Husk meg
Brukernavn
Passord

Spådom; S08 2011

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 28 nov 10, 20:16

Hei Q og velkommen til forumet..

Registrerer at du syntes vi fremstår som som både selvgode og blærete. . Vet ikke helt hva du mener med det, men tror det er det samme som det vi kaller patriot og lidenskapelig supporter.

 

Er veldig glad jeg ikke har et like likegyldig forhold til laget mitt som dere tydeligvis har.

For å sitere deg:

"Alle jeg snakker med om Sarpsborg 08, og det er veldig mange, er utrolig fornøyd med å være i Tippeligaen, og driter egentlig i hvordan det går. Vi blir ikke lei oss om vi rykker ned" 

Er det tilfellet som du skriver, at alle sarpinger du snakker med driter i hvordan det går`?

Da forstår jeg at det er vankelig å holde engasjementet oppe.

 

Kanskje pga dårlig interesse der oppe som er grunnen til at NRK i de aller fleste tilfeller foretrekker å vise FFK som tv kamp fremfor Sarpsborg. Dette til tross for at lagene har fulgt hverandre hele sesongen..

 

 

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 nov 10, 20:32

Opprinnelig postet av Q
Mulig dette ble veldig uoversiktelig, men hovedpoenget er at dere går for de større navene og de med større lønningspose - og det blir det selvfølgelig flere skriverier om. Det handler ikke om at dere er noe bedre, mer likt i Norge, mer likt av mediene eller noe slikt. Om dere skulle tro det.

Det var da en veldig lett konklusjon må jeg si. FFK blir skrevet mer om fordi vi henter litt større navn. Det har selvsagt ingen ting å gjøre med at Fredrikstad er 107 års stolt historie mot et to års samarbeid. At Fredrikstad har spilt Tippeliga-fotball og har nylige titler, mens Sarpsborg har i to år vært en Adeccoliga-klubb. At det er dobbelt så mange på kampene. Hvorfor tror du FFK har fått så mange TV-kamper i år? Kun på grunn av kjente spillere? Er det egentlig så veldig mange kjente på laget? Borges og Piiroja? Valencia og Andersson kanskje? 

Det er nok mye mer enn kjente spillere. Engasjement i byen for eksempel. At Fredrikstad til stadighet blir omtalt som en fotballby av det øvrige Norge. Har aldri hørt noe slikt om Sarpsborg.

Om vi er bedre likt? At vi er mer savnet? Du får spørre litt rundt. Gamle som nye. Med mindre de har et hat mot Fredrikstad av ulike grunner, så tror jeg de fleste vil ha historie fremfor samarbeidsklubber i det øverste selskap.

Rivaliseringen med Fredrikstad har nok gitt Sarpsborg en del ekstra oppmerksomhet også, og kanskje det har vært litt andre veien også.

Jeg småflirer hver gang en sarping som brått er 08-supporter skal fortelle alle andre - og spesielt FFKere - hvordan en klubb skal drives. Ikke lenge siden dere selv var økonomisk ruin og måtte satse på ungdommen. Like etterpå skal dere fortelle alle hvor fantastisk klubben drives og rakke ned på alle klubber som ikke har fått døren som dere - ennå.

Det blir litt som et nygiftet ektepar skal fortelle noen som er gift i 50 om hvordan et ekteskap skal være. Tror de har fasiten på det meste. Vi får se hvordan holdningen blir i Tippeligaen. Kanskje det frister litt å bruke penger likevel? Kanskje kravene om spillerkjøp blir større hvis det går dårlig og supporterne har fått smaken på Tippeligaen?

Det er veldig lett å si nå at det ikke gjør noe om Sarpsborg rykker ned til året. Men når man først har fått smaken på Tippeligaen, så skal jeg love deg at Adeccoligaen blir en gedigen nedtur.

 

 


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 28 nov 10, 20:37

Opprinnelig postet av lordofwhat

det artige er jo at sarpsborg nå skal opp i tippeligaen og belære andre klubber med god fartstid i øverste divisjon om hvordan man skal drive klubber riktig og lønnsomt.

                                      ... virker som de har startet en slags pilgrimsreise ...

 "ja for slik står det skrevet... rike onkler må lyses i bann og kastes til hundene for i sarpsborg er dugnadsånden måten man best håndterer det å spille i eliteserien "

 HER ER DE 10 BUD I SARPSBORG

1: kun gjennom det å selge biletter og pølser skal man tjene penger.

2: ingen må tro at sarpsborg er en klubb der ting har slått feil før.

3: ffk har aldri hatt noe i eliteserien å gjøre.

4: sarpsborg er alltid bedre en fredrikstad siden vi har laserworld og et lekeland for barn.

5: man skal som særping aldri nevne at man drar til fredrikstad i helgene for å ta en fest.

6: man skal være nedlatende og hoverende både mot naboer i nord og i sør da disse djevlene har brukt mye penger og vunnet titler og cupgull.

7: der er KUN vi som har rett i alt vi sier.. derfor skal du aldri ta en utstrakt hånd fra den røde djevel i sør og gi han rett i en utalelse angående vår sak .

8: sarpsborg 08 sin logo er original og elsket over norges land.

9: som supporter av sarpsborg er det viktig å bruke enhver artikkel i den røde avis og vgd til å fortelle hvor trist ffk er og at sarpsborg er veien og lyset.

10: fossefallet er norges beste supporterklubb og har ingen av sangene til de røde.

hahah.. takk for latteren Wink

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 28 nov 10, 20:48

Opprinnelig postet av Q

 At Fredrikstad-folk er blærete og veldig selvgode er et ubestridt faktum, men enkelte her er rett og slett bare kvalme. Dere generaliserer hele tiden og tar alle under én kam.

Ubestridt faktum ????

Generaliserer????

Glasshus?

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 nov 10, 20:48

Opprinnelig postet av Q

At Fredrikstad-folk er blærete og veldig selvgode er et ubestridt faktum, men enkelte her er rett og slett bare kvalme. Dere generaliserer hele tiden og tar alle under én kam.

Finn én feil.

Men, for å være ærlig, så skjønner jeg hva du mener. Jeg har aldri helt klart å la meg rive med av denne rivaliseringen, og syns egentlig den grenser mot det patetiske i mange tilfeller.

Jeg ser egentlig ikke humoren i at en idiot på langsiden skriker "det eneste som er dummære enn deg er en særping" til linjemannen (som forøvrig gjør en korrekt offside-avblåsning). Men det er kanskje bare jeg som er rar; replikken høstet hvertfall en del latter.

Idioter finner man overalt; i Sarpsborg, Fredrikstad og alle andre steder. Det betyr ikke at alt som skjer i Sarpsborg er idioti, eller at alt som skjer i Fredrikstad er det.

Og så til "poenget" som flere bruker om at FFK har en usunn bruk av penger og ikke satser på talenter.

FFK hadde en meget usunn drift, som skyldtes enkeltpersoner som spesielt Morgan Andersen, Runar Henriksen og Carl Morten Gjeldnes. Disse er nå erstattet av folk som Per Erik Jacobsen, Joacim Jonsson, Svein Johannessen og Jan Rafn. Klasseforskjell. Ingen vits i å dra opp gamle historier.

For det andre, så lurer jeg på hvilke egne talenter Sarpsborg 08 har dyrket frem som har blitt toppspillere. Nå sier jeg ikke at de har gjort en god jobb, for det har de faktisk. De har mange unge, lovende spillere.

Men hvilken Tarik har dere å vise til? Hvilken Lasse Staw? I disse to spillerne har FFK utviklet to toppspillere. Hverken Ødegaard, Wembangomo eller Amarh kommer til å nå nivået til førstnevnte.

Bildet er ikke så enkelt som at Sarpsborg har vært kjempedyktige mens FFK har vært elendige. Det er mye mer nyansert. Begge klubbene har gjort gode ting, men har langt igjen før man kan si at talentarbeidet er godt nok.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 28 nov 10, 20:51

Opprinnelig postet av Q

Er Særping, og har lest her en stund, men følte jeg måtte registrere meg her for å svare. At Fredrikstad-folk er blærete og veldig selvgode er et ubestridt faktum, men enkelte her er rett og slett bare kvalme. Dere generaliserer hele tiden og tar alle under én kam. Ja, enkelte personer skryter veldig av Sarpsborg, både som by og fotballby, men det betyr ikke at resten ikke greier å se nyansert på dette. Alle jeg snakker med om Sarpsborg 08, og det er veldig mange, er utrolig fornøyd med å være i Tippeligaen, og driter egentlig i hvordan det går. Vi blir ikke lei oss om vi rykker ned - fordi det er en så overprestasjon å faktisk være i Tippeligaen. Det er ikke lenge siden vi lå på nedrykk halvveis i sesongen - og nå er vi i det ypperste selskap. Når ikke supporterne blir sure for resultatene - hvorfor i helvete skal det bli internt uro i Sarpsborg 08?

Og når det kommer til spalteplass, så er det en del faktorer som spiller inn. Uken før Alta-kampen var det presse på hver eneste Sarpsborg-trening, og det var flere riksdekkende medium der som ville lage saker om Sarpsborg 08. Det at vi kun har halv-proffe spillere, det at flesteparten enten jobber ved siden av eller går på skole (er vel bare Meto og Burns som ikke gjør det enda), det at vi var nærme konkurs og det at vi hadde en del eks-Fredrikstad-spillere som var sentrale i laget var bare noen av sakene som rullet opp. Når vi også hadde rykket opp, var TV-stasjonene, radio og aviser der. Det var presseoppslag - ganske mye.

Nå i vinter får vi ikke like mye som dere, men det handler om hvilke spillere man sikter seg inn mot. Det har vært klart ganske lenge at klubben ville prøve seg på Jo Nymo Matland. Det ble skrevet litt om, men det er måte på hvor mye spalteplass det skal få. Han er en venstreback fra Tromsdalen som har scoret fem mål. Neste nå er mest sannsynlig Torske. En spiller i fra 2.-divisjon som har vært på prøvespill - det får selvfølgelig ikke mye spalteplass. Siste nå har vært en midtbanespiller fra KFUM Oslo. Hvor mye spalteplass skal dette få i avisene?

Dere sikter høyere, og må betale mer i både overgangssum og lønn. Det er større navn og skaper selvfølgelig mer blest. Hadde det vært helt usannsynlig at Eggen skulle komme tilbake hadde det ikke blitt skrevet om - men det hadde faen ikke overrasket meg om Aune nå får sparken, til tross for at økonomien ikke er den beste og at han faktisk fikk dere opp til Tippeligaen.

Mulig dette ble veldig uoversiktelig, men hovedpoenget er at dere går for de større navene og de med større lønningspose - og det blir det selvfølgelig flere skriverier om. Det handler ikke om at dere er noe bedre, mer likt i Norge, mer likt av mediene eller noe slikt. Om dere skulle tro det.

Kjære gutten min, du har ikke fulgt med i media i det siste har du vel? la meg begynne:

  1. Adresseavisen kontaktet Svein Kosten og lurte på om ryktene med Eggen sr og Eggen jr var sanne, han sa nei og ga en forklaring.. Alikevel klarer avisa å trykke noe som ikke er sant i det hele tatt. Aune har kontrakt og skal lede oss også i 2011. Hadde Aune ledet laget i fjor hadde vi ikke rykka ned tror jeg, men det er min mening.
  2. er på forumet deres på fossefallet og leser litt, må gi meg ende over, for det som blir skrevet der er svada: Juks, fanteri, bedrag, at ikke vi ble tatt av NFF når dere gjorde det, kjøpefest og gå konkurs er noe dere håper skjer der oppe. Ikke rart NFF tok 08 med all navnebytte, logokopiering osv..
  3. Svein Kosten har vært ute i media og forklart at FFK skal IKKE... og merk deg ordet IKKE være med på lønningsgaloppen som foregår lenger, den tiden er forbi. FFK vil prøve å forsterke, men går det for langt er ikke klubben villige til å være med på festen.
Greit nok, 2009 var et marerittår hvor klubben var igjennom mye negativitet om både det ene og andre, men merk dere der oppe at det er andre tider her i byen om dagen, Nordlie/Henriksen/sutrete spillere som vil ha penger osv er borte, og klubben som ifjor var ganske lukka er nå blitt mer åpen og mer "folkevennlig"
Må også si at jeg syntes det er moro at Sarpsborg08 er i Tippeligaen, og ønsker dere lykke til i 2011, håper både de rød hvite og de blåhvite forblir i eliten så vi kan ha noen skikkelige lokalderbyer i Tippeligaen fremover.. 

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 28 nov 10, 20:55

Jeg ser ikke en eneste god grunn til å ønske at Sarpsborg skal rykke ned. Det at de er i TL vil bare øke fotball interessen. Syns denne drittsleninga frem om tilbake er unødvendig. Disse gruppene på facebook om nedrykksfest er bare tåpelig. Gled dere for at Sarpsborg er i TL og at vi garantert får en kamp med utrolig stemning og full stadion.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Q

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 nov 10
Innlegg: 17

Lagt til: 28 nov 10, 21:02

 

Opprinnelig postet av Rasle
Jeg stoppet å lese der. Det første du gjør er å dra alle Fredrikstadfolk over en kam før du i neste påstår at det vi som gjør det. Stein i glasshus.

 

Jeg regner med at dette forumet var representativt for Fredrikstad-supporternes sine meninger. Om de andre som ikke er her inne er helt uenige med det dere skriver ovenfor Sarpsborg, så trekker jeg det tilbake.

Opprinnelig postet av shaggy
Er det tilfellet som du skriver, at alle sarpinger du snakker med driter i hvordan det går`?

Da forstår jeg at det er vankelig å holde engasjementet oppe.

 

Mulig jeg formulerte meg dårlig, men om vi ligger nede på tabellen og kjemper om å overleve, så er vi glade selv om. Om vi rykker ned er det selvfølgelig surt, men de jeg har snakket med skjønner at vi ikke kan forvente så mye - enda. Klubben har ligget nede med brukket rygg lenge og hadde ikke styring på økonomien før det nye styret kom. Spillerne jobber ved siden av og det blir, mest sannsynlig, brukt lite penger til forsterkninger. Det er selvfølgelig surt om vi rykker ned igjen, men det er ikke lenge siden det var fare for å rykke ned fra Adeccoligaen. De jeg har snakket med har et nyansert syn på dette. Det handler ikke om engasjement i det hele tatt - bare se realistisk på det. Vi er stolte av spillerne uansett hvordan det går.

Opprinnelig postet av ffk1903
Hvorfor tror du FFK har fått så mange TV-kamper i år? Kun på grunn av kjente spillere? Er det egentlig så veldig mange kjente på laget? Borges og Piiroja? Valencia og Andersson kanskje? 

Om vi er bedre likt? At vi er mer savnet? Du får spørre litt rundt. Gamle som nye. Med mindre de har et hat mot Fredrikstad av ulike grunner, så tror jeg de fleste vil ha historie fremfor samarbeidsklubber i det øverste selskap.

Jeg småflirer hver gang en sarping som brått er 08-supporter skal fortelle alle andre - og spesielt FFKere - hvordan en klubb skal drives. Ikke lenge siden dere selv var økonomisk ruin og måtte satse på ungdommen. Like etterpå skal dere fortelle alle hvor fantastisk klubben drives og rakke ned på alle klubber som ikke har fått døren som dere - ennå.

FFK har blitt kjørt opp som det klart beste laget i Adeccoligaen helt siden de rykket ned, og det har blitt spådd at de skulle spille feiende flott fotball og vinne de fleste kamper. De var det laget i Adeccoligaen med klart største navn, og da er det naturlig at de blir vist på TV. NRK er ute etter seere de også, og å da kjøre laget som tok sølv for ikke så lenge siden er det de vinner mest på. Selv om laget ikke er til å kjenne igjen fra de som tok sølv. Etter det jeg har sett denne sesongen.

Det får vi vel aldri vite, men det jeg har lest og hørt, så er Sarpsborg 08 mer likt enn Fredrikstad. Vi får et litt ufortjent "snill klubb"-stempel i media, mens Fredrikstad har litt det motsatte stempelet. Før det nåværende styret slet vi økonomisk, var en lukket klubb og tydeligvis drev over ende. Det var også grunnen til at jeg var SFK-fan istedenfor Sparta-fan. Uansett, det nåværende styret har blitt nødt til å kutte i lønninger, drive edruelig og satse på talenter. Det motsatte av hva Fredrikstad har blitt fremstilt som. Hvordan det er har jeg ikke stor peiling på.

Det er da relativt få som gir slike prekener. Vi har blitt nødt til å gjøre det slik, og det blir de fleste andre klubber også. Dere også, om Terje Høili lukker igjen lommeboken. Da hadde det aldri vært snakk om noen Tarik eller Eggen. Men vi er vel alle enige om at det er mest sjarmerende å se en lokal unggutt ute på matta enn en importert utlending?

 


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 28 nov 10, 21:18

Opprinnelig postet av Q

 

 Da hadde det aldri vært snakk om noen Tarik eller Eggen. Men vi er vel alle enige om at det er mest sjarmerende å se en lokal unggutt ute på matta enn en importert utlending?

 

Ja, det vil være veldig sjarmerende å se en lokal unggutt Tarik ute på FFK-matta i 2011.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 28 nov 10, 21:43
Endret: 28 nov 10, 21:43
Endret av: foyn
[quote=Lemmy]

Opprinnelig postet av Q

Men hvilken Tarik har dere å vise til? Hvilken Lasse Staw? I disse to spillerne har FFK utviklet to toppspillere. Hverken Ødegaard, Wembangomo eller Amarh kommer til å nå nivået til førstnevnte.

Bildet er ikke så enkelt som at Sarpsborg har vært kjempedyktige mens FFK har vært elendige. Det er mye mer nyansert. Begge klubbene har gjort gode ting, men har langt igjen før man kan si at talentarbeidet er godt nok.

Mye fornuftig i det andre, men denne er drøy... Tarik hadde noen flotte år i FFK; mye aldersbestemte landskamper (noe a-lag ?, men nå en haltende proff-karriere.. Lasse staw ? Aldersbestemte landskamper og tresmak i baken i adecco-ligaen ? Det kan godt være magnar og hugues ikke blir world beaters; men magnar er 93-modell.. Søkt om disp for å spille adecco som 15-åring; spiller på et høyere landslag enn årsklassen for å forsterke.. Hugues er 92-modell; spiller landskamper og kledde av kim ojo i høst.. Det er greit å være patriot, men en smule perspektiver er greit å ha.. Kan jo høre med Tore P om han ville represnetert magnar/ygg eller lasse staw hvis han hadde valget

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 nov 10, 21:43

Opprinnelig postet av Q
Uansett, det nåværende styret har blitt nødt til å kutte i lønninger, drive edruelig og satse på talenter. Det motsatte av hva Fredrikstad har blitt fremstilt som. Hvordan det er har jeg ikke stor peiling på.

Nå er det vel akkurat dette som har skjedd i Fredrikstad også. Riktignok ble Risholt og Þorvaldsson hentet, men begge kun på kontrakter ut året. Jeg vet ikke hvor Fredrikstad blir fremstilt som klubben hvor det er økte lønninger, drive uedruelig og ikke satser på egne talenter, men i media har det i hvert fall vært flere saker om kuttene i klubben. Den jobben startet omgående etter nedrykket. Ardian Gashi ville blant annet bli værende, selv med litt lavere lønn, men klubben ble nødt til å slippe han på grunn at de måtte nesten skjære ned til beinet.

Så FFK har egentlig etter beste evne å drive edruelig i et års tid nå, da oppryddingen startet. Da er det litt rart at en del sarpinger skal fortelle hvor fantastisk deres klubb er som har blitt drevet edruelig i "hele to år".

Fredrikstad fikk en skikkelig lærepenge hva pengebruk angår. Det samme gjorde Sarpsborg. Forskjellen er at sarpingene fikk døra i trynet først. Hadde de ikke vært nærmest konkurs, så hadde overbruket av penger også fortsatt der. De gjorde endringene fordi det var eneste løsning. Jeg har ikke sett noen FFKere slenge med leppa til klubber som fortsatt lever over evne.


Captain Oats

Knøttespiller
Ble medlem: 25 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 28 nov 10, 21:44

Opprinnelig postet av sarpen

Tro meg, efefkå fra Kråkerøy er ikke av så veldig stor interesse utenfor eget rottereir de eller, men sånn skal det vel være. Tror ikke et lag som Lillestrøm har smeltet så mange hjerter rundt omkring i landet, tiltross for at de har vært endel av eliten i Norsk fotball i 30 år. Det er kun lag som VIF, Brann og RBK, som kan si at de har en nasjonal interesse. Efefkå hadde visstnok denne posisjonen engang på 50 tallet, men kommer ALDRI til å oppnå denne posisjonen igjen. FACE IT!

 

FFK er vel av større interesse for folk rundt i Norge enn det S08 er ihvertfall, det er det jeg ville poengtere. Og det du sier om at vi ikke har samme posisjon som på 50-tallet og at vi aldri vil nå opp til VIF, Brann og RBK er jeg helt enig i.

Har lest de andre innleggene her inne, og ser at du mener at vi Fredrikstadfolk er blærete ++. Det kan så være, men dere er ikke det spøtt bedre. Og når jeg nå skriver DERE, så mener jeg dere som uttaler dere negativt om oss. Det er mange sarpinger som har beina godt planta på jorda, på lik linje med mange av oss fra Fredrikstad, men det vil alltid være ytterpunkter. Slik har det jo alltid vært, og slik kommer det alltid til å være.

Over til noe annet:

Det jeg irriterer meg mest over, er det at dere ikke forstår at vi FFK-supportere flest, er flaue over det som har skjedd de siste 2-3 åra. Både på det økonomiske og det sportslige plan. Jeg snakker vel på vegne av HELE fredriktstad når jeg sier at spillere som Barsom aldri skulle vært ikledt den røde trøya. At vi har hatt personer i systemet som har undergravd klubben og bedrevet mye skittent spill, er vi heller ikke stolte av. Men det kan vi supportere og de personene som NÅ arbeider i FFK ingenting for. Det eneste vi kan gjøre nå, er å se fremover. En fremtid som forøvrig ser mye lysere ut med rødhvite øyne.

Det virker som om klubben igjen er i balanse, selvom økonomien fortsatt er skrall. Når Svein Johannesen gang på gang, sier at neste års budsjett skal være det samme og at det ikke blir noen kjøpefest, forstår jeg ikke at dere kan vri og vende på dette til noe negativt. Se bare på hva som har skjedd i FFK det siste året. Det er da så langt fra usunn drift, man kan få.

La nå FFK få jobbe frem mot neste sesong, så skal vi nok få se at storebror forblir storebror. Historisk, nåtids rettet og fremtidsrettet.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 28 nov 10, 21:52

Pokker a, dette er ett FFK forum, hvorfor må vi ha så sykt mange særpetråder her, hører ikke de hjemme på fossefallet???????????

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 nov 10, 22:27
Endret: 28 nov 10, 22:29
Endret av: Lemmy

Opprinnelig postet av foyn

Mye fornuftig i det andre, men denne er drøy... Tarik hadde noen flotte år i FFK; mye aldersbestemte landskamper (noe a-lag ?, men nå en haltende proff-karriere.. Lasse staw ? Aldersbestemte landskamper og tresmak i baken i adecco-ligaen ? Det kan godt være magnar og hugues ikke blir world beaters; men magnar er 93-modell.. Søkt om disp for å spille adecco som 15-åring; spiller på et høyere landslag enn årsklassen for å forsterke.. Hugues er 92-modell; spiller landskamper og kledde av kim ojo i høst.. Det er greit å være patriot, men en smule perspektiver er greit å ha.. Kan jo høre med Tore P om han ville represnetert magnar/ygg eller lasse staw hvis han hadde valget

Tarik er en toppspiller, som hadde noen ekstremt gode år i FFK, var god på U21-landslaget og ble solgt for like mange millioner som jeg regner med at Sarpsborg 08 har budsjettert med for 2010 (det siste sies med et glimt i øyet). Han scoret også i A-landslagsdebuten.

Så har det riktignok gått litt trått i Heerenveen, men husk på at det har vært en klubb med store sportslige utfordringer, samtidig som han har vært uheldig med skader på dårlige tidspunkter. Han kom jo tilbake til LSK, og herjet til tider i Tippeligaen i vår. Toppspiller. Udiskutabelt.

Lasse Staw var U21-keeper, og hadde en fantastisk halv sesong i Tippeligaen som dessverre ikke ble fullført på grunn av skade. Er relativt rutinert til å være keeper og så ung. Har vært på prøve i Aston Villa, og skal nå muligens til dansk fotball.

Det er ingen tvil, disse to, og da spesielt Tarik Elyounoussi, er i en helt annen klasse enn hva Sarpsborg 08 har levert. Og dette sier jeg ikke for å rakke ned på Sarpsborg 08, men for å nyansere talentutviklingsbildet noe.

Og jeg setter ikke Ødegaard eller Wembangomos talenter i tvil. Jeg tror begge to har muligheten til å kunne spille Adecco- og Tippeliga-fotball, men jeg tviler på at de blir noen kometer som senere går til utlandet - som Tarik var.

Jeg er patriot, men mener samtidig at dette er en realistisk virkelighetsbeskrivelse. Jeg mener absolutt at Sarpsborg 08 har mange spennende talenter, men som sagt tviler jeg på at det blir noe virkelig stort av noen av dem.

Bryr meg egentlig ikke så mye om hva Tore Pedersen nå enn måtte mene.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 29 nov 10, 18:27
Særp har aldri noe å tape når det gjelder fotball. ALDRI! Derfor kan de kose seg i nuet,og være eplekjekke så det holder med all slags mulig pjatt. Jeg er ingen Nostradamus, men det skulle ikke forundre meg mye om nollåttan var å finne nedover i systemene temmelig raskt. Akkurat for de aldri har noe å tape. "Alt er bonus, ingen blir sinna uansett hva som skjer her oppe", er melodien som går igjen blant særpingene. Denne holdningen vil også, tror jeg, være deres undergang. Likegyldigheten kommer kanskje til å være deres verste fiende.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 01 des 10, 11:12

Opprinnelig postet av Goran Karlsen
Særp har aldri noe å tape når det gjelder fotball. ALDRI! Derfor kan de kose seg i nuet,og være eplekjekke så det holder med all slags mulig pjatt. Jeg er ingen Nostradamus, men det skulle ikke forundre meg mye om nollåttan var å finne nedover i systemene temmelig raskt. Akkurat for de aldri har noe å tape. "Alt er bonus, ingen blir sinna uansett hva som skjer her oppe", er melodien som går igjen blant særpingene. Denne holdningen vil også, tror jeg, være deres undergang. Likegyldigheten kommer kanskje til å være deres verste fiende.

 

Tullprat fra ende til annen, men du skal seff få mene hva du vil.

Vi har pr idag ingenting å tape, fordi vi hverken har pantsatt gård eller grunn. Vi har heller ikke spillere fra Costa Rica eller Estland som vil forlate oss om vi ikke er i tippeligaen. Vi har ikke en så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus og er i tippeligaen med gode inntekstmuligheter.

MEN, vi har stollthet og ære. Interessen øker voldsomt, inntektene øker voldsomt og etterhvert vil også krav og forventninger øke. Vi har vært Norges i særklasse beste lag tidligere og publikumsrekorden i Norsk fotball ble i mange tiår innehatt av oppgjøret mellom Lyn og Sarpsborg FK. Vi snakker om to gamle storheter her. Kravene til dagens lag er foreløpig små, rett å slett fordi vi er henrykt bare å konstatere at vi igjen er iblandt de beste.

Goran Karlsen er trolig for eplekjekk og navlebeskuende, der har vi trolig beskrivelsen på din egen største fiende. Det er vel ikke lenge til det snakkes høylytt om Champions League og seriegull nede ved utløpet på Kråkeøya. Haha, noen lærer aldri, men for all del............


ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 des 10, 12:02

Opprinnelig postet av sarpen
Haha, noen lærer aldri, men for all del...

Nei, noen tror jo fortsatt at det er gamle Sarpsborg Fotballklubb dette nyopprykkede laget. Sarpsborg 08 har ingen historie de, foruten en kvalifiseringsseier mot FFK og opprykk i år. Ganske imponerende til å være en to år gammel klubb selvsagt, men det blir vel småfeil å ta frem historiske høyepunkter fra et annet lag og gjøre det om til sitt eget?

I så fall påberoper jeg Barcelonas historie til FFKs.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 01 des 10, 12:07

Opprinnelig postet av sarpen

Vi har pr idag ingenting å tape, fordi vi hverken har pantsatt gård eller grunn. Vi har heller ikke spillere fra Costa Rica eller Estland som vil forlate oss om vi ikke er i tippeligaen. Vi har ikke en så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus og er i tippeligaen med gode inntekstmuligheter.

MEN, vi har stollthet og ære. Interessen øker voldsomt, inntektene øker voldsomt og etterhvert vil også krav og forventninger øke. Vi har vært Norges i særklasse beste lag tidligere og publikumsrekorden i Norsk fotball ble i mange tiår innehatt av oppgjøret mellom Lyn og Sarpsborg FK. Vi snakker om to gamle storheter her. Kravene til dagens lag er foreløpig små, rett å slett fordi vi er henrykt bare å konstatere at vi igjen er iblandt de beste.

Hmmm, de spillerne fra Costa Rica og Estland gjorde faktisk en utmerket jobb i førstedivisjon framfor å dra sin kos. Og hva angår "så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus" bør du lære deg å skille mellom faste og variable utgifter. FFK taper ikke penger på å arrangere kamper med få folk - nedbetalingen av stadion er uavhengig av hvor mange som kommer.

Så begynner moroa. "Vi" ditt og "vi" datt. Ærerik historie og hele greia. "08" i Sarpsborg 08 står ikke for 1908 ...

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 01 des 10, 12:19
Endret: 01 des 10, 12:19
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Q

 

Det er da relativt få som gir slike prekener. Vi har blitt nødt til å gjøre det slik, og det blir de fleste andre klubber også. Dere også, om Terje Høili lukker igjen lommeboken. Da hadde det aldri vært snakk om noen Tarik eller Eggen. Men vi er vel alle enige om at det er mest sjarmerende å se en lokal unggutt ute på matta enn en importert utlending?

Høili har vel ikke spyttet inn all verdens kroner i år uansett, og FFK har strammet inn betraktelig i år. Det ble også strammet inn i forkant av 2009-sesongen, men da fikk man panikk litt utpå høsten og fikk overtalt onkel Terje til å bla opp så man kunne hente Keiko, Andersson og Valencia. Men i år har vel allerede Høili i stor grad lukket lommeboka, så dersom du tror at FFK er avhengige av fortsatte store overføringer fra ham og andre onkler - for å videreføre dagens satsing - så følger du neppe så godt med.

Når du da attpåtil presterer å trekke fram Tarik som et eksempel på en spiller FFK har fått nyte godt av på grunn av Høilis kroner, er det bare å finne fram narrelua, tre den godt ned over øra og sette deg i skammekroken. Og gi gjerne deg selv buksevann på veien. Riktignok ser jeg at Willy René allerede har påpekt dette poenget, men denne var faktisk så ille at det bør gjentas.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 01 des 10, 12:31

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av sarpen

Vi har pr idag ingenting å tape, fordi vi hverken har pantsatt gård eller grunn. Vi har heller ikke spillere fra Costa Rica eller Estland som vil forlate oss om vi ikke er i tippeligaen. Vi har ikke en så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus og er i tippeligaen med gode inntekstmuligheter.

MEN, vi har stollthet og ære. Interessen øker voldsomt, inntektene øker voldsomt og etterhvert vil også krav og forventninger øke. Vi har vært Norges i særklasse beste lag tidligere og publikumsrekorden i Norsk fotball ble i mange tiår innehatt av oppgjøret mellom Lyn og Sarpsborg FK. Vi snakker om to gamle storheter her. Kravene til dagens lag er foreløpig små, rett å slett fordi vi er henrykt bare å konstatere at vi igjen er iblandt de beste.

Hmmm, de spillerne fra Costa Rica og Estland gjorde faktisk en utmerket jobb i førstedivisjon framfor å dra sin kos. Og hva angår "så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus" bør du lære deg å skille mellom faste og variable utgifter. FFK taper ikke penger på å arrangere kamper med få folk - nedbetalingen av stadion er uavhengig av hvor mange som kommer.

Så begynner moroa. "Vi" ditt og "vi" datt. Ærerik historie og hele greia. "08" i Sarpsborg 08 står ikke for 1908 ...

Vi snakker om byens fotball historie. S08 bringer gamle SFK's historie videre.

Du så vel selv Finn Johansen på tv2 sporten, der har du svaret på hvorfor ikke SFK lengre er satsningsklubben!Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708