Husk meg
Brukernavn
Passord

- Runar Henriksen uønsket i FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 14 7

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 03 nov 09, 14:49

Jeg tror det er veldig positivt for de i klubben som har hatt en tung sesong og endelig ser at noen bryr seg om alt hva som skjer der. Tror man skal være rimelig følelsesløs visst man ikke har hatt tunge dager som FFKer i hele år. Tror det positivt med en katta ut av sekken opplevelse som dette nå. Og de som er involvert føler de har en støtte.

Også kan man jo i ettertid diskutere om hvem som har fortjent støtte og hvem som har vært illojale ovenfor klubb og spiller og administrasjon når den tid kommer.


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 03 nov 09, 16:58
Endret: 03 nov 09, 17:02
Endret av: danan

Synes det er veldig bra at Plankehaugen endelig viser litt baller å tør å gå mot "klubben/direktøren". Tidligere har de bare stått der som nikkedukker og jattet med på alt. Endelig sier de i fra hva de mener. Klubben er vår!

Som det blir sagt i media. Det har vært planlagt i et halvtårs tid, men man har ikke gått ut med det pga. at spillerne ikke må miste fokus. Siste kampen mot Lyn var en god annledning å gjøre det på mener jeg. Man får masse oppmerksomhet rundt det samtidig som det ble gjort i en totalt uviktig kamp. For sikkerhetskyld ble det tatt kontakt med noen av spillerne, de mente at det bare var å kjøre på med "protestaksjonen" så fort som mulig.

Runar Henriksen har ikke noe i en fotballklubb på toppnivå å gjøre, kom deg tilbake til bankjobben din!

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 03 nov 09, 17:44

tror det er bedre med henriksen enn bagstevold. Kudos til plankehaugen for å ikke være nikkedukker. Men hvis alternativet deres er bagstevold. Da vil jeg heller være stucked med Henriksen i 40 år.

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5448

Lagt til: 03 nov 09, 21:40

Opprinnelig postet av Liraren

 Kudos til plankehaugen for å ikke være nikkedukker.

Fremstår heller som nyttige idioter. Alle som kommer med mer saklig kritikk av Henriksen vil lett bli satt i bås med dette håpløse fremstøtet.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3467

Lagt til: 03 nov 09, 21:47

Kan det være Bagstervold som bruker Plankehaugen som nytige idioter for å få direktørjobben selv?


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 03 nov 09, 22:14

Hvis Plankehaugen skulle være mer troverdig, synes jeg i hvertfall all 1500 - 2000 medelemmene, kunne stilt seg opp utenfor stadion, slik at alle kunne se, at det er ikke bare noen 100 som støtter forslaget om å kvitte seg med Runar, men mange.


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 04 nov 09, 00:42

Blir det samme med eksluderingen av Zoran det. Virket ikke som alle støtta det heller! Medlemmene har valgt styret som talspersoner utad.

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 04 nov 09, 08:31

Opprinnelig postet av Patrioten

Hvis Plankehaugen skulle være mer troverdig, synes jeg i hvertfall all 1500 - 2000 medelemmene, kunne stilt seg opp utenfor stadion, slik at alle kunne se, at det er ikke bare noen 100 som støtter forslaget om å kvitte seg med Runar, men mange.

Men nå er vel "utfordringa" til plankehaugen at det bare er ett par 100 som stiller opp , dvs: på møter og tilstelninger eller par 100 er vel rettere sagt 50 stk som er med i haugen som er på generalforsamlinger ... og som gidder å bry seg når det ikke skjer no galt rundt haugen . Så etter min mening har ikke de andre noe de skulle sagt ... men hva vet vel jeg er ikke medlem en gang

---------------------------

Er det noen som klarer det er det du D


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 04 nov 09, 09:16

Nå har jeg tenkt litt fram og tilbake på dette utspillet til PH. Lest her inne, aviser og andre kommentarer. Da banneret kom opp fikk jeg litt Kaysey Wehrmann-følelse som før kampen mot Odd i fjor.  Å ta opp dette nå mener jeg er helt feil tidspunkt. Har det vært tenkt på i 6 måneder, kunne det ha ventet 2 uker til.

Det andre spørsmålert som melder seg etter dette er hva en supporterklubb skal mene noe om. Etter min mening er det ikke PH sitt ansvar å avsette eller ansette direktører eller trenere. Vil du være med på det, får du melde deg inn i klubben og gå på medlemsmøter og generalforsamling der. Å stille med egen kandidat til direktørstillingen er ikke bra.

Det PH kan stille krav om ovenfor ledelsen av klubben er hvordan samarbeidet mellom supportere og klubb skal være. Her er det sikkert mye å ta tak i.

PH er ingen fagforening for ansatte i administrasjonen eller spillerne. De har interne møter og grupper som skal ta seg av arbeidsmiljø og endringer på sin arbedisplass. FFK som bedrift er underlagt arbeidsmiljøloven som alle andre.

PH er en medlemsorganisasjon for supportere av FFK. Slike alvorlige utspill som de her kommer med burde vært tatt opp på medlemsmøte før de ble satt i verk. Da kunne de kanskje fått noen motforestillinger. Det var et medlemsmøte rett før og de kunne ha tatt det opp der. Styret i en fagforening sender ikke alle medlemmene ut i streik uten å ha hatt det opp på et medlemsmøte først.

Det har vært hevdet her inne at PH har et altfor nært forhold til klubben. Før har jeg ikke ment så mye om det, men etter helgens begivenheter er det tydelig å se at "noen" bruker PH i et internt maktspill. Sånn skal ikke en supporterklubb brukes. Håper det blir tatt litt lærdom av dette og at det blir en ordentlig diskusjon på neste medlemsmøte.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Svein

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 653

Lagt til: 04 nov 09, 10:24
Endret: 04 nov 09, 10:30
Endret av: Svein

Opprinnelig postet av Svein

Hvem var det som hengte opp banneret på østsiden i morges? "Runar Henriksen - Alttid ønsket i FFK".

Sarpinger ja. Tøff den med Thioune på butikkdøra.

---------------------------

Who is General Failure and why is he reading my disc??


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 04 nov 09, 10:53

Glimrende skrevet Morgaine!

Helt enig med deg i det meste her, vil bare legge til at, å ha en supportergjeng som er engasjert og som brenner for klubben sin er virkelig et privilegium og kan fungere som den berømte 12 mann på banen. Men det er svært viktig for supportergjengen å ikke glemme sin "misjon" og sitt eksistensgrunnlag. Klubbens beste skal og må stå i sentrum. Å gå ut så agressivt til verks mot en enkelt person i en hel organisasjon er rett og slett skivebom etter min mening. For ikke snakke om den elendige timingen, bare noen dager før FFKs viktigste kamp på mange år. At Henriksen er en kontroversiell og omsridt person forsvarer overhode ikke det som har skjedd. Det er viktig å sette ting i perspektiv, Henriksen har hatt noen skrekkeksempler av noen medieutspill, han har håndter dette med Bosman-spillere på en elendig måte, fotballkunnskapene generelt virker det ikke som han besitter og personalpolitikken hans har vel en stor forbedringspotensiale. Men, de økonomiske tøffe tidene er vel ikke bare hans skyld, sponsortørke, publikumssvikt, dårlige sportselig resultater og uheldige sykmeldinger på trenersiden, dette er  mange faktorer som tilsammen forklarer mye av det som har gått galt for FFk denne sessongen, men alt er vel ikke Henriksen sin feil, det er ting her som er utenfor hans kontroll. De tingene han har gjort seg skyldig i, gir de grunnlag for å henge ut mannen for nærmest hele Norge? Alle skjønner at å drive noe så uforutsigbart som en fotballklubb er komplisert og at ting ikke bare er enten svart eller bare hvit, man bør passe seg for å dra for forhastede og enkle konklusjoner på komplekse forhold. Man kan snu det på hodet og si at hvis FFK skulle rykke ned så er det Plankehaugens sin feil fordi de med sin aksjon bare noen dager før så viktige kamper(kamp) bidrog til at fokuset ikke lå der den burde. Alle skjønner vel at dette er en overforenkling??

---------------------------

alexx


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 04 nov 09, 11:30

Jeg er fra en synsvinkel enig i at dette var feil tidspunkt for PH og komme med det banneret, akkurat nå trenger klubben og rette alt fokus mot kortsiktige oppgaver.

Mediemessig kan det imidlertid hende dette var et smart trekk. Det er aldeles ikke sikkert dette hadde fått like mye oppmerksomhet hvis J.Berg etter tre (forhåpentligvis vellykkede) kvalik-kamper hadde spurt pent om å få litt spalteplass i F-B for å furte over Henriksens gjøren og laden. Man hadde ikke fått TV og nasjonal presse inn i bildet på en like effektiv måte, og hvis vi hadde reddet plassen er det mulig det hele hadde munnet ut i "nå er det full samling og opprydding før neste sesong, evaluering og blæblæblæ". Resultatet kunne vært at folk tenkte "jaja, det ordna seg. Vi får gi han Henriksen en sjanse til".

Mediemessig er jeg derfor fornøyd med hvordan PH virkelig fikk dratt faenskapet opp i lyset og satt dagsorden. Jeg tror faktisk ikke de kunne vente til etter at kvalik var ferdig, om man skulle gjort det tidligere i sesongen er et annet spørsmål.

Det som derimot er helt utrolig er påfølgende aktivitet i mediene. man begynner å surre om at PH har en ny kandidat klar. WTF??! PH har neppe kompetanse til dette, og absolutt ikke noe mandat. Her planter PH kule nr.1 i egen fot.

Kule nr. 2 er om mulig enda mer finsiktet mot egen fot. PH får tilbud om å gå i dialog med Henriksen, og istedet for å takke ja om ikke annet for syns skyld, leker man vranten unge og sier "vil ikke!". Ikke bare klarer man å framstå som ekstremt lite samarbeidsvillige, men videre klarer man det utrolige kunststykket å gi Henriksen en drøss sympatistemmer samt snu en stor del av opinionen mot seg selv. PH har muligens surfet innom kairos og patos i retorikpensumet, men jeg vil anbefale å lese ferdig kapitlene om ethos og logos også før man innvolverer seg mer i media.

Jeg venter spent på fortsettelsen. Et er ihvertfall klart, det er ikke bare Henriksen som trenger PR-rådgiver...............

---------------------------

It is proof of a bad cause when it is applauded by the mob. Seneca


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3467

Lagt til: 04 nov 09, 11:41

Jeg er også litt usikker på hvilket mandat Berg har fra PH til å komme med egne kandidater? Skal vi se det slik at Bragstervold er J Bergs kandidat eller PH`s kandidat?


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 04 nov 09, 12:40

Har fulgt denne debatten litt på avstand nå. Selv om man kan diskutere timingen og det at PH kanskje  burde ha kommet på banen tidligere dersom missnøyen har vært så stor, så er det ingen tvil om at R Henriksen flere ganger har vist sin inkompetanse som leder i FFK.

Dette har han vist både med lite gjennomtenkte utspill i media ( ikke bare lotto uttalelsen ), samt at det har blitt et stadig dårligere arbeidklima i administrasjonen ( har ikke kun med innsparinger å gjøre ). Føler at FFK råtner på rot og har gjort det en stund.

Nå er det ikke første gang det er bråk og rot i ledelsen i FFK, historien har nok av eksempler på dette. Men samtidig så bør man heller ikke sammenlikne dette for mye, da det idag er heltidsansatte mennesker og klubben er helprofesjonell. Det innebærer at FFK skal ha best mulig spillere og samhandling på banen og best mulig mannskap og samhandling i administrasjonen. Det er ikke akkurat tilfelle i år.

Det er ikke akkurat "verdens mest takknemlige" jobb det å være øverste sjef for en klubb som FFK, hvor man har tusenvis av supportere som mener ditt og datt, mange av dem/oss har dessuten ikke greie på hvordan en organisasjon ledes, tror mange av oss må være såpass ærlige. Når det er sagt så er den viktigste jobben for R.Henriksen det å skape tillit, fremstå tydelig og være en motivasjonsfaktor. Ingen av disse kriteriene føler jeg R.Henriksen oppfyller. R.Henriksen var omstridt i Adecco og så kan man jo da spørre seg hva styret tenkte på da de ansatte han, eller det tidligere styret som ansatte en leder som var under etterforskning for dokumentforfalskning og som ble sagt opp da han ble dømt.

Finnes det virkelig ikke bedre kandidater til denne type jobb? Eller har ikke styret den nødvendige kompetansen når de ansetter mennesker? 

Når det gjelder PH så mener jeg at de helt klart skal få ha lov til å ytre sine meninger, det er en supporterklubb sin oppgave både når ting går bra eller når ting går dårlig. Det jeg derimot mener er at PH bør holde seg for god for å lansere lederkandidater. Er på sin plass å kritisere R.Henriksen og ledelsen i klubben i år, men PH og Jaran Berg har ikke alltid opptrådt spesielt profesjonelt i media de heller. De flaue ytringene i media før og under M.Andersen rettsaken hvor de bedyret hans uskyld var direkte pinlig. Det går han å holde kjeft og ikke ytre seg om alt mulig. Personfokusering og å ta part i saker bør man være foriktige med, da det er merkenavnet FFK og klubben vi støtter. Spillere og leder kommer og går, klubben består.

Ser det spekuleres i at PH ønsker B.Bagstevold som ny leder. Håper inderlig at disse ryktene ikke stemmer. Det er ikke 1 april ennå, er det vel? B.Bagstevold kjenner jeg faktisk ganske godt, og selv om han har fungert greit i sin rolle som arrangementansvarlig/økonomi. Så er han så absolutt ingen kompetent leder eller har de egenskapene jeg skisserer ovenfor. Og det er heller ingen hemmelighet at R.Henriksen og B.Bagstevold ikke akkurat er bestevenner. Er en av grunnene til at B.Bagstevold søkte på jobben som havnesjef uten å få den.

En jeg mener kunne være skikket er KTE. Han kjenner klubben godt og kan bli et rimeligere alternativ nå som klubben skal spare penger. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg mener at det hadde vært en bedre løsning ihvertfall på kort sikt å fått inn KTE som trener i sommer istedenfor T.Nordlie. FFK kunne med dette spart store summer både i lønn og etterlønn. Er veldig sikker på at han hadde fått inn enda mer postitivitet og spillerglede i troppen enn det T.Nordlie til nå har fått til. Tror faktisk at klubben hadde vært på sikker plass om dette hadde skjedd. Rykker vi ned i adecco er T.Nordlie en veldig kostbar erfaring og blir spennende å se hvor lenge omgivelsene orker å forholde seg til han før det smeller.

 

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 04 nov 09, 14:26

Lars B, mange gode poeng her!

PH viste en tillitt til Morgan Andersen som var hinsides.  Personlig mener jeg MA ble syndebukk i hele Obi M affæren, men jeg som alle i PH kjenner bare denne saken via media.  PH derimot tok dette helt ut av alle proporsjoner.  Her har de omvendt sablet Henriksen samt i tillegg tror de er kompetente til å se hvem som kan besitte en slik stilling.  Styret handler rart og det gjør også PH.

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 04 nov 09, 15:51

hele styret i plankehaugen bør gå, henriksen bør gå og hele styret bør evalueres.. Er mye i Plankehaugen styret også, og vi trenger nye krefter der sånn


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 04 nov 09, 16:04

Applauderer innlegget til Lars 29 her. Særdeles mange gode poenger.

Så til plankehaugen, dere viser ryggrad, ved å komme med misnøyen. Det viser at dere ikke er nikkedukkene til klubben på heltid. Men tidspunktet og timingen kunne vær bedre. Men ærlig talt, hvis man først skal komme med en kandidat, gjør det seriøst. Å foreslå Bagstevold, det er jo helt hinsides. Kunne liksegodt foreslått meg da, tydelig som Lars skriver her, at det har vært ulming innad etter at Bagstevold søkte på jobben som havnesjef. Blir ikke overrasket om Bagstevold har hatt stor innflytelse på denne "protestaksjonen".

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 04 nov 09, 16:47

Det skal vanskelig gjøres å finne en dårligere kandidat en Henriksen, men i Bagstevold har man faktisk funnet det.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 04 nov 09, 17:36

Opprinnelig postet av Lars 29

Ser det spekuleres i at PH ønsker B.Bagstevold som ny leder. Håper inderlig at disse ryktene ikke stemmer. Det er ikke 1 april ennå, er det vel? B.Bagstevold kjenner jeg faktisk ganske godt, og selv om han har fungert greit i sin rolle som arrangementansvarlig/økonomi. Så er han så absolutt ingen kompetent leder eller har de egenskapene jeg skisserer ovenfor. Og det er heller ingen hemmelighet at R.Henriksen og B.Bagstevold ikke akkurat er bestevenner. Er en av grunnene til at B.Bagstevold søkte på jobben som havnesjef uten å få den.

En jeg mener kunne være skikket er KTE. Han kjenner klubben godt og kan bli et rimeligere alternativ nå som klubben skal spare penger. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg mener at det hadde vært en bedre løsning ihvertfall på kort sikt å fått inn KTE som trener i sommer istedenfor T.Nordlie. FFK kunne med dette spart store summer både i lønn og etterlønn. Er veldig sikker på at han hadde fått inn enda mer postitivitet og spillerglede i troppen enn det T.Nordlie til nå har fått til. Tror faktisk at klubben hadde vært på sikker plass om dette hadde skjedd. Rykker vi ned i adecco er T.Nordlie en veldig kostbar erfaring og blir spennende å se hvor lenge omgivelsene orker å forholde seg til han før det smeller.

1. Interne problemer har det vært med BB fra FØR henriksen kom til klubben. Og han er vel ikke den eneste som gjør miljøet surere der... Det er faktisk ikke et rent ledelsesproblem de har om dagen.

2. KTE?! og snøen som falt i fjor? Fint om vi forholder oss til realitetene her, for det er Nordlie som er trener 2 år til ca. Og han har klart å få gutta til å løpe mer enn de 3 siste trenerne har klart.

3. Spillere som sutrer over kontrakt/trener har 2 valg. Enten å bytte klubb, eller å spille så bra så klubben ikke har noe valg. Er ikke spillern god nok, så er han ikke det. Kontrakter for spillere er også 2-sidige. Jeg kan ikke fatte hvorfor folk klager så voldsomt over "lottopremien" til Henriksen. Hvor gamle er dere 14år? Voks opp, skjerp dere, innse at livet går litt i bølger osv osv.. dette er storm i vannglass!

Henriksen gir seg helt sikkert ikke før han har rettet opp skuta, og hoder må helt sikkert rulle. Så dette blir spennende å følge med på. Håper gutta kommer seg ubeseiret gjennom kvaliken.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 05 nov 09, 00:31

http://www.f-b.no/article/20091104/FFK/730879950/1220/NYHET

Nå får vi se da, om plankehaugen er nikkedukker likevel. Tillater de at hvem som helst kan kjøpe de siste 269 billettene, viser de at stemningen ikke er det viktigste for Plankehaugen likevel.

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 14 7

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708