Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny trener

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 7 2

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 09 nov 14, 18:43
Endret: 09 nov 14, 19:29
Endret av: kjell-H

For min del så er en ny trener= Et nytt håp! Er veldig skeptisk til hva Wibe lund henter av spillere. De prioreterte å hente Holmvik og Nystrøm i stedet for en bra spiss. Men det som er viktig her nå er at Trener teamet skulle ha fått mye mer ut av den stallen vi har! spillere har underprestert i hele sesongen! Utenom Masalin som har trenet seg selv i år. Nå høres jeg veldig negativ ut, men jeg har desverre mistet trua på trener teamet! Jeg skal uansett møte opp på stadion neste år også!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 09 nov 14, 18:51

Den gangen vi slapp inn mål i bøtter og spann satt klubben inn ressurser for å gjøre noe med det. Kanskje vi skal gjøre det samme med den offensive biten.
Tror ikke trenerbytte nødvendigvis er veien å gå - har heller tro på å kompletere for de evt. svakhetene som er.
Dette er langt rimeligere, og vi bevarer en kontinuitet som vi ikke pr. nå kan skryte av.

Jeg tror sesongkortsalget blir bra om supportene ser at det blir tatt grep. Er ikke sikker på at å sparke treneren er et slikt grep som nødvendigvis bedrer sesongkortsalget.

Tror det er viktig å ha fokus på at det nå er lagt en langsiktig strategi på å få FFK tilbake i toppen av norsk fotball. Dette ååret har det viktigste vært å få orden på økonomien og ressursbruken. I 2015 skal de ha fokus på det sportslige.

Jeg håper vi får inn et par forsterkninger som kan løfte det offensive spillet, som var sørgellig fraværende i dag og mmange andre kamper.

Spennende å se hvilke grep klubben tar.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1009

Lagt til: 09 nov 14, 18:57

Er det noe som er siikkert er at sesongkortsalget kommer til å stupe om ikke noe gjøres med trenerteamet. Nok en kamp uten skudd på mål, når vi må vinne så er det ikke godt nok når man spiller med 4 i forsvar til kampen er over. Stryk nok. En gang til Wibe. Det har vel vært underholdning 3-4 kamper i år, resten av kampene er med på og drepe  interessen. Det sier vel  alt om man ser på antall scorede mål.  

Hilsen frustrert supporter som ser an sesongkort kjøp.  Håper det blir en aksjon rundt dette.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3467

Lagt til: 09 nov 14, 19:08

Når sesongen evalueres vil jeg mene at konklusjonen bør være at vi ikke har vært heldige med spillerovergangene denne sesongen. Jeg mener vi ikke burde hentet Berg, Holmvik og Nystrøm. Hvem tok avgjørelsen om å hente disse spillerene? Er det HWL alene som har tatt disse avgjørelsene? Det offensive spillet har ikke vært bra fordi vi kommer til vedlig få sjangser, vi ser videre at det lille vi skaper blir enkelt ryddet opp av motstanderen. Er dette fordi vi ikke har de rette spillerne, eller fordi trenerene ikke er dyktige nok?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6578

Lagt til: 09 nov 14, 22:19

Wibe-Lund kan slå seg på brystet etter å ha innfridd årets målsetning: 6. plass.

Selv om sesongen tabellmessig har vært et skritt frem fra 2013-sesongen, vil jeg likevel hevde det har vært et steg tilbake. Riktignok har Wibe-Lund forbedret FFK kraftig i det defensive arbeidet. På det området kan Wibe-Lund vise til en dokumentarbar fremgang sammenlignet med fjoråret. Problemet er at han ikke har klart å forbedre det defensive uten å la det gå utover det offensive. Selv om FFK heller ikke var et fantastisk offensivt lag i 2013, så gikk det fra grått til helsvart i 2014. Stusselige 35 mål på 30 seriekamper sier sitt. Det er 11 mål mindre enn Tromsdalen scoret, og de rykket ned. De andre lagene som havnet på kvalik har scoret ca. 20 mål mer enn FFK. Det er faktisk til å gråte av. Bare to lag har scoret færre mål enn FFK på hjemmebane. På årets tre siste kamper scoret ikke FFK et eneste mål, og antall målsjanserover disse 270 minuttene kan telles på én hånd.

Jeg er den første til å si at spillermaterialet som Wibe-Lund har hatt til rådighet ikke har vært fantastisk. Men det har heller ikke vært så begredelig som det offensive spillet skulle tilsi. 

Det skal sies at et godt lag gjerne bygges bakfra. Først når man har etablert en defensiv trygghet kan man bygge opp et velfungerende angrepsspill og skape et helhetlig lag. I teorien kan det godt hende at Wibe-Lund klarer å videreutvikle det offensive spillet gjennom vinteren og inn i neste sesong, og samtidig bevare den defensive soliditeten. Men jeg skal innrømme at jeg er sterkt i tvil.


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 09 nov 14, 22:48

Helt enig med alt du skriver Costanza. Er helt utrolig at det skal gå ann å være så tannløse og kjedelige som FFK har vært i minst 80% av kampene sine i år. Vi scorer nesten ikke mål og vi skaper nesten ikke sjanser. FFK har gått målløse av banen 13 ganger i år!! Det er helt sykt dårlig. Samtidig må man høre på HWL sine intervjuer hvor han stort sett er relativt fornøyd med laget, men det manglet ltt på den siste finishen. Men det får vi ikke gjort noe med nå, nå begynner vi å tenke på neste kamp og jobber fram mot den. jadajada jada, samme preket hver gang. I intervjuet etter Sandefjord-kampen, hvor vi måtte vinne men taper 0-1, så virker han egentlig passe fornøyd, vi møtte jo tross alt et godt lag. Er like kjedelig og tannløst å høre på han som å se på laget. Er noe galt når man på 0-1 i kvalikk ikke klarer å engasjere seg skikkelig som tilskuer, fordi man i realiteten har gitt opp allerede, kanskje hadde spillerne samme følelsen?

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 09 nov 14, 23:06
Endret: 09 nov 14, 23:19
Endret av: Tøfflus

Jeg tror ikke spillerstallen er så bra at en ny trener automatisk vil gjøre laget til opprykksfavoritter. Det styret i FFK må tenke på når de skal vurdere om Wibe Lund skal få fortsette eller om han skal erstattes med noen andre, er:

  1. Kan de se noen plan fra Wibe Lund for hvordan laget skal forbedres offensivt til neste sesong? Har han klart for seg hvilke endringer han vil gjøre, hva slags spillertyper han vil ha inn, hvem som skal ut?
  2. Dersom svaret på 1. er nei, må man naturligvis vurdere erstattere. Finnes det da noen som har den trenerfilosofien FFK som klubb ønsker - og som er i en situasjon i sin nåværende klubb hvor han kan tenkes å bli ledig? Vi er ikke i en situasjon hvor vi kan lokke en Tippeliga-trener med høyere lønn ... og selv om sommern er herlig i Fredrikstad, trengs det gjerne noe mer håndfast for at en trener skal bytte jobb dersom han trives der han er.
  3. En mer generell formulering av 2.: Har styret en klar formening om hva slags trenertype de ønsker?

Uansett - en ny trener må være av topp klasse dersom han skal garantere å kunne gjøre dagens FFK-stall til et opprykkslag. En topptrener har vi ikke råd til med mindre sponsorene plutselig blir mye mer velvillige. Personlig er jeg sterkt imot å bytte trener bare for å bytte trener. Når han vi har, faktisk har oppnådd målsetningen som ble satt for sesongen, så er det heller ikke noe bra signal til en eventuell ny trener; "selv om du gjør det vi ba deg om, er det ikke sikkert du får beholde jobben".

Med andre ord: Dersom det ikke foreligger en konkret mulighet for å kapre en trener som med stor sannsynlighet vil forbedre laget kraftig, eventuelt at svaret på 1. over er et rungende NEI!,, så mener jeg faktisk at Wibe Lund bør få muligheten til å vise at han også kan løse de offensive problemene.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 09 nov 14, 23:23

HWL har oppnådd målsetningen om topp 6, men han har på ingen måte innfridd det som står skrevet i sportsplanen om at FFK skal spille attraktiv og offensiv fotball med raske angrep langs bakken(eller noe sånt, husker ikke ordrett). Den type fotball vi har nedfelt i sportsplanen at skal kjennetegne FFK, den er vi ikke i nærheten av å utføre. Vi spiller nitrist fotball, kjedelig å se på og uten offensivt spill overhode. Er vi fornøyd med det fordi målsetning om topp 6 er oppnådd? Hvis vi er det, så må vi jaggu gjøre noe, for da er ikke dette lenger FFK slik jeg er vokst opp med og har fulgt i gode og onde dager i mange år! Det eneste jeg kan kjenne igjen av laget i mitt hjerte er fargene på drakta, resten er borte vekk, og det er det som er trist med denne sesongen, at vi ble nr 6 betyr ingenting i forhold.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5448

Lagt til: 10 nov 14, 08:18

Er vel inghen grunn til å tro at Wibe-Lund vil si opp etter å ha nådd målet for sesongen. Dermed vil han være trener også neste år.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 15 nov 14, 16:12

Ringberg leder Mysen et år.

Brannfakkel, Ringberg tar over FFK om et år....

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 15 nov 14, 20:21

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Er vel inghen grunn til å tro at Wibe-Lund vil si opp etter å ha nådd målet for sesongen. Dermed vil han være trener også neste år.

Men klarer han neste års målsetning ? Som er opprykk ? Det er det FFK-ledelsen må vurdere. Desuten må de ta i betrakning om FFK spiller en atraktiv nok fotball til at de 2500 som hadde sesongkort i år, kommer tilbake og helst lokke enda fler til å kjøpe. Jeg har hatt sesongkort siden nye stadion åpna i 2007, men er nå i tenkeboksen om jeg skal ha til neste år om Wibe fortsetter som trener..

 


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1009

Lagt til: 25 nov 14, 20:57

I dag kom det endelige svaret fra Bakken ang treneren. Godt å vit at man ikke skal fornye sesongkortet. Om noen ønsker plassen er den p 7 19.  Om noen treniger flere i samme område så vet jeg om plasser som blir ledig.  


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5302

Lagt til: 25 nov 14, 21:02

Det endelige svaret har vi vel fått tidligere? Nå er det F-B som romsterer litt i gryta.

Skjønner ikke helt fasinasjonen med Jørn Andersen. Hva har han egentlig å vise til? Han har et opprykk til Bundesliga men fikk sparken rett før sesongen skulle starte. Han har kun korte opphold i klubbene han har trent. Ser ikke på han som riktig mann for klubben.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5448

Lagt til: 25 nov 14, 22:09

Opprinnelig postet av tomroar

I dag kom det endelige svaret fra Bakken ang treneren. Godt å vit at man ikke skal fornye sesongkortet. Om noen ønsker plassen er den p 7 19.  Om noen treniger flere i samme område så vet jeg om plasser som blir ledig.  

Det har vel vært kjent en stund at HWL har kontrakt ut 2015

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 25 nov 14, 23:28

Er veldig usikker på om FFK med HWL noengang kommer til å spille fotball på den måten vi drømmer om og husker fra glansdagene, da burde vi hvertfall sett glimt av det i løpet av halvannet år som han har ledet laget. Jeg har ikke spesielt tro på at det blir annerledes med han som trener neste år, men jeg håper han motbeviser alle som har mista trua. Bakken er klar på at HWL har full tillitt, så da har det ingen hensikt å boikotte kampene eller være negativ på forhånd, det skader bare klubben. Tror det beste vi kan gjøre er å være positive og se framover, men om vi 7-10 kamper ut i neste sesong fremstår på samme måte som i år, da bør vi kunne forvente at det blir gjort grep. Blir spennende å se hvordan HWL har tenkt til å bygge opp et lag for tippeligaspill, for mye må forrandres i løpet av vinteren om vi skal kjempe om direkte opprykk neste sesong.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1009

Lagt til: 25 nov 14, 23:38

Det er vel noe alle har vært klar over, men så på det som sikkert at han skulle bli tatt av som hovedtrener.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 26 nov 14, 20:00

Opprinnelig postet av tomroar

Det er vel noe alle har vært klar over, men så på det som sikkert at han skulle bli tatt av som hovedtrener.

Sikkert? Hvorfor? Er det noen ledig på markedet som både åpenbart vil gjøre FFK bedre, og som ikke er for stor (slik at andre klubber vil være mer aktuelle)?

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5302

Lagt til: 04 jan 15, 19:12

Opprinnelig postet av Rey

Det endelige svaret har vi vel fått tidligere? Nå er det F-B som romsterer litt i gryta.

Skjønner ikke helt fasinasjonen med Jørn Andersen. Hva har han egentlig å vise til? Han har et opprykk til Bundesliga men fikk sparken rett før sesongen skulle starte. Han har kun korte opphold i klubbene han har trent. Ser ikke på han som riktig mann for klubben.

Andersen har fått seg ny jobb i Østerrike og Austria Salzburg på tredje nivå.

Er også endringer i det sportslige apparatet til FFK: Even Juliussen, fagansvarlig for analyse, har gått til Moss som assistenttrener.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 28 okt 15, 19:20
Endret: 28 okt 15, 19:29
Endret av: kjell-H

Mons Ivar Mjelde er aktuell som ny FFK-trener.

http://www.f-b.no/ffk/sport/fotball/lanserer-mjelde-som-aktuell-fredrikstad-trener/s/5-59-271286  

http://www.tv2.no/2015/10/28/sport/7559938 

 

 

I følge kilder har FFK en lang liste med trenernavn de vurderer/møter. Mjelde/Skullerud blant disse. H.Berg skal allerede ha takket nei.

 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5302

Lagt til: 28 okt 15, 19:57

For meg så blir Mjelde litt sånn "mehh". Ikke veldig engasjerende.

Skullerud bedre, men skeptisk til hva han klarer å få til. Har tross alt ikke veldig stor erfaring. Hovedtrener i en klubb og der fikk han tilgang til en del mer penger enn han vil i FFK

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanityFlat Trådet Nøstet
Side 2 av 7 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708