Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Sandnes Ulf - FFK Onsdag 28.07.2010 kl 18:00

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 12 2

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 26 jul 10, 13:50

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Hva som er best for Lasse vet jeg ikke,

Hva som er best for Lasse er igrunnen helt uinteressant. Det som teller er hva som er best for FFK. Staw ser ut til å ha stoppet i utvikling. Tabbene kommer jevnt og trutt og feltarbeidet har ikke bedret seg de siste 2-3 åra. Så hva bør gjøres? Selge? ikke lett å finne kjøper...


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 26 jul 10, 14:17

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Patrioten

Hadde vært deilig med seier i denne kampen, da ligger vi kun to poeng bak Sogndal og fem poeng før Ranheim, selv om de har en kamp til gode på oss så har vi seks poeng på Sarpsborg og ni til Bodø/Glimt, så det blir en viktig kamp.

Eller rett og slett bare si at vi går for seier i alle kamper vi spiller. Det er det enkleste. Så får heller de andre lagene gjøre hva pokker'n de vil, det får ikke vi eller FFK gjort noe med uansett.

Helt enig.FFK må vinne kamper og gjøre jobben selv.Kan ikke spille på andre lag sine resultalter.Håper det blir nærmere 10000 på stadion mot moss.Bare synd at folk kommer bare når ffk gjør det bra og ikke i motgang.

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 26 jul 10, 14:55

Opprinnelig postet av Ymer

 

Hva som er best for Lasse er igrunnen helt uinteressant.

..

Hæ?

En for alle, alle for èn?

Hva som er best for Lasse Staw er i høyeste grad interessant for den klubben jeg favoriserer, her jobber vi for hverandre og dolker ingen i ryggen når de sliter.

---------------------------

Svaberget for alltid!


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 26 jul 10, 15:08

Amen. Det skal ikke være slik at om man ikke spiller bra nok, så skyves man straks ut i kulda.

Greit, det er konkurranseidrett, men det å ville hjelpe enkeltspillere til å utvikle seg til bedre spillere - også for spillerens egen skyld - er et godt prinsipp som langt større klubber enn FFK verdsetter.

Hvis det nå skulle skje at onkel Terje spytter inn millioner i august og FFK henter en toppkeeper, og lar Staw nye seg med 3. divisjonsfotball inntil vi selger ham også til Særp om halvannet års tid, snyes folk virkelig det ville være bra?

Det ideelle ville være om vi hadde hatt en rutinert keeper i klubben som Lasse både kunne konkurrere med og lære av, men derfra til å avskrive gutten i en alder av 22 (hvor mange keepere er stabilt gode i den alderen?) er et langt hopp.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 26 jul 10, 16:18
Endret: 26 jul 10, 16:18
Endret av: Ymer

Opprinnelig postet av Tøfflus

Amen. Det skal ikke være slik at om man ikke spiller bra nok, så skyves man straks ut i kulda.

  

Straks man spiller dårlig...? Hmm, var det etter en kamp eller to du mente så er det ikke Lasse vi snakker om. Jeg er nok litt kynisk. FFK driver konkurranse-idrett med betalte utøvere. Om noen ikke holder mål så må de finne på noe annet. Gutteklubben Grei spiller nok i lavere divisjoner. Det er da ingen som mener at folk skal spille i FFK om de ikke holder nivået klubben til enhver tid spiller på bare fordi de er 22 år eller yngre, eller er lokale? Da må ambisjonsnivået til klubb og tilhengere  isåfall korrigeres kraftig." Alle" har krav på en sjanse til å vise hva de duger til, så bør og må vurderingen tas om spilleren holder mål eller ikke. Dette er en prosess som foregår kontinuerlig i en toppklubb. Spillere og trenere kommer og går, klubben består. Å tro noe annet er rimelig naivt.


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 26 jul 10, 18:52

Stort sett enig med deg her Ymer, som du riktig peker på så driver FFK profesjonelt konkurranseidrett. Lasse Staw har fått mange sjanser nå, flere enn det Bråten fikk når han var i klubben og han har vist altfor ustabil keeperspill,  det var jo en av grunnene til at Kenny Stanatopoulous ble hentet i fjor.

Stanatopoulous forsvant og  Staw fikk ro til å bygge seg opp og jobbe med sine svakheter. Han fikk faktisk tidlig beskjed om at han ville bli satset på som førstekeeper, man skulle tro da at det ville gi han ro og selvtillit, men nei han er like ustabil som før, praktredninger blir i neste sekund etterfulgt av tabber og merkelige krumspring.

Det er for tidlig å avsskrive Staw som toppkeeper, men som sagt en klubb som FFK med ambisjoner om opprykk må ha en keeper som er stabil god og klubben kan ikke vente i det uendelige på at Staw skal finne denne stabiliteten. Bare tenk på kampen i går, mot ett bedre lag og med en strengere dommer ville FFK fått en mann utvist og sannsynligvis tapt kampen, som følge av Staws merkelige opptreden.

---------------------------

alexx


Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 26 jul 10, 20:08

Da har dere også noen forslag til andre keepere da, som kan forsvares både sportslig og økonomisk ?

---------------------------

You`ll never walk alone...


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 26 jul 10, 20:27

Jeg er meget klar over FFKs stramme økonomi, men hvem har nevnt noe om kjøp av ny keeper?

Som Ymer så godt sa det, FFK driver med konkurrase idrett, hvis Staw over en lengre periode som nå ikke overbeviser så er det bare å la andrekeeper Masalin få sjansen.

Så får vi håpe han tar vare på den, det er ikke noe anderledes for keepere enn for andre utespillere, det skal være reel konkurranse om plassen på laget, de som er inne i førsteelleveren må overbevise for å forbli der. Masalin har faktisk bra med tippeligaerfaring og det jeg husker av ham fra Hamkam er at han er en solid og stabil keeper akkurat hva FFK trenger.

---------------------------

alexx


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 26 jul 10, 23:36

Opprinnelig postet av alexx

Masalin har faktisk bra med tippeligaerfaring og det jeg husker av ham fra Hamkam er at han er en solid og stabil keeper akkurat hva FFK trenger.

 

Stod han for Hamkam sesongen de rykket ned fra tippeligaen og adeccoligaen? Hvis han gjorde det kan han da umulig være så mye bedre enn Staw? Reddet de ihvertfall ikke fra nedrykk, og gjorde vel heller ikke at de rykket opp? Bare lurer :-)


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5449

Lagt til: 26 jul 10, 23:44
Endret: 26 jul 10, 23:46
Endret av: Rey

Han stod vel 15 kamper den sesongen de rykket ned fra Tippeligaen og 5 kamper eller noe når de rykket ned fra Adecco. Mulig talla mine er feil, men det var det jeg tror jeg fant frem til når jeg sjekket i stad.

Jeg håper uansett Staw står på onsdag. Jeg har klokketro på han.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 27 jul 10, 09:30

[kverulering]

Klokkertro, Rey. Klokkere kan ha sterk tro, klokker har det neppe. Dog en veldig utbredt feil.

[/kverulering]

Når det er sagt: Nå har Staw stått helt kurant i de fire-fem kampene før TUIL-kampen, derfor mener jeg han bør få stå mot Sandnes-Ulf. Men dersom han gjør nye grove feil i den kampen, bør Masalin stå mot Moss.

Dette av den simple grunn at det nok er demotiverende for Masalin også å vite at han kun spiller dersom Staw er skadet - at Staw faktisk ikke kan spille seg ut av laget. Han vil få inntrykk av at han ikke har noen som helst sjanse til å spille seg inn på laget.

Til den mer generelle diskusjonen om hvor mange sjanser klubben skal gi Staw, har jeg følgende å si:

Jeg mener selvsagt ikke at han skal få uendelig med tålmodighet og spille fast uansett hva han gjør, bare fordi han er ung og fra Østfold. Men han har tidligere (altså i 2008) vist at han har gode ferdigheter, og mitt inntrykk er at det kun er det mentale samt klokskap i feltarbeidet som hindrer ham i å være en toppkeeper - blant de 10 beste norske. Når han da bare er 22 (og keepere når gjerne sitt toppnivå senere enn utespillere!) mener jeg det vil være direkte galskap å sette ham på porten fordi han gjør for mange feil. Men benkes i en svak periode? Ja, selvsagt.

Men tålmodighet er et stikkord, og mangel på tålmodighet er et grunnleggende problem i norsk toppfotball. Jeg vil påstå at det er en av de viktigste årsakene til at svært få lag gjør to gode sesonger på rad.

 

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 27 jul 10, 11:01

Opprinnelig postet av Kratos

Opprinnelig postet av Patrioten

Hadde vært deilig med seier i denne kampen, da ligger vi kun to poeng bak Sogndal og fem poeng før Ranheim, selv om de har en kamp til gode på oss så har vi seks poeng på Sarpsborg og ni til Bodø/Glimt, så det blir en viktig kamp.

Slike hengekamper er det alltid vikitg å vinne. Syns forøvring vi bør starte med Odi eller Mulac, så får Anderson komme inn og avgjøre kampen på slutten som sist. Ungutta trenger matching og med det mener jeg ikke 2 min før slutt som de pleier å få...

Helt enig!

Ser at noen vil ha både Borges, og Anderson på topp og lurer litt. Borges er en løpsterk, men treg type. Anderson er ingen av de to delene. Vi må ha en rask og hardtjobbende type rundt både Borges, og Anderson. Sett inn Dino eller Odi på topp til å starte, og sett Anderson inn for Simen. Vi har virkelig begynt å spille bra fotball etter at vi satta Askar på topp! I de fleste treningskampene benyttet vi oss av den samme modellen og spilte glimrende. Ved sesongstart begynte vi dermed med nettopp Anderson, og Borges på topp og løpsviljen og angrepsfotballen forsvant.

Anderson er en lite motivert, og arrogant i spillestilen, men heldigvis er han en fantastisk målmaskin. (i 1. divisjon!)

Simen har vist gode takter, men ut fra alder og prestasjon trenger han ikke å spille 90 minutter hver kamp. 

Personlig ville jeg utnyttet potensialet til Wallace bedre og satt han på Rafn sin plass. Synd å ha en slik type spiller og benytte han som en defensiv spiller... (Bare synd vi ikke har noen andre å sette der han er i dag!)

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 27 jul 10, 11:57

Det at Andersson skal være arrogant, giddaløs og lat på banen tror jeg er noe som har blitt vedtatt som sannhet for lenge siden, men jeg er ikke enig. Jo han hadde kamper tidlig i sesongen hvor det så ut som han var lite interessert og slurvet veldig, og selv om han ikke var den eneste så var han nok den verste. Men man må fortsatt huske på at han har slitt med ryggen, og at tilvenningen til både 1. divisjon igjen og et lag som har måttet bygge helt nytt som man først nå ser konturene av en identifiserbar spillestil. I de siste kampene har Andersson jobbet godt og også hatt en fantastisk uttelling, og jeg synes på ingen måte man kan anklage han for å være lat eller arrogant...


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 27 jul 10, 12:34

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Det at Andersson skal være arrogant, giddaløs og lat på banen tror jeg er noe som har blitt vedtatt som sannhet for lenge siden, men jeg er ikke enig. Jo han hadde kamper tidlig i sesongen hvor det så ut som han var lite interessert og slurvet veldig, og selv om han ikke var den eneste så var han nok den verste. Men man må fortsatt huske på at han har slitt med ryggen, og at tilvenningen til både 1. divisjon igjen og et lag som har måttet bygge helt nytt som man først nå ser konturene av en identifiserbar spillestil. I de siste kampene har Andersson jobbet godt og også hatt en fantastisk uttelling, og jeg synes på ingen måte man kan anklage han for å være lat eller arrogant...

Kan være enig i at lat kanskje ikke var helt korrekt uttalelse, men arrogant er det vell ingen tvil om. Men slik er mange fotballspillere, og fantastisk uttelling har han. For en skuddfot! 

Men å sette han som spiss i 90 minutter, sammen med Borges tror jeg ikke gir like god uttelling.

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 27 jul 10, 17:32
Endret: 27 jul 10, 17:32
Endret av: Lemmy

ffksupporter.net: Kamp mot egen fortid

Det er ikke mange år siden FFK var en koselig, liten klubb - nærmest drevet på dugnad. I morgen møter vi et lag som er i akkurat den situasjonen, og som minner om hvordan vi var for noen år siden.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 27 jul 10, 18:55

Hadde Masalin reddet Hamkam fra nedrykk i 2008 eller nærmest alene sørget for at de rykket opp det påfølgende året så ville han sannsynligvis vært aktuell for Manchester United og ikke sittet  som reservekeeper i den nest øverste divisjonen i Norge Nugattistjerna!Wink 

Å trekke hans egenskaper i tvil som keeper fordi han har vært med på å rykke ned med en klubb er tvilsom argumentasjon. Jeg syns du legger litt vel mye ansvar på Masalin sine skuldre i lagidretten fotball. Han er faktisk en habil keeper som kan gi Staw kamp om plassen, jeg jobber sammen med 2 Hamkam tilhengere som kan skrive under på dette.

Jeg vil gjøre en ting klart; ingenting ville glede meg mer enn at Staw en lokal ung keeper kunne ta steget opp og bli en toppkeeper. Det tror jeg de fleste på dette forumet er enige med meg om. De fleste har vel hørt om dette keeper talentet fra gutten var 16 år, men før eller siden må talentet slå ut i full blomst og  den ungdommelige ustabiliteten må erstattes med stabile og solide prestasjoner. At Staw som 17-18 år gammel kunne gjøre merkelige ting og tabber, ble ført opp på kontoen for ungdommelige ustabilitet og manglende rutine, men når han gjør nå de samme tabbene som 22 åring så kan man ikke lenger like lett overse dette.

Jeg vil overhode ikke "sparke Staw ut av porten", han har fremdeles tid på seg til å bli en meget god keeper, men akkurat som en høyreback som er ute av form og ikke presterer så bør det vurderes å benytte andre alternativer. Det er slik profesjonelt toppidrett fungerer, enten man liker det eller ikke.

---------------------------

alexx


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 27 jul 10, 21:07

Opprinnelig postet av alexx

...

Enig, alexx!!!

Spesielt med delen om at ingenting ville vært mer artig om Staw slo ut i full blomst, men ingen skal ha frikort til første elleveren, og jeg håper det er en grunn til at vi tok inn Masalin utenom å kun ha han på benken? Å gi han muligheten, synes jeg ikke blir feil i det hele tatt. Staw kan fortsatt forbli førstevalg..

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 27 jul 10, 21:08

ffksupporter.net synes Sandnes er en usjarmerende by og Ulf er et dårlig navn for en fotballklubb. Vi satser derfor på at FFK gjør kort prosess og vender hjem med tre poeng i morgen.

Før kamp Sandnes Ulf - FFK: Onsdagsfest i vest?

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 27 jul 10, 21:23

Allan Borgvardt som både høyre kant og spiss?

Sååå god er han vel ikke? Wink


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 27 jul 10, 21:25

Bæh, dette begynner å bli pinlig. Sånn.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverkFlat Trådet Nøstet
Side 2 av 12 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340