Husk meg
Brukernavn
Passord

Publikum svikter!!!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 20 mai 12, 10:17

Hvorfor møter vi som publikum ikke opp på stadion nå om dagen?Jeg kan kun snakke for min egen del.

jeg var på alle hjemmekampene i fjor og alle årene før det, selv om jeg bor i Tønsberg, jeg har denne sesongen valgt og ta mange kamper på tv hjemme i sofaen. Jeg er lei av og betale masse penger for mangel på innsats fra spillere, mangel på god ledelse fra klubben sin side, masse rot med penger og krangling om ditt og datt.

Før var det spenning før en kamp og jeg gledet meg til og komme til Fredrikstad og treffe gode venner og se god fotball. Nå er masse av gløden borte, Jeg føler det er svikt fra mange ledd som får meg til og holde meg borte fra stadion. Det startet med Piiroja saken og etter dette har det bare "ballet" seg på.

Føler på meg at det blir veldig klisje og si at jeg skal møte opp i medgang og motgang når det er en differensial på 20-80 %. Det er synd det skal være sånn at jeg ikke velger og komme så masse i år på stadion pga uro, men det er og sviktende oppvisning fra spillere som får meg til og holde meg hjemme, det at gode spillere kommer til Fredrikstad og skal bare "jogge" rundt for lønna si og ikke vise kampglede WHAT SO EVER!!!

Det er også den kranglingen innad i plankehaugen som får meg til og ikke gidde komme, skylder ikke på noen i denne saken.

Jeg personlig synes Supras gjør en god jobb og dem skal ha credd for og prøve, men når dem hele tiden blir baksnakket og ledd av så synes jeg det blir på et nivå som tilhører barneskolen. dem legger også opp til det selv med og synge feks "vi elsker bare Fredrikstad og alkohol og kvinner". Jeg vet denne sangen trigger mange mennesker og får det til og bikke over. En klar og tydelig leder ville ikke tillat dette til og forekomme, plankehaugen er 2 grupperinger som ikke klarer og stå sammen, men skal vise hvem som er "best".

Når du har lest igjennom dette så tenker du, FAEN for en medgang supporter, javel så er jeg det da !!!

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 20 mai 12, 10:49

Nå om dagen så er det ikke mange som kan si noe på det du skriver. Du har rett og slett helt rett.  Det hele er til og bli lei seg av. Det er trist og slitsomt, humøret faller... 

Jeg kan ikke tenke meg hvor mange millioner værste har tjent på at de bygde stadion på sitt område, så nå er det på tide og gi tilbake. Reforhandle leie etc. Så vi kan få inn penger til det sportslige. Dette kan ikke ventes med om vi skal ha noen som helst mulighet til og bli i Tippeligaen. Det må skje NÅ!

---------------------------

Heia FFK


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 20 mai 12, 11:17


RG setter fokus på det mange føler, og jeg synes det er helt naturlig.

Etter alle skandaler som er behørig nevnt i tidligere innlegg så har de en medvirkende årsak til den sportslige nedturen vi nå opplever. Det å gå på Fredrikstad Stadion skal være lystbetont og fremtidstroen skal være sterk, nå er det dødsangsten som har overtatt.

Nå vet vi ikke hvor fremtiden vil bringe oss, ytterpunktene er vel overlevelse i tippeligaen og bedrede økonomiske rammebetingelser eller nedrykk, konkurs og som Lyn "gå tilbake til start" og nærmest utradering av fotballkartet + en del andre scenarier et sted i mellom disse ytterpunktene.

Vår stolthet over å være FFK-patriot har snudd til følelse av skam. Hadde det vært kun en sportslig nedtur så kunne vi supportere greid godt å leve med det, men med alt det u(tenom)sportslige i tillegg så har begerne rent over forlengst.

Engasjementet og entusiasmen forsvinner, og folk istedet for å få en FFK-depresjon tenker som følger: "FFK er totalt uviktig i forhold til alt som er viktig for meg og som virkelig betyr noe" Da slutter man å bry seg, fordi "fotball er det viktigste i verden av alt som ikke er viktig". Og godt er det, skulle en nedtur for laget i våre hjerter påvirke oss så mye at vi ikke lenger skal kunne se hva som virkelig betyr noe for oss, ja da ville det ha gått for langt.

En sportslig opptur kombinert med handlinger fra Værstes side bl.a. for å bedre klubbens rammebetingelser ville medføre at folk begynte å bry seg igjen, men ettersom fremtiden er såpass uviss så velger mange å distansere seg fra det som skjer, også for å beskytte seg selv for triste følelser. Og det er helt OK og riktig.

Synes jeg...........

 

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 20 mai 12, 15:36

Har ikke kjøpt sesongkort i år, men har vært på alle hjemmekampene. Jeg merker at fokuset mitt på kamp har snudd fra å være fortvilet over elendig spill og innsats, til å sitte å humre over hvor elendige vi er. En solid distansering. Engasjementet holder på å dø, og det er skremmende. 

Det som skjer nå må vel være den største krisen som har hendt FFK i moderne tid. Noe må skje, og det kjapt.

---------------------------

Værste ut av FFK!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3487

Lagt til: 20 mai 12, 16:02


Vi er i en skikelig krise, men la opss likevel vise litt nåde overfor de som gjør alt de kan. Vi har jo ingen spillere eller trenere med fantasilønn lengre, heller ikke noen som går ut i avisene og syter og klager over at de ikke tjener nok. Vi har ingen som tydelig "gir faen" heller. At folk er oppgitte over vanstyret av klubben, hvor vi har en stadion som knekker klubben er forståelig, men kan vi ikke sammen prøve å støtte de som gjør alt de kan og heller la pepperet gå ut over de som har satt oss i alle vanskene?

 


Ellis

Knøttespiller
Ble medlem: 24 aug 06
Innlegg: 48

Lagt til: 20 mai 12, 16:31

Det er helt riktig Erikk, vi er en klubb i krise. Jeg tror tilliten til klubben og dets styre er svekket i svært stor grad. Både i forhold til vurderinger gjort når man gjorde avtaler om ny stadion samt den mangelen på åpenhet rundt økonomi som har preget klubben de siste årene så har vi gått fra å være den klubben man bare ikke kan hate til en klubb man ikke bryr seg om. Da jeg har reist mye rundt i jobbærend har jeg ofte møtt på supportere av andre klubber som roser Fredrikstad FK og som egentlig syns det er greit om vi vinner, bare vi taper mot deres eget lag. Jeg følte meg stolt av å holde med laget. Det er denne følelsen som er svekket. Den lille klubben med det store hjertet og de gode supporterne har blitt til FK Rot! Ikke rart det høres ut som vi spiller på bortebane når vi møter Strømsgodset. Nei, ikke Vålerenga men Strømsgodset fra Drammen!

Jeg vet flere i administrasjonen leser innlegg på FFKsupporter.net. Kan man være så vennlig å gi mer informasjon? Hva er den økonomiske status for øyeblikket? Har man inngått avtaler som overhode ikke er bærekraftige og i tilfelle hva slags planer har man for å gjøre noe med disse? Man kan ikke gang på gang gå ut i avisen og i andre medier og fortelle folk at de skal møte opp og støtte laget når vi som supportere rundt neste hjørne møter nye negative overraskelser om spillersalg eller annet! 


KR

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 jul 10
Innlegg: 17

Lagt til: 20 mai 12, 17:25

Pressekonferanse i morgen, så da får vi vite mer.


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 20 mai 12, 18:44

Opprinnelig postet av KR

Pressekonferanse i morgen, så da får vi vite mer.

Huffda, høres skummelt ut, pressekonferanser og FFK lover vansligvis ikke godt............

Litt off-topic men allikevel:

Sandnes-Ulf ligger under for Molde. Det er laget FFK må ha siktet innstilt på hvis vi skal klare minst kvalplassen.

Det er 20 kamper igjen, det er fortsatt mulig hvis det skjer hyggelige ting i overgangsvinduet.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 mai 12, 09:01

Hva skal så til for at folk og meg selv inkludert skal starte å bry seg om klubben igjen?

Personlig så tror jeg man må starte på det hermetisk lukka fort Fredrikstad. Administrasjonen og styret må komme ned på jorda. Slutte og forgude seg selv og tro de er store helter i byn.

De bør på dagens presskonferanse starte med å gi hele byn en stor beklagelse for at klubben har havnet der de er i dag. Tror at flere kanskje hadde startet å bry seg litt igjen hvis man fikk en åpenhjertlig beklagelse fra klubben.

Jada vet at mange i styre og administrasjonen er byttet ut og ikke de samme har sittet der hele tiden. Men mange har sittet der lenge og er med i gutteklubben grei.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 21 mai 12, 09:34


Det var da forferdelig mye syting!!!! "Life is pain. Live with it!" Geena Davies i Long kiss goodnight. Og sånn er det med fotballivet også. Ja, vanstyret fra forgangne år har konsekvenser for dagens drift. Skyt ikke på de som NÅ gjør alt de kan for å berge skuta gjennom skjær og brottsjø.

Hvis dere ikke ser at laget nå spiller som et lag igjen isteden for 11 mann som bare løp utpå der, er dere blinde. Hadde vi hatt flyt hadde Vidar Martinsens skudd mot Molde gått inn og det samme med Landgrens på lørdag. Men dessverre er vi ikke der - ennå.  Jeg regner med tap både mot Brann og Viking. Ikke fordi gutta og treneren ikke gjør så godt de kan , men vi har ikke marginene med oss. Etter EM-pausen vil ting forandre seg.

Mange ganger når alt går dritt ønsker jeg at jeg aldri hadde begynt å bry meg om FFK. Men det gjør jeg, så da får jeg bare lære meg å leve med smerten. Eller har dere tenkt å være som de City-supporterne som gikk hjem før kampen var slutt? Og dermed gikk glipp av den store euforien ved i vinne serien på overtid? Jeg blir til dommeren blåser.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 21 mai 12, 09:44

Opprinnelig postet av Morgaine

 Jeg blir til dommeren blåser.

Ikke beskyld meg for å ikke bli der til dommeren blåser, beskyld meg heller ikke for syting!

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 mai 12, 09:48

Opprinnelig postet av Morgaine


Det var da forferdelig mye syting!!!! "Life is pain. Live with it!" Geena Davies i Long kiss goodnight. Og sånn er det med fotballivet også. Ja, vanstyret fra forgangne år har konsekvenser for dagens drift. Skyt ikke på de som NÅ gjør alt de kan for å berge skuta gjennom skjær og brottsjø.

Skulle tru du satt i styre selv hehe. Men blir for lett å skylde på tidligere styrer osv. Ja det meste av problemene skyldes tidligere styrer, men flere av de som sitter der i dagens styrer har også vært med på dette tullet. Som blant annet regne feilen sist sesong. Eller at de går ut og sier vi at det er en trang økonomi men at de har kontroll, så ett par mnd senere si at underskuddet har økt med x antall millioner. Det er det dagens styre og administrasjon som er ansvarlige for. Så blir litt feil å legge ALL skyld på de som satt der før

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 mai 12, 10:30

Selv om jeg fortsatt står som Lars29 her på forumet er jeg nå blitt Lars på 35 :-) Jeg har siden 1999 bodd i Oslo, og jeg har fulgt FFK mer eller mindre fast siden 1987 sesongen. Var også på den ene cupfinalen i 1984 og ikke minst så var jeg på den siste hjemmekampen med noen hundre tilskuere når vi nådde vårt absolutte bunnivå og rykket ned til daværende 3 nivå i 1992. Det å følge FFK har alltid vært evigvarende opp og nedturer, vært mye rot og dårlig ledelse opp igjennom historien og har man hjerteproblemer, så er kanskje ikke FFK det laget man bør holde med. Men hjertet mitt vil alltid være i Fredrikstad Fotballklubb om det slår godt eller dårlig.

Det som har skjedd og skjer i FFK nå om dagen er mer enn bekymringsfullt. Klubben er økonomisk i store vanskeligheter, stallen er for liten/dårlig, de spillerne vi har mistet har ikke blitt skikkelig erstattet, vi har mange skader og vi mangler en dyktig og samlende hovedtrener. Vi mangler på grunn av økonomi en assistenttrener ( eller kanskje vi har en dyktig en i Amundsen ), Klubbens omdømme er kraftig svekket etter bevisst "triksing" i Piroja saken ( flere saker kan være på vei), flere ledere i klubben er siktet, tilskuerne svikter, interessen er dalenede og Høili og Brynhildsen utspiller sin "maktkamp". etc..etc..

Jeg er oppriktig bekymret for klubben jeg er så glad i..

Kan FFK ende opp som Lyn om ikke ting raskt ryddes opp?...JA    

Kunne dette vært positivt for klubben for å finne tilbake til "sjelen" sin..JA...Definitivt..

Jeg vil gå litt tilbake i tid..

2002 - 2006..Eggen effekten rår klubben, vi rykker opp etter mange år med nesten opprykk, Høili spytter inn penger.Klubben har store sponsorinntekter, .evigvarende lykkerus som får sin utøsning ved at vi vinner cupfinalen..klubben og supportere står sammen..Plankehaugen står sammen..

2007 - 2008..Klubben satser, Ny stadion fått "gratis" av Værste ( iallefall det som blir sagt, dyreste "gratispresang" noensinne ) MA kommer på kant med Eggen, Eggen slutter som følge av dette.Klubben satser på å ha en person som er tiltalt for dokumentforfalskning som sjef i klubben, MA får så slutte når han blir dømt..Ny trener..Dyre spillere på dyre kontrakter blir hentet inn..Man ansetter en direktør i klubben med ...1,8 millioner i årslønn..Man kniver om ligagull lenge, kulminerer med sølv..Stor stemning..Uenigheter innad i Plankehaugen, ny gruppe dannes,

2008 - 2009..Grønhagen slutter.Man sliter i tippeligaen.Man henter inn av alle trenere Tom Nordlie ( som er omstridt for å si det mildt ), som nærmest dikterer sin egen årslønn på 2,5 millioner + bonuser + en dyr hjelpetrener, Nordlie vil ha og henter inn Mathias Andersson for vel 2,5 mill ( som senere blir gitt bort gratis ) og Alex Valencia for samme sum..Klubben rykker ned og taper med det store inntekter.

2009 - 2010..Aune tar over etter at Nordlie får sparken..så vidt vi rykker opp etter play off, med den stallen og spillerne vi har..må omkamp til for å rykke opp..Klubben har store problemer med økonomien..Fortsetter med Aune som trener, betaler fortsatt sluttpakkene til Grønhagen og Nordlie..

2010 - 2012..Svein Johannessen tar over styringen i klubben..Blir lovet at det skal ryddes opp, situasjonen økonomisk er dramatisk...blir hele tiden fortalt at det er på vei til å bli ryddet opp..Klubben holder seg i tippeligaen..Men viser seg før 2012 sesongen at situasjonen i klubben er enda værre enn det som er sagt, Svein Johannessen har ikke kontroll som han har sagt..man feiler i budsjetteringen, leien til Værste er fortsatt himmelhøy, man kvitter seg med banemannen?? og har ikke råd til å ta fly og eventuelt hotell til alle lengre bortekamper. Høili spytter ikke inn penger i klubben på grunn av Værste,  Piroja saken eksploderer..flere saker kan være på vei, mange personer i klubben er siktet.Omdømmet er blåst bort. Klubben er på kanten av stupet..FFK er nest sist på tabellen..Interessen er det laveste på flere år..

Vil snakke på vegne av meg selv..Min glede av å gå på stadion er ikke den samme lenger..Dette handler ikke om tabellplassering og om klubben er i tippeligaen. Men når ledere i klubben lyver, trikser og holder ting skjult og med det kjører klubben og merkevaren FFK på ræva, da mister jeg litt av gleden..Alt tullet i Plankehaugen, har også gjort at jeg har mistet gnisten..BRH/Supras mot Plankehaugen, alle kallenavn på jenter, eldre i Plankehaugen som var med før og som var og er like gode supportere som alle andre, innføringen av tromme, det at en liten gruppe skal styre et stort flertall..har gjort at jeg og flere med meg, har mistet litt av gleden. Vi sang og synger til tider mye, selv om vi ikke er en del av Supras..Men den evige gnålet fordi vi ikke hopper nok, eller har lyst til å synge samme sang i 10 - 15 minutter har ødelagt litt av den gleden vi hadde før. Supportersanger skal være litt spontant, lei av å høre hele tiden at dette er supporterkultur..se på Bad Blue Boys etc..For meg og mange med meg er ikke de og tromme supporterkultur. Men er jo som flere i Supras ( mindretallet ) sier..Tromma er kommet for å bli. Så da er det vel sånn !!!

Vi var flinke til å kritisere Lyn og hvor dårlige supportere de hadde i tippeligaen..var vel 5000 FFK supportere der i 2005, når det var 7000 totalt på kampen på Ullevål.Altså 2000 fra Lyn når de slet..De gikk eterhvert konkurs og rykket ned..Men Lyn har virkelig funnet sjela si igjen..Er et snitt på over 2000 på kampene deres på Frogner Stadion i 3 divisjon..Supporterne står samlet..Kanskje faktisk en konkurs er det FFK trenger, selv om jeg ikke håper at det skjer. Men klubben trenger å finne sjela si og få tilbake omdømmet vi engang hadde. Og vi trenger ledere som kan styre en fotballklubb og som er ærlig og redelige! Da kommer publikum tilbake..Interessen rundt FFK vil alltid være der i Fredrikstad.

      

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 21 mai 12, 11:43


Er det noen som ikke har sviktet er det vel publikum. Omtrent alle ledd i klubben har sviktet dem siste åra. At det da kommer 7000 mot Godset er jo utrolig bra....


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 mai 12, 12:13

Opprinnelig postet av Bedreviteren


Er det noen som ikke har sviktet er det vel publikum. Omtrent alle ledd i klubben har sviktet dem siste åra. At det da kommer 7000 mot Godset er jo utrolig bra....

Helt enig..Vi har flere tilskuere enn de fleste lagene i tippeligaen,er vel på 6 plass eller noe på tilskuerstatistikken. Allikevel så "klager" man over sviktende publikumsoppmøte. Det jeg mener i innlegget mitt..er fra 7000 - 8000 og opp til ca 11000, er det en jobb som må gjøres..Ja noen av disse som har falt fra er sikkert medgangssupportere, men jeg tror at mange har mistet litt av gløden de hadde pga mye rot i klubben..Fortsetter det negative, kommer det enda færre fremover..Pressekonferansen i dag gir ikke mye optimisme akkurat..

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 21 mai 12, 13:03

Opprinnelig postet av Lars 29

Alt du skrev....

 

Veldig bra innlegg!!

Vi har vært supportere omtrent like lenge, jeg spilte i FFK fra jeg var 6 år, den gangen fikk alle i ungdomsavdelingen gratis sesongkort, dermed begynte jeg å gå på kamper på slutten av 80-tallet som deg. Jeg var på alle hjemmekampene, og en bortekamp i ny og ne, når vi spilte i 2 divisjon, det var begredelige tider det.....Men hjertet for klubben er det samme nå som det var da. Det er ikke like gøy å gå på stadion i motgang, trøkket er ikke det samme, gledene er få, men hjertet for klubben består. Skulle det gå så ille som det har gått med Lyn så endrer det ingenting for meg, hjertet for klubben er det samme, sånn er det i gode og onde dager, opplevelsen er annerledes, det er eneste forskjellen. Det er ikke noe tema for meg om jeg skal på stadion eller ikke, jeg går ikke dit for at gutta skal underholde meg, jeg går dit fordi jeg har hjertet for klubben, alltid, uansett!!

Jeg skjønner at mange som drar på stadion først og fremst gjør det for å bli underholdt og for å få en god fotballopplevelse, derfor synker tilskuertallene når produktet ikke lenger er like godt, det er helt naturlig. Akkurat som en dårlig spillefilm trekker færre folk til kinoen enn en god film gjør, det er helt naturlig. Nå er det ikke nødvendigvis sånn i fotball at man må være et topplag for å kunne appelere til publikum, det er mange faktorer som skaper entusiasme og interesse blant fansen. Se på Rosenborg, de henger brukbart med på tabellen, men hadde kun 9000 tilskuere forrige kamp, det er flere faktorer enn manglende resultater som har skylden for det. I FFK har det vært mye uro de siste årene som sikkert er medvirkende årsaker, men manglende visjoner og en sviktende tro på klubbens framtid er nok enda viktigere. Jeg syns klubben har begynt i riktig ende og har tatt en samling i bånn for å gradvis gjenreise klubben fra innsiden og ut. Gradvis tror jeg det vil gi resultater om de ikke skifter kurs og om økonomien er bærekraftig. Fortsetter  ledelsen å tenke langsiktig og holde stø kurs mot de målene de har satt for klubben så vil det på langsikt gi resultater, det vil gradvis også gjenreise tilliten og gløden fra oss som følger klubben fra utsiden. Det fins nok ingen kortsiktige løsninger for å gjenreise klubben, det vil ta tid, klubben vil ligge nede en stund og mange fans vil legge seg med den, mens andre fans vil bestå, alltid, uansett!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 21 mai 12, 13:59


Nei, jeg sitter ikke i styret. Bra for meg sånn som situasjonen er nå. Wink

Ulempen med å være fotballsupporter er at det er svært lite en kan gjøre med situasjonen i klubben og laget. Må bare håpe at de som sitter i styret og gutta på banen vet hva de driver med. Og det kan man jo lure på til tider.

Men hva kan vi som vanlige supportere gjøre? Vi kan gå på kampen slik at klubben får inn penger på billettsalget og at gutta på banen får støtte. Selvom vi er sure på styrende makter.

Vi kan melde oss inn i klubben og gå på de medlemsmøter og årmøter og si meninga vår. Levere inn forslag og stemme.

Supporterkultur og uenighet mellom PH og Supras er jo mer overkommelig å gjøre noe med. Der har en jo direkte innflytelse. Så når ting er såpass depresivt som det er nå kan vel gruppene møtes og gjøre noen felles tiltak for å få opp stemninga på tribunen ihvertfall? Er ikke avhengig av klubben for å ordne opp i det? (Bortsett fra strålende spill og seire, da.)

Er ikke uenig i oppsummeringa til Lars. Men alt det er historie og umulig å endre på. Så da må vi prøve å gjøre det vi kan for å støtte opp om de positive kreftene i klubben som prøver å få ting på stell igjen.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 22 mai 12, 10:20


Tanken på at vi kanskje må vinne halvparten av de resterende kampene får ikke troa på tl til året til å øke.

Kan ikke etter beste evne forstå hvordan vi skal klare det.

Merker at skuffelsen er mindre etter tap enn tidligere og sitter med en litt resignert følelse på stadion.

Men så sant klubben ikke konker, blir det nok uansett ses kort til året også. Tradisjonen med å rusle på stadion er uansett en god følelse.

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4674

Lagt til: 22 mai 12, 10:54

Opprinnelig postet av shaggy


Tanken på at vi kanskje må vinne halvparten av de resterende kampene får ikke troa på tl til året til å øke.

Kan ikke etter beste evne forstå hvordan vi skal klare det.

Merker at skuffelsen er mindre etter tap enn tidligere og sitter med en litt resignert følelse på stadion.

Men så sant klubben ikke konker, blir det nok uansett ses kort til året også. Tradisjonen med å rusle på stadion er uansett en god følelse.

Det er nå i overkant pessimistisk at vi skal måtte vinne halvparten. Det vil gi 36 poeng, vi trenger vel neppe så mye for å unngå direkte nedrykk. 30 poeng har pleid å holde.

Men selv det skal holde hardt, vi bør ha 3-4 poeng på de to kampene mot Brann og Viking.

Jeg skjønner forsåvidt godt at færre og færre kommer på kamp. De som går fordi det er gøy er selvsagt borte for lengst, det er ikke noe gøy i å se et lag i motgang. Men også de trofaste får nok etterhvert. Dårlig styring, tidvis direkte uærlighet fra ledelsen, det tærer på lysten til å identifisere seg med FFK. Når diskusjonen over lunsjbordet stadig ender i at man må legge seg flat og innrømme at klubben har driti på draget, da slipes entusiasmen bort med grovt papir.

Jeg får mer og mer følelsen av at det å møte opp på stadion handler om å bli med skuta ned, mer enn om å berge skuta. Jeg blir nok med skuta ned, men jeg klarer ikke lenger å klandre de som velger å gå overbord.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 22 mai 12, 12:35

Men det er en ting vi ikke må glemme. Det snur fort i fotball, allerede til helgen kan vi få en seier Smile

Det kan fort snu for andre lag også. S.ulf, Sogndal og Hønefoss kan fort gå på en smell...

---------------------------

Heia FFKFlat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24