Husk meg
Brukernavn
Passord

Hvem vil dere egentlig ha som trener?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 20 okt 09, 07:22

Lurer på hvem trener enkelte FFKsupportere vil ha her i byen, når grønhagen kom var det negativt, når eggen jr var ble det slengt mye rart og det samme nå med tom nordlie.. Hvem vil dere egentlig ha som FFK trener?

Tom Nordlie er en omstridt mann, ja vel, men spillerne som trengte et spark bak har også begynt å spille bedre, greit nok at de misliker tom nordlie og at han har vært i mye bråk, men slutt å klag og vær glad for at vi mest sannsynligvis klarer oss


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 20 okt 09, 08:41

Minn meg på dette etter sesongslutt så skal du få svar.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 21 okt 09, 14:10

Alex Ferguson

---------------------------

Vi har fått tilbake Tippekampen med Arne Scheie! =)
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 21 okt 09, 14:26

Navn skal jeg ikke nevne her, det er ikke så viktig. Det som er viktig er at vi har en trener som i tillegg til faglig dyktighet og lederevner, er en som har perspektiv ut over inneværende sesong, og som har et opplegg som tar vare på klubbens talenter og utvikling av disse.
En sportsplan bør utarbeides og så bør det ansettes en trener som følger den planen.

Brannslukning i form av desperate ansettelser og et lag bygget bare på mer eller mindre gamle spillere fra inn og utland gir sjelden eller aldri suksess over tid, og i tillegg koster det mye mer enn det smaker.

Det er bare å begynne å kartlegge trenermarkedet for å finne rett person. Sportsplanen som lå igjen etter TKK duger vel? Cool


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 21 okt 09, 14:31

Opprinnelig postet av Scout

Alex Ferguson

Han med hårføneren og som sparket en sko på Beckham? Ja, det skulle tatt seg ut.... Nei, jeg går for Kai Robert eller Asgeir....


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 21 okt 09, 14:45

Tar gjerne Fabio Capello eller Guus van Hiddink. Terje Høili??hehe.. Bankkontoen til Terje blir vel fort tom da ja..

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 21 okt 09, 14:48

Nebojsa Novakovic

 

Veldig spennede trener emne, assistent i SF


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 okt 09, 14:52

Det jeg savner mest i ansettelsen av treneren er at klubben følger en definert langsiktig strategi. Alt virker så planløst!

Legg alle følelser til side som man måtte ha Eggen, Grönhagen, Andersen, Karlsen, Aune og Nordlie, og i stedet bare tenk over vinglingen de siste årene. Vi starter med treneransettelsen som var begynnelsen på oppturen:

Knut Torbjørn Eggens 4-3-3 med leken angrepsfotball og høy grad av kreativitet. Mannen satt med hele det sportslige ansvaret fra han ble ansett som sportslig koordinator (eller hva tittelen var).

Deretter ansetter man Morgan Andersen, som skal bli Eggen skal rapportere det sportslige til. Det ender med at partene blir enige om at Eggen skal gå, da Eggen ønsker å sitte med ubestridt sportslig ansvar.

Inn kommer Anders Grønhagen som endrer fra 4-3-3 til 4-4-2 med fokus på defensiv struktur i starten, og en mer ballbesittende fotball.

Tanken om et sportslig overhode blir overført fra adm. dir. til en egen stilling. Inn kommer Tor-Kristian Karlsen, som skal stå for den langsiktig tankegangen. "Alle" er enige om at Grönhagen ikke passer inn i denne modellen man har utviklet. Man blir enige om å bytte ut treneren. I løpet av kort tid snur alle på flekken, og tør ikke avsette Grönhagen likevel. Det ender med at Karlsen går.

Tom Freddy Aune tar over og fortsetter i lignende spor som Grönhagen, men ikke med den samme suksessen.

I siste liten går styret for en panikkløsning. Redningsmannen Tom Nordlie kommer inn. Nok engang legges det om til 4-3-3, og denne gang høyt ballpress, mindre ballbesittelse, og dermed høyere gjennombruddshissighet. Tom Nordlie får det overordnede sportslige ansvaret med på kjøpet, samt en klausul som sier at han ikke skal ha en sportsdirektør over seg.

Det virker så tilfeldig alt sammen...

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 21 okt 09, 15:01

Fredrikstad som by ble jo bygd på tilfeldigheter. (merk brannen i sarp for snart 450 år siden)

Veinettet i og rundt fredrikstad? tilfeldigheter eller planlegging?? dårlig sådan.. FFK siden 1960tallet, overgangen til mer proff fotball med mer trening og stuktur.. FFK er styrt av tilfeldigheter de siste 50 åra

Barnevernet i Fredrikstad?? Politikk og kultur? Arbeiderby styrt av FRP??  Kultur.. Var en gryende musikk by på 70-80 tallet.. nå er det 5 stk som spiller revy og ingen utvikling??

Tilfeldig at det bare er tilfeldigheter?? nei!!

 

Humoristisk ment men desverre Fredrikstad er bare en sann by der alt er basert på tilfeldigheter.. langsiktighet er totalt fremmed for oss.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 21 okt 09, 19:48

Poenget er vel for altfor mange av oss her inne på forumet er at det tenkes etter følgende prinsipp.

" Skit i FFK, leve mine egosentriske tanker".

Overfør til trenerspørsmålet.

Man ønsker ikke andre trenere enn de man sjøl har plukket ut, eller som støtter egen tankerekke. Så kan slike tanker dekkes bak forskjellige floskler, alt etter hva som passer inn.

Synes virkelig det er sympomatisk at vi forsatt her inne diskuterer om det var rett å ansett T:N eller ikke. Kan man heller ikke enes om å gi mannen en reell sjangse, og kanskje tåle at noen av våre "kjælredegger" for passet påskrevet når de f.eks ikke følger med i timen.

Fortsatt symptomaisk at mange av de samme som har klaget over slappe treninger/holdninger osv, nå klager over at disiplin innføres. Tankekors kanskje må man ha disiplin i en spillergruppe hvor man (etter min mening) ikke har klart det ideelle, nemlig frihet under ansvar.

Når det gjelder mangel på langsiktig tankegang som enkelte framhever som motiv for kritikken av T.N som trenger, tja kanskje har vi nå muligheten til å støtte opp om en langsiktig tankegang. DVS dersom vi aksepterer at det kanskje tråkkes på enkelte ømme tær, eller at man må røske opp i gammelt tankegods eller vaner.

"Man kan ikke lage en omelett uten å knuse noen egg,".Sitat som ofte blir brukt i negative hentydninger, men som likevel peker på en sanhet.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 okt 09, 20:37

Opprinnelig postet av dracula

Så kan slike tanker dekkes bak forskjellige floskler, alt etter hva som passer inn.

(...)

"Man kan ikke lage en omelett uten å knuse noen egg,"

... kom det fra alle flosklers far - vår kjære dracula. Wink

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 22 okt 09, 12:14

Langsiktig tankegang med en nøye utarbeidet sportsplan er veien å gå for FFK. Det er noe flere har nevnt her inne med flotte argumenter som jeg stiller meg 100% bak. Utad, og jeg legger vekt på utad, så virket det som TKK hadde startet et arbeid som virket veldig strukturert og bærekraftig. Grunnen til at jeg sier utad, er at ingen av oss fikk muligheten til å se fruktene av dette arbeidet. 

Og problemet, slik jeg ser det, er at i Fredrikstad by fungerer ikke langsiktig planlegging. Man blir for utålmodig. La oss si at vi hadde beholdt TKK, men resultatene hadde latt vente på seg. (Noe de gjerne gjør når man har en langsiktig plan) Da hadde hylekoret av spillere som ikke ble satset på, supportere, media osv satt i gang. Styret vi har i FFK hadde, som vi alle vet, lett latt seg påvirke og man hadde gått bort fra langsiktig tenkning og hentet inn noe som kunne gi oss suksess bortimot umiddelbart.

Det er forferdelig, men det er fakta! 

Misforstå meg rett, jeg skjønner at de hentet inn TN nå for å unngå nedrykk, men dette skulle i utgangpunktet aldri vært nødvendig hvis de hadde hatt en langsiktig sportsplan fra før sesongen som var gjennomsyret i alle deler av klubben fra jr.avdeling til markedsavdeling osv.

Klarer vi å få til noe sånn i FFK og Fredrikstad by? Jeg tror svaret er nei, men håper jeg tar feil.

 

Så til slutt, en liten digresjon: Hvorfor i all verden må Runar Henriksen uttale seg i media om absolutt alt? Noe bør etter min mening holdes internt! la meg ta et eksempel (det er mange å ta av): RH går ut å sier at FFK trenger 10 mill for å klare seg! Selger så deler av Borges for 2 mill og forteller at nå mangler vi 8 mill. Dominic går så hen å spiller et fantastisk VM for Ghana. I stedet for å kun rose Dom og fortelle at man gleder seg på hans vegne ser fram til å få han tilbake på trening, så skal han også absolutt fortelle at man er åpne for å selge spilleren. Diskusjonen om å selge Dom vil allerede ha pågått i media i 2 uker innen han er tilbake på FFK-trening. Gutten har ikke hatt samtaler med klubben en gang. Makan til amatørmessighet. Klubber som evt vil by på Dom nå vet at FFK trenger penger, de vet at FFK mangler 8mill, de vet at spillerinvest eier 50%, de vet at FFK har en tidsfrist på disse pengene => Ergo: De byr 16 mill. Alt takket være at RH skal uttale seg i media om alt.

Jeg gleder meg til den dagen vi får en direktør som sier "Kontraktsforhandlinger, spillerkjøp/salg holder vi internt. Dere vil få høre det når noe konkret foreligger. Nå fokuserer vi på det sportslige og neste helgs viktige kamp på stadion. Møt opp!"

 

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 22 okt 09, 13:06

TOMMEL OPP!!!


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 22 okt 09, 16:16

Helt enig med konklusjonen,  dvs siste avsnittet til "Godfoten".

Men tenk dere hvilke hylekor vi ha her inne da, klubben skal være åpen, vi må vite om alt, ryktebørsen vil flomme over Glommas bredder. Mao er vi supporterne voksne nok eller villige til å la et styre få nødvendig arbeidsro. Spesielt dersom det sitter noen folk i systemet som vi ikke "tåler trynet" på, eller ønsker å bytte ut med vår kandidat.

Floskel :Tåmodighet er en dyd og "Gud gi meg tålmodighet, men la det skje raskt"Wink

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 22 okt 09, 20:16

Enig, der problemet ligger! Ser ut som de begynner å få til noe oppe på Lillestrøm med Henning Berg i spissen.

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 22 okt 09, 20:41
Endret: 22 okt 09, 20:42
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av Gofoten

Så til slutt, en liten digresjon: Hvorfor i all verden må Runar Henriksen uttale seg i media om absolutt alt? Noe bør etter min mening holdes internt! la meg ta et eksempel (det er mange å ta av): RH går ut å sier at FFK trenger 10 mill for å klare seg! Selger så deler av Borges for 2 mill og forteller at nå mangler vi 8 mill. Dominic går så hen å spiller et fantastisk VM for Ghana. I stedet for å kun rose Dom og fortelle at man gleder seg på hans vegne ser fram til å få han tilbake på trening, så skal han også absolutt fortelle at man er åpne for å selge spilleren. Diskusjonen om å selge Dom vil allerede ha pågått i media i 2 uker innen han er tilbake på FFK-trening. Gutten har ikke hatt samtaler med klubben en gang. Makan til amatørmessighet. Klubber som evt vil by på Dom nå vet at FFK trenger penger, de vet at FFK mangler 8mill, de vet at spillerinvest eier 50%, de vet at FFK har en tidsfrist på disse pengene => Ergo: De byr 16 mill. Alt takket være at RH skal uttale seg i media om alt.

Jeg gleder meg til den dagen vi får en direktør som sier "Kontraktsforhandlinger, spillerkjøp/salg holder vi internt. Dere vil få høre det når noe konkret foreligger. Nå fokuserer vi på det sportslige og neste helgs viktige kamp på stadion. Møt opp!"

 

Hvem er det som sier at din metode er riktig da?

Jeg er 100 % sikker på at hvis RH og klubben hadde gjort akkurat som du sier her så ville en mengde supportere og kritikere vært like kritisk og negativ som du er nå.

Det er feil hvis RH prater og feil hvis han ikke prater. Det er feil hvis han sier A og feil hvis han sier B.

Selv velger jeg å la kritikken hvile og påventer resultater av den økonomiske snuoperasjonen som visstnok er igang.

Da lar jeg dommen falle.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 22 okt 09, 22:29

Jeg mener at min metode er mer riktig. Og hvis du ser litt utenfor velkomstskiltet på Ørebekk, så vil du se at det er slik profesjonelle klubber forholder seg til overgangssaker. Men selvfølgelig, RH kan ha sine grunner han. Jeg mener det er feil fremgangmåte, og forbeholder meg retten til det. 

Ut over det, så må faktisk ikke vi supportere vite alt som skjer innad i klubben! Ja, det vil bli et hylekor som klager om åpenhet, men det er faktisk noe RH bare må takle. Det gjør andre fotballedere rundt om i Europa. Ser du ledere i Liverpool operere med konkrete summer i media i forbindelse med deres likviditetskrise?

Vi får bare satse på at det vil bli tatt en skikkelig opprenskning på alle plan i klubben vår etter sesongen. Fram til da får vi backe opp guttane på stadion og Ullevål.

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 08 nov 09, 10:27

Regner det som veldig urealistisk at Nordlie forsvinner, hvertfall ikke uten en eventyrlig sluttpakke i bagasjen. Skulle det likevel skje så ønsker jeg meg ikke en ny velkjent trener til klubben, ingen Sandstø, Mjelde, KTE eller lignende. Da ønsker jeg meg en ung, sulten, kunnskapsrik og nyskapende trener til klubben. Et slikt ubeskrevent blad er naturligvis mer risikofylt, men også mye billigere i drift enn en trener med et anerkjent navn. Nå som vi skal/bør renske opp i klubben og starte litt på scratch så hadde det kanskje vært rett tidspunkt å fått inn en ung trener med god tid til å bygge opp en sportslig satsing og kultur for framtida, en som våger å satse på ungdommen og som skjønner betydningen av lokal forankring.

Jeg har en kandidat som kan passe denne beskrivelsen, dog er han totalt uten erfaring som hovedtrener, men det hadde heller ikke Henning Berg, Kjetil Rekdal, Martin Andresen etc etc., uten at det hindret de i å få sjansen som hovedtrener. Mannen jeg tenker på har spilt på høyeste nivå i Norge, han har spilt i champions league, opplevd oppturer og nedturer som spiller. Han har både vunnet seriegull i tippeligaen med Rosenborg og 7 divisjon med Bror av Fredrikstad, har flere opprykk på cv'en enn de aller fleste og måtte desverre legge opp i sin beste alder. Han er sammen med Martin Andresen den yngste i Norge som har tatt  D-kurs, jobber til daglig med å utvikle unge talenter på Wang og har en assisterende rolle i Moss FK. Han er en sindig og rolig gosse, er et godt medmenneske med en positiv og innkluderende "attitude" som kan virke samlende på en prestasjonsgruppe bestående av mange forskjellige personligheter og kulturer. Han har spilt for FFK og kjenner fotballkulturen som bor i klubben. Hva slags fotballfilosofi han står for er jeg ikke 100% sikker på, men tar han med seg det han har lært i Bror av Fredrikstad så blir det en leken, sprudlende og offensiv fotball med masse bevegelse og kreativ frihet til å skape mye sjanser og mange mål! Litt godfot-inspirert, med en liten touch av Barca og en dråpe av drillo. Mannen jeg tenker på er naturligvis Tor "hammer'n" Trondsen! Laughing

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 08 nov 09, 12:32

Denne tanken hadde jeg ikke tenkt engang. Men tror faktisk Tor Trondsen kunne vært spennende i FFK og han har hjertet i klubben.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 08 nov 09, 12:37

Hva med Aune som hovedtrener og Trondsen som assistenttrener?

Hvilke spillere kan han ta med seg fra Bror da Søren? Eide, Sveise og Bjørge? WinkFlat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3