Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva må til for at laget skal prestere bedre i 2012?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 02 okt 11, 22:56
Endret: 02 okt 11, 23:14
Endret av: Arte et labore

Hva skal vi gjøre for å holde en mere jevn bra nivå neste sesong?

Jeg tror ikke svaret er å bytte trener.Men hva skal man gjøre anderledes?

Ps Hva skal til for at dommerne skal slutte å hate FFK?For noen ganger så føles det ut som at Dommerne har noe imot FFK!

Mod: Endret litt på tittelen så den kom på én linje i oversikten.

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 02 okt 11, 23:12
Endret: 02 okt 11, 23:13
Endret av: Arte et labore

Hele laget har nok gått av erfaringen fra i år. Mange unge spillere som ikke har spilt på dette nivået før er en erfaring rikere til neste år.

Syns mange av brikkene begynner å falle på plass allerede. Vi har nå et arbeidsjern og en kreativitet på midtbanen med Jabbie og Hussain. Vi har nå en målscorer i Tarik, som får nyte godt av Hussain hele neste sesong. Tror vi hele tiden tar små skritt mot det bedre.

Det jeg savner er en matchvinnende keeper. Staw og Masalin gjør en helt grei jobb, men de er ingen Ørlund som alene kan berge flere poeng i løpet av en sesong. Vi mangler kanskje også en "drittsekk" som pisker opp spillerne i løpet av kampen. Som tør å bruke kjeft når det trengs. Håper også at det kommer enn en luftsterk spiss som også kan gjøre ting helt på egenhånd. Vi scorer ikke akkurat mye på cornere og innlegg på hodet.

Vi må også få ned antall gule kort. I hvert fall av det håpløse slaget som Horn sitt ente gule kort på grunn av kjeftbruk og andre dumme ting.

Dommerne har nok ikke veldig mye imot FFK, men man husker som regel bedre dommeravgjørelser som går i mot enn for. Dommerne har like mye imot FFK som TV2 (som enkelte hevdet for to år siden) hadde. Altså ingenting.


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 02 okt 11, 23:15

Forhåpentligvis er det sånn at vi har noen spillere som utvikler seg enda litt til. I tillegg er det jo nå planlagt noen nye spillere for neste år som fårhopentligvis løfter kvaliteten. Så får vi håpe at de trener mye samhandling i løpet av vinteren og at den nye assistenttreneren har gode kunnskaper om nettopp dette. 


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 02 okt 11, 23:27

Opprinnelig postet av Arte et labore

Enig i allt du sier.......

Men jeg lurer litt på om vi trenger en mer duellsterk midtstopper i tillegg, de 2 vi stilte med i dag er vel såkalte "spillende" og pasningssterke midtstopper, hva med en kriger, en som vinner duellene?

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 02 okt 11, 23:36

Opprinnelig postet av Arte et labore

Vi mangler kanskje også en "drittsekk" som pisker opp spillerne i løpet av kampen. Som tør å bruke kjeft når det trengs. 

Kommer litt ann på om vi får Keene, han er jo en sånn spiller. I tillegg er hverken Horn eller Hussain redd for å bruke kjeft, mens jeg i tillegg tror Borges er god til å gi konstruktive meldinger. Faktisk håper jeg selv at det ikke kommer for mange sånne. Jeg er veldig fornøyd med harmonien i laget! 


rasle

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 03 okt 11, 00:07

Opprinnelig postet av Arte et labore

Vi mangler kanskje også en "drittsekk" som pisker opp spillerne i løpet av kampen. Som tør å bruke kjeft når det trengs.

Den såkalte "drittsekken" føler jeg vi har i Jørgen Horn! Og da tenker jeg ikke på kjeftinga på dommeren, for det er noe av det som må bort. Har utrolig sansen for han som spiller og ønsker at han får kapteinsbindet neste år.

Håper han signerer en langtidskontrakt etter sesongen så vi kan bygge laget rundt han, Dure, Jabbie, Hussain og Tarik. Da har en vi en god, ung og meget talentfull sentrallinje som forhåpentligvis kan bli her noen sesonger.

Også enig i at en keeper i "Ørlund-klassen" hadde vært supert men en slik keeper koster. Kanskje mer enn det vi har. Ser ingen grunn til å bytte ut de to vi har med mindre Jokke virkelig finner gull.

Ellers ønsker jeg meg en ny høyreback (med mindre Myrie brått skulle bli god) og to spisser. En stor og sterk som er god på hodet og scorer mye mål og Sogndals Ole Jørgen Halvorsen.

Til sist må jeg si at jeg er helt overbevist om at stabilitet både i spillerstallen, på trenersiden og ikke minst i ledelsen er det aller viktigste nå. La folka som startet den utrolige vanskelige jobben med å redde klubben for 2 år siden få lov til å fullføre prosjektet. Rom ble ikke bygget på en dag, og det gjør heller ikke en fotballklubb.

---------------------------

15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 03 okt 11, 13:24


Laget trenger for det første kontinuitet. Aune må vite at han har arbeidsro. Ingen trener kan gjøre et stort stykke arbeid med et lag hvis kravene henger for truende over ham til enhver tid. Skulle vi hatt en mer erfaren trener ville Grønhagen vært utmerket. Klubben ville ikke ha ham. Istedet skulle man være selvgode idioter, sparke dyktige folk i hytt og pine og og forsøke å løse det hele med STORE penger, typisk i form av Tom N. En trener samtlige spillere sa klart fra at de ikke ønsket. Her gjorde FFK en fryktelig stygg feil, og nedrykket som fulgte var fullt fortjent. 

La nå Aune få tid til å utvikle laget, spillerne og seg selv. La ham få lov til å gjøre de erfaringer han trenger for å bli en virkelig god trener. Det er jeg overbevist om at han har i seg. Om Aune og hans stall skal to turer til ned i Adecco før de har nok erfaring, så får vi tåle det.

Laget trenger deretter mer tyngde, i form av en eller to spillere som har ferdigheter, erfaring, solid psyke, og ikke minst, som er gode i dag. Ingen flere skadevrak. Dagens FFK stall består nesten utelukkende av, med unntak av enkelte pensjonister på overtid, pur unge og urutinerte spillere som vil nå sin karrierehøyde om mellom fem og ti år. Hvordan noen kan forvente at slike spillere skal kunne prestere noe i dag, går meg hus forbi. Kort og godt, skaff en eller to spillere som er på høyden i dag, ikke spillere som primært er en investering med tanke på videresalg om fem til ti år. Ved sånne spillerkjøp er det mest utsikten til økonomisk gevinst man inveserer i, ikke reelt gode fotballspillere.

Når man kjøper spillere som primært har fremtiden foran seg, så betaler man strengt tatt en overpris i forhold til hva spilleren er verdt i dag. FFK har kjøpt for mange 18-åringer de siste årene, og for få 28-åringer. Det er i dag en grov ubalanse i laget pga denne elendige planlegging som det ikke finnes noen som helst unnskyldning for.

Til slutt må FFK og folk i og rundt klubben slutte å pjatte med at man ikke har råd til slike spillere som klubben trenger. FFK har kastet millioner på millioner rett i dass i årevis. Hele tiden har visa vært at klubben ikke har råd til ditt og ikke råd til datt, men talløse millioner på trenere som Nordli har man likevel hatt råd til. Har man råd til å kaste millioner av kroner i dass, så har man også råd til å bruke pengene fornuftig. Spørsmålet er om FFK har evne til det, eller om man skal forsette å leve ti år inn i fremtiden slik man har gjort i mange år allerede, med innslag av tåpelige rikmanssnykker fra tid til annen.

For eksempel må man umiddelbart slutte å snakke om at Tarik er en så veldig god spiller. Det er han ikke, og det har han aldri vært. Han har bare veldig gode forutsetninger for å kunne bli det i fremtiden. Og det er derfor, og kun derfor, han i dag overhodet har en markedsverdi å snakke om. Disse tingene er altfor lett å forveksle, og så legger man en alt for stor byrde på en altfor ung og uerfaren og ustabil spiller, bare fordi han har en relativt høy markedsverdi og en lovende fremtid. Flott han har det, men det gjør ham ikke til en spiller som er i stand til å bære laget i dag. Det er å misbruke ham, i stedet for å gi gutten tid og ro til å utvikle seg først, før man forventer for mye av ham.  

FFK trenger flere spillere som er voksne i enhver forstand. Grunnen til den store mangelen på det er kanskje at det er mangel på slike folk i klubbledelsen.

 


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 03 okt 11, 14:35

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat


alt du sa........ 

Jeg må applaudere et meget godt innlegg, slike innlegg som hever forumkvaliteten sterkt.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


Ståle

Juniorspiller
Ble medlem: 26 okt 10
Innlegg: 87

Lagt til: 21 okt 11, 11:02

Jeg skal la trener diskusjon være i en annen tråd, men jeg stusser litt på at andre debatanter ønkser kontinuitet OG at det er greit at klubben dupper ned i Adeccoen (et par ganger???)  Å rykke ned betyr i min verden alt annet enn kontinuitet i laget. De beste talentene/ spillerne kommer til å ønske seg bort. Det blir mindre penger i klubbkassa færre tilskuere. Færre inntekter. Å rykke ned er jo det verste som kan skje for nettopp kontinuiteten. Rykker vi ned får vi ta de smellene som kommer og prøve å reise oss igjen. Men jeg synes at vi skal være en TL klubb og at det må underforstått være forventet.. Vi har en bra stadion, bra med tilskuere, vi er i praksis det eneste TL laget i fylket og burde ha god tilngang på yngre spillere som kan utvikle seg hos FFK.

"Det årnær sæ" med et tiårsperspektiv synes jeg ikke noe om. Vi skal ta kamp for kamp, vi skal være gode her og nå. Vi skal utvikle oss fra å være et middelmådig tippeliga lag til å kjempe blant top 10. Å si at Aune og laget kan bli et bra tippeligalag etter 2!! nedrykk til Adeccoligaen er jeg ikke enig i. Ole Gunnar Solskjær vant serien i sin første sesong som trener. Vi burde prøve å tenke litt mer som han synes nå jeg.


 


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 21 okt 11, 11:35


Flight of the rat hadde et meget godt innlegg, men jeg understreker at jeg ikke er enig i at vi må tåle noe nedrykk, ikke i det hele tatt, der er jeg 100 % enig med Ståle.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


Robbie

Juniorspiller
Ble medlem: 15 feb 11
Innlegg: 105

Lagt til: 21 okt 11, 11:54

Opprinnelig postet av Ståle

Jeg skal la trener diskusjon være i en annen tråd, men jeg stusser litt på at andre debatanter ønkser kontinuitet OG at det er greit at klubben dupper ned i Adeccoen (et par ganger???)  Å rykke ned betyr i min verden alt annet enn kontinuitet i laget. De beste talentene/ spillerne kommer til å ønske seg bort. Det blir mindre penger i klubbkassa færre tilskuere. Færre inntekter. Å rykke ned er jo det verste som kan skje for nettopp kontinuiteten. Rykker vi ned får vi ta de smellene som kommer og prøve å reise oss igjen. Men jeg synes at vi skal være en TL klubb og at det må underforstått være forventet.. Vi har en bra stadion, bra med tilskuere, vi er i praksis det eneste TL laget i fylket og burde ha god tilngang på yngre spillere som kan utvikle seg hos FFK.

"Det årnær sæ" med et tiårsperspektiv synes jeg ikke noe om. Vi skal ta kamp for kamp, vi skal være gode her og nå. Vi skal utvikle oss fra å være et middelmådig tippeliga lag til å kjempe blant top 10. Å si at Aune og laget kan bli et bra tippeligalag etter 2!! nedrykk til Adeccoligaen er jeg ikke enig i. Ole Gunnar Solskjær vant serien i sin første sesong som trener. Vi burde prøve å tenke litt mer som han synes nå jeg.

OGS fikk penger i Molde. Det har ikke TFA i Fredrikstad.

---------------------------

Kråkerøy


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 21 okt 11, 12:54


Tror først og fremst vi må ha en ny trener. En trener som klarer å selge budskapet til spillerene og som har et budskap å selge. Sånn som det har blitt nå burde laget ha blitt bedre i løpet av sesongen. I stedet har pila pekt rett nedover etter en fantastisk oppkjøring og tidvis ganske god første halvdel av sesongen. Tror rett og slett ikke Aune har mer å selge spillerene. Savner også en trener som skaper glød og entusiasme hos spillere og publikum. Uansett hvem som har trent FFK de siste 10 åra har dem gjort nettopp det og spesielt på hjemmebane. Dette har etter min mening vært nesten totalt fraværende dem siste to åra. Unntaksvis play off og ett par "happeningskamper" i år.

                     Dessuten mener jeg vi trenger noen brytninger og diskusjoner i klubben, alle blir for like, enige, og på en måte er kun en big happy family. Savner rett og slett litt temp. Og misfortå meg rett, da mener jeg selvsagt ikke noe a`la oppgulpsperioden med Henriksen. Men det blir for pent, pyntlig og dårlige resultater. Og til syvende og sist er det prestasjoner og resultater som gjelder. Og dem er etter min mening altfor dårlige sett i forhold til det mannskapet vi har til tross for sin ganske unge alder.

 

 

 


Ghost of Sparta

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 21 okt 11, 19:51
Endret: 21 okt 11, 22:10
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Bedreviteren


Tror først og fremst vi må ha en ny trener. En trener som klarer å selge budskapet til spillerene og som har et budskap å selge. Sånn som det har blitt nå burde laget ha blitt bedre i løpet av sesongen. I stedet har pila pekt rett nedover etter en fantastisk oppkjøring og tidvis ganske god første halvdel av sesongen. Tror rett og slett ikke Aune har mer å selge spillerene. Savner også en trener som skaper glød og entusiasme hos spillere og publikum. Uansett hvem som har trent FFK de siste 10 åra har dem gjort nettopp det og spesielt på hjemmebane. Dette har etter min mening vært nesten totalt fraværende dem siste to åra. Unntaksvis play off og ett par "happeningskamper" i år.

                     Dessuten mener jeg vi trenger noen brytninger og diskusjoner i klubben, alle blir for like, enige, og på en måte er kun en big happy family. Savner rett og slett litt temp. Og misfortå meg rett, da mener jeg selvsagt ikke noe a`la oppgulpsperioden med Henriksen. Men det blir for pent, pyntlig og dårlige resultater. Og til syvende og sist er det prestasjoner og resultater som gjelder. Og dem er etter min mening altfor dårlige sett i forhold til det mannskapet vi har til tross for sin ganske unge alder.

 

Fulstendig enig. Vi hadde en fantstisk sesongstart i fjor også, så hadde vi en skikkelig nedtur, ikke bare i resultater, men også i spillet, bare flaks (2 straffer mot B/G som snudde 1-0 til 1-2, vi spillte like ræva hele kampen og B/G hadde mer enn nok sjangser til å snu det igjen og stikke av med alle tre poenga), og enkletmannsprestasjoner (Borges) som gjorde at vi spiller tippeliga i år. Uansett om vi klarer oss eller ikke, trenger vi en ny trener for å ikke ende opp som heiselag, som AaFK var noen år. Vi trenger en trener som kan motivere spillerene, som kan lære av sine feil, etc.

Ang spillere, så er vi nødt til å ha rene bekker, potetløsningene som vi har nå fungerer ikke over tid. Greit nok, de vi har gjør kanskje en ok jobb bakover, men stort sett en elendig jobb fremover. Sjelden dobler vi på kant, med løpssterke bekker, og er Valencia skadet (noe som han er mesteparten av sesongen) samtidig som askar er ute, har vi ingen som slår bra innlegg fra kant.

Opprinnelig postet av matsinho

Kommer litt ann på om vi får Keene, han er jo en sånn spiller. I tillegg er hverken Horn eller Hussain redd for å bruke kjeft, mens jeg i tillegg tror Borges er god til å gi konstruktive meldinger.

 

Borges er ikke her til neste år.

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 21 okt 11, 22:51

Opprinnelig postet av Ghost of Sparta

Opprinnelig postet av matsinho

Kommer litt ann på om vi får Keene, han er jo en sånn spiller. I tillegg er hverken Horn eller Hussain redd for å bruke kjeft, mens jeg i tillegg tror Borges er god til å gi konstruktive meldinger.

 

Borges er ikke her til neste år.

Nå svarte jeg på en melding hvor det var skrevet at vi MANGLER, i den forstand at det savnes i laget nå! Det er litt OFF topic ja, men jeg er fullt klar over at vi vil mangle Borges neste år.


morteno

Juniorspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 81

Lagt til: 22 okt 11, 18:16

ett nedrykk er helt uakseptabelt. Da mister laget masse av talentene og ikke minst sponsorer. Det er for seint å gjøre noen endringer for denne sesongen men når sesongen er slutt er det bare å begynne og analysere sesongen, spillere og trenere,. Ingen skal være fredet. 

men for å prestere bør nok det inn en ny trener

---------------------------

Stå på guttæneFlat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3