Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK stall 2015

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 19 1

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 nov 14, 18:40

Litt usikker på om dette er rett emne, men dere kan jo fikse bedre om dere mener at dette ikke er rett Laughing

så vi må rydde i våre rekker. hvem forsvinner og hvem blir ?

 

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 09 nov 14, 20:11

Her er en som i hvert fall ønsker å bli: http://www.f-b.no/ffk/jeg-er-skuffet-over-klubben-1.8648013

Jeg synes det er åpenbart at Vidar bør få ny kontrakt. Han er like god som Sansara, han er lokal, og vi er i ferd med å selge en forsvarsspiller (Aleesami). Om vi ønsker at laget skal være bedre neste år, er store utskiftninger i forsvaret en dårlig start.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 09 nov 14, 21:57
Endret: 09 nov 14, 21:59
Endret av: Costanza

Ja, endelig kan vi sette strek over den miserable 2014-sesongen og heller se frem mot 2015. Nye muligheter osv.

Det som er helt klart er at spillerstallen i 2015 bør se ganske annerledes ut enn 2014-utgaven som er den tristeste jeg har sett i min tid på Stadion. 

Erfarne spillere som Bjørnar Holmvik, Robert Stene, Vidar Martinsen og Lars Grorud er heldigvis på utgående kontrakter. Det bør her ikke være noen tvil om at Holmvik og Stene ikke ikler seg FFK-drakta i 2015. Jeg skal ikke være like bombastisk vedrørende Lars Grorud som tross alt har hatt en ganske ok sesong. Jeg mener likevel at Grorud kan finne seg en annen klubb, da jeg ønsker at vi skal bruke 1. divisjonstilværelsen på å bygge opp et nytt lag som på sikt vil kunne etablere seg i Tippeligaen. Grorud er en habil 1. divisjonsspiller i dag, men har ikke noe utviklingspotensial. Vi trenger ikke mer enn én midtsopper på feil side av 30-årene i klubben, og da foretrekker jeg Vidar Martinsen. Ergo må vi hente inn en eller helst to nye stoppere til neste sesong.

Vidar Martinsen ser jeg gjerne bli værende en sesong til. 

Nicolay Solberg er også på utgående kontrakt og er garantert ferdig. Har som kjent vært skadet i 90 % av tiden i FFK, men leverte heller aldri da han spilte. 

Da står vi igjen med denne kjernetroppen:

Jon Masalin
Håvar Jenssen
Netan Sansara
Vidar Martinsen
Simen Rafn
Ola Lønn Jenssen
Ludvig Begby
Christian Berg
Håvard Åsheim
Julius Adaramola
Filip Johansen Westgaard
Steffen Nystrøm
Simen Standerholen
Rozhat Shaswari
Dag Alexander Olsen
Momo

Alle disse spillerne er såvidt jeg vet under kontrakt ut 2015- eller 2016-sesongen. Likevel kan det jo hende man kan komme til enighet om å avslutte arbeidsforholdet. Personlig hadde jeg ikke begynt å gråte om Christian Berg bestemmer seg for å legge opp i vinter. Han har overhodet ikke levd opp til forventningene og virker ikke å ha den nødvendige sulten (eller tempo) som må til. Steffen Nystrøm har også vært svak og kunne med fordel reist videre. Men han sitter på kontrakt ut 2016-sesongen uten å være attraktiv på markdet, så han kommer sikkert til å bli. Standerholen og Shaswari har begge vært skadet det meste av sesongen, men de representerer noen artistiske egenskaper som har vært savnet i år, og som bør dyrkes i 2015, dersom de blir skadefrie. Momo har vært her i mange år nå uten å få noe gjennombrudd. Det kommer han neppe til å få i 2016 heller, så vi kunne med fordel byttet han ut med en annen allerede nå.

I tillegg er det en del juniorer som har snust på a-laget og vært innom benken i år, men jeg har ikke oversikt over hvem som bør være med på a-lagskontrakt i 2015. Det som er sikkert er at vi må ha inn en del nye spillere, og at disse antakelig må hentes på gratis overgang og til edruelig lønn. 

Uansett hvem som kommer inn porten, så håper jeg å se en bedre sammensatt FFK-stall neste år, der vi henter spennende spillertyper som har hurtighet, teknikk og fysikk til å heve den triste 2014-utgaven til en mer moderne og offensiv 2015-utgave.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5438

Lagt til: 09 nov 14, 22:12

Opprinnelig postet av Costanza

I tillegg er det en del juniorer som har snust på a-laget og vært innom benken i år, men jeg har ikke oversikt over hvem som bør være med på a-lagskontrakt i 2015.

Av det jeg har hørt burde Jonas Alexander Olsen være en god kandidat til å få A-lagskontrakt (Har ikke sett han). Han er stopper så hvis han får kontrakt holder det å hente en stopper. Kanskje klarer vi oss uten å hente en stopper avhengig av hvordan de prioriterer Sansara og om vi beholder Martinsen.

Ettersom Aleesami forsvinner er venstrebacken et veldig usikkert kort. Personlig føler jeg ikke Begby er klar for den posisjonen enda og da er alternativene å resignere Holmvik for bruk på den plassen eller bruke Sansara der. Det er i tilfelle eneste grunn til å beholde Holmvik. Han bør absolutt ikke spille på midtbanen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 09 nov 14, 23:02

Er enig i vurderingene til Costanza. Tror og håper Christian Berg går over i en trenerrolle nå, han virker å ha gjort sitt på toppnivå som spiller. Begby bør få sjansen til å vise at han kan mestre venstre back plassen, hvis ikke han gjør det så kan vi flytte ut Sansara der eller vurdere å flytte Rafn over på venstre back og la Lønn få prøve seg på høyre back. Er sikkert flere muligheter enn det også, men Holmvik håper jeg virkelig ikke er en av de mulighetene. Og hvis de resignerer med Stene så vet jeg jaggu ikke om jeg orker å gå på en sesong til, men det kan de vil ikke gjøre? Blir spennnende å se, men må innrømme at troen på at HWL og Bakken skal stille et offensivt og slagkraftig lag på bena til neste sesong er ikke veldig stor nå. Jeg må innrømme at jeg har mistet helt true på HWL, selvom han har masse kunnskap, så tror jeg ikke han har det som skal til av karakter og personlighet for å lykkes som trener på toppnivå. 

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 nov 14, 23:13
Endret: 09 nov 14, 23:15
Endret av: keiko99

Robert stene Laughing  han har ikke levert i det hele tatt og har også vært hat objekt på face. Selv om han enkelte ganger ble banens beste var ikke dette godt nok for dem der inne, men som jeg sier selv han er ikke akkurat den jeg gråter over om han blir borte

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 10 nov 14, 00:34

Shaswari er fortsatt skadet? Har sett han mange kamper på trebunen i år. standerholen er i alle fall skadet, men må vel snart se no ende på det?

Stene blir jeg veldig overrasket om blir, selv om det ikke er bare stene sin feil att han har prestert så dårlig. han er også et offer for det alle sier her inne. (planløst angreps spill)

Grorud håper jeg blir, han har prestert bra i år og han er en av de som har gjort en ok jobb i år. Ikke noen super spiller, men har prestert jevnt.

Berg og holmvik kan fint legge skoa på hylla. Berg har vært den den største skuffelsen i år men ingen av de er eller kommer til å bli en viktig spiller for oss vil jeg tru. berg har riktig nok vært plaget av småskader i mye av sessongen i år..men ikke veldig imponert av han. Holmvik er en som jobber, men ikke veldig god og skaffer seg altfor mange situvasjoner med frispark i mot og dumme gule kort.

Vidar kan jeg ikke fatte att vi kan kvitte oss med når vi mister alsami, vi må jo ha litt dekning bakover. Utifra hvordan HWL har brukt han de siste kampen er det vanskelig å se hva han har for noen tanker om han

Solberg må være ferdig i ffk,

Momo er en spiller jeg egentlig har hatt forventninger til og håpet skulle slå gjennom. Men redd for att han ikke klarer å få roen nok i spille sitt til att han kommer til å klare å ta stege videre. Han har jo vist att han har både fart og til tider god teknikk. Men virker som han stresser litt for mye som fører til balltap og mye rart.

Nystrøm kan sikkert få en bedre sessong til året, og er jo en grei spiller for 1. div. hvis han holder seg skadefri og ikke fortsetter som den kjeksen folk flest frykter han er så kan han sikkert gjøre gode ting for oss. veldig gambling med han vil jeg si

HWL kommer nok til å bli, viker litt sånn utifra hva Bakken sier og vet ikke det er så lett å få en garantist av en trener til å jobbe i ffk for den lønna de har her.

Blir spennende å se om vi får inn minst en spiss og no nytt offansivt på midtbanen. Midtbanen våres har jo også vært ganske trist i år.. ikke bare angrepet.

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 10 nov 14, 08:20

Vi vil neppe ha råd til flere spillere i stallen neste år, og forhåpentligvis vil det ikke bli færre.  Dermed er spørsmålet hvilke av de med utgående kontrakt som vil fortsette, og hvem som blir erstattet.

Noen som har oversikt over hvem som har kontrakter som går ut nå?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 nov 14, 08:46
Endret: 10 nov 14, 08:48
Endret av: Costanza

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Vi vil neppe ha råd til flere spillere i stallen neste år, og forhåpentligvis vil det ikke bli færre.  Dermed er spørsmålet hvilke av de med utgående kontrakt som vil fortsette, og hvem som blir erstattet.

Noen som har oversikt over hvem som har kontrakter som går ut nå?

Som nevnt over: Vidar Martinsen, Lars Grorud, Nicolay Solberg, Robert Stene og Bjørnar Holmvik har kontrakter som går ut.

Ja, spillerstallen vil nok bli noenlunde lik i størrelse i 2015 som i 2014. Men det er likefullt ikke uvanlig at klubb og spiller blir enig om å sondere terrenget for en overgang, selv om spilleren er under kontrakt. 

Det ligger absolutt til rette for en del endringer i spillerstallen i løpet av vinteren og våren. Min eneste bekymring er om FFK i tillegg til ikke å ha de økonomiske ressursene innehar den sportslige oversikten og evnen til å finne de rette spillertypene i det vanskelige billigmarkedet. Én ting er sikkert: De må treffe bedre i 2015 enn de gjorde i 2014.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 10 nov 14, 15:36

4 stk som ikke for kontrakt

 

---------------------------

Jeg har dysleksi og det skammer jeg meg ikke over hehe. ikke driv og plag meg med meldinger.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:02
Endret: 10 nov 14, 16:14
Endret av: kjell-H

Opprinnelig postet av keiko99

4 stk som ikke for kontrakt

 

Enig i 3 av de. Men at de ikke gir Vidar Martinsen en ny kontrakt er merkelig?

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:35

Stene,Grorud,Holmvik og Martinsen ikke fått fornyet kontrakt. Hva skjer med Nicolay Solberg? 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 10 nov 14, 16:44

Det står i samme artikkel som den som bekrefter at de andre fire forsvinner: Han får bli i FFK og trene seg opp fra skaden, så tar man det derfra.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 14, 16:47

Opprinnelig postet av Tøfflus

Det står i samme artikkel som den som bekrefter at de andre fire forsvinner: Han får bli i FFK og trene seg opp fra skaden, så tar man det derfra.

Takker.Fikk ikke med meg det når jeg leste.Hehe Smile

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5438

Lagt til: 10 nov 14, 18:20

Litt overraskende at Vidar ikke fikk ny kontrakt. Syns absolutt han hadde fortjent det. Han hadde ihvertfall fortjent en ordentlig hyllest av publikum etter 189 kamper for klubben. Har ikke noe til overs for hvordan dette er blitt håndtert av klubben.

Da står vi igjen med følgende potensielle forsvarsspillere før neste sesong.

Netan Sansara
Simen Rafn
Ola Lønn Jenssen
Ludvig Begby

Spennende å se hva de har tenkt å gjøre med Lønn, men nå trenger vi vel tre nye spillere inn i forsvaret.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 nov 14, 18:50

Opprinnelig postet av keiko99
4 stk som ikke for kontrakt

Er det på grunn av økonomien og at de ville se an hvordan den var etter sesongen som gjorde at de ventet til siste kamp med å fortelle spillerne dette? Kunne ikke den avgjørelsen ha blitt tatt tidligere så publikum fikk tatt farvel med i hvert fall Vidar Martinsen. Åtte sesonger er ikke hverdagskost i FFK om dagen, det er nesten godt gjort å holde ut så lenge med alt rotet som har skjedd i klubben.

For håpe, om han legger opp, at han tar turen innom på første hjemmekamp neste sesong og får sin velfortjente hyllest.


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 10 nov 14, 20:01

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. Ikke har han hatt en dårlig sesong, og ikke er han en dårlig spiller. Tvert i mot er det få spillere ute på matta som er så hardtarbeidene og innsatsfylt som han. Han fortjener overhodet ikke denne behandlingen av klubben. Respektløst ovenfor en såpass verdifull spiller. Jeg lurer på hva slags "fantastiske planer" klubben har for forsvaret til FFK nå... 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 10 nov 14, 21:37

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. 

Dette mener altså du?

Han har vel ikke fått sparken? Kontrakten har gått ut. Hvis ikke begge parter ønsker å skrive en ny,  så blir det ikke noe av. Klubben kan ha en grunn, men kan selvfølgelig ikke gå ut med det. Dermed er det fritt fram for hylekoret. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 10 nov 14, 22:07

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. 

Dette mener altså du?

Han har vel ikke fått sparken? Kontrakten har gått ut. Hvis ikke begge parter ønsker å skrive en ny,  så blir det ikke noe av. Klubben kan ha en grunn, men kan selvfølgelig ikke gå ut med det. Dermed er det fritt fram for hylekoret. 

Dette er selvsagt en subjektiv mening, så ja, jeg mener det er en svak avgjørelse og jeg mener det er feil å ikke gi mannen en ny kontrakt. Han er neppe særlig dyr å ha i klubben, og han er i tillegg en kontinuietsbærer som representerer FFK på en god måte. Man trenger slike i en klubb som FFK også. Han har på ingen måte gjort seg bort i år, og har vært sterkt delaktiv at FFK har sluppet inn så lite mål som de har gjort. 

Men jeg respekterer selvsagt klubbens avgjørelse, og de har sikkert gode grunner til det de gjør. 


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 10 nov 14, 22:20

Opprinnelig postet av JonFT

Det er forferdelig svak avgjørelse av klubben og kaste Vidar Martinsen på dør slik de gjør nå. Ikke har han hatt en dårlig sesong, og ikke er han en dårlig spiller. Tvert i mot er det få spillere ute på matta som er så hardtarbeidene og innsatsfylt som han. Han fortjener overhodet ikke denne behandlingen av klubben. Respektløst ovenfor en såpass verdifull spiller. Jeg lurer på hva slags "fantastiske planer" klubben har for forsvaret til FFK nå... 

Jeg har gått på stadion siden 1974,Det har vært mange nedturer,men kjedelig har det ikke vært å heie på FFK,selv i de tristeste årene kunne de varte opp med enkeltkamper som fikk hjertet til å hoppe.Helt til i år, Det har vært ufattelig kjedelig,Og en trener helt uten selvinnsikt.."Vi møtte et godt fotballag,og jeg er stolt av gutta,"etter å ha tapt en ny kamp,som dagen før ble kalt "en cupfinale for oss" Toppen er nådd nå,den eneste som kan være stolt av seg selv,Vidar...som for meg ville være den første som jeg tok ut til en elver ,selv om det var Barcelona jeg trente,INGEN blør mer for drakta i fotballverdenen enn Vidar men neida i FFK verdens kjedeligste lag 2014,får han ikke fortsette, Jeg gjør det jeg kan gjøre, Jeg melder meg ut,oppfordrer alle til å gjøre det samme! Klart FFK kan gjøre som de vil,men JEG trenger ikke være medlem,eller engasjert i noe slik.Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 19 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340