Husk meg
Brukernavn
Passord

Før kamp: FFK - Molde (29. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 20 okt 09, 10:39

La meg slå fast en ting: Det er en stygg takkling, men hvor mange slike takklinger og styggere enn dette blir det ikke begått i løpet av en tippeligasessong? Fotball er og blir en nærkampsport der spillerne er minimalt beskyttet og grensen for hva som blir en vellyket takkling og en stygg takkling som i går er syltyn. La oss nå bli enige om at slike takklinger som i går kan forekomme og er uønsket, men for guds skyld ikke heng ut Barsom som en grisespiller og start noe heksejakt, en stygg takkling, men det har vel alle fotballspillere gjort i sin karriere. Vi fansen bør heller hylle Barsom for hans "fighting spirit" og at hans "never die"holdning, og heller ønske Jonna god bedring. Fagermo er en patetisk klovn som nå møter seg selv i døra, han får nå smake sin egen medisin, og han takkler det som en ynklig person.

---------------------------

alexx


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 20 okt 09, 10:46

Enig. Barsom går hardt inn i en duell, men bruker han allbue?- nei. Bruker han armer?- Nei. Sparker han?- Nei. Kneer  (hinthint) han?- Nei. Dessverre faller Jonna så Barsom treffer han i hoderegionen og det blir en stygg duell. Hadde Jonna stått hadde det KANSKJE blitt frispark til Odd i stedet for til oss (skjønne seg på hvorfor vi fikk det).  Dommeren sto ved siden av, og hadde Barsom hatt kun å kveste Jonna som formål, så hadde dommeren sett det og hvertfall ikke gitt oss frispark. Sender varme tanker til Jonna, for det så ikke godt ut. Fagermo derimot- vel, jeg tar i litt og  henviser til sitatet fra Maradonna


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 20 okt 09, 10:57

Reagerer på Fagermos angrep.

For en gangs skyld er jeg helt enig med Sondre Kåfjord. Det trodde jeg aldri skulle skje.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 20 okt 09, 12:06

Denne kampen er helt åpen i mine øyne, men det enkeltspillere i Molde som må taes ut av kampen slik Raio tok ut Kovacs og Vidar ut Bentley. Gashi bør løpe i stykker Thioune, men da vil Hoseth få mer frihet...Synd Barsom mangler...Største problemet er dog M Diouf som beveger seg over hele linja framme i en 4-3-3 formasjon. Sentralt vil han løpe lett ifra spesielt treige Ophaug. Samt kan "rusinga" til både Vidar og Raio straffe seg mot senegaleseren. Wallace er heller ikke spesielt rask.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 20 okt 09, 14:18

Fagermo burde hatt evindelig mye buksevann. Han er en solid utfordrer til norgesmestertittelen i øvelsen "Steinkasting i drivhus". Han presterte jo i pausen å hevde at begge FFKs mål skulle vært annullert også. En annen trener ville hatt nok med å være sint på egne spillere for den dårlige innsatsen.

Jeg nominerer Fagermo som kandidat til "Årets sytpeis".

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 20 okt 09, 23:33

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Ser gjerne dette laget, men det hjelper nok lite:

                                  Keeper

PAC               Ophaug       Piroija/Martinsen       Wallace

                 Gashi      Elvestad         Borges

Askar                       Everton                               Thomassen

Det eneste som er sikkert er vel at dette ikke blir laget.

Trur nesten du er full jegCool

- Sette ut Andersson??? Ja det er jo dårlig å lage 3-4 mål på 3-4 kamper.

- Hvorfor er Ophaug sikker??? Han er vel den minst sikre av Fiiroja/Martinsen og Ophaug. Heller inn med Martinsen sentralt og ut med Ophaug da.

- Elvestad på midten foran Ramberg?? I en så viktig kamp. Det kommer aldrig til å skje. Mye kan sies om Ramberg, men tor 99 av 100 trenere ville valgt han foran Elvestad i en så viktig kamp som mot Molde.

- Keeper? Det må jo bli Kenny. Har ikke spilt seg ut, men har heller ikke imponert så veldig. Men man setter aldrig ut en keeper som ikke direkte spiller seg ut av laget, ved å stå dårlig. Kenny har ikke stått dårlig.


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 21 okt 09, 00:44

Er det noe Wallace har vist seg svak på gjentatte ganger så er det vinger som er gode til å utfordre. Til en kamp med Så raske og gode spillere som Mame og Pape så burde både Vidar og Thomassen starte i forsvar. Kanskje Vidar inn sentralt til og med, ideelt sett (uten å se et egnet alternativ på høyreback).

Jeg er redd Gashi blir rundlurt at Thioune, men sammen med Borges og Ramberg kan det fungere. Jeg vil gjerne ha Kvisvik inn til å slå igjennom Andersson oftere, men ser heller ikke her hvem han skal inn for (evt Ramberg?) og hva det vil gjøre med løpskraften.

Angrepet blir vel bestående av Valencia, Everton og Andersson. Valencia bør ha god motivasjon til å spille godt fordi Askar virker rett og slett som en bedre spiller og truer med å frata ham startplass til neste år.

 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5450

Lagt til: 21 okt 09, 09:23
Endret: 21 okt 09, 09:23
Endret av: kanogvetalt

Valencia vil antageligvis spille da Askar er ute med karantene. Martinsen/Askar tok ut Bentley av kampen mot Odd fordi Askar jobber meget bra hjemover. Valencia og Andersson er både svake i innsats og utførelse i så måte. Med Thomassen på venstre kant får man i alle fall en kantspiller som kan bidra defensivt. Andersson deltar jo knapt i spillet i det hele tatt. Han kan nok bli god på sikt, men har vel til nå ikke overbevist over tid i tippeligaen? Dominic kan også være et alternativ på høyre kant. Likevel er jeg temmelig sikker på at Nordlie velger Valencia og Andersson.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


DonBon

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 okt 08
Innlegg: 4

Lagt til: 21 okt 09, 13:11
Endret: 21 okt 09, 18:08
Endret av: DonBon

Molde spiller nok med følgende lag:

 

------/--------------------Mame--------------------/----------

-------Pape---------<-Thioune->------Mostrøm---------

-----/---------Hoseth/ Holm--Berg Hestad------/-------

--Rindarøy------Forren------Steen----------Vatshaug--

--------------------------Lillebakk------------------------------

 

Evt. Andreasson inn for Vatshaug om man vil ha mer duellstyrke bak. I bakhånd har man Jose Mota som alternativ midtspiss. Hvem som spiller av Hoseth og Holm er usikkert, og blir en vurderingssak av Jonevret. Begge gjorde en solid innsats mot Stabæk.

Molde ser ut til å ha funnet formen, også uten Thioune, etter landslagspausen. Thioune rapporteres dog å være i godt slag på treningsfeltet.

Mame jobbet som en helt mot Stabæk selv med minimalt med søvn i kroppen noe som vitner om god moral og fokus i Molde (tok også stort ansvar i presset og bakover på banen med stor løpskapasitet og rekkevidde).

Pape puttet 2 mål og gjør en kjempejobb både offensivt og defensivt på venstrekanten.

Mostrøm hadde kanskje sin beste kamp i MFK-trøya til nå mot Stabæk, og kan bli bra hvis han har fått et løft i selvtilliten. Mostrøms beste egenskap har vært stor innsats og arbeidskapasitet, men har hatt litt for mye ukonsentrerte pasninger/innlegg tidligere.

Forren og Steen var solide bak. Rindarøy er den eneste nordmann som kan pushe Riise på venstrebacken i landslaget. Lillebakk stod brukbart mot Stabæk, men er ikke blant de beste keeperne i serien.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 21 okt 09, 15:47

Dommer       Brage Sandmoen, Nesbru
Assistentdommer 1     Odd Arne Vangen, SYLLING
Assistentdommer 2     Hans Christian Stormoen, GODVIK
4. dommer     Steinar Friberg, ROLVSØY
Dommerveileder     Tore Hollung, GAMLE FREDRIKSTAD

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Modric

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jul 08
Innlegg: 212

Lagt til: 22 okt 09, 13:27

Jonevret råder AaFK-fansen til å ikke kjøpe cupfinalebilletter

- Kampen kommer ikke til å bli særlig kjekk for dem, sier han.

Se Tippeligaen gratis på din iPhone! Last ned i App Store her!

Molde/Bergen (TV 2 Sporten): Dersom Molde slår Fredrikstad søndag har erkerival Aalesund sikret plassen i Tippeligaen.

Molde-trener Kjell Jonevret hjelper mer enn gjerne Aalesund med det, men det er den eneste tjenesten han har tenkt å gjøre rivalen denne sesongen.

Cupfinalebillettene hevder han det ikke er noen vits i å kjøpe.

- Vi skal naturligvis gjøre det vi kan for å hjelpe dem gjennom å slå Fredrikstad. Da er sesongen deres over og de trenger ikke tenke på noe mer. Jeg har sagt til mange at er klart de skal nyte helgen i Oslo. Men billetter til kampen trenger de ikke ha, for den kommer ikke til å bli særlig kjekk for dem. De må passe på å nyte det nå. Vi skal gjøre det vi kan for å redde kontrakten for dem, sier Jonevret med glimt i øyet.

- Scorer et par mål og spiller dem ut mot slutten
Og Molde-treneren er full av selvtillit foran bortekampen i Fredrikstad. Har den smittet over på spillerne kan det bli en svært tøff kamp for Tom Nordlies menn.

- Vi får se et hardt kjempende Fredrikstad som kommer ut med publikum i ryggen og skal sikre Tippeliga-spill i 2010, og et Molde-lag som jobber hardt for å ligge rett, tette til og spille trangt. Vi skal gjøre det vanskelig for Fredrikstad og vi kommer til å få overganger og muligheter til kontringer. Når vi har gjort et par mål kommer Fredrikstad til å dabbe av litt, og så spiller vi ut dem mot slutten, sier Jonevret.

Frykter ikke kollaps neste sesong
Hans eget Molde-lag har los på sølvmedaljen. Den tok Fredrikstad i fjor, og denne sesongen har det blitt totalkollaps.

Jonevret frykter imidlertid ikke at hans lag skal lide samme skjebne.

- Jeg frykter det ikke, men man har jo veldig mange ganger sett et lag som har suksess det ene året falle sammen. Man kan se på HamKam, som til og med ligger farlig an for å rykke ned fra Adeccoligaen. Det kan gå fort om det går galt, sier Jonevret.

- For MFK blir det veldig viktig å sørge for at vi gjør de forandringene som trengs på spillersiden, og at vi er godt forberedt til neste sesong. Det kan skje ting, men jeg tror den gruppen her en veldig sugne på å spille europacupfotball. Det er noen år siden Molde var ute, og det er noe vi har pratet om og lengtet etter, sier Molde-treneren.

Tulling.....................


DonBon

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 okt 08
Innlegg: 4

Lagt til: 22 okt 09, 15:43

Jonevret er en fornuftig mann, og han sier jo dette med et lurt smil. Men, Molde er jo et topplag, og det ville være rart om ikke FFK får kjørt seg i helga.

FFK vil klare seg gjennom kvalikken uansett, for BodøGlimt taper borte mot Stabæk.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 22 okt 09, 17:22

Disse 5 er i faresonen for suspensjon i siste serierunde på Ullevaal; Piiroja, Gashi, Kvisvik, Martinsen og Thomassen. Raio og Gashi er nøkkelspillere som behøves mot Liin. Kvisvik er overflødig, Vidar kan være ute sålenge Ophaug og Raio er friske og klare for kamp. Thomassen kan erstattes av Wallace på vback.

Liin har disse  i faresonen; Risser, Dahm, Berget, Stefanutto, Bjarnason, Wehrman og Ihugba. Tipper Kasey pådrar seg kort for å slippe og møte FFK. Berget er sammen med Angan de to klart beste spillerne til Liin så hadde smakt med en suspensjon på han...

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 22 okt 09, 21:00

HVa med kort inn i en eventuell kvallik? Får feks Raio gult mot Lyn må han da sone kvallikkampen?


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 23 okt 09, 00:30

Opprinnelig postet av bateman

 

Liin har disse  i faresonen; Risser, Dahm, Berget, Stefanutto, Bjarnason, Wehrman og Ihugba. Tipper Kasey pådrar seg kort for å slippe og møte FFK. Berget er sammen med Angan de to klart beste spillerne til Liin så hadde smakt med en suspensjon på han...

 

Stefanutto er vel ute mot FFK uansett. Reiste ikke han til Australia like før overgangsvinduet stengte.

---------------------------

"Tap og vinn med samme sinn". Måtte det bare bli 3 poeng!!


Stoni

A-lagspiller

Ble medlem: 08 aug 08
Innlegg: 348

Lagt til: 23 okt 09, 00:42

Opprinnelig postet av Hubro7

HVa med kort inn i en eventuell kvallik? Får feks Raio gult mot Lyn må han da sone kvallikkampen?

2-4 Særskilte regler om kvalifiserings- og sluttspillkamper

(1) I kvalifiseringskamper om opp- og nedrykk i seriesystemet og i sluttspillkamper teller ikke advarsler gitt i det ordinære seriespillet. Spiller skal heller ikke sone for advarsler gitt i seriekampene.

(2) Der hvor det spilles sluttspill som består av flere enn to kamper, har en spiller som pådrar seg to advarsler i dette sluttspillet, karantene fra neste sluttspillkamp med mindre den myndighet sluttspillet sorterer under skriftlig har gitt beskjed om noe annet. Deretter sones det en kamp etter hver advarsel, med mindre den myndighet sluttspillet sorterer under, skriftlig har gitt beskjed om noe annet.

(3) Der hvor lag må gjennom innledende kvalifisering før de avgjørende kvalifiseringskamper, teller ikke advarsler fra den innledende kvalifisering med videre.

- Fant dette i NFF's regelverk.

Står jo ganske tydelig her at karantener fra serien IKKE skal sones i en evt. kvalikk.

 

---------------------------

"Tap og vinn med samme sinn". Måtte det bare bli 3 poeng!!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 23 okt 09, 09:06

Opprinnelig postet av bateman

 

Liin har disse  i faresonen; Risser, Dahm, Berget, Stefanutto, Bjarnason, Wehrman og Ihugba. Tipper Kasey pådrar seg kort for å slippe og møte FFK. Berget er sammen med Angan de to klart beste spillerne til Liin så hadde smakt med en suspensjon på han...

Nå er ikke Ihugba og Angan samme person da... Ihugba spiller midtbane og Angan spiller spiss.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4663

Lagt til: 23 okt 09, 09:39

Opprinnelig postet av DonBon

Jonevret er en fornuftig mann, og han sier jo dette med et lurt smil. Men, Molde er jo et topplag, og det ville være rart om ikke FFK får kjørt seg i helga.

FFK vil klare seg gjennom kvalikken uansett, for BodøGlimt taper borte mot Stabæk.

Jonevret har peil han - det samme kan ikke sies om disse moroklumpene:

http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article153671.ece

Løken gjør et poeng ut av Odds dårlige form - men det faktum at Molde har tatt like tynt med poeng på bortebane som Odd i høst, det teller visst ikke. Her legges det mer vekt på 4-0-seieren over et Stabæk som spilte med 10 mann fra det 15. minutt - etter to gule kort som jeg mener i sum var strengt idømt. Og Molde dominerte virkelig ikke stort før Stabæk begynte å bli desperate og pøste folk i angrep.

Og når han da i tillegg mener at det er sannsynlig at vi driter oss mot Lyn - et Lyn som ikke engang tok poeng fra Godset - da er det vel bare å håpe at hans hensikt er å fyre opp FFK-spillerne til innsats. Dersom det derimot er hans ærlige mening kan han ikke ha mer greie på fotball enn en gjennomsnittlig synser - som meg selv.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 23 okt 09, 12:35

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av bateman

 

Liin har disse  i faresonen; Risser, Dahm, Berget, Stefanutto, Bjarnason, Wehrman og Ihugba. Tipper Kasey pådrar seg kort for å slippe og møte FFK. Berget er sammen med Angan de to klart beste spillerne til Liin så hadde smakt med en suspensjon på han...

Nå er ikke Ihugba og Angan samme person da... Ihugba spiller midtbane og Angan spiller spiss.

Les innlegget hans en gang til PlankekællWink Han har da aldri skrivi at det er samme person.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 23 okt 09, 12:48

Jepp. Jeg leste "dem", ikke "han". My mistake.Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20