

Isolert sett er nok Gashi en forsterkning, men føler vi er godt forspent på midtbanen. Med Hammar sin skade er vi tynne på midtstopper plass. Jeg synes det er ok at Sansara spiller v. back. Det kompenserer for duellstyrken vi ellers mangler.

Videre mangler vi typiske kantspillere. Begby er det nærmeste vi kommer en typisk ving, som har fart og kan slå ok innlegg.  

Vi har ikke vært heldig med skader på angreps spillere heller. En er forsvunnet, og fire er skadet pr i dag.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 19 aug 15, 09:11

Da ble det ingen forsterkninger på overgangsvinduets siste dag. På mange måter synes jeg det er greit siden det er for lett å gjøre en dårlig avgjørelse hvis han har fått nei fra de spm står øverst på lista. Vi bør jo ha lag godt nok til å berge plassen selv om alle skadene setter oss veldig tilbake. Jeg håper resten av pengene fra Høili i steden kan brukes i neste overgangsvindu.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 19 aug 15, 09:24
Endret: 25 aug 15, 08:18
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Erikk

Da ble det ingen forsterkninger på overgangsvinduets siste dag. På mange måter synes jeg det er greit siden det er for lett å gjøre en dårlig avgjørelse hvis han har fått nei fra de spm står øverst på lista. Vi bør jo ha lag godt nok til å berge plassen selv om alle skadene setter oss veldig tilbake. Jeg håper resten av pengene fra Høili i steden kan brukes i neste overgangsvindu.

Eller på ny trener før den tid.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 21 aug 15, 10:13

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Erikk

Da ble det ingen forsterkninger på overgangsvinduets siste dag. På mange måter synes jeg det er greit siden det er for lett å gjøre en dårlig avgjørelse hvis han har fått nei fra de spm står øverst på lista. Vi bør jo ha lag godt nok til å berge plassen selv om alle skadene setter oss veldig tilbake. Jeg håper resten av pengene fra Høili i steden kan brukes i neste overgangsvindu.

Eller på ny trener før den tid.

Jeg er redd styret velger den enkle løsningen. Og det er å ansette Erlandsen ett år til og la han styre skuta. Og siden vi så og si ikke har spillere på kontrakt til året vil Erlandsen legge føringer for hva slags spillere som kommer, og da blir troppen tilpassa spillestilen til Erlandsen (kompakt forsvar, overgangsangrep). Da skal vi bli gode på det som alle andre norske lag er gode på, og da kan vi ikke lenger assosiere begrepet "fotballaristokrat" med FFK. Da underbygger vi merkevaren FFK, som FFK har brukt over hundre år på å bygge opp.

Det er akkurat dette med definisjon av merkevaren FFK som Holters prater om, og som jeg har prata masse om oppigjennom, som er så utrolig viktig, spesielt i overgangsfaser, hvor ting ikke går helt som planlagt.

Vi kan ikke, med rot i FFKs historie, bare hive oss på det som tilfeldigvis funker akkurat nå. For da blir vi opportunister som ikke har fotballverdier i det hele tatt. Som mange nitriste bygdefotballag rundt omkring i norges land.

Jeg kan forstå motivasjonen for å ansette Erlandsen for sesongen, men jeg stiller meg totalt uforstående til at han blir ansatt i noe lenger perspektiv.

Og vi er nødt til å ta opp fotballverdi-saken på årsmøtet på nytt. Forrige gang jeg fikk medhold i "definisjonsdokument"-saken ble saken desverre kuppa av styret, og det endte opp som noe helt annet enn det som var meninga. Men jeg ser nå at vi virkelig trenger noen klart definerte fotballverdier som gir noen fotballfaglige rammer for styret, trenerapparat og spillertropp.

Det fremste argumentet mot en definisjon er at "du kan ikke legge noen rammer for fotballen, fordi fotballen endrer seg hele tida".  Jada, fotballen endrer seg taktisk og teknisk, men det er noen ting som er uforanderlig: En kamp varer 90 minutter, og en kamp SKAL være underholdning i størst mulig grad, og hva er det som er underholdende? Jo det er å se sitt lag spille ball. Det er å se sitt lag gå ultraraskt i angrep, og det er å se sitt lag møysommelig bryte ned motstander vha ball-innehav og sjanseproduksjon. Sånn er det i Barcelona, og sånn er det faktisk i Fredrikstad også, uten sammenlikning forøvrig.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 aug 15, 10:50

Opprinnelig postet av Asgeir

Jeg er redd styret velger den enkle løsningen. Og det er å ansette Erlandsen ett år til og la han styre skuta. Og siden vi så og si ikke har spillere på kontrakt til året vil Erlandsen legge føringer for hva slags spillere som kommer, og da blir troppen tilpassa spillestilen til Erlandsen (kompakt forsvar, overgangsangrep). Da skal vi bli gode på det som alle andre norske lag er gode på, og da kan vi ikke lenger assosiere begrepet "fotballaristokrat" med FFK. Da underbygger vi merkevaren FFK, som FFK har brukt over hundre år på å bygge opp.

Det er akkurat dette med definisjon av merkevaren FFK som Holters prater om, og som jeg har prata masse om oppigjennom, som er så utrolig viktig, spesielt i overgangsfaser, hvor ting ikke går helt som planlagt.

Vi kan ikke, med rot i FFKs historie, bare hive oss på det som tilfeldigvis funker akkurat nå. For da blir vi opportunister som ikke har fotballverdier i det hele tatt. Som mange nitriste bygdefotballag rundt omkring i norges land.

Jeg kan forstå motivasjonen for å ansette Erlandsen for sesongen, men jeg stiller meg totalt uforstående til at han blir ansatt i noe lenger perspektiv.

Og vi er nødt til å ta opp fotballverdi-saken på årsmøtet på nytt. Forrige gang jeg fikk medhold i "definisjonsdokument"-saken ble saken desverre kuppa av styret, og det endte opp som noe helt annet enn det som var meninga. Men jeg ser nå at vi virkelig trenger noen klart definerte fotballverdier som gir noen fotballfaglige rammer for styret, trenerapparat og spillertropp.

Det fremste argumentet mot en definisjon er at "du kan ikke legge noen rammer for fotballen, fordi fotballen endrer seg hele tida".  Jada, fotballen endrer seg taktisk og teknisk, men det er noen ting som er uforanderlig: En kamp varer 90 minutter, og en kamp SKAL være underholdning i størst mulig grad, og hva er det som er underholdende? Jo det er å se sitt lag spille ball. Det er å se sitt lag gå ultraraskt i angrep, og det er å se sitt lag møysommelig bryte ned motstander vha ball-innehav og sjanseproduksjon. Sånn er det i Barcelona, og sånn er det faktisk i Fredrikstad også, uten sammenlikning forøvrig.

AMEN

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 21 aug 15, 12:31

Diskusjonen vedr hvem som skal trene FFK neste år håper jeg er noe mange her inne vil delta i, og at diskusjoen blir interessant og underholdende.

Det første som må avklares er om vi rykker ned eller klarer oss i Obos-ligaen. Tabellen taler sitt tydlige språk. Hvis vi skulle klare oss er vi fortsatt et lag i Obos-ligaen med dårlig økonomi og som må leve med høye(urealistiske) forventninger. Kan vi også kreve at vi skal spille "underholdene"? Når spilte vi sist "underholdende" fotball? Var det året vi vant sølv?

Å være trener for FFK med all uenighet og alt det fører med seg krever sin mann. Å ansette en ung lovende trener har vi sett fungerer dårlig. Eksempler er Aune Bakkerud og Wibe-Lund. Jeg skal ikke konkludere med "hvilken side" jeg står på i trenerspørmålet ennå, men hvis Erlandsen skulle klare å redde oss føler jeg at mye taler for at han bør fortsette.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 aug 15, 09:42

Med fare for å bli stempla som farva av gårsdagens resultat (4-0 borte) må jeg si at det ikke gir mening å gi Erlandsen ett år til. Grunnen?

1) Fotballstilen hans er inkompatibel med FFKs tradisjon og historie. Det er ikke sikkert dette skjærer i øya på alle supportere, men ingen vet hvor mange det skjærer i øya på

2) Fotballstilen hans er så forferdelig å se på at den krever gode resultater. Jeg vil ikke karakterisere resultatene siden han kom som "gode". Faktum er at jeg personlig mener denne stilen krever ekstremt gode resultater. Jeg vil ikke selge FFKs merkevare for en hederlig 8. plass i første divisjon.

3) Det er usikkert hvordan sjøl gode resultater med denne stilen vil slå ut på fotballinteressen i Fredrikstad på lang sikt. En ting er i hvertfall helt sikkert: Denne måten å spille fotball på gjør ikke at det kommer flere på stadion, akkurat!

Jeg syns ikke det ser ut som om laget er komfortable med denne spillestilen, heller, og da blir det vanskelig å få noen fasong på det. Nå vil nok mange gjøre seg refleksjoner om det i det hele tatt finnes en spillestil som dagens trupp er komfortable med, men det er en annen sak.

Vi står ved et veiskille nå: Skal vi velge å bli gode på midtbanekrig (som så ufattelig mange lag i Norge er gode på, og som vi etter mitt syn ikke har noen forutsetning for å lykkes med), eller skal vi utnytte at vi er en stor klubb med potensielt stort og godt grunnlag for lokal spillerutvikling? Fordelen med "krigs"-modellen er at du kan bruke så og si hvem som helst av spillere på laget, fordi det som avgjør om du passer inn er innsatsen og innstillinga. Innsats og innstilling er uavhengig av tekniske ferdigheter, dvs, innstilling er ofte *motsatt* proporsjonalt av tekniske ferdigheter...

Jeg mener FFK burde tufte sin framtidige suksess på tekniske ferdigheter OG innsats&innstilling. Det er der vi har fortrinn framfor bygdeklubber. Så da det bare å lage en plan for det! Hvordan får man lokale spillere med denne "pakka"? Det er her lokalt samarbeid kommer inn i bildet. Men blir det jobba målretta mot dette? Blir det jobba målretta lokalt for å utvikle den typen spillere FFK vil ha? Jeg bare spør.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 24 aug 15, 14:00

Min mening er at vi ikke behøver å gå så langt her. Uansett om vi overlever denna sesongen så har ikke Erlandsen innfridd i mine øyne. Eneste måten han kunne innfridd, så hadde vi vært på kvalplass, helst 2. plass.

Får håpe de som styrer også ser det :) Klubben blir drept sakte, men sikkert i mine øyne.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 30 aug 15, 20:24

I følge et par som følger FFK treningene er Alex Nimely på prøvespill for FFK. Avhengig av form burde dette være en forsterkning for klubben

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 31 aug 15, 08:13

Han har en ok cv for 1 divisjon ihvertfall...

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 31 aug 15, 09:01

24år og 6 karrieremål på seniornivå. Meget skeptisk, selv om klubbene han har vært i ser ok ut.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 31 aug 15, 09:26

En spiss? Hadde det ikke vært en bedre ide med en kantspiler?


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 31 aug 15, 20:14

Både Håvar og Ludde med nye kontrakter i dag :-)


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 01 sep 15, 11:32

Og Åsheim nå. :-)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 01 sep 15, 11:33

Bra!

Mangler bare Rafn nå da!

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 01 sep 15, 11:34

Det er flott at vi får ordnet nye kontrakter med disse, håper Rafn er neste.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 01 sep 15, 14:29

Flott


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 11 sep 15, 12:10

Hermann Pleple (24) fra Elfenbenkysten blir FFK-spiller ut sesongen.

 

http://www.f-b.no/ffk/sport/fotball/ffk-har-signert-ny-spiller/s/5-59-232867

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5547

Lagt til: 11 sep 15, 12:19

Noen som vet noe om han? Eventuelt hvilken posisjon han spiller/kan spille?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 11 sep 15, 14:06

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Noen som vet noe om han? Eventuelt hvilken posisjon han spiller/kan spille?

Ser ut som en stor (og tung?) sentral midtbanespiller ut ifra det éne klippet jeg fant på youtube. Wink

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 11 sep 15, 16:41

Ennå en sentral midtbanespiller og på toppen kan han bare noen få ord på engelsk. Jeg håper det kan bevises senere at jeg tok feil, men her har jeg ikke troa.

Hvorfor får vi ikke inn en kantspiller isteden? Gruven havnet i Kongsvinger, forstår ikke at de har så mye mer penger enn oss.


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 12 sep 15, 10:12
Endret: 12 sep 15, 10:13
Endret av: Stoni

Opprinnelig postet av Erikk

Ennå en sentral midtbanespiller og på toppen kan han bare noen få ord på engelsk. Jeg håper det kan bevises senere at jeg tok feil, men her har jeg ikke troa.

Hvorfor får vi ikke inn en kantspiller isteden? Gruven havnet i Kongsvinger, forstår ikke at de har så mye mer penger enn oss.

De har nok ikke mye penger der heller, men spillerens krav kan jo ha vært anderledes. Ser for meg dette senarioet:

"Spiller: Dæven, FFK er interessert, en stor klubb da krever jeg 200 000,- ut sesongen.

FFK: Ikke aktuelt.

Spiller: Faan, jeg må fire på krava hvis jeg skal få meg en klubb. Jeg trenger å spille fotball ett sted.

Kil: Du kan få 75 000,- hos oss ut sesongen.

Spiller: Jeg må jo spille fotball. Får ta til takke med det da...  "

 

Kanskje det var sånn......................

 

 

 


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 21 sep 15, 09:30

Jeg har begynt å tenke på neste sesong jeg nå :) Hvilke spillere jeg kunne tenkt meg:

Ørjan Hopen er en spiller og type jeg gjerne skulle sett i FFK-drakta. Ei heller umulig hvis Levanger rykker ned.
Samt at det er noen interessante navn i Hønefoss. 

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 21 sep 15, 15:02

Har ikke Hønefoss kvitta seg med det de kunne for å spare penger? Hva er det som er igjen av interessante spillere der oppe? Jeg har ikke oversikt må jeg innrømme.

Ørjan Hopen syns jeg høres ut som et greit navn som også er innenfor rekkevidde.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 21 sep 15, 15:14

De har foreløpig en mye større stall enn oss :) Fitim Kastrati var vel på prøve hos oss? Samt at jeg har hørt gode ting om Anyora.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 22 sep 15, 07:38

Opprinnelig postet av Rey

Har ikke Hønefoss kvitta seg med det de kunne for å spare penger? Hva er det som er igjen av interessante spillere der oppe? Jeg har ikke oversikt må jeg innrømme.

Ørjan Hopen syns jeg høres ut som et greit navn som også er innenfor rekkevidde.

Fra @jotjar: Seck, Hæstad og kanskje Beugre. I den rekkefølgen. Anyora vært for mye skadet, ingen stor profil/forsterkning uansett tror jeg.

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 27 sep 15, 11:10

Ola Lønn Jenssen er ute for sesongen etter å ha blitt skadet i kamp for Moss. Håper likevel han får nytt kontraktstilbud i Fredrikstad og har lyst til å være med videre.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3498

Lagt til: 27 sep 15, 11:57

Jeg håper han kommer tilbake til oss og blir værende videre.Flat Trådet Nøstet
Totalt 19 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340