Husk meg
Brukernavn
Passord

Ingen tillit til Tom Nordlie

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 25 5

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 nov 09, 20:38

Blir med FFK ned i 1. divisjon uansett

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece


Saturnus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 6

Lagt til: 10 nov 09, 21:31

Som KIL-supporter må jeg bare komme med noen kommentarer. Kanskje litt langt, men jeg håper noen gidder å lese. 

Nordlie sliter på omgivelsene. Det er ingen hemmelighet og skjedde også på Kongsvinger. Det er derimot ikke Nordlies skyld at FFK rykket ned. Det er spillerenes skyld. FFK spillerene minner mest om en gjeng bortskjemte unger som vil bestemme selv. De siste avsløringen bekrefter mer eller mindre dette. Nordlie sliter på omgivelsene over tid, men han har jo knapt kommet til klubben. 

Når Nordlie kom til KIL høsten 2008 lå vi elendig an, langt, langt bak sikker plass og et mye dårligere utgangspunkt enn FFK hadde. Derimot ble Nordlie ønsket velkommen av spillergruppa som VILLE ledes og VILLE ha endringer. Effekten ble et lag som på et par uker gikk fra bunnlag til topplag. Akkurat samme spillerstall plukket plutselig massevis av poeng og var et av topplagene hvis man hadde oppsummert poengene for den perioden Nordlie var trener. I år har KIL vært i toppen i hele år, og hadde ikke dere tatt fra oss Tom er jeg sikker på at vi hadde tatt en av plassene som ga direkte opprykk.

I FFK derimot var det ingen av spillerene som ville ha endringer eller ledelse. Kanskje ville de ikke innse hvor dårlige de var? Det er ofte farligere å "være for gode til å rykke ned" enn nederlagsdømt. Ei spillergruppe som er vant til fyll og slossing og ikke engang vil ha en ny trener i utgangspunktet? Allerede der tenkte jeg at dette kom til å bli vanskelig. Nordlie effekten kommer vanligvis av at spillerne ønsker ham som trener og er innstilt på å blø for drakta. Når sant skal sies tok Nordlie flere poeng med FFK enn jeg hadde trodd med slike forutsetninger.

Så hva bør FFK gjøre? Jeg ser det er mange her som påpeker 2 problemer (Nordlie og Henriksen), men hva med spillergruppa? Her må det tas en skikkelig opprenskning. FFK er vel en av de få klubbene som har klart å kjøpe seg til nedrykk. Her må det inn med sultne spillere som vil blø for klubben og treneren (uansett om det er Nordlie, Aune, Grönhagen eller noen andre). Hva FFK gjør med Nordlie bryr meg egentlig ikke så mye. Kan han trene dere opp i Tippeligaen neste år? Absolutt. Kan han trene klubben i to år til uten store konflikter? Tvilsomt. Men Nordlie skal iallefall ikke ha skylda for at dere rykket ned eller at det har vært en ukultur i spillergruppa hele året. Det er også bare tull at det blir vanskelig å få spillere til klubben med Nordlie ved roret. Toppspillere ønsker å spille i Tippeligaen, så de er uaktuelle uansett. Blant de nest beste/lovende vil FFK være et attraktivt valg uansett hvilken trener dere har.

Lykke til i 2010, så håper jeg vi slipper å spille mot dere neste år.


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 10 nov 09, 22:01

Takk for et nyansert og balansert innlegg godt å høre på en som faktisk har hatt Nordlie som trener over lang tid og som kan faktisk forklare om  mannens svakheter og styrker utfra et rimelig nøytralt ståsted. Begynner å bli nok nå av historier om spillere som ringer gråtende hjem etter en overhøvling av Nordlie!!!!!. Jeg biter meg merke i at spillerne på Kongsvinger tok i mot mannen med åpne armer!!ingen primadonna nykker altså. Men slettes ikke bra at Nordlie sliter så vannvittig på omgivelsene, med tanke på at han har en 2 årskontrakt.

---------------------------

alexx


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 10 nov 09, 22:07

Han har ennå ikke fått tilbakemeldingene fra spillergruppas egen evaluering.

- Vi vil evaluere og lære av 2009-sesongen, spillerne har hatt evaluering og jeg vil få en rapport. Den har jeg ennå ikke mottatt, sier Runar Henriksen

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece

Så da skjer det lite før spillernes møte med Henriksen på torsdag.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


JA

Juniorspiller
Ble medlem: 29 mar 03
Innlegg: 165

Lagt til: 10 nov 09, 22:51

Opprinnelig postet av Holters

Han har ennå ikke fått tilbakemeldingene fra spillergruppas egen evaluering.

- Vi vil evaluere og lære av 2009-sesongen, spillerne har hatt evaluering og jeg vil få en rapport. Den har jeg ennå ikke mottatt, sier Runar Henriksen

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece

Så da skjer det lite før spillernes møte med Henriksen på torsdag.

Noen som har tenkt tanken at Nordli rett og slett regner med å få en fallskjerm før seriestart?

Slik har han jo skaffet seg et luktativt arbeidsforhold i noen måneder?

---------------------------

Høsten -74: Kai Roger Olsen sikret opprykk med bananskudd fra venstre ving med over 11.000 på stadion!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 11 nov 09, 10:56

Opprinnelig postet av KeJ

Jeg tror du innser, når du har fått ting litt på avstand, at du nå skyter på feil skive.

Selvsagt kan ikke gutta bak forumet her gå ut og navngi kilder, det er kanskje det viktigste punktet. Punkt nr 2 er at PAC og Hansi ikke tjener noe på å kaste mer ved på bålet i media, ergo svarer de med diplomatisk røst og skyver kritikken under teppet. Dette er to viktige aspekter du bør tenke gjennom før du kommer med usaklig og bunnløs kritikk her inne. Selv om noen andre mener, tror eller ytrer en mening som ikke er forenelig med din egen, innebærer ikke dette at de tar feil.

Det er nok mange av oss som sitter inne med informasjon som vi nok kunne delt med omgivelsene, men noen ganger er det best å holde kjeft, se hvilken vei vinden blåser og heller åpne kjeften dersom noen tråkker over gitte grenser for normal folkeskikk eller faktisk kommer med usannheter og løgner.

Personlig har jeg full tillit til Holters & Co, de gjør en solid jobb og pr dags dato har jeg aldri tatt de i usannheter og løgn...

 

edit: En liten digresjon. Selv Piroja lærer til slutt. Man bør tenke før man snakker

Her er det ikke snakk om at ffksupporter.net har trodd noe eller ytret en mening. ffksupporter.net har presentert en hardnakket påstand, som i sin natur gjør at FFK-bålet brenner enda bedre. Som supporter-side bør man i et slikt tilfelle trå ytterst forsiktig, så ikke klubben skades ytterligere. Når det nå viser seg at påstanden er ubegrunnet, bør man gå i seg selv og unnskylde.

En ting er som du sier å ha meninger og yttre disse. En annen sak er det når man formidler skadelige påstander, presentert som sannheter, om egen klubb. Så det er nok DU som bør tenke deg om i denne saken...

Virker på meg  som om de som driver dette nettstedet har litt større fokus på å kunne formidle skandaleoppslag enn det å være en supporterside...

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 11 nov 09, 11:10

Vi får vente å se BøgeJon.

Denne nettsiden var like bastante i Grönhagen- og Gerrbrand-saken, og også da fikk de kritikk så øra flagra. Men hvem hadde rett til slutt?

Nå skal Henriksen få en rapport fra spillerne på torsdag om hvor landet ligger i forhold til Nordlie. Skulle dette vise seg å ikke stemme overens med det ffksupporter.net skriver er det muligens på sin plass med en beklagelse herfra.

Jeg stoler fullt og helt på dette nettstedet, og grunnen til at de ikke vil avsløre sine kilder er at de har fått beskjed om å ikke gjøre det. Hvis det er noen jeg stoler på så er det ffksupporter.net, ikke VG, ikke Dagbladet, og hvertfall ikke Nettavisen og Fredriksstad Blad. Av erfaring stemmer dette ganske bra.

En supporterside må også få lov til å komme med kritikk, ikke kun support. Skal vi som er glad i FFK bare sitte og godta og smile over alle hårreisende avgjørelser og ansettelser som blir foretatt i klubben vår? Skal vi applaudere og klappe bare fordi vi skal være positive?

Jeg kritiserer når det er på sin plass, og jeg applauderer når det er på sin plass. Dessverre har det vært liten grunn til det siste denne sesongen, men det er lov å håpe på en forandring her også.


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 11 nov 09, 12:05

I likhet med mange andre går jeg til dette nettstedet når jeg vil ha info om FFK. Tabloidavisene er null verdt og klubbens egen nettside er jo ikke akkurat informativ om hva som skjer

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 11 nov 09, 23:17

Aftenposten gir Aune og Nordlie stryk karakter, 1 poeng sammen med Lyn sine trenere.
Grönhagen gir de 2 poeng.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 12 nov 09, 22:20

"De har også hatt en avstemming som ga et knusende flertall for å kaste Tom Nordlie. Treneren forsøker etter beste evne og tone ned dette, men det er han nødt til. Vi sier som på TV2: «Se hva som skjer»"

http://www.demokraten.no/lokalsport/article4699241.ece

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 12 nov 09, 22:46

Opprinnelig postet av BøgeJon

Opprinnelig postet av KeJ

...

Her er det ikke snakk om at ffksupporter.net har trodd noe eller ytret en mening. ffksupporter.net har presentert en hardnakket påstand, som i sin natur gjør at FFK-bålet brenner enda bedre. Som supporter-side bør man i et slikt tilfelle trå ytterst forsiktig, så ikke klubben skades ytterligere. Når det nå viser seg at påstanden er ubegrunnet, bør man gå i seg selv og unnskylde.

En ting er som du sier å ha meninger og yttre disse. En annen sak er det når man formidler skadelige påstander, presentert som sannheter, om egen klubb. Så det er nok DU som bør tenke deg om i denne saken...

Virker på meg  som om de som driver dette nettstedet har litt større fokus på å kunne formidle skandaleoppslag enn det å være en supporterside...

 

Jeg står fast ved at ffksupporter.net i denne saken har kommet med sin, om enn subjektive, mening om tingenes tilstand. Denne meningsytringen er tuftet på informasjon om saken og informasjonen kommer fra, forutsettes, troverdige kilder. Du serverer ordkløveri, hvilket er helt ok for meg, og som jeg skriver i tredje avsnitt; Det er nok mange av oss her inne som sitter på informasjon som vi kunne kommentert eller ytret her inne, men av respekt for "kilden" og klubben lar vi det bero... Andre må gjerne si og skrive hva de vil, men baseres uttalelser på rykter og ikke fakta, ja da bør de arresteres. Og så langt jeg kan se kan ikke undertegnede arresteres, ikke enda i alle fall Tongue out

Så prøv en gang til er du snillWink

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 12 nov 09, 23:03

En annen ting som setter Nordlie i et dårlig lys er at han skal ha ordlagt seg slik i medarbeidersamtaler at opptil flere spillere hadde en klar forståelse av at han ville presentere dem som ny kaptein.Man kan jo fort mistenke at det var taktikeri for å innynde seg..men det var sikkert bare en ærlig missforståelse..


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 13 nov 09, 00:12

- Nei, vi hadde ikke rykket opp med Nordlie. Vi var mette på ham, rett og slett. Så da han dro var det en god løsning for oss. Dette er bare helt fantastisk, sier Risholt


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 13 nov 09, 00:21

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

- Nei, vi hadde ikke rykket opp med Nordlie. Vi var mette på ham, rett og slett. Så da han dro var det en god løsning for oss. Dette er bare helt fantastisk, sier Risholt

Link

Men var ikke alt bare fryd og gammen på Kongsvinger da?


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 13 nov 09, 00:25

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

- Nei, vi hadde ikke rykket opp med Nordlie. Vi var mette på ham, rett og slett. Så da han dro var det en god løsning for oss. Dette er bare helt fantastisk, sier Risholt

Fikk med meg den jeg også, men skal jeg være ærlig har jeg aldri hatt sansen for Roger. Syns han var litt for løs i kjeften hos oss også.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 13 nov 09, 00:57

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

- Nei, vi hadde ikke rykket opp med Nordlie. Vi var mette på ham, rett og slett. Så da han dro var det en god løsning for oss. Dette er bare helt fantastisk, sier Risholt

Kan vel ikke sies klarere enn det uten å gå for langt, han bruker også vi og oss form i sine uttalelser og det kan tyde på at hele spillergruppa som han skryter veldig av er av samme oppfatning. Har gått rykter om at det var misnøye i KIL også, tolker dette som en bekreftelse på det.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 nov 09, 01:16

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
- Nei, vi hadde ikke rykket opp med Nordlie. Vi var mette på ham, rett og slett. Så da han dro var det en god løsning for oss. Dette er bare helt fantastisk, sier Risholt

Det eneste som er sikkert er vel at KIL hadde rykket ned uten Nordlie i hvert fall. I grunn en overraskende uttalelse fra Risholt. Det siste jeg hørte fra den kanten var vel at enkelte var misfornøyde med Nordlie, men at han ikke var blant dem.

Men mett på Nordlie allerede da (han var vel rundt et år i klubben) med suksessen? Der var han jo i tillegg velkommen, reddet klubben fra nedrykk og satte kursen for dem når det gjaldt opprykk.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5544

Lagt til: 13 nov 09, 08:48

Opprinnelig postet av FFK1903

Men mett på Nordlie allerede da (han var vel rundt et år i klubben) med suksessen? Der var han jo i tillegg velkommen, reddet klubben fra nedrykk og satte kursen for dem når det gjaldt opprykk.

Det sier vel det meste. Tror nok de fleste FFK spillerne er mette allerede etter noen uker.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 13 nov 09, 09:02

At Kongsvinger sensasjonelt er klare for Tippeligaen 14 mnd etter at dem lå med brukket rygg skal selvfølgelig ikke Nordlie ha en del av æren av...


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 nov 09, 09:03

Opprinnelig postet av Bedreviteren

At Kongsvinger sensasjonelt er klare for Tippeligaen 14 mnd etter at dem lå med brukket rygg skal selvfølgelig ikke Nordlie ha en del av æren av...

Ingen benekter vel at Nordlie skal ha mye av æren for det?Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 25 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340